2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

enkidu ben de bu konuyu çok okuyorum araştırıyoum bu aralar. direk fiziksel altın almak yerine bi bankaya gidip hem döviz hesabı hem de altın hesabı açtırıyorsun paranı önce dolara çeviriyorsun ondan sonra dolarla altın alıyorsun. Böylece makas farkını minimuma indirerek direk alırken kar sağlamış oluyorsun.

Bence yazık vade farkina verme paranı onun yerine çeyrek al yada tam altın bir kasa kirala kasada tutun daha iyi

cnm altın hesabı açtırıp gr altın alsan elinizde kalan nakitle daha ii olmazmı

bende istemiyorum vade farkına okadar para vermek ama bir taraftanda hem elinde altının hemde nakit paran olacak ama çok yüksek komisyonlar

bende eşime öyle diyorum canım sen ver her ay ben napar eder atarım kenara diyorum onun eli çok bol para varsa boldan boldan harcar atamayız diyor dediğin gibi altında çok çıktı düşebilirde sonra birde ben altınlarımın hepsini nakite çevirip bankaya koydum hem takarsın diyor gerçi istanbulda bişe takılmıyrda memlekete falan gittiğimde takabilirim

hiç duymadım canım bankalarmı yapıyor bunu yoksa kuyumcularmı

piyasadan fiziksel altın alırsan makas farkından çook çok daha fazla etkilenmiş olursun çünkü piyasa geçimini al-sat la sağlıyor.

bankaya altın hesabı açtır düştüğü zaman alır yükseldiği zaman satarsın.

kızlar saolun tüm kaybettiklerimiz mekanı cennet olsun inşallah.

sirkencim bizde temmuzda almıştık galiba :44:
2. el bizimki uygun bişiydi opel corsa tek kapı
hala onun kredisi var maalesef
o bitince eşim yenisi çekelim daha iyisini alalım dio
oda diğer aralıkta bitio kredi
biz kasım da bebek çalışmalarına başlayalım dioum
ben anlamıoum o benim gibi planlarla yaşamadığı için
hakkımızda hayırlısı olsun tatlım
siz 0 düşünüosunuz galiba
bu aralar epey reklamlar çıkıo 0 km 0 faiz 0 dosya masrafı falan die

Bu şekilde yapabilirsen de iyi olur senin için hem bozdururken işçilik vermezsiniz.

piyasadan fiziksel altın alırsan makas farkından çook çok daha fazla etkilenmiş olursun çünkü piyasa geçimini al-sat la sağlıyor.

canım altını hem yatırım hem de takmak için alıcaktık altın sevmiyorum küçük çıtı pıtı şeyleri seviyorum istanbuldada takılmıyor zaten memlekete falan gittiğimde takarım gerkitiğindede bozup elimizde nakite çevirebiliriz diye düşündük ev falan alırsak bankada aslında döviz hesabı vardı tly çevirttirdik altın gelmedi aklımıza

oda doğru bilezik alsam azda olsa bozdururken zarar edicem

hepinize çok teşekkür ederim iyiki varsınız kafamda hep o vardı farka vericeğim farka gider çeyrek alırım yazın nasıl olsa bir sürü düğün var ben eşimden praları alıp her ay atayım kenara

oda doğru bilezik alsam azda olsa bozdururken zarar edicem

ben hiç zarar etmedim çok alıp bozdurup değiştirioum falan benim kuyumcum hurdacı gibi işçilik taş vırt zırt abartmıo adam bi değişik yani.
ama altında hep yükseliş gösterdi böle devam etmesi olasılığı yüksek ben bir bilezikten sanırım 350 tl falan kar yaptım 32 gram falandı benim bileziğim

biz evet sıfır düşünüyoruz aslında geçen yıl ocak şubat ayında alacaktık ama şu mu olsun bu mu derken baktık kampanyalar bitiyor fiyatlar fırlıyor kaldı öylece. Bu yıl belirlediğimiz bir iki model var bakacaz hangisi daha uygun olursa onu alacaz.

altın takılmıyor canım evde de tutamıyorsun resmen başa bela; ben nişanlıyken kasa bulup atana kadar annemler evden çıkamazlardı doğru dürüst
bilezik bozdurulurken az degil çok zarar edersin canım. sana faceden bir link yolluyorum orayı okursan biraz daha aydınlanırsın

ben düğünde takılan seti ve bileziklerin hepsini bozdurdum bileziklerden değil ama setten çok zarar ettim onuda eşim düğünde setle ilgi problem olmuştu sinirlendi sattı be aldım ben zarar ettim dedi bende şimdi hem takmaya bişey olsun istiyorum hemde yatırım

bol kayınvalidesini söyleyince aklıma dilşad geldi :26:
o şimdiden hiç oralı olmuo yaa
bakalım bebiş gelince nası olcak

bakın da görün bebek olunca bizden çıkmaya hiiiç niyetleri olmayacak yerleşecekler bana, öyle çatlatacaklar beni :))))

doğru canım önce bende kasa kiraladım ama rayada boşun para veriyosun çünkü altın takmıyodum altın gramı yükseldiğinde sattım hiç tkmadım düğün gecesinden başka kar ettim burgu bilezikti .tamam okurum canım sağol

kasaya yıllık verdiğin kira 100 lira filan; diğer 100 lirası depozito oluyor yani kasayı ne zaman bıraksan sana o parayı tekrar iade ediyorlar. Yılda 100 lira çok degil canım ya evde durup çalınma riski olunca...

ortalık altın takılcak gibi değil 5 lira için cinayet işlenen bir ülkede yaşıyoruz nasıl takcaz cnm:26:

yılda 100 iyiymiş canım ya ben en uygun 220ye buldum kasa yk bankası. Biz de hayırlısı ile düğün altınlarının bi kısmı ile bu sene araba almayı planlıyoruz bebikimiz gelmeden

tabiki evde durmasından bizde 200e kiralamıştık yıllık depozitte 200 ama sonra hepsini alıp satınca depoziteyi geri verdiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…