anladım canım..
Ultrasondaki, o kafası dimmi... En öndeki :44: Hiç anlayamıyorum şu ult.resimlerini :96:
saol zuzum, amin..nekk, kardeşine üzüldüm canımAllah kavuştursun....
atlamışım yazmayı
canım çok geçmiş olsun :/günaydın kızlar
çok kötü hasta oldum feci gribim tüm kemiklerim falan kırılıo resmen burnum boğazım cmt sabah nefes alamayarak uyandım gün boyu kırgınlık vardı zaten.
belirtim felan da yok ama hiç, hani ben grip oldum ya izin alıp eve gittim felannektarcım ihtimal yok diosun ama yerleşme kanaması gibi sanki
anneciğin de geldi sanırım, hg.
eşinin erken gelmesi ii olacak birlikte yatağa girmek, vakit geçirmek tv izlemek için vaktiniz olacak
geçmiş olsun canım, sen de mi hasta oldun :26:Günaydın herkese...
Çok yorgunum sesim kısılmış boğazım agrıyor uyumak istiyorummmm..........
ıhh ben değilimm. eşimle uyudum, eşimle uyandım..bugün kimseye geçmicek gibi. herkes bitsede gitsek modunda
Yay erkeği
Yay erkeği zekidir etik ahlaki değerler siyaset felsefe veya din hakkında fikir tartışması yapmaya bayılır. İyimserliği ve inancı ve her zamanki neşesi en cazip özellikleridir.
Mücadeleniz
Yay burcu bekâr hayatını daha çok sever. Özgürlük değer verdiği bir şeydir ve canının istediğini yapabilmesi çok önemlidir.
Onu elinizde tutmak için
Yay''ın enerjisi çok olduğundan seks ve spor ihtiyacı çoktur ancak zihinsel olarak da onu doyuracak bir birlikteliğe ihtiyacı vardır. Ona herhangi bir sporu birlikte yapmayı önerin. Güçlü kadınları takdir ettiğinden onun kazanmasına izin vermenizi istemez. İyi bir oyuncu olursanız ikiniz de kazanırsınız!
evt canım kafası ve eli var o ilk yavrumun meleğimin ultrason resmi....
saol zuzum, amin..
Oruçluymuşsuın allah kabul etsin cnm :)
İç sen o hapı bence çocuk demek uykusuz geceler demek cocuk demek bol bol aglamak demek cocuk demek kendini unutmak demek bak iyi düşün :)
şimdiki bebişinin fotoğrafı yokmu canımmm
amin canım...
Ay demin sallandık gibime geldi ya, hatta evet evet sallandık, patronum hissetmemiş ama :26:
Ay birden panik yaptım
nerden bakıyoduk, deprem şeysilerine anlık kayda geçiyolar yaa
şimdiki bebişinin fotoğrafı yokmu canımmm
amin canım...
Ay demin sallandık gibime geldi ya, hatta evet evet sallandık, patronum hissetmemiş ama :26:
Ay birden panik yaptım
çocuk demek neşe demek, bereket demek,başkası için yaşamanın tadı, güzelliği, çocuk demek yarınlar demek....
Geçmiş olsun canım yaa google'a deprem yazdım ilk çıkan sayfaya baktım da şimdi hemen hemen hergün deprem oluyor şiddeti düşük olduğundan hissetmiyoruz ama hergün deprem oluyor. Sizin orayı geçmemişler daha sanırım.şimdiki bebişinin fotoğrafı yokmu canımmm
amin canım...
Ay birden panik yaptım
son depremler
yok canım kadın dgum uzmanı ile atıştık o kadr saçma salak bi dr ki zaten biliyorsun tek hastane tek dr var oda resim falan vermio karsa gidicem belkim ordaki verir
cnm izmirde deprem oldu çok korktum:26:
5 aralık 2011 tarihinde saat 10 sularında bir deprem meydana geldi. şu anda ayrıntılı bilgiye sahip olmasakta depremin izmir / balıkesir bölgesinde meydana geldiği düşünülüyor. Ayrıntılar birazdan..
:26:
evet canım yaa ,hastane konusunda kötü senin durum
ayy doğru hissetmişim,
nekk nerden okudun
geçmiş olsun demetcimmm
baktım fatma ama düşmemiş deprem daha siteye ..
çok geçmiş olsun canım..evet canım yaa ,hastane konusunda kötü senin durum
ayy doğru hissetmişim,
nekk nerden okudun
geçmiş olsun demetcimmm
baktım fatma ama düşmemiş deprem daha siteye ..
ya yine ne kaçırdım ne hapı ya hastalıktan gözüm körmüo yazıları yada okuduğumu anlamıoumElfiii sana yazdım okumadınmıııı
içmezsem hapı, tutarsa bide(hoş ben içicem hertürlü de ,bilgim olsun genede) eşim dün akşamdan, bu sabaha kadar belkim 10 kere demiştir "hapı unutma" diye
ıhh ben değilimm. eşimle uyudum, eşimle uyandım..
sabah gömleğini ütülüyodu, ütü masasının üzerine bıraktığım kot ve tişörtümü de ütülemiş, çıkarken öptü sarıldıiyim yani bugün :119:
aynen katılıyorum...
dr vaginal bakmak istedi bende yok dedim zaten 5. ve 6. haftalarda üstten görüldü dedim ben 12. haftadan önce herkese vaginal bakıyorum dedi heryerde bu böle dedi bende yok ya ilk dr sizi görmüyorum ilk hamileliğimde değil dedim muayene olacaksan vaginal geç olmayacaksan çık git diye bagırdı manyak mıdır nedir
zuzum demetcim geçmiş olsun. ben çok korkuyorum depremden ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?