2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ben anlamadım, kız senin arkadaşın, kızın nişanlısının d.günü var diye...evi onlaramı bırakcaktın :26:

hayır canım çocuk eşimin ark hemde bebeklikten kızla bende 7-8 yıldır arkadaşız işte. 10 yıldır çıkıolar işte kız doğum günü yapmak istedi ama evdekiler ne derki falan dedi bende bizim ev müsait bende yapalım dedim.
ama yapmak istemediler sonra şimdi sen davet ediosan diolar
benimde market alışverişi yapmam lazım. ev biraz toparlancak.
bulaşık makinem için servis çağırdım hiç güzel yıkamıo deli kızın çaydan geçtiği gibi iş yapıo servis gelcek işte.
falan da falan birden gerildim yorgunum yaa yarın tatilim die seviniodum ama :26:
yoksa öylesine bi ark diil aileler onun annesi benimki diğerinin babası öbürünün babası falan hep görüşülüo yani.

tmm o zaman yaşasın
ne zaman yapmış olursun
kaçta yazarsın :99:

daha gelmedi ablamlar, ben de ütüleri yaptım bu arada. annem ona iş yaptırmıyorum diye kızıp duruyor ama dedim sen sarma sarcan işte daha ne. yarın dip temel temizliğe gireriz artık

Yarencim sabah yapmıyacağın için en fazla 4 saat içinde tuvalete gitmemiş olman lazım. bide silik çizgi bile çıksa vardır . gerçi 2 gün çok erken ama çıkanlarında var...

4 saat mi anammmm ben daha az önce gittim ya tuvalete, keşke daha önce söyleseydin elfiş... biz ablama yaparken öyle beklememiştik ki. bol bol su içsem arayı kapatır mı? annem de 2 günde çıkmaz çok zor, bekle diyor. ama ben şansımı denicem yoksa çatlıcam meraktan. negatif çıkarsa da hayırlısı der, regli beklemeye devam ederim. Allah hayırlı zamanda versin diye dua ediyorum hep çünkü.

ayy dilekcim Allah yardımcın olsun. ama eğer gelecek kişiler yakınsa temizliğe değil de ikrama yardım edebilirler. çay için de o krem şantili kurabiyeyi yapabilirsin çok pratik bir tarif o. eğer yarın geleceklerse ikramları bu akşamdan hazırlayıp, temizliği yarın yapabilirsin canım.

kuzum benim teşekkür ederim, beni beğeniyomuş arkadaşlarım ne güzel yaa
test olayı için heyecanla cevap bekliyoruz senden :18: :18: :18:

Başım çookk dönüyor sabahtan beri :96:Oturduğum yerde kayıyor gibi hissediyorum
tansiyonun düşmüş olmasın? :26: tuzlu ayran içsen?

aklıma gelir gelmez söyledim ama geç oldu galiba. su iç bol bol ama en azından biraz bekle yinede. evet hemen çıkmayabilir ama yarın temizlik yapacaksanda yorma kendini. test için çok erken daha. ben 4. günün sonunda yapmıştım çok silik çıkmıştı

canım bu arada tuvalete gitmiosun dimi sıvı tüket sürekli ama gitme 3 4 saat en son kaçta gittin gözüm üzerinde bak :82: ablanlar gelince testi yaparsın hemen
benim hiç yabancım diil gelcekler kardeşim gibi her hft bir araya geldiğimiz ekip yani.
ama ben bi gerildim eşimde alışverişe falan yrdmcı olmuo die
bi de gündüz pasta börek akşam erkekler aç gelio işten en azından benim eşim öyle mecbur yemek 1de gelse kızlar saat 12ye kadar 3 fasıl falan yemek yenir yani neyse napalım

dileek kötü olmuş dinlenemişyceskin ama sen kendin davet etmişsin gibi bişi olmuş canım, neyse pratik kolay bişiler yaparsın artık :44: çok yorma kendinii

kuzum benim teşekkür ederim, beni beğeniyomuş arkadaşlarım ne güzel yaa
test olayı için heyecanla cevap bekliyoruz senden :18: :18: :18:

tansiyonun düşmüş olmasın? :26: tuzlu ayran içsen?

Bilmem ki tansiyonum düşmüş gibi değil sanki kahvaltıda yapmıştım niye düşsün ki
Özge sen regl oldunmu ya? geçen şüpheleniyordun?

Oldum Filiz hatta acile gidip iğne vurulmuştum çok ağrılı geçiriyorum diye.
Son günümdü bitti bugün, gögüs ağrılarıda o yüzdenmiş 10-15 gün öncesinden ağrımaya başlamıştı.
Benim bünyem çok zayıf herhalde kaldıramıyor.

Dilek krem şantili kurabiyeyi yap sende canım toplam yarım saate pişmiş hazır oluyo çok pratik ama yakma bu sefer (yakan sendin galiba)

canım o kadar yakın arkadaşlarınsa sen sadece eşine gerilmişsin. o kadar yakın arkadaşlarınsa sana yardımcı olurlar her konuda zaten. sıkma canını hiç, anın tadını çıkarmaya çalış.

ablam aradı bu arada kızlar. almış emaneti, eczacıya da sormuş kadın büyük ihtimalle çıkar demiş. hatta eczacı kendisi regl gününden önce yapmış, çıkmış onda. ablam koş koş diyor. ben hazırlanıp çıkıyorum kızlar. en kısa sürede size haber vercem. herkese hoş sohbetler.

Yarencim sabah yapmıyacağın için en fazla 4 saat içinde tuvalete gitmemiş olman lazım. bide silik çizgi bile çıksa vardır . gerçi 2 gün çok erken ama çıkanlarında var...
yok be canım ben öğlen yapmıştım testi sabah idrarıyla değildi yani. çıkacak olan belli oluyor fark etmiyor bence. ama tabii tıbbi olarak sabahki deniliyor. ben karışmıyım çok.

deli kızın çaydan geçmesi terimi hoşuma gitti :) yeni duydum.

sanırım haklısın sadece yardım beklioum ama nerde.
hadi hayırlısı canım müjdeli haberle dönersin inş.
çok bekletme bizi.
Dilek krem şantili kurabiyeyi yap sende canım toplam yarım saate pişmiş hazır oluyo çok pratik ama yakma bu sefer (yakan sendin galiba)

evet bendim hemde ne yanma. hala kokuo fırın
diğer pudingli de çok güzel oluodu onu yapsam:26:
neyse yaa bakalım artık
başka pratik şeyler var mı!
tuzlu da lazım
salata olarak ne yapsam ki
patates salatası olabilir dimi başka peki :44:

Fırnda kremali kaşarli patates

Havuç kabak salatası (yogurtlu)

Sigra böregi şeklinde yufka sarıp süte batirip sonra galete ununa bulayip fırına atabilirsin harika oluyor pratikte

Tatli olarak Elmali Kurabiye Un Kurabiyesi Veya tirmisu olabilir

patates salatasını şey yapsan, böyle haşla ez püre yap, püreye azcık kaşar rendele, tereyağ, tuz..
sonra ceviz büyüklüğünde parça kopart içini aç kavanozda satılan köz kırmızı biberden koy içine kapat, kıyılmış maydonoza bula.. süper oluyo bunlar

samimiyseniz onada anlat bu şekilde :) çok doluyum falan de p.ertesi telafisini yaparız de falan, olmamı...

eşimde güya diyodu c.ertesi birlikte evi temizleyelim pazar bolbol dinlenelim, bak c.ertesi+pazar biyere gitmek yok diyodu....gece de diyo bana c.ertresi arkiye gidelim pc si bozulmuş,kaynım yapıcak pcyi.... kaynım o gün gidebilirm anca demiş, kaynımın yanında bizde gidicez tabii (çünkü, arki ,bizim arkiler )
hani dedim c.ertesi temizlik yapcaktık, biyere gitmicektik..e napimaşkım diyo, gelemeyiz mi deseydim diyo

bu akşamda gezmeye gidicez...ufff yoruldum gezmekten yaaafff

Üff tarife bakk Ayy çok canım çekti yapacam bunu en kısa zamanda nefis olu onun tadı ya..

bu tarifi denemeliyim

cnm inş cnm hakkınızda hayırlısı olur

off seninki yine yaparız temizliği demiş sonra iş çıkmış benimki hiç yani.
nigarcım gerçekten çok pratik oldu saol

geçen geldiklerinde yatım fırında kremali patates havuş salatası ve tiramisuyu
elmalı kurabiyeyi de hiç sevmem

ve herşeyden önce alışveriş yapmalıyım kızlarr yaaa
ama eşimin umrunda mı hallederiz yaa hep aynı

köz biberle güzel oluyomu nekim :44:....köz bineride pattiside çok severim, deneyim pazar günü

benim arkadaşımda şöyle yapmıştı, o daçok hoşuma gittiydi...aynen patatesi haşlayıp ezmiş püre haline getirmiş....ceviz büyüklüğünde yuvarlamış ortasını hafif bastırmış, basık kısmına sarımsaklı yoğurt onun üstünede havuş rendesi minik minik yapmış :) normalde tepside yapılıyomuş o dilim dilim kesiliyomuş, o bıdık bıdık yapmış...tadı da çok güzeldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…