oo hadi bakalım. ablana geçiyorsunuz yani bu akşam. Bu perşembe de benim doğum günüm. Eşimle anlaştık hediye olarak dün benim için saç maşası aldık :)
evet canım :)
ovv, güzelllgüle güle kullan eşimde bana d.günümde düzleştirici , maşa+fırçası olaraktan aldı :)) ama ben halen kuaförde fön çektiriyorum beceremiyorum, geçen söleniyo herkes nasıl beceriyomuş, boşuna almış mışşşş küstüm sonrada sırnaşıyo oy benim karım oy benim balım , hade ordan
Kızlar ben karar verdim devam edicem işe yılbaşına kadar. Yılbaşında olursa yeni iş oraya başlıcam olmazsa yine devam
Şimdi evimi temizliyorum akşam için bamya ve fasulye yapıcam buzluktan çıkardım belkim pasta türü bişi de yaparım kocişe süpürüz olsun çeşit çeşit
Avatarımı çizelgemi değiştirdim kalp atışlarına kadar dayanamadım :))
ben de tutturmuş muyumdur bordo hırkam var
dilekcim güle güle kullan ne kadar da uygun fiyata almışsın.
ben de bugün ilk defa uzun çizmelerimi giydim kumaş pantolonla. beni de kotlarımda diz bölümü bol bol durduğu için çizmelerimin içine sokamıyorum çok da hoşuma gidio ama bende olmuooo
benim fikrim (benim fikrimin ne kadar önemi vardır ki :44:) en doğru karar bu
yani ben yıllardır çalışmaya alışmış biri olarak birini kesinleştirmeden diğeri bırakmamak gerektiğini düşünüoum
evde olmuo 3 ay oturdum evde yok yani tüm gün seme gibi
ve maddi açıdan da az kazanıo olabilir ama kendi paramız
inş yılbaşında o hastaneden ii hbr alırsın ve oraya geçersin canım
nice güzel yılları olsunakşama ablamın d.günü.... geçen hafta beğendiği bi elbise vardı kışlık, onu aldım
ben de bugün ilk tuttrdum :101:ben de hevesleniyorum bakalım umarım becerebilirim :)
nektar bi gün de şu günün rengini bir tuttursam
hayırlısı olsun canımKızlar ben karar verdim devam edicem işe yılbaşına kadar. Yılbaşında olursa yeni iş oraya başlıcam olmazsa yine devam
Şimdi evimi temizliyorum akşam için bamya ve fasulye yapıcam buzluktan çıkardım belkim pasta türü bişi de yaparım kocişe süpürüz olsun çeşit çeşit
güzel olmuş canımAvatarımı çizelgemi değiştirdim kalp atışlarına kadar dayanamadım :))
çok cici olmuşşşşşAvatarımı çizelgemi değiştirdim kalp atışlarına kadar dayanamadım :))
Ay güldüm şu lafına ya"3 ay oturdum evde yok yani tüm gün seme gibi"
Ama şu lafına da kızdım "benim fikrimin ne kadar önemi vardır ki "
Ben sizin fikirlerinize önem vermesem buraya gelip yazmazdım bile ne de olsa sanal alem bilgisayarı kapattığında biter diye düşünürdüm kii öyle yapmadım çok kararsızdım belki yazmasaydım gitmicektim işe ama sizin fikirlerinizle işe başlıcam yarın
Bi daha da öyle düşünme sakın bebeyim taam mı
tmm kuzum saol evet yanlış bi cümle kurmuşumAy güldüm şu lafına ya"3 ay oturdum evde yok yani tüm gün seme gibi"
Ama şu lafına da kızdım "benim fikrimin ne kadar önemi vardır ki "
Ben sizin fikirlerinize önem vermesem buraya gelip yazmazdım bile ne de olsa sanal alem bilgisayarı kapattığında biter diye düşünürdüm kii öyle yapmadım çok kararsızdım belki yazmasaydım gitmicektim işe ama sizin fikirlerinizle işe başlıcam yarın
Bi daha da öyle düşünme sakın bebeyim taam mı
:13:iyi yapmışsın cnm devam etmekle. dileğin de dediği gibi evde oturmak bi-iki hafta iyi ama fazlası çokkkk sıkıyor(((
çok cici olmuşşşşş
iyi yapmışsın cnm devam etmekle. dileğin de dediği gibi evde oturmak bi-iki hafta iyi ama fazlası çokkkk sıkıyor(((
hayırlısı olsun canım
ayyy çok güzel olmuş avatar
iyi etmişsin canım
güzel olmuş canım
çok cici olmuşşşşş
Elfiş avatarında çizelgende güzel olmuş canım beğendim
nice güzel yılları olsun
Selam herkese ben geldim..
Evdeyim şuan. Bugün bir iş görüşmesine gittim cv bıraktım ön görüşme yaptım. İş Hastanede bir akrabamın çalıştığı yer.
Yılbaşında açık pozisyon olacakmış çağrılacam görüşmeye tekrardan öncelikli olarak, eski işyerimle de görüştüm biliyorlar durumu şimdi 2 hafta falan var yılbaşınada
İşe geri dönsem mi yoksa çıksam mı diye işimden memnun değildim zaten bilmiyorum :18:ama gitmicem sanırım biraz evin tadını çıkaracam sonra da yılbaşını beklicem orası olursa olur olmazsa başka iş bakcam.:106: Off çook kararsız kaldım ya :26:
SAĞOL CANIM
ELFİİ, BEN EN ÇOK ÇİZELGENDEKİ BEBİKİN İFADESİNİ BEĞENDİM
Afferin dilotmm kuzum saol evet yanlış bi cümle kurmuşumhepiniz benim için önemlisiniz bende size aktarmadan duramıoum ve ne dicekler die merak edioum :18:
:13:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?