2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

cnm midye için yemek günay diyorlar ben o yüzden yemiyorum.
siz öyle bir şey duydunuzmu

foşette tavuk du sorcağım şey...
Akşam için öle konuştuk kocişle, canım istedi benim :)

hahahah

ben knorrun poşetlernden alıyorum hazır karışımlı olanlarından canım yumuşacık oluyor maggide de öyle. ama evde boş poşetim de var, ona da kendim karabiber sıvıyağ pulbiber azcık tuz ve kekik karışımı yapıyorum

ayyy sacın üstünde nasıl güzel oluyo yaa onlar mmmm canım çekti şimdiii

elfiden korktum yazdıktan sonra :) ama senin canın çekti

bende rahatsız oldum yaa fiyat aralığı için bişiler yazınca
neyse hiç konuşmamış varsayıp, başa dönelim..fiyat aralığı yok..hatıra niyetli toka, kalem vari şeyler alınacak :)
ordan devam ediyoruz.. (zuzu biz geçen sene olmadığımız için tecrubesiziz bu konuda, mazur gör )
konuyu da kapatalım, wallahi çok üzüldüm yaa :26:

akşama ne yemek var?

ben tavuğu baharatlarka karıştırıyorum yanına patates ve soğan koyup fırına veriyorum çok güzel oluyor.

hadi ama kızlarr üzülmeyelim hiç birimiz
kim kime çıkarsa kimin gönlünden ne koparsa kim ne tür bişi almak isterse öyle olsun
biz burda saatlerce neleri paylaşıouz bu herşeye değer hepiniz çok sevioum
bu arada birini kırdıysam yazdıklarımla kusuruma bakmayın :26:

evet ben de biliyorum onu :)

elfiden korktum yazdıktan sonra :) ama senin canın çekti

ben çok saçma bişey duymuştum ama araştırmadım midyeler regl oluyormuş ondan haram mış ama bilemiyorum içindeki pilav sonuçta o gözle bakıyorum
denizden pilavla çıkmıyor ama, bizler koyuyoruz onu içine

ben çok saçma bişey duymuştum ama araştırmadım midyeler regl oluyormuş ondan haram mış ama bilemiyorum içindeki pilav sonuçta o gözle bakıyorum

evet o yüzden zaten dişileri regli oluyormuş onu yemek günaymış. ama erkeği ve dişisini ayırmak mümkün olmadığı için günaymış.

tavuk sevmiyom zaten :)))))

ben de 5 aydır ilk defa bu hafta yedim tavuğu hem de 2 kere :)

evet ben de böle duydum, pilav da olsa içinde o hayvancık da var sonuçta canım ya benm içim hiç bi zaman çekmemişti zaten tadına bile bakmamıştım, bence yemesen daha ii

sadece o pilavı satılsa olmazmı yaa :)) bayılıyorum onun tadına :))

işlerimi de bıraktım dün söz veriyordum kendime bitiricem diye. ay allahım bu işler nasıl bitecek. ben gitsem iyi olack

O güzelmiş...

tavuk sevmiyom zaten :)))))

ohh iyi bari :

Siz öyle bir şey duydunuzmu

evet günah

hmm, benim fırın poşetim yok...o buzdolabı poşetlerinde olmazmı :)))

dudak sarkıttım size

benim aklımdaki hediyelerden şöle , misal oje olur yanına toka olur zaten bunlar 15 i geçmez... Yada kitap okuyan birisine kitap olabilir :) ama bana kitap almayın olurmu

(göya sipariş gibi olmasındı)

ben tavuğu baharatlarka karıştırıyorum yanına patates ve soğan koyup fırına veriyorum çok güzel oluyor.

bende böle düşündüydüm ama bana tam tarif verirmisiniz... Ilk kez yapıcam,ziyan olmasın tavuk

canım iç pilav çekti, sabahta sütlü biber çekti.. ay ne oburum ya bu ara :26:
azcık sütlü biber yapim bari kendime

ay gitmeden bişey diyeyim

domates püresi alan varmı aranızda. şu krema kutularu gibi olan 200 ml lik

çorba yapmak için almıştım eşim kettle a su koymuş makarna yapsak olurmu diye. yarım çubuk makarnayı bi güzel haşladık süzdük tencereye biraz yağ sonra domates püresinin tamamımı boşalttım ve karıştırdım bu kadar mı güzel olur bi makarna yaa... bu akşamda yicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…