canım konuşmuo muyum sanıosun kaç kere söledim yok yaa tmm yaparım dio ama yok yani
yapmaya kalksada beceremio temizliğe kalkışıouz 1 kere halı yıkama makinesi annemden al gel süpür o ağır dedim odayı süpürdü bitti mi dio
hemen bunalıo sıkılıo markete de gitmez ben sıkılıoum hep ben yapıp taşıoum sonra da nası getirdin bu kadar şeyi dio
ben nie sürekli hasta oluoum işte artık halim kalmadı :2:
Sabırlı olucaksın ve evin tadilat işlerine kesinlikle karışma bir yaparsın iki yaparsın bi bakarsınki o işler bile sana kalmış hergün söyle şurayı yapılacaktı yapmadın diye sen pes etme bırak o pes edip yapsın
Yapmıcaksın işte, gitmiceksin markete...
Acıkınca yemek isticek, evde bişey kalmadıki al gel yapayım diceksin
aynen öyle kızlar yeni evliyken ben bi heves her şeyi yapıyordum baktım elime alışıyor, çektim elimi.
hamile kalana kadar da markete hep tek gidiyordum, dedim artık birlikte gidilecek tabiki dedi. bende doğum yaptıktan sonra da birlikte gidilecek dedim, şimdi alıştı evde bişe kalmamış çıkışta yanıma gel de markete uğrayalım diyor, markette soruyor bundan var mı şundan var mı?
hele fatura ödemeyi hiç üstlenmedim, annem babamı alıştırmış hep kendi gider, babamda hiç ödemediği için takip etmez, ama benmki günü geldiyse hemen gider öder. nasıl alışırlarsa öyle gider napalım.
güll tabi canım ama ben artık sinir krizleri geçirioum yaaAy dilek kusuruma bakma ama buna çok güldüm yaa, gözümde canlandırdım da :))
Amin canım amin...
Var öle erkekler yaa, bizim sürekli görüştüğümüzde öle ... Geçen onlardaydık....onların sebil var mutfakta, damacanası takılcakmış....herlade su sabah geldi, akşam kız dedi, su takılcak diye, adam ne dedi biliyomusun" bakiim nezaman sölücektin diye bekliyorum" Bende dayanamadım dedim " sen söleyince mi iş yapıyosun x abi" :26:
Yani pazar günü evde, o da görüyo mutfaktaki damacanayı, neden sölemeden takmıyosunki, ilginç yaniii
o da senden yani... çekmecenin kapağı çıkmış yok, halen takıcak 2 çiviyle
sirkencim bilmioum yaa yıllar geçmesi lazım.beceriksiz olabilir ama kolayca sıyrılamaz teyzemin eşini hatırlyorum ilk evlendikleri zamanlar hiç bir şeyden anlamıyor yapamıyor diye teyzem de çok üzülüyordu ama teyzem onu eğite eğite öyle bir alıştırmış ki işe şimdi bir bayandan çok daha tertipli yapıyor. Yapmak zorundalar...
zaten bende ki ampul patlar ben değişirim tüm tadilat servisler bana bakar.Sabırlı olucaksın ve evin tadilat işlerine kesinlikle karışma bir yaparsın iki yaparsın bi bakarsınki o işler bile sana kalmış hergün söyle şurayı yapılacaktı yapmadın diye sen pes etme bırak o pes edip yapsın
Yapmıcaksın işte, gitmiceksin markete...
Acıkınca yemek isticek, evde bişey kalmadıki al gel yapayım diceksin
aynen öyle kızlar yeni evliyken ben bi heves her şeyi yapıyordum baktım elime alışıyor, çektim elimi.
hamile kalana kadar da markete hep tek gidiyordum, dedim artık birlikte gidilecek tabiki dedi. bende doğum yaptıktan sonra da birlikte gidilecek dedim, şimdi alıştı evde bişe kalmamış çıkışta yanıma gel de markete uğrayalım diyor, markette soruyor bundan var mı şundan var mı?
hele fatura ödemeyi hiç üstlenmedim, annem babamı alıştırmış hep kendi gider, babamda hiç ödemediği için takip etmez, ama benmki günü geldiyse hemen gider öder. nasıl alışırlarsa öyle gider napalım.
güll tabi canım ama ben artık sinir krizleri geçirioum yaa
sirkencim bilmioum yaa yıllar geçmesi lazım.
zaten bende ki ampul patlar ben değişirim tüm tadilat servisler bana bakar.
televizyonu salondan odaya ben geçiririm yani erkek işi bunlar galiba artık öyle bi ayrımım yokta benim
zuzum yapmada bende yemek yioum eşi bişiler getirioum eve birileri gelio yine mahcup olan ben oluoum
annemler yan binada bazen gitmioum anneme gidioum biraz peynir 2 gün sonra 2 domates 3 gün sonra biraz patates bu sefer baban kızım bişiye ihtiyacın var mı dio bilmem anlatabildim mi ama her halt bana kalıo yani
faturalar falan hepsi eşimde mali işler hepsine eşim bakar benim maaş kartım kredi kartım falan hepsi eşimde ben isteğimi sölerim o alıren güzeli böle valla
Allah allah bizdede tam tersi bana yemek yapmak falan o kadr zor gelioki market işini falan hep eşim yapar pazara falan gitsek ben hemen eve gidelim diyip dururum domates vs hep eşim seçer o çok sevio böle şeyleri hatta eşim bana der aynı erkek çocugu gibisin der yakında çocuk senin arkanı toplar diyo:):)
MARKETE BİZDE BİRLİKTE GİDERİZ, POŞET MOŞET TAŞITMAZ ASLA....
HATTA DETERJANLARIN FİYATLARINI BENDEN DAHA İYİ BİLİR, O TAKİP EDER...BU DAHA UYGUN FALAN DER :)
PAZARIMIZIDA O YAPIYOR , BAZEN DOLABADA YERLEŞTİRİR BEN GELENE KADAR
HER KONUDA YARDIMCI ÇOK ŞÜKÜR, BİRTEK YEMEĞE SOKMUYORUM BEN .... ARADA BÖLE KAHVALTI HAZIRLIYOR OKADAR, BEN İSTEMİYORUM PEK MUTFAĞA GİRMESİNİ...
tam tersi o bütün parayı bana verir ne yapılcaksa die kendi ihtiyacını alır o kadar
faturalar falan hepsi eşimde mali işler hepsine eşim bakar benim maaş kartım kredi kartım falan hepsi eşimde ben isteğimi sölerim o alıren güzeli böle valla
valla cnm kıymetini bil
HATTA DETERJANLARIN FİYATLARINI BENDEN DAHA İYİ BİLİR, O TAKİP EDER...BU DAHA UYGUN FALAN DER :)
HER KONUDA YARDIMCI ÇOK ŞÜKÜR, BİRTEK YEMEĞE SOKMUYORUM BEN .... ARADA BÖLE KAHVALTI HAZIRLIYOR OKADAR, BEN İSTEMİYORUM PEK MUTFAĞA GİRMESİNİ...
onun kredi kartlarını bile ben yatırıoum :26:
bilmem başka bişi dememe gerek varmı?
ama adam böyle yaa
dün annesine gittik sobalı evleri hemen sobayı yakıyım dedim kadın kovayı çıkarmaya çalışıo sobadan yenisi taşıo
ya yardım etsene oturuosun dioum neyse onu yaptı
sonra babası markete gidiyim ekmek alıyım bişi istio musunuz dedi bu tvye öyle dalmışki hiç duymuo adamı yok dedim
sonra annesine soruo nereye gidio die markete dedi
ben giderdim dio ama kumanda elinde tvye bakıo
55 yaşında adam gitti ekmek aldı geldi 50 yaşında kadın soba kovası taşıo
dedim annesine bi halttan anlamıo yapamıo bu hep böyleydi zaten el becerisi de yok dio
abileri yapıo mesela ama bu ayrı bi tip
ben ne gerekiyorsa ne kadar gerekiyorsa veririm ama maaş kartımı kredi kartımı vermem. ha gerektiğinde kredi kartımı veririm ama işi bitince geri alırım.
zuzum yapmada bende yemek yioum eşi bişiler getirioum eve birileri gelio yine mahcup olan ben oluoum
annemler yan binada bazen gitmioum anneme gidioum biraz peynir 2 gün sonra 2 domates 3 gün sonra biraz patates bu sefer baban kızım bişiye ihtiyacın var mı dio bilmem anlatabildim mi ama her halt bana kalıo yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?