- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
Benim annem evde dün geldiler babamlar akşam döndüler eve annem kaldı evimi temizlicek, yemek yapıcak bugün rahatım o yönden canım annem mis gibi yapmıştır şimdi evi
Benim annem evde dün geldiler babamlar akşam döndüler eve annem kaldı evimi temizlicek, yemek yapıcak bugün rahatım o yönden canım annem mis gibi yapmıştır şimdi evi
bizdede köfteli sebze yemeği var kaynanam getirdi
teyzeye dedim sende bi kabak çorbası yap :) tmm dedi
demin aradı sular kesilmiş yapamamış akşama görümcelere gidecekmişiz teyzenin bugün son günü görümcem yemeğe çağırmış bizide davet etmiş eşimde demişki buzluktaki eti çıkarda orada yapayım demiş. tabi benim haberim yok herhalde süpriz yapacak eti ondan söylemedi diye tahmin ediyorum.
Git hanimlar gibi otur yemegini ye görümcen yapsin hazirlasın getirisn azcık işe yarasın :)
demin aradı sular kesilmiş yapamamış akşama görümcelere gidecekmişiz teyzenin bugün son günü görümcem yemeğe çağırmış bizide davet etmiş eşimde demişki buzluktaki eti çıkarda orada yapayım demiş. tabi benim haberim yok herhalde süpriz yapacak eti ondan söylemedi diye tahmin ediyorum.
ben hamileyim moduna gir ve yardım etme o sana nasıl yapıyorsa
nasil elfidacim belirtiler basladi mi hic ?
Rüyamda görsem inanmam ama o bize geldiğinde yerinden kalkmaz bende yapamıyorum onun gibi napimm
benim annem asla benim evi temizlemez kendin yapabilirsin der. Az gez temizle der falan yani :26:
bugün baş dönmelerim vardı canım. bide acıkmam sıklaştı :)
bugün baş dönmelerim vardı canım. bide acıkmam sıklaştı :)
Benimde herzaman yapmaz ama biz gezmeye zaman bulamıyoruz ki iş yapim 3 haftadır doğru düzgün evimi toparlayamadım. Kaç hafta üst üste kaynanamlardaydık.
Aslında bu hafta ben yapıcaktım temziliği ama hafta sonum ölmesin diye annem yapıyor... canımm
Bu hafta sonunu kendime ayırıyorum kuaföre gidicem, sonra öğlen bi arkadaşımla buluşucam 2 saat oturucam, öğleden sonrada eşimle zaman geçiricemm...
Kızlar bu arada şu saat itibariyle araba almış bulunmaktayız 2.el Lada Samara arabamız oldu yani.
Hafta sonu sürüş yaptırır eşimKesinleşmeden size söylemiyim dedim kesinleşti noterdeymiş eşim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?