2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

akşama krem şantili kurabiye yapacağım ama kaç derecede pişirdiniz korkuyorum valla yakarım diye

cnm seni çok ii anlıyorum ben eşimde öyle misafirden çok o misafir oluyor sinir oluyorum

dilek yaaa yap patates salatası milföy, bide keke çırparsın vaktin olursa tamm işte ne dert ediyosnn

yarennnn çabuk gell hayırlısı olsun bakalım

akşama krem şantili kurabiye yapacağım ama kaç derecede pişirdiniz korkuyorum valla yakarım diye

Demet 200 derece de pişir canım üstü pembeleşince kapatırsın yaklaşık 15-20 dk pişiriliyor.
Çıktığında hemen elleme biraz soğumasını bekle yoksa dağılıyor.
Üstünede pudra şekeri serp ılıkken. mm mmm.

Demet ben pudingli kurabiyeyi 170-180 derecede, 13 dk falan geçince kontrol ediyorum 15 dk da kapatıyorum fırını...çünkü hemen pişiyoo,üzeri çatlamaya başlayınca çok tutmuyorum

bendeilk yaptığımda 20 dk kadar bekletiim ,kömür olmuştu yarısı

bana 200 derecede 20 dk çok geldi :26:

Bence aynıdır pudingliyle kremşantili :44:

banada derecesi çok geldi en fazla 180 derece olmalı bence. dakika olarak ta bakmadım çatlayınca olmuş demektir.

Ben 200 derecede yapıyorum sorun olmuyor birde 15-20 dk yazmışım duruma göre üstü pembeleşince kapatıyorum.
Demet sen kafana göre yaparsın artık ben böyle yaptım güzel oldu. Fırından fırına da değişiyordur belki :26:

yemekçi ablaya sinir oldum ya kremalı mantar çorbası vardı içtim canım yine istedi varmı çorba dedim yok dedi. az varmış ta yemeğe gelecekler varmış bilmem neeee..... uyuzzzzzzzzzzzz

dilek yaaa yap patates salatası milföy, bide keke çırparsın vaktin olursa tamm işte ne dert ediyosnn

yarennnn çabuk gell hayırlısı olsun bakalım

dilekkk yaa kek çırpıştırmışşş
akşama ne yemek yapcam zuzu hanım söle bakalım
hemen 2 dakkada bıktın benden
tabiii k.validenin hazır yemekleri var sen beni nerden anlayasın

(biraz çok mu çııkıştım )

yemekçi ablaya sinir oldum ya kremalı mantar çorbası vardı içtim canım yine istedi varmı çorba dedim yok dedi. Az varmış ta yemeğe gelecekler varmış bilmem neeee..... Uyuzzzzzzzzzzzz

:26::26:................

özge ,benim fırınım beko turbo :)

hmm anladım cnm o zaman sürekli kontrol edip pişince hemen fırından çıkarmak lazım yoksa yanabilir :26:

banada derecesi çok geldi en fazla 180 derece olmalı bence. dakika olarak ta bakmadım çatlayınca olmuş demektir.

tşk ederim cnm

Üff tarife bakk Ayy çok canım çekti yapacam bunu en kısa zamanda nefis olu onun tadı ya..
evet canım nefis oluyo, tabisi köz biberi minik minik kesiyoruz (yazmamışım da)
bu tarifi denemeliyim
dene canım, bence beğenirsin :))

nigarcım gerçekten çok pratik oldu saol
ama değişik, koy pattisi kendi haşlanıyo zaten hazır kavanozda biber aa daha nasıl pratik olsun

çok güzel oluyo.. ama hazır kavanoz biberle tabi, çünkü o sarımsak ve sirke içeriyo ondan.. kendin közliceksen biberi, sos yapıyosun azcık z. yağı, sirke felan..
ben pattis ile sarımsaklı yoğurdu pek tat olarak bağdaştırmıyorum, sevmiyorum değil ama ne bilim çok yaapmıyorum
dene bak bunu çok güzel oluyo ))

yemekçi ablaya sinir oldum ya kremalı mantar çorbası vardı içtim canım yine istedi varmı çorba dedim yok dedi. az varmış ta yemeğe gelecekler varmış bilmem neeee..... uyuzzzzzzzzzzzz
kıyamam :18: niye vermiyo ki bi kase çorbadan nolucak
biz 3 porsiyon yesek veriyo aşçımız :26:

kızlar kocişle konuşmamıza bakın msn'den duygulandık çok :) konuşmanın devamı var amaaa....

DİLŞAD:
Bir oğlumuz olsa mesela
Gözleri bana gülüşü sana benzemeli
Öğütler vermelisin sürekli ona
Ara ara sana özenmeli mesela
Parfümünü sıkmalı
Saçlarını senin gibi yapmalı
Senin gömleklerini giymeli
Yanıma gelip 'anne yakışıklı olmuş muyum' demeli
Ben O'na Baksam...

Ve O Küçük Meleğe her Bakışta ,

'' SOL '' Yanımdaki Büyük Meleğime , yani Sana ,

BİR KEZ DAHA AŞIK OLSAM.....

Studio Emin size bir titreşim gönderdi.

Şu anda bir titreşim gönderdiniz.

Studio Emin:
hatun
duygulandırıyorsun haaa
sçs

aşk, evlilik güzel şey.....

Ben 200 derecede 20dkk pişirdim fazla geldi 180derece 15dkk yeterli bence birdahakine öyle yapicam

birde şu pudingli kurabiyeden bahsetmişsiniz nasıl oluyor acaba :26:

dilekcim kısır yapabilirsin en pratiğinden ya da dediğin gibi patates/kuru fasulye/yeşil mercimek piyazı türü bişe.

Son düzenleme:

Üfffff..... Aşk a bak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…