dilekkk yaa kek çırpıştırmışşş
Akşama ne yemek yapcam zuzu hanım söle bakalım
Hemen 2 dakkada bıktın benden
tabiii k.validenin hazır yemekleri var sen beni nerden anlayasın
(biraz çok mu çııkıştım)
sabah kahvaltısında ne yemiştin?
Sigra böregi kaymak bide bal yedim
Sigra böregi (yeni adıyla kalem böregi oldular kendileri:) kaymak bide bal yedim
glukoz metabolizması ne kadar erken başlarsa o kadar daha çabuk acıkırsın. kahvaltıda şekerli şeyler yedigimiz zaman gün boyu aclığımız gitmez. Ben böyle gördüm.
kuzum gitmişsin yaa ben giremedim iş yüzünden :26: yoğurt çorbası gelmişti aklıma amadilekkk çorba tarifleri verir misinnn? öperim çok
valla kafam şimdiden yoruldu neyse yaa ya iptal ederim yada misafir umduuğunu diil bulduğunu yer.
Bikerem kaynanamlar ekimden beri ankarada
Bıkmadım, sen yorulma diye dedim....
yumurta beyazı en çok tok tutan besinmiş.
hala inanamıyorum hamile olduğunabi muayene olmaya gitsemde söylesem ya.. vermedi uyuz kadın. bende eline sağlık demedim
ben peynirli gözleme yapıcam, yanına da çay zeytin, salata felansabah işlerin yogunluğundan giremedim doğru dürüst :S
şimdi de eve geçtim yapıalcak çok şey var ama üstümde bir tembellik var. akşama da yemek yok sizde neler var?
hala inanamıyorum hamile olduğuna
ben peynirli gözleme yapıcam, yanına da çay zeytin, salata felanuğraşamiycam başka bişeyle :26:
evet canım, ama günlük yufka ile.. fırından alıyorum :) diğerleri güzel olmuyo markette satılanlarhazır yufka ilemi yapıyorsun cnm? ben çok severim gözlemeyi
Benim annem evde dün geldiler babamlar akşam döndüler eve annem kaldı evimi temizlicek, yemek yapıcak bugün rahatım o yönden canım annem mis gibi yapmıştır şimdi evi
hala inanamıyorum hamile olduğuna
ben peynirli gözleme yapıcam, yanına da çay zeytin, salata felanuğraşamiycam başka bişeyle :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?