2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Bikerem kaynanamlar ekimden beri ankarada

Bıkmadım, sen yorulma diye dedim....

Ama tatlı iştah keser derler yaa :26:

Bende sabahları yarım dilim yada 1 dilim çikolatalı ekmek yiyorum

dilimin ucu yara olmuş gibi acıyoo

off çok mızmız gördüm kendimi, eve gitsek,hadi

dilekkk çorba tarifleri verir misinnn? öperim çok
kuzum gitmişsin yaa ben giremedim iş yüzünden :26: yoğurt çorbası gelmişti aklıma ama

Bikerem kaynanamlar ekimden beri ankarada
Bıkmadım, sen yorulma diye dedim....
valla kafam şimdiden yoruldu neyse yaa ya iptal ederim yada misafir umduuğunu diil bulduğunu yer.
ama şöyyle düşündüm
yoğurt çorbası
tavuk sote
pilav
salata akşam için.
kremşantili kurabiye
poğaça
makarna salatası yada patates salatası
yumurta beyazı en çok tok tutan besinmiş.

ayyy ben hayatta yemem yumurta

bi muayene olmaya gitsemde söylesem ya.. vermedi uyuz kadın. bende eline sağlık demedim
hala inanamıyorum hamile olduğuna

sabah işlerin yogunluğundan giremedim doğru dürüst :S

şimdi de eve geçtim yapıalcak çok şey var ama üstümde bir tembellik var. akşama da yemek yok sizde neler var?
ben peynirli gözleme yapıcam, yanına da çay zeytin, salata felan uğraşamiycam başka bişeyle :26:

Benim annem evde dün geldiler babamlar akşam döndüler eve annem kaldı evimi temizlicek, yemek yapıcak bugün rahatım o yönden canım annem mis gibi yapmıştır şimdi evi

ayy bende patates kızartabilirdim aslında ama gezmeye gidicem ,kızartma kokmayım...

ama canım patates salatası istedi yaa :) yanına çorba yaparım ,ama bi sulu yemek daha ister eşim

hala inanamıyorum hamile olduğuna

ben peynirli gözleme yapıcam, yanına da çay zeytin, salata felan uğraşamiycam başka bişeyle :26:

Dimmiii canım ya bende bazen inanamıyorum :))

ben aşermeye başladım galiba. haftasonu gözleme yapayım bari :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…