2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ben annemde öğle arasında aşure yeyip geldim mmmmmm ben istedim de yaptı zatennn

slm kızlar nasılsınız bakalım?ben kızımla uğraşıyorum:))vakit kalmıyo valla hiçbirşeye amaaaa herkese diyorumki biran önce yapın bebek müthişşş birşey kesinlikle beklemeyin:))

hg canımm bebiş napıyor, evet beklemek bile güzel bebişleri.

oki ozman, tarifim budur :13:

ben nohut, fasulye,buğday, minnak doğranmış kuru kayısı, üzüm koyucam içine.... üzerinide nar ve cevizle süslerim

harikaa
annem yarma da koyuo ama bilmioum yani
kayısı ve üzümde tmm
üzerine annem tarçın ekio
nar koyuo ceviz ve fındık kovuo övülmüş diil fındıklar cevizinde yarısını koyuo işte
güzel oluo süslemeside böyle bol malzemeli

şekeri 2 bardak mı koycaksın sanki az mı geldi bana yaa:44:

olurr ,gönder gelsin...

oki portakal şeysinide yaparım

nasıldı, tekrar edermisin o hikayeyi :26:

Aşurenin ortaya çıkışı hakkında şöyle bir rivayet vardır: "Nuhun gemisi tufan dinip, Ağrı Dağı'na oturduğunda gemidekiler Allah'a şükretmek için, bir kutlama yapmak isterler. Fakat geminin yiyecek ambarları neredeyse boşalmak üzeredir. Bunun üzerine yiyecek olarak ne bulurlarsa hepsini bir araya getirip bir çorba pişirirler ve aşure ortaya çıkar". Bu nedenle aşure günümüzde 15 veya daha fazla malzeme çeşidinin birlikte pişirilmesiyle hazırlanır.

slm kızlar nasılsınız bakalım?ben kızımla uğraşıyorum:))vakit kalmıyo valla hiçbirşeye amaaaa herkese diyorumki biran önce yapın bebek müthişşş birşey kesinlikle beklemeyin:))

canım hoşgeldiniz.
nasılsınız herşey yolunda mı bebiş neler yapıo!
dediğin gibi Allahım isteyen herkese nasip etsin
yeni hamişlerimiz var bilio musun

yarma dediğim buğday işte :)

ben tarçın yemem ,isteyen koyar artık...

valla şekeri de bakarım artık tadına

hehe tamm duymuştum ama hatırlayamadıydım, sağol

hayırlı ugurlu olsun...

off aklım bulgura mı ne gitti yaa hastayım mazur görcen artık.
olur oda olur aramızda lafı bile olmaz biraz yarma koy biraz buğday

akşama ne yemek var kızlar

ben kuru+pilav yapıcam, bide brokoli almıştı eşim geçen çarşamba, haftası geldi nerdeyse onu da yapim....

geçen seferki gibi bozulmasını beklemeyim

aaaaaaaaaaaaa inanmıyorum elfim hamilemisin çooooooooook sevindim canım hayırlı olsun inşallah kaç aylık?
kızlar bi yandan emziriyorum o yüzden ağlıyo cadı geç yazıyorum gazımız var biraz geceleri zorluyo bizi(ama napalım gülü seven dikenine katlanır dudağını bi büzüp ağladımı içim bi tuhaf oluyo mamaya başlamak zorunda kaldım maalesf sütüm yetmiyo doymuyodu kuzum 3-4 gündür mamada veriyorum ama emmeyi kesmedim onada devam umarım emmeyi kesmez ee daha ne var ne yok anlatın bakalım?

Daha çok yeni canım bu perşembe kontrole gidicem tahminen 5+3 haftalık :))))

sütün niye kesildi üzmüyolardır umarım seni. bebişinde iyidir umarım

canm benimde yeni doğum yapmış arkim var..en sonki kontrolde dr kızmış mama veriyo die daha 2 aylık...bi bitki çayı vermiş mamayı bırak demiş bunu iç ...
şimdi onu kullanıyo, bırakmışmamayı...fark etmiş, 2günde bir içiyorum yetiyo dedi geçenlerde...doyuyomuş bebeği...

gazı içinde sende bilirsin de , rezene veriyolar ,ıhlamur falan

kıyamam ye o dudakları

akşama ne yemek var kızlar

ben kuru+pilav yapıcam, bide brokoli almıştı eşim geçen çarşamba, haftası geldi nerdeyse onu da yapim....

geçen seferki gibi bozulmasını beklemeyim

ben ne yapacam bilmiyorum saat 10dan sonra ((

canım humana nın bi çayı var anne için, baya süt yapıyor ablam kullanmıştı çoook faydasını gördü kıvamı bile yoğunlaştı diyordu,sütün kalitesini artırıyor,sütü çoğaltıyor ondan kullan bence.

öp kokla minik prensesi bizim için
iş olayı ne oldu senin canım?
aynı işine mi döneceksin? nekadar zamanın kaldı?
kayınvalidenin bebişle arası nasıll?

humananın çayı var süt artırıcı en başından beri onu içiyorum zaten ama kızım fazla iştahlı sanırım ondan yetiştremiyorum bütün gün emmek istiyo çünkü doktorda aslında gelişimi ii vermesende olur mama dedi ama ağlıyo sürekli mecbur kalıyorum vermeye çok sık vermiyorum mama zaten zuzuşum sen yinede öğrenirmisin arkadaşından adını bana msj atarsAN çok sevinirim canım..
aay ne güzel hamişler topiği oluyo desene luxxorada çok sevindm çok istiyodu hayırlısı artık inşallah sağsalim bebişlerinizi kucağınıza alırsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…