2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

günaydın kızlar

hala hastayım
mağlum ilaçlı 1 hafta ilaçsız 7 gün sürüo grip

zuzum geçmiş bakalım bakalım dr ne dicek inş önemli bişi diildir.

sinemmm
sen nie dikkat etmiosun
geçmiş olsun en kısa zamanda hemen iyileşirsin inşallah dinlen valla vitamin falan iç güzelce yat terle sonra bi banyo mis gbi

Biz dün eşimle balık restaurantına gittik balıklarımızı yedik kalamarıda çok beğendim. fazla oyalanmadan eve döndük. kaynanam bi tepsi börek yapmıştı eşimde keki yaptı baktım fazladan yufka alınmış peynirde var bi tepsi daha börek olsun dedim. sonuçta haftaiçi gelen misafir yadırgamaz. 2 dilim börek 1 dilim kek koyarım tabaklara. çayla mis gibi işte. hem doyurucuda olur. eve gider gitmez fırınlıcam börekleri. tamam işte....

geçmiş olsun zuuzm :26: inş önemli bişe değildir :26:
..
Günaydın herkese...

Zamanınız olsaydı geç saatlere kadar eglenirdiniz ama olsun yine cikmişsiniz ya oda yeter

Misafirleride çok takma canım kafana hepiniz calişiyorsunuz onlarda zaten bişey beklemezler gec saat bişey fazla yenmez yeter börek kek çay

Kızlar bi ara su içiyorduk ne güzel. ne oldu kimseden ses seda çıkmıyor

Ben hergün 1 Lt içebiliyorum artırtmam lazım biraz daha

bide ben içebilsem bütün gün su içmeden duruyorum yazın güzel içiyordum şimdi hiç aklima gelirse belki bir bardak içiyorum

Bi ara başlatmıştım gün sonunda herkes ne kadar su içtiğini yazıyordu en çok içene kupa veriyorduk ama ne zamandır yapmıyoruz

Geçmiş olsun umarım önemli bişey yoktur

Zuzum geçmiş olsun geçen bana da öyle olmuştu tam da tarif ettiğin gibi sade soda iyi gelir demişti nek. Çok kötü bişe o bilirim.
Neyse doktora gidiyorsun zaten güzel bir ilaç versin bari.

Gecmis Olsun Canim

zuzum geçmiş olsun. İnş. önemli bişey yoktur gece yediğin bişeymi dokundu acaba?

günaydın herkese.

zuzum geçmiş olsun, umarım kötü birşey yoktur.

geçmiş olsun zuuzm :26: inş önemli bişe değildir :26:
..
Günaydın herkese...

sağolun kızlar...

patronumun eşi hastanede hemşire, o aldı sırayı enfeksiyona almış.... boğazıma falan baktı kadın ,boğazda bişey yok ama genede az dozda mide hapı yazayım dedi, bikaçgünde toplar kendini, geçmezse ,mideyle ilgili bi birim söledide unuttum, oraya git dedi, şimdi bitane içtim ,hergece yatmadan önce içicem

famodin 40 mg

ablamla konuştum, bana diyo bence bi test yap, ona göre kullan ilaç ne alaka ama ,öle bi durumda yok...ama rahat bırakmaz beni, akşam alayım, sabah yaparım

geçmiş olsun zuzum, dikkat et yediklerine.. mideye iyi gelmeyen besinlere bak netten uzak dur :26:
inş yoktur midende bişi ..
bebik olayına gelince, senin reglin daha yeni bitmedi mi, bişi olsa da belirti olmaz :44:

ablamla konuştum, bana diyo bence bi test yap, ona göre kullan ilaç ne alaka ama ,öle bi durumda yok...ama rahat bırakmaz beni, akşam alayım, sabah yaparım

hadi bakalım geçmiş olsun canım ilaç düzeltir inş.

benimde bişi demem lazım :44:
karnım o kadar şişio ki 10gündür falan gözle görülür bi büyüme mevcut ve 2 günde bir mide bulantım var bazen arabada bazen akşam yatınca sabahları bulanmıo ama çok acıkmış olarak uyanıoum.
baş dönmesi de nadiren hastalıktan olabilir die düşündüm vücut yorgun halsizlikten tansiyonum düşüo die ama endişeliyim yaa
eşim kemeri kullan akşamları bu göbeğin noldu böyle dedi

Zuzum tekrar geçmiş olsun ama bence ilaçlarına bir an önce başla. sen ertesi gün hapı alacaktın onu naptın aldınmı? Belki o dokunmuştur midene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…