2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Nek, Sağol canım ben hasta değilim ama olacam sanırım sabah ve gece de midem bulanıyordu. Halsizim konuşasım yok

o halsizliği iyi bilirim.
cmt günü öyle kötüydüm ki kafamı tutamıodum.
cuma akşamı da aslında arkadaşlar ile gelip gitme olayını iptal etmiştik ama erkekler anlamamış cmt ark. sormuş kaçta gitcez die kızda beni aradı sen kocana soormadan misafir mi iptal ediosun die.
ben senin gibi diilim gelcekler gelmicekler ben gidioum ben geç gelirim şeklinde sadece haberler verioum dedim. Sizi ağarlayacak olan benim bunun eşimle bi ilgisi yok dedim.
bunda yıllık ark. ile kavga ettik erkekler yüzünden bende gelin dedim yaa benim için farketmez yani evdeyim zaten dedim.
ama zaten 12de kalkmıştım kız aradı 1de ben uyuz uyuz dolaşıodum evin içinde servis bekliodum bi panik çamaşır bulaşık yerleri sil toz al.

Menüyü hazırla.
Yoğurt çorbası
Tavuk sote pilav püre vardı
Yoğurtlu havuç salatası
çiğköfte
poğaça
pudingli kurabiye
bisküvili kabak topları
annemde aşure yapmıştı işler bitti.

kızlar geldiler valla bana pek yardım edende olmadı herkes lafa daldı.
Bi ara mutfakta bulaşık yıkıodum eşim geldi ayıp içerde otur die tüm yemek bulaşığı duruo ben oturcam
işime karışma git sen otur dedim
sonra çay faslı falan 12de kalkmıştım tam 12de bitarafım koltuk gördü de oturabildim.
ama iyice ateşim çıktı onca sigara dumanı boğazımı mahvetti zaten
pazar günü daha rezil kalktım 11de eşim 2de kalktı
öyle bekledim belki kahvaltı hazırlar die ama nerde :2:
kalk dilek dedim Allah seni kimseye muhtaç etmesin kahvaltı yatak etrafı toparla sonra annemlere gidelim dedi.
ii dedim kalktım hazırlandık gittik. Bana dioki sen burda otur ben bi arkadaşın yanına gitcem. Kalk dedim beni eve götür nereye gidiosan git
eve bıraktırdım kendimi sonra o gitti 7de 9 da gelirim die 9a çeyrek vardı berber beklioum dedi ya lanet gelsin dedim zaten hftiçi 10da geliosun
pazar günü bari akşam birlikte oturalım ve ben burda hastayım bi çorba ısıtcan kimse yok sen nerelerdesin
15dk sonra geldi çikolata almış ye ye die karnım aç zaten.
Yine kalktım çorba ısıttım sıcak su torbası yaptım gelmiş mutfağa ben yapardım dio lütfen yaa senden hiç bişi istemioum dedim

ben anlamıoum yaa çok sevioum sana kıyamam dio ama hastalıktan ölüoum bişi yaptığını görmedim.
hani bebek falan diosunuz ya ben endişe edioum yani bu adam bana yardımcı olamaz ki
valla yaparım dio umutsuz ev kadınlarında yardımcı tuttuo elif (4 çocuklu kadın) akşam dio ki bende tutarım gerçekten :26:
napcamı şaşırdım yaa

ya yine ne kaçırdım ne hapı ya hastalıktan gözüm körmüo yazıları yada okuduğumu anlamıoum

canım Allah ağzınızın tadını bozmasın.
Keyfiniz hep böyle yerinde olsun
amin canım, saol

çok sağol cnm
ay cnm bide ben denizin doldurulduğu yerdeyim direk denize inerim kurtulma şansım olmaz allah korusun:26:
üff böyle şeyler düşünme ben de çok korkuyorum depremden :/

tek dr ya canım bende sağlıkçıyım ne desem ne olacakki

çok sağol cnm
ay cnm bide ben denizin doldurulduğu yerdeyim direk denize inerim kurtulma şansım olmaz allah korusun:26:

canım olacağı varsa her yerde olur, olmayacaksa da olmaz.

tek dr ya canım bende sağlıkçıyım ne desem ne olacakki
olur mu canım? onu bi hizaya getirseler, korkudan öyle ii davranır ki. ne demek tek doktor diye öyle davranmak? ne haddine?

Dilek bence eşini biraz alıştır ben yapacaktım demiş ya mesela belki yapcaktı sende hemen olsun diyorsundur oda oyalana oyalana yapacaktır belki beklemediğin için yine sen yapmış oluyorsun. bi kerede gir yatağa çıkma. o uyuyorsa sende uyu kalktığında kahvaltı isticektir ona güzel bi dille hasta olduğunu anlat.

Bu konularea bazen bende senin gibi bebek olsa nasıl olur diye düşünüyorum.
1 güne neleri sığdırmaya çalışıyoruz dinlenmemiz gereken yerde ve sonuç :2:

canım olacağı varsa her yerde olur, olmayacaksa da olmaz.

olur mu canım? onu bi hizaya getirseler, korkudan öyle ii davranır ki. ne demek tek doktor diye öyle davranmak? ne haddine?

xanım benim çalışma şeklim bu diyecek idarecileride biliyorum yani nasıl olduklarını...

cm bende elfinin dediğine katılıyorum tez canlısın galiba ve uyuşuk bir iş yapılmasından hoşlanmıyorsun

kızlar hamile olduğunuzu öğrenince eşlerinizdeki değişimi görürsünüz. benmki elinden gelse pamuklara sarıp sarmalayacak beni.

ya ben sabırsızım oda çok rahat 11de kalktım filiz saat 2de kalktı 3 saat aç aç ilaç iççem 1de nası bekleyim onluk hiç bişi yok ki kahvaltıyı edince hadi napalım dio evde ne yapılcak demio yaa
2aydır dolap kapağı yapılcak bizim tuvalette çam yok şu tellerin adı neydi havalandırma işte onu naylonla kapatıyım çok soğuk oluo diodu yine 1,5 ay oldu o antrenin fotosunu gördünüz hala öyle bi alçı yaptıramadı ya bıktım artık gerçekten

Bu konularea bazen bende senin gibi bebek olsa nasıl olur diye düşünüyorum.
1 güne neleri sığdırmaya çalışıyoruz dinlenmemiz gereken yerde ve sonuç :2:

aynen öyle yaa resmen tüm gün 7 saati uykuya çık. 17 saat full time çalışıoum ben yaa çocuk olsa o 7 saatlik uykuya da hasret kalırız ee hayatt bu mu :44:

dilek eşini sana yardıma alıştırsana hani hep diyorlar ya hayat müşterek diye; biz nasıl çalışıp onlara geçimde katkıda bulunuyorsak onlar da bize ev işlerinde yardımcı olmalılar. Onlar yardımcı olmuyorlar bir işin ucundan tutmuyorlar mı o zaman bizden de camiye bağış beklemesinler hiç...Ben bazen eşime bir iş buyuruyorum ama öylesine ayrınıtılı tarif istiyor ki ona anlatana kadar ben yapayım diye geçiriyorum içimden ama sonra sakin ol sirken sabırlı ol öğrenecek öğrenecek diyorum

cm bende elfinin dediğine katılıyorum tez canlısın galiba ve uyuşuk bir iş yapılmasından hoşlanmıyorsun

evet demetcim öyleyim ama napim sölesemde HALLEDERİZZZ dio yokk sonrası lanet gelsin dioum ben yapıoum aynı şeyde kaç kere söylenir ki.
bide nie sölüoum bu adam bu evde yaşamıo mu görmüo mu bulaşık makinem çalışmıo yatak odasındaki dolabın sürgülü kapısı bozuldu küçük odada dolabın kapağının rayı çıktı tuvalete naylon yapılacak mutfak mermerinde yere su sızıo bunları görmüo mu
yer su oluo dilek burası yine ıslanmış dio napım yaa silikon yapılcak mermerin kenarına
banyoda öyle oldu silikonu aldım geldim tabancaya takta yap die verdim eline tabancasına takamadı bu bozuk dio taktım bu sıkmıo bi bozukluk var dio ağzını kesmemiş :26:
nası yaa sen saraydan mı geldin dioum boğazlamak istioum
ne varsa bende var valla
Allah bana güç versin beni de kimseye muhtaç etmesin die dua edioum hergün.

benim eşimde öyle hallederiz diyo benim keçiler tepeme çıkıyor sinir oluyorum. sonra arkadaşların yanında benim hatun halleder diyor ee napayım sen yapmayınca ben yapıyorum artık.

eşine çok kızdım hiç yardımcı olmuyor sana
benim eşim de mutfağa girmez ama temizliğe yardım eder..
akşam ben yemeği hazırlarım, o da çay getirir ayağıma kadar ne bilim bu bile mutlu ediyor..
markette tek bir poşet bile taşıtmaz, el çantamı bile alıyo "kıyamıyorum hiç sana" diye..
eşinle otur güzelce konuş bunları.. sorumluluklarını bilsin
böyle tek başına yetişemezsin ki herşeye, kendini yıpratıyosun :26:

Son düzenleme:

yaa kuzum alıştırım alıştırmasına da adam cidden beceriksiz yaa

canım konuşmuo muyum sanıosun kaç kere söledim yok yaa tmm yaparım dio ama yok yani
yapmaya kalksada beceremio temizliğe kalkışıouz 1 kere halı yıkama makinesi annemden al gel süpür o ağır dedim odayı süpürdü bitti mi dio
hemen bunalıo sıkılıo markete de gitmez ben sıkılıoum hep ben yapıp taşıoum sonra da nası getirdin bu kadar şeyi dio
ben nie sürekli hasta oluoum işte artık halim kalmadı :2:

Ay dilek kusuruma bakma ama buna çok güldüm yaa, gözümde canlandırdım da :))

Amin canım amin...

Var öle erkekler yaa, bizim sürekli görüştüğümüzde öle ... Geçen onlardaydık....onların sebil var mutfakta, damacanası takılcakmış....herlade su sabah geldi, akşam kız dedi, su takılcak diye, adam ne dedi biliyomusun " bakiim nezaman sölücektin diye bekliyorum" Bende dayanamadım dedim " sen söleyince mi iş yapıyosun x abi" :26:

Yani pazar günü evde, o da görüyo mutfaktaki damacanayı, neden sölemeden takmıyosunki, ilginç yaniii
o da senden yani... çekmecenin kapağı çıkmış yok, halen takıcak 2 çiviyle

beceriksiz olabilir ama kolayca sıyrılamaz teyzemin eşini hatırlyorum ilk evlendikleri zamanlar hiç bir şeyden anlamıyor yapamıyor diye teyzem de çok üzülüyordu ama teyzem onu eğite eğite öyle bir alıştırmış ki işe şimdi bir bayandan çok daha tertipli yapıyor. Yapmak zorundalar...

Sabırlı olucaksın ve evin tadilat işlerine kesinlikle karışma bir yaparsın iki yaparsın bi bakarsınki o işler bile sana kalmış hergün söyle şurayı yapılacaktı yapmadın diye sen pes etme bırak o pes edip yapsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…