burdayım yawrumnigar nerdesin pzt sendromu mu yaşıosun aramıza dönnnn
bana diyene bak, kendi de yok ortalıktaaltın takan yok mu dedim bi daha giremedim
başım kalabalıktı yaa
öğrendim ki takan eden yok
ben takıoum valla 3 tane falan set var kolyeli küpeli bilezik var hem takıoum takmazsam da eve bırakıoum
hem de yatak odasında şu kadın askılıklar varya ona bırakıoum ortalığa yani
Allaha emanet
benim de yemeğim yok, evde pek bişe de yok market alışverişi yapılmadı..yemeği naptınız kızlar akşama
zuzu seninki hazırdı özge :44:
ben napsam ki yoğurt çorbam var benim ekşili hasta hasta ii olur o bana
yemekte yapmayım dimi hastayım eşimde 10 da gelir bakalım bişiler yapabilir mi :18:
kestirmedim canım, işyerindeki kızlar kestirme dedi.. ne o öyle çocuk gibi gerek yok mok vazgeçirdiler :26:
Evet nigar ya nerdesin... Saçını kestirdin mi kahkül acaba? :44:
acıktım bende....
yemeğim pişene kadar bir iki dilimbörek vardı dünden onları atayım ağzıma bari..
kızlar bu ikinci kuru yapışım, ilkinde ıslamamıştım zor pişdi....şimdikini ısladım,sıcak suyla...acaba gidince düdüklüde 10 dk daha kaynatsammı pişirmeden:44:
burdayım yawrum
bana diyene bak, kendi de yok ortalıkta
benim de yemeğim yok, evde pek bişe de yok market alışverişi yapılmadı..
yumurtalı pattis, çay, zeytin, peynir yapcam galiba..
eşimi bekliycem ama 10 da gelir, ekmek felan alır gelirken 10 a kadar kek felan yer atıştırırım..
kestirmedim canım, işyerindeki kızlar kestirme dedi.. ne o öyle çocuk gibi gerek yok mok vazgeçirdiler :26:
kuzumnigarrrr
ya yemek falan hiç halim yok belki anneme yanaşırım
kahkülden de hemen vazgeçilmiş ama kullanımı zor olabilirdi hak veririm yani :115:
kuzum
ben de mi anneme yanaşsam dicem ama kadın yol yorgunu :44:
bişiler yaparım artık.. ben kaçıyorum son 10 dk
size de az kaldı, toparlanın
öpüyorum sizi, yarın görüşürüz
haklısın yaren adam zar zor ikna olmuşken aman diyim hevesi kaçmasın elini çabuk tutgünaydın kızlar. hayırlı haftalar herkese.
adaşım canım, çok sevindim böyle güzel bir hafta sonu geçirmiş olmanıza. küvet süper birşey oluyor canım. biz zamanımız yettiği kadar keyfinin çıkarıyoruz bu evdeki küvetimizinhele böyle mumlarla aydınlattın mı fevkaledenin fevkinde oluyor
canım aşı olayı karışıkmış ya, annem olmadınız ikiniz de diyor kızamıkçık. ablamın çok şükür sağlıklı bir durumu var, biri de şuan göbişinde. hamileyken kızamıkçık çıkarırsan çok tehlikeliymiş ama eminim kadınların %70'inin böyle birşeyden haberi bile olmamıştır. annelerimizin zamanında da böyle birşey yoktu. tabii şimdi imkan varken önlemini almak en iyisi, ama şahsen eşim böyle gaza gelmişken, heveslenmişken 3-4 ay korunmak benlik birşey değil şuan. adamın hevesi kaçmasın
canım kardeşini çok iyi anlayabiliyorum ya, Allah'ım kimseyi ailesine uzak kılmasın. burda geçirdiğim zamanlarda anladım ki annemden ayrı kalmak benlik değil hiç. kardeşinin Türkiye'ye taşınma gibi bir durumu yok anladığım kadarıyla
bazen seni okudukça kendi eşimi görüyorum ben de. benimki de inanılmaz tembel rahat cins bi adamdır. ben de ailelerden kaynaklandığına inanıyorum + karakter tabi e.şimin abisi mesela ilk çocuk biraz daha sıkı yetiştirilmiş, bide huyu da biraz öyle, o yardımcı olur eltime. Ama bizimki çocukken de hep rahatmış, annesi evlendiniz de kurtuldum diyor işte! mümkün olduğu kadar farkettirmeden ona da işler yüklemeye çalışıyorum ben de bazen, ama farkederse olayçıkıyor evde, o yüzden çaktırmayacaksınevet demetcim öyleyim ama napim sölesemde HALLEDERİZZZdio yokk sonrası lanet gelsin dioum ben yapıoum aynı şeyde kaç kere söylenir ki.
bide nie sölüoum bu adam bu evde yaşamıo mu görmüo mu bulaşık makinem çalışmıo yatak odasındaki dolabın sürgülü kapısı bozuldu küçük odada dolabın kapağının rayı çıktı tuvalete naylon yapılacak mutfak mermerinde yere su sızıo bunları görmüo mu
yer su oluo dilek burası yine ıslanmış dionapım yaa silikon yapılcak mermerin kenarına
banyoda öyle oldu silikonu aldım geldim tabancaya takta yap die verdim eline tabancasına takamadı bu bozuk dio taktım bu sıkmıo bi bozukluk var dio ağzını kesmemiş :26:
nası yaa sen saraydan mı geldin dioum boğazlamak istioum
ne varsa bende var valla
Allah bana güç versin beni de kimseye muhtaç etmesin die dua edioum hergün.
altın takan yok mu dedim bi daha giremedim
başım kalabalıktı yaa
öğrendim ki takan eden yok
ben takıoum valla 3 tane falan set var kolyeli küpeli bilezik var hem takıoum takmazsam da eve bırakıoum
hem de yatak odasında şu kadın askılıklar varya ona bırakıoum ortalığa yani
Allaha emanet
günaydın kızlar
elfim olmadı pastaneden şekerli kurabiye al yada tatlı yapmaya zamanın yoksa
öylede yapabilirim
Günaydın herkese
Elfi kötü olmuş ya keşke söz vermeseydin ama yapacak bişey yok neyse ki bi kek çırpacaksın kurabiye yapmak istersen krem şantiliyi yaparsın çok basit özenerek şekil vermene de gerek yok yuvarlayıp koyuyuorsun.
Ee ne yapacaksınız bugün geçen bayağı bişeyler düşündün en son neye karar verdin :26:
eniştemizinde doğum günü kutlu olsun canım çok mutlu yaşayın hep beraber
taksimemi gideceksiniz yemeğe
sizlere bol sohbetler diliyorum ve ben çıkıyorum kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?