hadi gözünaydın canım bişey çıkmamış ikinizde sağlıklısınız bebeğin ters dönmesi normalmi birde senin kaç aylık oldu şimdi
günaydın canım nasılsın
evet soğuk demek, ama bilmem ki öyle olur mu
misal benim ismimin anlamı da "resim kadar güzel" keşke olsam, bi Ancelina Coli olmam lazımdı öyle olucaksa(ay şükrediyim halime)
ama misal biz bulgaristanda, bizim türkçemizle ayaz diye aydınlığa deriz "aa hava ayazlamış" yanisi hava aydınlanmış
..
Elfiiiiş güle güle kullan kremini
hg canımmm
evet daha ekleyemedim :)
Aferin iyi yapardın
Güle güle kullan :)
yok gülüm, eminim ben kendimden
ah o ayaklarım hiç ısınmıyoki
dün durakta dondum mesela...akşam çok kötü kramplar girdi karnıma(
ayy öle kuaföre sinir oluyorum.. Nekadar etkiliyolar insanı dimi :)
Nektar , giyiyorum terlik canım, çok severim ben ev terliği :)
dişadcım , ama hiç kaçak göçek olmadıkii, yani insan bilir dimmi
Ayşam, sende dikkat et kendine...
Bidaha da o kuaföre gitme :)))
Diloşummteşekkürler canım
..
ben çok sıkılıyorum bugün yaa, yemeğe çıkayım bari gerçi tavuk döner varmış aç kaldım, çorba içerim sadece
yarenbizi merakta bırak afferim sana
nasıl duruyorsunuz ben heyecandan duramazdım diyen kimdi acaba
fotoların hiç birine bende benzetemedim. Ayten kızmasın ama benim sölediğim kişi daha orta yaşlarda. Sima çok benzio yanaklar göz hatları saç rengi falan işte.
eşini ikna et alsıngecikmeler oluo muydu böyle.
bendim o canımzaten evde yalnız olsam alıp yapmıştım çoktan annemle ablam yeğenimi oynatmaya gittiler, ablam da dedi alalım bi test yapalım. eğer çıkmazsa, hastalanmazsan pazartesi bir daha yaparız. ne kaybederiz ki dedi. annem de sesini çıkartmadı bu sefer. verdim para ablama, dönerken alacaklar. ablamlara gidip sarma falan yapcaz, orda yaparım testi. şimdiden heyecan yaptım, sanki heran regl olacakmışım gibi geliyor:18::18:
yok dilekcim benim genelde gecikme olmazdı. yani genelde tam gününde gelir ya da birkaç gün önce. ama geciktiği olmaz hiç.
bu arada nekimmm bence isminin anlamını tam olarak taşıyorsun canımtablo gibi hatunsun maşallah.
gecikme olmuosa daha önceleri ihtimal yüksek yani dimihayırlısı canım
ee testi ablanlarda yapcan ama bize yazabilecek misin bakimmm :26:
bizim de yarın tavuk sote var, yarın aç kalcam :)
canım yazabilirim büyük ihtimalle. sizinle paylaşmıcam da kimle paylaşcam kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?