2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

afiyet olsun canım ben bi buçuk dilim yiyorum valla onu.

yaa koptum

hakkaten o moda girioum bazen eşim
"kızım bi git yaa " dio

Yarasın dilşadd.....

bir dilim senin için yarım dilim bebek için demi

yaramasııın :)

yoook ben hamilelikten önce de 1 buçuk dilim yerdim aferin ii yapardın sanki deyin ben pek şekerli şeyler tüktmem çay falan da içmem şeker ihtiyacım artınca canım tatlı isteyince köstebek yapıyorum o da 1,5-2 ayda bir onu yiyorum 1 buçuk dilim.

insan dayanamaz söylemeden. hem mesela benm eşim de takip ediyordu adet tarihlerimi, fark ederdi sölemesem de. belki elfişin eşi de anlardı.

anlamı soğuk değil mi? çocuğum da soğuk nevale olursaaa :)
evet soğuk demek, ama bilmem ki öyle olur mu
misal benim ismimin anlamı da "resim kadar güzel" keşke olsam, bi Ancelina Coli olmam lazımdı öyle olucaksa (ay şükrediyim halime)
ama misal biz bulgaristanda, bizim türkçemizle ayaz diye aydınlığa deriz "aa hava ayazlamış" yanisi hava aydınlanmış
..
Elfiiiiş güle güle kullan kremini

selammmm
geçmişteyimmm...

Zuzu güle güle kullan aldıklarını ama baktım foto moto yok ((

hg canımmm

evet daha ekleyemedim :)

Aferin iyi yapardın

Kızlar yaa ben buaralar çok üşütüyorum galiba

Buaralar çok gazım varyaa Wc yede sık çıkıyorum

Ancelina kimmiş ya seni görse kendinden utanırdı :)

evet ya bu arada avondan krem kazamışım

sağol nekk im :))

ancelina kimmiş ya seni görse kendinden utanırdı :)

evet ya bu arada avondan krem kazamışım

sağol nekk im :))

Güle güle kullan :)

zuzum geçen eşinde ima etmiş ama sen korunduğumuzu bilmiyormusun diye azarlamışsın ama canım kazalarda oluyor biliyon dimi :))))

yok gülüm, eminim ben kendimden

herşey ayaklarda başlarmiş ayaklarını sürekli sıcak tut

ah o ayaklarım hiç ısınmıyoki

Kızlar yaa ben buaralar çok üşütüyorum galiba

Buaralar çok gazım varyaa Wc yede sık çıkıyorum

wc diil de bende de gaz problemi var. üşütünce mi olurmuş :26:

dün saçlarımı kestirdim biraz, uyuz geveze bi kuaföre çattım, saçlarımı düz kes dedim, senin saçların ince katlı keselim dedi, iyi dedim kes. pek de içime sinmedi üff. bi de saçların kabarmasın die bi nemlendirici var onu kullan dedi sattı, istemeye istemeye aldım zaten.
eve geldim boyu baya uzunmuş şişenin, banyo dolabıma sığmadı, küçüğüyle değiştiricem akşam.

cnm ayaklarını sıcak tut rezene falan iç rahatlatır. Bu aralar kuru şeyler pek tüketme onlarda gaz yapar

rezene çayı hımmm, sallama çaylarından olurmuki varsa tabii :26:

Akşamları kuru gıdalara dikkat ederimde, her öğlen fast food tarzı şey yiyoruz, arada bir sulu yemek yiyorum ,herzamn değil ama bana hitap eden bişey olursa :)

sallamada olur bağırsaklarda işe yarıyor. bebeklere bile içiriyorlar. çok kuru şeyler yemekte bağırsak için ii değil cnm bence sen gün içinde bitki çayları iç. geçmiş olsun

dün durakta dondum mesela...akşam çok kötü kramplar girdi karnıma (

ayy öle kuaföre sinir oluyorum.. Nekadar etkiliyolar insanı dimi :)

sallamada olur bağırsaklarda işe yarıyor. Bebeklere bile içiriyorlar. çok kuru şeyler yemekte bağırsak için ii değil cnm bence sen gün içinde bitki çayları iç. Geçmiş olsun

evet bebeklere içiriyolar gaz probleminde....

Sağol canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…