2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

oo hadi bakalım. ablana geçiyorsunuz yani bu akşam. Bu perşembe de benim doğum günüm. Eşimle anlaştık hediye olarak dün benim için saç maşası aldık :)

evet canım :)

ovv, güzelll güle güle kullan eşimde bana d.günümde düzleştirici , maşa+fırçası olaraktan aldı :)) ama ben halen kuaförde fön çektiriyorum beceremiyorum, geçen söleniyo herkes nasıl beceriyomuş, boşuna almış mışşşş küstüm sonrada sırnaşıyo oy benim karım oy benim balım , hade ordan

ben de hevesleniyorum bakalım umarım becerebilirim :)

nektar bi gün de şu günün rengini bir tuttursam

Kızlar ben karar verdim devam edicem işe yılbaşına kadar. Yılbaşında olursa yeni iş oraya başlıcam olmazsa yine devam
Şimdi evimi temizliyorum akşam için bamya ve fasulye yapıcam buzluktan çıkardım
belkim pasta türü bişi de yaparım kocişe süpürüz olsun çeşit çeşit

benim fikrim (benim fikrimin ne kadar önemi vardır ki :44:) en doğru karar bu
yani ben yıllardır çalışmaya alışmış biri olarak birini kesinleştirmeden diğeri bırakmamak gerektiğini düşünüoum
evde olmuo 3 ay oturdum evde yok yani tüm gün seme gibi
ve maddi açıdan da az kazanıo olabilir ama kendi paramız

inş yılbaşında o hastaneden ii hbr alırsın ve oraya geçersin canım

bamya:120:

ablamın menüyü de öğrendim:) tavuk+ kuru+ pilav olucakmış :))) kaynanası yapıcakmış tavuğu bide kuruyuda galiba :) ablamla ben kaynana konusunda şanslıyız :)
hiç sevmez yemek yapmasını yaa ama ikram hazırlamaya bayılır, kek pasta falan sever ama yemek yapmaktan hiç hoşlanmıyo ablam

kışın giyinmek zor zanaat yaa
yazın valla bi etek üstüne bi bluz altına şıp şıp terliklerimi giyip geliodum harikaydı
şimdi pantolon etek kot çizmeden dolayı hep sorunlu oluo tayt tercih etmek zorunda kalıoum onun üstüne de uzun tunikler falan lazım işte

elbiseler bu tarz ortadaki pembeyi aldım sağdaki lacivertin mavisini gibi bişi aldım beli öyle ipli kemer ama omuzlarında duğmeler falan var en baştakinin göğüs ve bel altı farklı renk olanını aldım ortası siyah lastik kemer gibi bişi
amann öyle işte üstlerine bi hırka altlarına tayt çorap çok hoş oluo bence

Ay güldüm şu lafına ya "3 ay oturdum evde yok yani tüm gün seme gibi"
Ama şu lafına da kızdım "benim fikrimin ne kadar önemi vardır ki "
Ben sizin fikirlerinize önem vermesem buraya gelip yazmazdım bile ne de olsa sanal alem bilgisayarı kapattığında biter diye düşünürdüm kii öyle yapmadım çok kararsızdım belki yazmasaydım gitmicektim işe ama sizin fikirlerinizle işe başlıcam yarın
Bi daha da öyle düşünme sakın bebeyim taam mı

akşama ablamın d.günü.... geçen hafta beğendiği bi elbise vardı kışlık, onu aldım
nice güzel yılları olsun

ben de hevesleniyorum bakalım umarım becerebilirim :)

nektar bi gün de şu günün rengini bir tuttursam
ben de bugün ilk tuttrdum :101:

hayırlısı olsun canım
Avatarımı çizelgemi değiştirdim kalp atışlarına kadar dayanamadım :))
güzel olmuş canım

Avatarımı çizelgemi değiştirdim kalp atışlarına kadar dayanamadım :))
çok cici olmuşşşşş

iyi yapmışsın cnm devam etmekle. dileğin de dediği gibi evde oturmak bi-iki hafta iyi ama fazlası çokkkk sıkıyor (((

tmm kuzum saol evet yanlış bi cümle kurmuşum hepiniz benim için önemlisiniz bende size aktarmadan duramıoum ve ne dicekler die merak edioum :18:

iyi yapmışsın cnm devam etmekle. dileğin de dediği gibi evde oturmak bi-iki hafta iyi ama fazlası çokkkk sıkıyor (((
:13:

çok cici olmuşşşşş

Evet, bende 2 haftadan sonrası sıkar diye düşündüm bakalım hayırlısı neyse o olsun.

hayırlısı olsun canım

Evet nekim hayırlısı olsun.
...

Elfiş avatarında çizelgende güzel olmuş canım beğendim

Zeynep geldinmi??

sağol tekrar ya.. benim için hastaneye uğrayıp tahlillerimin ne kaadar tuttuğunu öğrendi zeynooo :))

senin için hayırlısı olsun özgeciğim işallah hastane işin olur bu işinede devam ediyomuşsun zaten en iyisi arkanda açık kapı bırakmak onlarda eleman bakar ben de işten çıktığımda 1buçuk ay sonra patron beni elmenlara izin kullandırmak için 4gün işe çağırdı gittim 12saat hergün ama karşılığınıda fazlasıyla aldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…