Sağol zeynepcimsenin için hayırlısı olsun özgeciğim işallah hastane işin olur bu işinede devam ediyomuşsun zaten en iyisi arkanda açık kapı bırakmak onlarda eleman bakar ben de işten çıktığımda 1buçuk ay sonra patron beni elmenlara izin kullandırmak için 4gün işe çağırdı gittim 12saat hergün ama karşılığınıda fazlasıyla aldım
zuzum ben perşembe günü kurstan 3te geliyorum eve geldiğimde bakarım sanada dönerim
elfim randevu aldım doktordan perşembe 3.30da
Benim doktordanmı?
evet canım yarında kan vericem kan değerimi ölçtüreyim bakayım
kızlarrr
sular nası gidio bakim
Eki Görüntüle 305853
ben bu sabah kalktım dilim damağım kurumuş 2 bardak suyu hopp indirdim
işe de geldim 1 litrelik şişemi bitirdim 1,5 ltre tükettim çok ii gidioum
ama sabahları ılık maydonozlu suya limon sıkıp içmeyi planlıoum
sirken göbüşüm erir mi?
titreşimli bel makinesini de 1 gece kullanabildim
kızlar bişe sorucam size
bir ürün aldığımız zaman hediye tl yükleniyorya onu direk bir ürün aldığımız zamn kullanabilirmiyiz yoksa ürün alıp fiyatı fazlaysa hediye tlyidemi kullanırız
kızlar bişe sorucam size
bir ürün aldığımız zaman hediye tl yükleniyorya onu direk bir ürün aldığımız zamn kullanabilirmiyiz yoksa ürün alıp fiyatı fazlaysa hediye tlyidemi kullanırız
ayy gerçekten mi :26:yine arabalara daldımlimonlu ılık suyun yanında akşamları bi de göbüşün için yarım saat pilates yapsan hiç kalmaz :))))
evet inşallah böyle çok güzel sohbetler oluo sonra kimseden duymam sizle paylaştıklarımı en güzeli bu
Afferin dilobenim içinde aynısı gerçekten... İnş. kopmaz aramızdaki bağlar, yıllar yıllar sürer
Kredi kartındanmı bahsediyorsun ben tam anlamayamadm
evet canım yazmamışım eşime tlefon aldık ocak 3te 150tl hediye yükleyeceklermiş
selam kızlarçrşambaya kadar raporluyum ben evdeyim bulantılar mahvediyor... sizden ne var ne yok?
Karnım taş gibi yaa( öğlen azcık çıkabildim wc ye, genede geçmedi..ağrıyo sankim taş oturtmuşlar mideme
Içimdeki kötülüklerden kurtulmam lazım
Yaa hani danone gibi olan şeyler vardıya neydi adı, aktivya mı ne, alsam işe yararmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?