2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

öp kokla minik prensesi bizim için
iş olayı ne oldu senin canım?
aynı işine mi döneceksin? nekadar zamanın kaldı?
kayınvalidenin bebişle arası nasıll?

zevkle canım öperim:))valla şimdilik dönecem diye biliyorm umarım bi sorun çıkmaz bi kız aldılar yerime ama geçici diye alındı baklaım hayırlısı..
kaynanamı hiç sorma canım çocuk 1 aylıkve oldu ve daha 3 kez gördü biliyomusun bu kadar ilgisiz bi insan görmedim kızına söledm hiç gelmiyo aramıyo falan ben arıcakmışım saçmalığa bakarmısın ben doğum yapıyorum kadın benden bekliyo aramamı çok sinirliyim okonuda

İnşallah başka bi bölüme verirler seni ya . o adam çekilmezki

tabi canımm... hem faceden hem burdan atarım mesajjj

ay Allahım yaaa eşin de görsün annesinin davranışlarını

of kızlar yaa, bizim fabrikanın karşısında bir-kaç tane başka fabrika var
onlardan birinde 2 kocaman simsiyah köpek var
ama kimseye bişi yapmıyolar inanılmaz tatlılardı
az önce camı açtım, yola baktım birine çarpmışlar
yerinde ölmüşşş, kolu bacağı kırılmış kesin büyük bişe çarptı
diğer köpek gelmiş başına kokluyo, dürtüyo
nasıl ağladım, yaa madem çarptın bişi yap bi hastaneye götür
bu nasıl bişi yaa? Allahım bildiği gibi yapsın onu, kör mü acaba yaaaaaa

bol kayınvalidesini söyleyince aklıma dilşad geldi :26:
o şimdiden hiç oralı olmuo yaa
bakalım bebiş gelince nası olcak

off yaa insanlık yok ki arkadaşım
insanı götürmeyen yerde ölüme bırakan o vatandaş köpeği götürür mü
ben çok kızıoum böle şeye.
benim anneannem 79u 80e bağlayan yılbaşı gecesi dedemle bi akrabaya gitmiş yolda dönerlerken araba çarpıp kaçıo anneannem donarak ölmüş
biliosunuzdur geçmiş yıllarda kışlar dizboyu kar kaplı oluodu maalesef annem hem karşıdan karşıya geçerken hemde yılbaşlarında çok kötü olur daha 16 yaşındaymış en küçük teyzem 3 yaşında
Allahından bulsun o VirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüsVirüs.

Off çok kötü olmuş yaa... İnsan değilmiş çarpan kişi en azından kaldır yoldan dimi.
Zaten dün gözümüzün önünde kaza oldu adam hızla geldi yanımızdan geçti rahat 180 le geliyordu yani önden bir arabayı solladı kırmızıda duran arabalara çarptı araba gözümüzün önünde haşat oldu.
Sürücüye bişey olmadı çıktı sigara içiyor arkada oturan adam kötü oldu şok geçirdi resmen yere düştü bayıldımı bilmiyorum ambulans geldi hemen götürdüler kesin içkiliydiler şehir içinde o kadar hızla geldiklerine göre.
Ama içimde bir sıkıntı vardı yola çıkmadan şok geçirdim kalbim nasıl attı deli gibi 2 dkkada gözümüzün önünde olanlara. Hala durgunum belki onunda etkisi var üstümde bilmiyorum.
Araba için kan akıtacaz dün öyle konuştuk.

biz de araba alınca kan akıtalım dedik ama annem istemedi.
bişi kesip kanı tekere sürülür yaa
annem kan kanı getirio dedi kestirmedi
onun parasını birine verin dedi
eşim üni okuyan bi kıza para verdi
bide hacı bayrama gittik dua ettik orda yaşlı bi teyzeye para verdim bende
şükür aylardır ne bi kaza ne arabada bi bozukluk var yani

evet canım bahsetmiştin, mekanı cennet olsun anneannenin :105:
ya bir de sabah gördüm o köpeği yanımdaki arkadaşıma dedim serviste "şunlar da ne şirin, tipleri ürkütücü kocamanlar ama sevimliler"
hey allahım yaa allahından bulsun inşallah, gözümün önünden gitmez artık bir süre

Allah korusun hepimizi, sürekli yollardayız
hele hele İstanbulun trafiği iğrenççç

sedacığım hoşgeldin nasılsın prenses nasıl bakalım ne kadarlık oldu işallah işine dönersin farklı bölüme o adamdan kurtulursun kaynananda alem valla torunun oluyor arayıp sorma yok millet can atar torun diye kim bakacaktı canım bebişe

:26:Bilmem ki evet kesilip kanı tekere sürülecek bugün bizim hep öyle yaparlar zaten.
Belki sadakada veririz bir ihtiyacı olana ama şimdi içime kurt düştü ya kan kanı getirir dedin ya

cnm başın sağolsun anneannenin mekanı cennet olsun.

cnm bencede kesen bir şey biz araba aldığımız kestik allaha şükürle olsun bir şey yok 1 sene oldu arabayı alalı.

...

nek çom üzüldüm ya valla böyle insanları gördükçe insanlığımdan utanıyorum

arabanıza güle güle binin Allah kazadan korusun. Yeni aldınız sanırım dimi? Ne aldınız bir de sıfır mıydı? Biz de bu yıl sonu araba kampanyalarını bekliyoruz uygun bi şey bulalım hemen kapacaz

kızlar size bişe sorucam bana fikir verin aklım şöyle bişe geldi tek kalın bir bilezik veya 2tane normalinden almak kuymcular kredi kartına 12 taksit yapıyr ama 5.000liralik bileziğe biyerde 625tl fark koyuyor başka kuyumcuda 850 tl koyuyor vade farkı alıyorlar yani .

niye yapıyosun derseniz yatırım için nakit her ay koyamıyoruz nakit kalıyo nasıl olsa deyip boldan harcıyoruz .bu aydan sonra ufak tefek borçlarımız kalıyor onun için aklıma böyle bişe geldi ama vade farkı koyunca baya kararsz kaldım

nektar böylesine bir olaya tanık olman kötü olmuş. Ne yazık ki değil hayvanların insanların bile mucizevi bi şekilde sağlıklı oldugu bir ülkede yaşıyoruz.

Bence yazık vade farkina verme paranı onun yerine çeyrek al yada tam altın bir kasa kirala kasada tutun daha iyi

Bence hiç öyle yapmayın canım. niye boşuna vade farkı ödiceksiniz ki her ay taksit ödüyormuş gibi o parayı ayır ya bankaya yada bir kenara at. yeterli seviyeye ulaşınca alırsınız hem vade farkı ödemezsiniz hemde şuan altın alınacak durumda değil piyasa yine yükseldi biraz beklemek gerek bizde bekliyoruz düşmesini.

cnm altın hesabı açtırıp gr altın alsan elinizde kalan nakitle daha ii olmazmı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…