2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

allahım sizi hiç ayırmasın hep böyle mutlu olun inş

Son düzenleme:

üff ben biraz iş yapim yaa iyice serdim :26: :26:

Aytencim pudingli kurabiyede çok güzel oluyo mutlaka dene

--------------------------------------------------------------------------------
Kategoriler: Kurabiye Tarifleri, Sizden Gelen Tarifler
--------------------------------------------------------------------------------

Malzemeler

100 gr margarin(oda sıcaklığında)
1 paket kakaolu puding(arzuya göre)
1 çay bardağı sıvı yağ
1 yumurta
1 kabartma tozu
yeteri kadar un

Hazırlanışı

Margarin, sıvı yağ, yumurtayı derin bir kapta iyice karıştırıp daha sonra pudingi ve kabartma tozunu ekliyoruz karıştırdıktan sonra yeteri kadar unuda ilave edip ceviz büyüklüğünde parçalar alıp şekil verdikten sonra hafif yağlı tepsiye diziyoruz önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında pastaların üzerleri çatlayana kadar yaklaşık 20 dak. pişiriyoruz.

NOT:hamurumuz kulak memesi yumuşaklığında olacak.

akşama hemen gidip deniyorum canim

sabah işlerin yogunluğundan giremedim doğru dürüst :S

şimdi de eve geçtim yapıalcak çok şey var ama üstümde bir tembellik var. akşama da yemek yok sizde neler var?

sabah işlerin yogunluğundan giremedim doğru dürüst :S

şimdi de eve geçtim yapıalcak çok şey var ama üstümde bir tembellik var. akşama da yemek yok sizde neler var?

valla bende de yok, ne yapsak? akşam karşı komşu oturmaya çağırdı da eşim yemek yemek ister gitmeden.

yok canım ya hazırdı seninde canın çekmişse akşama yapalım kendimize. ama gerçi hazır pek sağlıklı değil dimi :))

ben 4-5 aydır dün akşam ilk defa hazır çorba yaptım, eşimle gittik eve hemen olsun diye.kremalı mantardı o da :) ben kendi yaptı sandım da ondan canım. hazır çorbalar kurutularak yapıldığı için çok da sağlıksız değildir ama yine de içinde katkı maddeleri var işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…