- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
Günaydın herkese...
Çok yorgunum sesim kısılmış boğazım agrıyor uyumak istiyorummmm..........
bugün kimseye geçmicek gibi. herkes bitsede gitsek modunda
2400 watt sözde ama hiç çekmiyodu hemen iade ettik
Dilekcim çok geçmiş olsun ya dinlenmeden geçmezde inş kolay atlatırsın
geçmiş olsun cnm bol c vitamini tüket dinlen yorma kendini
KOCANIZI ELİNİZDE NASIL TUTABİLİRSİNİZ.. İŞTE TÜYOLAR ♥ ♥ ♥.
Aslan erkeği
Aslan erkeği aşk erkeği ve dost canlısıdır. Onu fark etmemek imkânsızdır. Erkeksi özelliğini gösterişli ve abartılı tavırlarıyla çok seksi ve karizmatiktir. Aslanlar doğuştan lider olduklarından genellikle yönetici olurlar.
Mücadeleniz
Aslanın egosu çok gelişmiş olduğundan kendisine dönük olabilir. Flört döneminde kıskanç ve sahiplenicidir. Başkalarıyla görüşmelerinize son vermelisiniz. Aslan burcunun en tahammül edemediği şey ikinci sırada yer almaktır. Böyle bir durumda sizi bırakıp gidecektir.
Onu elinizde tutmak için
Aslan erkeğiniz lükse bayılır. Eğer bir yere gidecekseniz hakkında iyi yazılar çıkan hoş insanların gittiği bir yer seçin ve siz de göz kamaştırıcı olun. Ona iltifat ederken cimri davranmayın. Aslan öğretmekte çok yetenekli ve isteklidir. Bu yeteneğini sizinle beraberken yeni şeyler öğretmesi için kullanın. Zaten hükmeden taraftır!
günaydın.................
Kesinlikle ya cumartesi gündüz alişveriş yaptik kardeşimle akşamda neval kaldi bende gece hep uyandım o yüzden pazazar sabahida erkenden uyandık ikeaya kahvaltiya gittik ordan hz.yuşa türbsesine gittik dolaştik derken akşam oldu eve geldim temizlik yaptim hiç dinleneemdim
Günaydın Fatmacım nasılsın bebiş nasıl?
hg canım, nerelerdesin
Neval sendemi kaldı. bi gecelik anne olmuşsun :) zor dimi :)
buralardayım a uzun süre giremedim....
Elfiii sana yazdım okumadınmıııı
içmezsem hapı, tutarsa bide(hoş ben içicem hertürlü de ,bilgim olsun genede) eşim dün akşamdan, bu sabaha kadar belkim 10 kere demiştir "hapı unutma" diye
Elfiii sana yazdım okumadınmıııı
içmezsem hapı, tutarsa bide(hoş ben içicem hertürlü de ,bilgim olsun genede) eşim dün akşamdan, bu sabaha kadar belkim 10 kere demiştir "hapı unutma" diye
Hiç sormaya aman aman istemem ben çocuk falan şimdi neval nereye gitse ben burda kalicam diye agliyordu bizde dedik bir gece kalsin bende anlasin neyse kaldi akşam uyuttum güzelcene gece bi uyandım tilki uykusundaydim zaten kulak hep diger odada yanina gittim agliyor içten içe sessizce neoldu deidm anneme gidicem tamam şimdi uyu sen sabah gidicez dedim neyse yanına uzandım uyudu gititm odama gece 4gibi bidaha uyandı aldım yanıma kulagına bişey diycem senin diyor söyle dedim sen benim annemi bidaha arasana diyor agliyarak :) bide şirinki sorma yine kandırmı birazdan aydınlık olucak gidicez diye uyuttum .
Sabah geldi ablam görsen nevali nasıl yapişmiş hiç yanından ayrılmıyor bidaha biryerde kalmiycam anne diyordubaşarılı olduk daha biryerde aglamaz kalicam diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?