2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

nekk, kardeşine üzüldüm canım Allah kavuştursun....
atlamışım yazmayı
saol zuzum, amin..
oruçluymuşsuın Allah kabul etsin cnm :)
günaydın kızlar

çok kötü hasta oldum feci gribim tüm kemiklerim falan kırılıo resmen burnum boğazım cmt sabah nefes alamayarak uyandım gün boyu kırgınlık vardı zaten.
canım çok geçmiş olsun :/

nektarcım ihtimal yok diosun ama yerleşme kanaması gibi sanki
anneciğin de geldi sanırım, hg.
eşinin erken gelmesi ii olacak birlikte yatağa girmek, vakit geçirmek tv izlemek için vaktiniz olacak
belirtim felan da yok ama hiç, hani ben grip oldum ya izin alıp eve gittim felan
çok ilaç içtim belkim ondandır diye düşündüm hafta sonu.. :26:
eşimin işiyle ilgili kısmına gelince; dediğin gibi oldu 2 gündür birlikte uzanıp tv izliyoruz, yemek yiyoruz.. ve hafta sonu 9 da geldi hep
çok güzel oldu böylesi..

Günaydın herkese...
Çok yorgunum sesim kısılmış boğazım agrıyor uyumak istiyorummmm..........
geçmiş olsun canım, sen de mi hasta oldun :26:

bugün kimseye geçmicek gibi. herkes bitsede gitsek modunda
ıhh ben değilimm. eşimle uyudum, eşimle uyandım..
sabah gömleğini ütülüyodu, ütü masasının üzerine bıraktığım kot ve tişörtümü de ütülemiş, çıkarken öptü sarıldı iyim yani bugün :119:

evt canım kafası ve eli var o ilk yavrumun meleğimin ultrason resmi....

şimdiki bebişinin fotoğrafı yokmu canımmm

saol zuzum, amin..
Oruçluymuşsuın allah kabul etsin cnm :)

amin canım...

Ay demin sallandık gibime geldi ya, hatta evet evet sallandık, patronum hissetmemiş ama :26:
Ay birden panik yaptım

nerden bakıyoduk, deprem şeysilerine anlık kayda geçiyolar yaa

İç sen o hapı bence çocuk demek uykusuz geceler demek cocuk demek bol bol aglamak demek cocuk demek kendini unutmak demek bak iyi düşün :)

çocuk demek neşe demek, bereket demek,başkası için yaşamanın tadı, güzelliği, çocuk demek yarınlar demek....

Son Depremler

yok canım kadın dgum uzmanı ile atıştık o kadr saçma salak bi dr ki zaten biliyorsun tek hastane tek dr var oda resim falan vermio karsa gidicem belkim ordaki verir

5 aralık 2011 tarihinde saat 10 sularında bir deprem meydana geldi. Şu anda ayrıntılı bilgiye sahip olmasakta depremin izmir / balıkesir bölgesinde meydana geldiği düşünülüyor. Ayrıntılar birazdan..
:26:

Geçmiş olsun canım yaa google'a deprem yazdım ilk çıkan sayfaya baktım da şimdi hemen hemen hergün deprem oluyor şiddeti düşük olduğundan hissetmiyoruz ama hergün deprem oluyor. Sizin orayı geçmemişler daha sanırım.

Nek, Sağol canım ben hasta değilim ama olacam sanırım sabah ve gece de midem bulanıyordu. Halsizim konuşasım yok

son depremler

yok canım kadın dgum uzmanı ile atıştık o kadr saçma salak bi dr ki zaten biliyorsun tek hastane tek dr var oda resim falan vermio karsa gidicem belkim ordaki verir

evet canım yaa ,hastane konusunda kötü senin durum

cnm izmirde deprem oldu çok korktum:26:

ayy doğru hissetmişim,

nekk nerden okudun

geçmiş olsun demetcimmm

baktım fatma ama düşmemiş deprem daha siteye ..

dr vaginal bakmak istedi bende yok dedim zaten 5. ve 6. haftalarda üstten görüldü dedim ben 12. haftadan önce herkese vaginal bakıyorum dedi heryerde bu böle dedi bende yok ya ilk dr sizi görmüyorum ilk hamileliğimde değil dedim muayene olacaksan vaginal geç olmayacaksan çık git diye bagırdı manyak mıdır nedir

evet canım yaa ,hastane konusunda kötü senin durum

ayy doğru hissetmişim,

nekk nerden okudun

geçmiş olsun demetcimmm

baktım fatma ama düşmemiş deprem daha siteye ..
çok geçmiş olsun canım..
burdan okudum
http ://www.kamupersonel.com/manset/12/05/2011/5-aralik-2011-deprem-balikesir-izmir-bolgesi.html
ama geçmemişler henüz bilgi felan.. :26:

Elfiii sana yazdım okumadınmıııı

içmezsem hapı, tutarsa bide (hoş ben içicem hertürlü de ,bilgim olsun genede) eşim dün akşamdan, bu sabaha kadar belkim 10 kere demiştir "hapı unutma" diye
ya yine ne kaçırdım ne hapı ya hastalıktan gözüm körmüo yazıları yada okuduğumu anlamıoum

canım Allah ağzınızın tadını bozmasın.
Keyfiniz hep böyle yerinde olsun

aynen katılıyorum...

manyak kadın ya hastalıklı böyleleri...
bağırma hakkını kim veriyor ona, çok mu meraklıymış bakmaya. ne gerek varmış.
aslında bizler sessiz kalıyoruz böylelerine karşı. elimizden geleni yapsak aman ne yaparsa yapsın demesek bunu yapamazlar ben hemen hasta haklarına gidiyorum böyle durumda. annem fizik tedavide yatıyordu sabah onda indiriyorlarmış fizik tedavi ünitesine saat kaçta müsait olurlarsa o zamana kadar koridorda soğukta bekletiyorlarmış gittim kadın donmuş, zaten hasta, hemen gittim fizyoterapiste söyledim bekleyecek napalım dedi, ne demek bekleyecek yatan hasta, odasında bekler ne zaman alacaksanız o zaman çağırırsınız dedim, bana bağırdı gittim hasta haklarına ertesi gün annemi son dakika almışlar odadan aman üşütmeyelim sizi falan, beni de aradılar anneniz odasından direk tedaviye geçti, bekletilmedi diye. iilikten anlamayana yapacaksın elinden geleni.

zuzu demdur geçmiş olsun

sabah gelirken radyodaki haberlerde dinlemiştim Ahmet Ercan açıklama yapmış fethiye körfezini kapsayan yerde büyük bir deprem olacak diye :26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…