2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Yapmıcaksın işte, gitmiceksin markete...

Acıkınca yemek isticek, evde bişey kalmadıki al gel yapayım diceksin

Allah allah bizdede tam tersi bana yemek yapmak falan o kadr zor gelioki market işini falan hep eşim yapar pazara falan gitsek ben hemen eve gidelim diyip dururum domates vs hep eşim seçer o çok sevio böle şeyleri hatta eşim bana der aynı erkek çocugu gibisin der yakında çocuk senin arkanı toplar diyo:):)

aynen öyle kızlar yeni evliyken ben bi heves her şeyi yapıyordum baktım elime alışıyor, çektim elimi.
hamile kalana kadar da markete hep tek gidiyordum, dedim artık birlikte gidilecek tabiki dedi. bende doğum yaptıktan sonra da birlikte gidilecek dedim, şimdi alıştı evde bişe kalmamış çıkışta yanıma gel de markete uğrayalım diyor, markette soruyor bundan var mı şundan var mı?
hele fatura ödemeyi hiç üstlenmedim, annem babamı alıştırmış hep kendi gider, babamda hiç ödemediği için takip etmez, ama benmki günü geldiyse hemen gider öder. nasıl alışırlarsa öyle gider napalım.

faturalar falan hepsi eşimde mali işler hepsine eşim bakar benim maaş kartım kredi kartım falan hepsi eşimde ben isteğimi sölerim o alır en güzeli böle valla

güll tabi canım ama ben artık sinir krizleri geçirioum yaa
sirkencim bilmioum yaa yıllar geçmesi lazım.
zaten bende ki ampul patlar ben değişirim tüm tadilat servisler bana bakar.
televizyonu salondan odaya ben geçiririm yani erkek işi bunlar galiba artık öyle bi ayrımım yokta benim

zuzum yapmada bende yemek yioum eşi bişiler getirioum eve birileri gelio yine mahcup olan ben oluoum
annemler yan binada bazen gitmioum anneme gidioum biraz peynir 2 gün sonra 2 domates 3 gün sonra biraz patates bu sefer baban kızım bişiye ihtiyacın var mı dio bilmem anlatabildim mi ama her halt bana kalıo yani

aynen cnm bende ödeme işlerini üstüme lmadım. annemden biliyorum nasıl denk gelcek diye düşünüyor babamın umrunda değil. şimdi ben kira ödenmişmi faturalar ödenmişmi haberim yok. o haldediyor. benimde kafam arahat. gerçi ben sen yap bunları demedim kendi büyük bir zevkle yapıyor.

onun kredi kartlarını bile ben yatırıoum :26:
bilmem başka bişi dememe gerek varmı?
ama adam böyle yaa
dün annesine gittik sobalı evleri hemen sobayı yakıyım dedim kadın kovayı çıkarmaya çalışıo sobadan yenisi taşıo
ya yardım etsene oturuosun dioum neyse onu yaptı
sonra babası markete gidiyim ekmek alıyım bişi istio musunuz dedi bu tvye öyle dalmışki hiç duymuo adamı yok dedim
sonra annesine soruo nereye gidio die markete dedi
ben giderdim dio ama kumanda elinde tvye bakıo
55 yaşında adam gitti ekmek aldı geldi 50 yaşında kadın soba kovası taşıo
dedim annesine bi halttan anlamıo yapamıo bu hep böyleydi zaten el becerisi de yok dio
abileri yapıo mesela ama bu ayrı bi tip

cnm allah sana dayanma gücü ve sabır versin. benim eltim bir iş veriyor abime. abim yapmıyor yaptırasıya kadar söylüyor. o kadar sabırlı ki ben dayanamam yaparım. şimdi mesela abimle birlikte evi temizliyorlar. bunun gibi olmak lazım aslında

faturalar falan hepsi eşimde mali işler hepsine eşim bakar benim maaş kartım kredi kartım falan hepsi eşimde ben isteğimi sölerim o alır en güzeli böle valla

tam tersi o bütün parayı bana verir ne yapılcaksa die kendi ihtiyacını alır o kadar

MARKETE BİZDE BİRLİKTE GİDERİZ, POŞET MOŞET TAŞITMAZ ASLA....
HATTA DETERJANLARIN FİYATLARINI BENDEN DAHA İYİ BİLİR, O TAKİP EDER...BU DAHA UYGUN FALAN DER :)

PAZARIMIZIDA O YAPIYOR , BAZEN DOLABADA YERLEŞTİRİR BEN GELENE KADAR

HER KONUDA YARDIMCI ÇOK ŞÜKÜR, BİRTEK YEMEĞE SOKMUYORUM BEN .... ARADA BÖLE KAHVALTI HAZIRLIYOR OKADAR, BEN İSTEMİYORUM PEK MUTFAĞA GİRMESİNİ...

valla cnm kıymetini bil

tam tersi o bütün parayı bana verir ne yapılcaksa die kendi ihtiyacını alır o kadar

o-oooo kuzu, kendin ettin kendin buldun valla ....

Bundan sonra öle yapma, konuş adam akıllı evin erkek işlerinide sen yapıyon olmuyo böle...ciddiyim bak ,kendi sağlığın için yapma artık...
Birden olmasa bile yavaş yavaş kavga etmeden, artık çek elini ayağını...

Gerçekten yap bunu, gitme pazara ,markete , ya birlikte ya hiçççç

ben ne gerekiyorsa ne kadar gerekiyorsa veririm ama maaş kartımı kredi kartımı vermem. ha gerektiğinde kredi kartımı veririm ama işi bitince geri alırım.

aynen bazı yemekleri ben bilmiyorum ve yapamamda balık yemme ben kendi yapar yer hamile oldugumdan ciğer ellemem o yapar soğandan aşırı tiksiiyorum ona dogratıyorum... en büyük zevki markete berbaer gidip aldıklarını özenle dolaba yerleştirmekmiş öle dmeişti bende ellemiyorum zevkini ben derim bu ay maaşıma şu kadr şu kadr gelecek eksik yada fazla yatarsa haber et derim o kdr bazen yanlışlık yapıorlar ...

Sinir oldum dilek yaaa evlerinde şimdiye kadar yapmamışsa annesiyle babasında da suç var yetiştirirken ekmek mi alınacak hemen onun fırlaması lazımdı yada ağır şeyleri onun taşıması lazımdı (fizyolojik problemleri yoksa); şimdiye kadar evlerinde yapmamışsa bundan sonra da senin idare edeceğin anlamına gelmez alışmak yapmak becermek zorunda başka şansı yok... Bu konuda taviz vermemelisin. Misal banyodaki menfez mi yapılacak her gün belirli aralıklarla hatırlat; ısrarla her gün söyle. mutlaka bir direnç noktası vardır; kırılır

ben ne gerekiyorsa ne kadar gerekiyorsa veririm ama maaş kartımı kredi kartımı vermem. ha gerektiğinde kredi kartımı veririm ama işi bitince geri alırım.

maaş kartım onda ayın 15 inde işey kalmıyo ki 570 kira+250-300 kreti kartı gelir ilerleyen günlerde de 850 kredi taksidi ve 470 ev taksidini verdi mi ortaya bişey kalmıo zaten :) bizde tek kredi kartı var oda benim olan onda duruyo zaten

Canm yeni gördüm, bekarkende böleymiş , o daha da kötü yaa... 50 yaşındaki annesine bilem zarzor yardım ediyosa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…