2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bizimde bankada kasamız var. bence en mantıklısı bu. bende takmıyorum bileziklerimi. bi düğün olunca takayım diyorum sonra unutuyoruz kalıyor öyle. yakın akrabalarımın düğününde takarım artık :)))

yılda 100 iyiymiş canım ya ben en uygun 220ye buldum kasa yk bankası. Biz de hayırlısı ile düğün altınlarının bi kısmı ile bu sene araba almayı planlıyoruz bebikimiz gelmeden

Benim kasam ziraatte ve baya merkezi bir şubesinde öğrendiğime göre oranın müşterileri 20-25 yıllık bürokratlar vekiller filanmış. Bana da şans eseri yer açıldı. Eğer geçen yıl araç alsaydık biz de biraz çeyreklerden bozdurmak zorunda kalcaktık iyi ki almamışız diyorum. Çünkü altın çok yükseldi. Bana altın bozdurmaktansa kredi çekmek daha mantıklı geliyor uzun vadede altın hiç kaybettirmez daima kazandırır.

benm altınlarım dükkan için lazım olana kadar dedemlerde kasadaydı,artık yoklar :)

bende çıkıyorum kızlar yarın sınavım var ingilizce çalışayım biraz yemeğimde yok artık basit bişe yaparım

hepinize iyi akşamlar öptüm bye

altın takan yok mu dedim bi daha giremedim
başım kalabalıktı yaa
öğrendim ki takan eden yok
ben takıoum valla 3 tane falan set var kolyeli küpeli bilezik var hem takıoum takmazsam da eve bırakıoum
hem de yatak odasında şu kadın askılıklar varya ona bırakıoum ortalığa yani
Allaha emanet

yemeği naptınız kızlar akşama
zuzu seninki hazırdı özge :44:
ben napsam ki yoğurt çorbam var benim ekşili hasta hasta ii olur o bana
yemekte yapmayım dimi hastayım eşimde 10 da gelir bakalım bişiler yapabilir mi :18:

Benimde hazır sayılır dün annemlere gittik bana yayla çorbası yaptı eve de getirdim kavanozla onu ısıtırım yanınada tavuk pane var hazır onu kızartırım domates turşu kola tamamdır :79:

benim kabağım kaldı perşembe cuma günü bi yemek yaparım onu ben. ama hiç kabak yemeği yapmadım tarif alıcam sonra sizden

gel bebeyim ısıtıyım

Benimde hazır sayılır dün annemlere gittik bana yayla çorbası yaptı eve de getirdim kavanozla onu ısıtırım yanınada tavuk pane var hazır onu kızartırım domates turşu kola tamamdır :79:

ohh afiyet olsun

benim kabağım kaldı perşembe cuma günü bi yemek yaparım onu ben. ama hiç kabak yemeği yapmadım tarif alıcam sonra sizden

ben yaptım pirinçli, extra bişey yok..soğan salça faslından sonra kabaklarımı attım bir iki çevirdim bir avuç pirinç attım, suyu da az üstünü geçcek kadar attım oldu bitti :)
kabak yemeğine dereotu öneriyolar pişmeye yakın, ben atmadım hiç

acıktım bende....

yemeğim pişene kadar bir iki dilimbörek vardı dünden onları atayım ağzıma bari..

kızlar bu ikinci kuru yapışım, ilkinde ıslamamıştım zor pişdi....şimdikini ısladım,sıcak suyla...acaba gidince düdüklüde 10 dk daha kaynatsammı pişirmeden:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…