2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bizdede köfteli sebze yemeği var kaynanam getirdi
teyzeye dedim sende bi kabak çorbası yap :) tmm dedi

demin aradı sular kesilmiş yapamamış akşama görümcelere gidecekmişiz teyzenin bugün son günü görümcem yemeğe çağırmış bizide davet etmiş eşimde demişki buzluktaki eti çıkarda orada yapayım demiş. tabi benim haberim yok herhalde süpriz yapacak eti ondan söylemedi diye tahmin ediyorum.

Benim annem evde dün geldiler babamlar akşam döndüler eve annem kaldı evimi temizlicek, yemek yapıcak bugün rahatım o yönden canım annem mis gibi yapmıştır şimdi evi

benim annem asla benim evi temizlemez kendin yapabilirsin der. Az gez temizle der falan yani :26:

Git hanimlar gibi otur yemegini ye görümcen yapsin hazirlasın getirisn azcık işe yarasın :)

ben hamileyim moduna gir ve yardım etme o sana nasıl yapıyorsa

Son düzenleme:

Bizim evdede sular kesilmiş 3 gibi neden acaba kaç gündür problem yaşanıyor sularla ilgili. :26:

dün taşlı bi yoldan gittik
pazar kuruluyor hergün gittiğimiz sokaktan geçemicez diye yol değiştirdik eşimde dedi ay burasıda baya taşlı. görümcemde diyorki sakınan göze çöp batar :)))

nasil elfidacim belirtiler basladi mi hic ?

benim annem asla benim evi temizlemez kendin yapabilirsin der. Az gez temizle der falan yani :26:

Benimde herzaman yapmaz ama biz gezmeye zaman bulamıyoruz ki iş yapim 3 haftadır doğru düzgün evimi toparlayamadım. Kaç hafta üst üste kaynanamlardaydık.
Aslında bu hafta ben yapıcaktım temziliği ama hafta sonum ölmesin diye annem yapıyor... canımm
Bu hafta sonunu kendime ayırıyorum kuaföre gidicem, sonra öğlen bi arkadaşımla buluşucam 2 saat oturucam, öğleden sonrada eşimle zaman geçiricemm...
Kızlar bu arada şu saat itibariyle araba almış bulunmaktayız 2.el Lada Samara arabamız oldu yani.
Hafta sonu sürüş yaptırır eşim Kesinleşmeden size söylemiyim dedim kesinleşti noterdeymiş eşim.

Hayırlı olsun arabanız kazasız belasız güzel günlerde kullanırsınız inşallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…