2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

kızlarrr
sular nası gidio bakim
Eki Görüntüle 305853

ben bu sabah kalktım dilim damağım kurumuş 2 bardak suyu hopp indirdim
işe de geldim 1 litrelik şişemi bitirdim 1,5 ltre tükettim çok ii gidioum
ama sabahları ılık maydonozlu suya limon sıkıp içmeyi planlıoum
sirken göbüşüm erir mi?
titreşimli bel makinesini de 1 gece kullanabildim

merhaba kızlar ben geldim

kurstan sonra bankaya harcımı ytırdım yeniden öğrenci oldum açıköğretim 3.sınıf işletme bölümü açıköğretim bürosuna gidip kitaplarımı aldım

Sağol zeynepcim evet herzaman açık kapı bırakmak gerek ben açık açık anlattım onlarda anlayış gösterdiler olmazsa gelirsin dediler.

yine arabalara daldım limonlu ılık suyun yanında akşamları bi de göbüşün için yarım saat pilates yapsan hiç kalmaz :))))

kızlar bişe sorucam size

bir ürün aldığımız zaman hediye tl yükleniyorya onu direk bir ürün aldığımız zamn kullanabilirmiyiz yoksa ürün alıp fiyatı fazlaysa hediye tlyidemi kullanırız

kızlar bişe sorucam size

bir ürün aldığımız zaman hediye tl yükleniyorya onu direk bir ürün aldığımız zamn kullanabilirmiyiz yoksa ürün alıp fiyatı fazlaysa hediye tlyidemi kullanırız

Kredi kartındanmı bahsediyorsun ben tam anlamayamadm

yine arabalara daldım limonlu ılık suyun yanında akşamları bi de göbüşün için yarım saat pilates yapsan hiç kalmaz :))))
ayy gerçekten mi :26:
yapmaya çalışcam yaa

Afferin dilo benim içinde aynısı gerçekten... İnş. kopmaz aramızdaki bağlar, yıllar yıllar sürer
evet inşallah böyle çok güzel sohbetler oluo sonra kimseden duymam sizle paylaştıklarımı en güzeli bu

Karnım taş gibi yaa ( öğlen azcık çıkabildim wc ye, genede geçmedi..ağrıyo sankim taş oturtmuşlar mideme

Içimdeki kötülüklerden kurtulmam lazım

Yaa hani danone gibi olan şeyler vardıya neydi adı, aktivya mı ne, alsam işe yararmı

dogadan formun kayisili cayi vardi sanirsam

kayisi ve incir ye onlarda iyi geliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…