off seninki yine yaparız temizliği demiş sonra iş çıkmış benimki hiç yani.
nigarcım gerçekten çok pratik oldu saol
geçen geldiklerinde yatım fırında kremali patates havuş salatası ve tiramisuyu
elmalı kurabiyeyi de hiç sevmem
ve herşeyden önce alışveriş yapmalıyım kızlarr yaaa
ama eşimin umrunda mı hallederiz yaa hep aynı
akşama krem şantili kurabiye yapacağım ama kaç derecede pişirdiniz korkuyorum valla yakarım diye
Demet 200 derece de pişir canım üstü pembeleşince kapatırsın yaklaşık 15-20 dk pişiriliyor.
Çıktığında hemen elleme biraz soğumasını bekle yoksa dağılıyor.
Üstünede pudra şekeri serp ılıkken. mm mmm.
Demet ben pudingli kurabiyeyi 170-180 derecede, 13 dk falan geçince kontrol ediyorum 15 dk da kapatıyorum fırını...çünkü hemen pişiyoo,üzeri çatlamaya başlayınca çok tutmuyorum
bendeilk yaptığımda 20 dk kadar bekletiim ,kömür olmuştu yarısı
bana 200 derecede 20 dk çok geldi :26:
Bence aynıdır pudingliyle kremşantili :44:
Demet ben pudingli kurabiyeyi 170-180 derecede, 13 dk falan geçince kontrol ediyorum 15 dk da kapatıyorum fırını...çünkü hemen pişiyoo,üzeri çatlamaya başlayınca çok tutmuyorum
dilek yaaa yap patates salatası milföy, bide keke çırparsın vaktin olursa tamm işte ne dert ediyosnn
yarennnn çabuk gellhayırlısı olsun bakalım
yemekçi ablaya sinir oldum ya kremalı mantar çorbası vardı içtim canım yine istedi varmı çorba dedim yok dedi. Az varmış ta yemeğe gelecekler varmış bilmem neeee..... Uyuzzzzzzzzzzzz
banada derecesi çok geldi en fazla 180 derece olmalı bence. dakika olarak ta bakmadım çatlayınca olmuş demektir.
evet canım nefis oluyo, tabisi köz biberi minik minik kesiyoruz
Üff tarife bakkAyy çok canım çekti yapacam bunu en kısa zamanda nefis olu onun tadı ya..
dene canım, bence beğenirsin :))bu tarifi denemeliyim
ama değişik, koy pattisi kendi haşlanıyo zaten hazır kavanozda biber aa daha nasıl pratik olsunnigarcım gerçekten çok pratik oldu saol
çok güzel oluyo.. ama hazır kavanoz biberle tabi, çünkü o sarımsak ve sirke içeriyo ondan.. kendin közliceksen biberi, sos yapıyosun azcık z. yağı, sirke felan..köz biberle güzel oluyomu nekim :44:....köz bineride pattiside çok severim, deneyim pazar günü
benim arkadaşımda şöyle yapmıştı, o daçok hoşuma gittiydi...aynen patatesi haşlayıp ezmiş püre haline getirmiş....ceviz büyüklüğünde yuvarlamış ortasını hafif bastırmış, basık kısmına sarımsaklı yoğurt onun üstünede havuş rendesiminik minik yapmış :) normalde tepside yapılıyomuş o dilim dilim kesiliyomuş, o bıdık bıdık yapmış...tadı da çok güzeldi
kıyamam :18: niye vermiyo kiyemekçi ablaya sinir oldum ya kremalı mantar çorbası vardı içtim canım yine istedi varmı çorba dedim yok dedi. az varmış ta yemeğe gelecekler varmış bilmem neeee..... uyuzzzzzzzzzzzz
kızlar kocişle konuşmamıza bakın msn'den duygulandık çok :) konuşmanın devamı var amaaa....
DİLŞAD:
Bir oğlumuz olsa mesela
Gözleri bana gülüşü sana benzemeli
Öğütler vermelisin sürekli ona
Ara ara sana özenmeli mesela
Parfümünü sıkmalı
Saçlarını senin gibi yapmalı
Senin gömleklerini giymeli
Yanıma gelip 'anne yakışıklı olmuş muyum' demeli
Ben O'na Baksam...
Ve O Küçük Meleğe her Bakışta ,
'' SOL '' Yanımdaki Büyük Meleğime , yani Sana ,
BİR KEZ DAHA AŞIK OLSAM.....
Studio Emin size bir titreşim gönderdi.
Şu anda bir titreşim gönderdiniz.
Studio Emin:
hatun
duygulandırıyorsun haaa
sçs
aşk, evlilik güzel şey.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?