Sinir oldum dilek yaaaevlerinde şimdiye kadar yapmamışsa annesiyle babasında da suç var yetiştirirken ekmek mi alınacak hemen onun fırlaması lazımdı yada ağır şeyleri onun taşıması lazımdı (fizyolojik problemleri yoksa); şimdiye kadar evlerinde yapmamışsa bundan sonra da senin idare edeceğin anlamına gelmez alışmak yapmak becermek zorunda başka şansı yok... Bu konuda taviz vermemelisin. Misal banyodaki menfez mi yapılacak her gün belirli aralıklarla hatırlat; ısrarla her gün söyle. mutlaka bir direnç noktası vardır; kırılır
aynen bazı yemekleri ben bilmiyorum ve yapamamda balık yemme ben kendi yapar yer hamile oldugumdan ciğer ellemem o yapar soğandan aşırı tiksiiyorum ona dogratıyorum... en büyük zevki markete berbaer gidip aldıklarını özenle dolaba yerleştirmekmiş öle dmeişti bende ellemiyorum zevkiniben derim bu ay maaşıma şu kadr şu kadr gelecek eksik yada fazla yatarsa haber et derim o kdr bazen yanlışlık yapıorlar ...
ay canım yaa ne desem bilemedim :26: :26: :26:onun kredi kartlarını bile ben yatırıoum :26:
bilmem başka bişi dememe gerek varmı?
ama adam böyle yaa
dün annesine gittik sobalı evleri hemen sobayı yakıyım dedim kadın kovayı çıkarmaya çalışıo sobadan yenisi taşıo
ya yardım etsene oturuosun dioum neyse onu yaptı
sonra babası markete gidiyim ekmek alıyım bişi istio musunuz dedi bu tvye öyle dalmışki hiç duymuo adamı yok dedim
sonra annesine soruo nereye gidio die markete dedi
ben giderdim dio ama kumanda elinde tvye bakıo
55 yaşında adam gitti ekmek aldı geldi 50 yaşında kadın soba kovası taşıo
dedim annesine bi halttan anlamıo yapamıo bu hep böyleydi zaten el becerisi de yok dio
abileri yapıo mesela ama bu ayrı bi tip
ben de
MARKETE BİZDE BİRLİKTE GİDERİZ, POŞET MOŞET TAŞITMAZ ASLA....
HATTA DETERJANLARIN FİYATLARINI BENDEN DAHA İYİ BİLİR, O TAKİP EDER...BU DAHA UYGUN FALAN DER :)
PAZARIMIZIDA O YAPIYOR , BAZEN DOLABADA YERLEŞTİRİR BEN GELENE KADAR
HER KONUDA YARDIMCI ÇOK ŞÜKÜR, BİRTEK YEMEĞE SOKMUYORUM BEN .... ARADA BÖLE KAHVALTI HAZIRLIYOR OKADAR, BEN İSTEMİYORUM PEK MUTFAĞA GİRMESİNİ...
maaş kartım onda ayın 15 inde işey kalmıyo ki 570 kira+250-300 kreti kartı gelir ilerleyen günlerde de 850 kredi taksidi ve 470 ev taksidini verdi mi ortaya bişey kalmıo zaten :) bizde tek kredi kartı var oda benim olan onda duruyo zaten
VALLA DİLEĞE BEN ISRAR ET DİYEMİYORUM DA ASLINDA, ÇÜNKÜM EŞİNİN SİNİRLİ Bİ YAPISI VAR, ŞİMDİYE KADAR ANLADIKLARIMDAN YOLA ÇIKARSAM ÖYLE :26: KAVGA DA ETSİNLER İSTEMİYOM :44:
NEYSEM DİLEKK BIRAK OLUMSUZLUKLARI ,DÜŞÜNDÜKÇE DAHA DA HASTA OLURSUN... HEP EKSİ YÖNLERİNİ SÖLEDİN CANIMMMBİRAZ ARTI YANLARINI DÜŞÜNN
denecek bişi yok galiba nigarcım yaa.ay canım yaa ne desem bilemedim :26: :26: :26:
sen de yapma ama, market alışverişi konusunda kızlara katılıyorum hiç bişi alma, alsın gelsin.. evde bişi kalmayınca da git annende ye gel
ben dezaten sevmiyor mutfak işini o ayrı ama zaten de girmesin
Kızlarrr ben aşure yapmak istiyorummm
ama ilk defa yapıcam
Bakayım netten
bende dedim ya annem yapmıştı cmt bende bugün işyerine getirdim az önce dağıttım yemekten sonra yensin die
annemin pek elinin ayarı yoktur da kazanla yapmış
Bayılırım aşureye ...
Bende yapınca apartmanda bir iki kişiye vericem.... Işyerine getiricem....
E annemlere bayaaa veririm, yakın arkimizede bayaa veririm :)
bende çok yapıcam, portakal ağacındaki tarif nasıl bi baksanıza...
baktım portakal ağacına canım annem kuş üzümü koymuo incirde koymuo bana komşunun biri getirdi incirli simsiyah yaa yemek gelmio insanın içinden
ama sen bilirsin tabii kıvam da önemli annem benim biraz koyu yapar bekledikçe bakliyat iyice çeker suyunu tamamen muhallebi olur
bu sefer biraz cıvık yap dedim güzel olmuş şimdi burdakilerde beğendi.
ama gerçekten tüm günün gider ona bi gün önceden de ıslatcan malzemeleri saatlerce valla ben yapamam yani :26:
kuru yemiş zaten sevmiyorum, heleki inciri hiççç sevmem aşurede
evet kalınca yoğunluşuyo, sulu yaparım
ama neden canım :26: geceden ıslatıp (yemeğini yapar gibi) akşam yemekten sonra yapamazmıyım kiii...öle olmuyomuu
Zuzu bende tarif bulup akşama malzemeleri almaya gitcem akşamdan ıslarım diğer güne akşam yaparım yapmayı çok istiyorum.
Aşure yaptığında o yıl evin bereketli olur diyorlar. Bir de sevap zaten ben oruç tutulduğunu hiç bilmiyordum keşke bilseydim tutardım oruç.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?