- 28 Mayıs 2010
- 7.093
- 23
- 158
Dilşad benimkide takip ediyo da , ne bilim yaaa :26:
Kandırırım ben onu, üşüttüm gecikti derim
Buarada yaptım köstebekimi, güzel oldu :) ama bir dilimin tamamını bitiremedim, dinlenerek yiyebildim anca :) dün akşam tam donmamıştı buakşam daha da donar :)
yaa koptum
hakkaten o moda girioum bazen eşim
"kızım bi git yaa" dio
afiyet olsun canım ben bi buçuk dilim yiyorum valla onu.
Yarasın dilşadd.....
bir dilim senin için yarım dilim bebek için demi
insan dayanamaz söylemeden. hem mesela benm eşim de takip ediyordu adet tarihlerimi, fark ederdi sölemesem de. belki elfişin eşi de anlardı.
anlamı soğuk değil mi? çocuğum da soğuk nevale olursaaa :)
selammmm
geçmişteyimmm...
Zuzu güle güle kullan aldıklarını ama baktım foto moto yok((
yaramasııın :)
yoook ben hamilelikten önce de 1 buçuk dilim yerdimaferin ii yapardın sanki deyin Ben pek şekerli şeyler tüktmem çay falan da içmem şeker ihtiyacım artınca canım tatlı isteyince köstebek yapıyorum o da 1,5-2 ayda bir onu yiyorum 1 buçuk dilim.
Evet soğuk demek, ama bilmem ki öyle olur mu
misal benim ismimin anlamı da "resim kadar güzel" keşke olsam, bi ancelina coli olmam lazımdı öyle olucaksa(ay şükrediyim halime)
evet soğuk demek, ama bilmem ki öyle olur mu
misal benim ismimin anlamı da "resim kadar güzel" keşke olsam, bi Ancelina Coli olmam lazımdı öyle olucaksa(ay şükrediyim halime)
ama misal biz bulgaristanda, bizim türkçemizle ayaz diye aydınlığa deriz "aa hava ayazlamış" yanisi hava aydınlanmış
..
Elfiiiiş güle güle kullan kremini
Kızlar yaa ben buaralar çok üşütüyorum galiba
Buaralar çok gazım varyaaWc yede sık çıkıyorum
ancelina kimmiş ya seni görse kendinden utanırdı :)
evet ya bu arada avondan krem kazamışım
sağol nekk im :))
zuzum geçen eşinde ima etmiş ama sen korunduğumuzu bilmiyormusun diye azarlamışsın ama canım kazalarda oluyor biliyon dimi :))))
herşey ayaklarda başlarmiş ayaklarını sürekli sıcak tut
cnm ayaklarını sıcak tut rezene falan iç rahatlatır. Bu aralar kuru şeyler pek tüketme onlarda gaz yapar
rezene çayı hımmm, sallama çaylarından olurmuki varsa tabii :26:
Akşamları kuru gıdalara dikkat ederimde, her öğlen fast food tarzı şey yiyoruz, arada bir sulu yemek yiyorum ,herzamn değil ama bana hitap eden bişey olursa :)
wc diil de bende de gaz problemi var. üşütünce mi olurmuş :26:
Dün saçlarımı kestirdim biraz, uyuz geveze bi kuaföre çattım, saçlarımı düz kes dedim, senin saçların ince katlı keselim dedi, iyi dedim kes. Pek de içime sinmedi üff. Bi de saçların kabarmasın die bi nemlendirici var onu kullan dedi sattı, istemeye istemeye aldım zaten.
Eve geldim boyu baya uzunmuş şişenin, banyo dolabıma sığmadı, küçüğüyle değiştiricem akşam.
sallamada olur bağırsaklarda işe yarıyor. Bebeklere bile içiriyorlar. çok kuru şeyler yemekte bağırsak için ii değil cnm bence sen gün içinde bitki çayları iç. Geçmiş olsun
keşkemtablo gibisin bebikk :98:
evde sürekli terlikle dolaş, taşa felan mı basıyosun napıyosun zuzum.. :26:Kızlar yaa ben buaralar çok üşütüyorum galiba
yerim ben seniAncelina kimmiş ya seni görse kendinden utanırdı :)
evet ya bu arada avondan krem kazamışım
sağol nekk im :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?