2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

hadi gözünaydın canım bişey çıkmamış ikinizde sağlıklısınız bebeğin ters dönmesi normalmi birde senin kaç aylık oldu şimdi

günaydın canım nasılsın

selam canim evet normal

basi asagiya dogru yani dogum pozisyonuna gelmis.

ben 33 hafta 6 günlügüm canim

tabi ki güzelsin tablolardan bile güzelsinn biz soğuk anlamında kullanıyoruz canım ondan şeettim.

hg canımmm

evet daha ekleyemedim :)

Aferin iyi yapardın

yedim şaplağıı

Güle güle kullan :)

yok gülüm, eminim ben kendimden

ah o ayaklarım hiç ısınmıyoki

senin kendinden emin olman hamile kalmaman için yeterli mi zuzummmm:26:

dün durakta dondum mesela...akşam çok kötü kramplar girdi karnıma (

ayy öle kuaföre sinir oluyorum.. Nekadar etkiliyolar insanı dimi :)

saf gibi kanıyorum her seferinde yaaa. bi daha gitmem k i zaten!!!

ayy bende biraz dikkat edim kendime, karnıma birden ağrı giriverio bazen moralim bozuluo ((

Nektar , giyiyorum terlik canım, çok severim ben ev terliği :)

dişadcım , ama hiç kaçak göçek olmadıkii, yani insan bilir dimmi

Ayşam, sende dikkat et kendine...
Bidaha da o kuaföre gitme :)))

Diloşumm teşekkürler canım
..
ben çok sıkılıyorum bugün yaa, yemeğe çıkayım bari gerçi tavuk döner varmış aç kaldım, çorba içerim sadece

yaren bizi merakta bırak afferim sana
nasıl duruyorsunuz ben heyecandan duramazdım diyen kimdi acaba

bendim o canım zaten evde yalnız olsam alıp yapmıştım çoktan annemle ablam yeğenimi oynatmaya gittiler, ablam da dedi alalım bi test yapalım. eğer çıkmazsa, hastalanmazsan pazartesi bir daha yaparız. ne kaybederiz ki dedi. annem de sesini çıkartmadı bu sefer. verdim para ablama, dönerken alacaklar. ablamlara gidip sarma falan yapcaz, orda yaparım testi. şimdiden heyecan yaptım, sanki heran regl olacakmışım gibi geliyor:18::18:

yok dilekcim benim genelde gecikme olmazdı. yani genelde tam gününde gelir ya da birkaç gün önce. ama geciktiği olmaz hiç.

bu arada nekimmm bence isminin anlamını tam olarak taşıyorsun canım tablo gibi hatunsun maşallah.

gecikme olmuosa daha önceleri ihtimal yüksek yani dimi hayırlısı canım
ee testi ablanlarda yapcan ama bize yazabilecek misin bakimmm :26:

Yarencim sabah yapmıyacağın için en fazla 4 saat içinde tuvalete gitmemiş olman lazım. bide silik çizgi bile çıksa vardır . gerçi 2 gün çok erken ama çıkanlarında var...

Herkes, bütün haftanın yorgunluğunu yaşıyor galiba

bana hafta çabuk geçti, bişey anlamadım ne güzel :81:

Inşallah yarında erken bırakır patronum ama geçen hafta erken gönderdi ya bu hafta bırakmaz heraldee

ımmm acıktım bende ,ne yesem yaaa

offf sinir oluoum yaa yarın ark doğum günü nişanlısına bizim evi kullanabilirsin gibi bişi sölemiştim parti yapmak istersen die.
onlar da şimdi aramış parti istemiouz ama sana uygunsa yani davet ediosan çaya geliriz diee
haydaaa ben bana misafirliğe gelin demedim ki
eşime sölüoum gelsinler nolcak dio

senlik ne varki dedim. alışveriş yapmak gerekio temizlik yapmak gerekio çayın yanına bişi yapmak gerekio dedim bunların hiçbiriyle alakan yok misafir gelince de hadi çay olmadı mı tatlı yapmadın mı cips getir kuruyemiş götür kendimde bi tarafımı kaldırıp yardımcı oluyum demez ya valla çok gerildim birden başıma ağrı girdi.
kızlar öğlen gelmicek mi sana yardım ederler dio misafire ev mi temizletcem birisi saat 12,30da gelcek o gelene kadar iş yapmak için yine sabahın köründe kalkmak zorundayım offf yaa napcaksam.

ben anlamadım, kız senin arkadaşın, kızın nişanlısının d.günü var diye...evi onlaramı bırakcaktın :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…