ben hiç denemedim canım bilmiyorum, salata soslarıyla da aram yok :/ alıp bekletip atıyorum çekmeceleri temizlerken..ben de ilk defa evlenince yedim hoşumuza gidiyor bilmem :26:
kızlar barillanın kavanozda makarna sosları var ya pesto bi de basilico hiç denediniz mi? güzelse alıcam yoksa ziyan olmasın
bi de salata sosu tozları var ya knorr un küçük ben onun fesleğenlisini marul salatasında çok seviyorum siz de seviyor musunuz? giderken markete uğramam şart oldu bugün :)
slm milletttttt heyyyooooo nabersiniz ?
son zamanda yoğunluktan hiç gelemez oldum ama aklımdasınız kızlar.
fazla vaktim yok kim özet geçecek bana ? en son kimler hamile kaldı, kimler doğurdu
ben hiç denemedim canım bilmiyorum, salata soslarıyla da aram yok :/ alıp bekletip atıyorum çekmeceleri temizlerken..
bence zuzu delik atacak ya poşetlere onlarda o delikler :)))
Bende anlamadım üç noktayı
:26: Evet öle yapmışım...
Kaşla göz arasında yazdıydım, senin tarife cevap yazıcaktım o yüzden 3 nokta yaptım alt satıra geçcektim ,ama aslında zaten alıntılamışım mesajını
iyi akşamlar canımben de sezarla bin adayı sevmedim atıcam onları
grşrs kızlar ben çıkıyorum ii akşamlar hepinize
dene bakalım benim eşim pek beğenmio ama yio iştebu akşam pilav olarak bunu deneyeyim, benm annem hiç yapmazdı ben internette görüyorum denicem
annem mercimek köftesinide çok yapar soğan kavuruosun içine evet benzio yanibuda değişikmiş
mercimek köftesinin yapımı gibi sanki
tatlım hiç kesilmedi benim kısık ateşte kaynayana kadar yavaş yavaş karıştırıoum iştecnm yoğurtta kesilme oluyormu ben hiç yapmadım korkuyorum kesilir diye. bir de süzme yoğurtlamı yapıyorsun.
ben de böle yapıyorum bazen pirinç yerine yarma (buğday) koyuyorum evet güzel oluyor canım. tşk ederim.
hoşgeldim arse nerelerdesin ya
özetle geçicek olursak luxxor ile ben hamileyim. doğuran yok daha. sinemin çok az kaldı.
super yine iş değiştirmiş başka neler oldu kızlar yaaa
Akşam anneme geçeceğiz yemeyi de orda yeriz. Yarın sabah için işyerinden izin alcam aöf kitaplarımı almam gerekiyor bürodan 11 de burda olurum büyük ihtimal.
Ben çookk acıktımm
bende acıktım ama bişiler atıştırıoum
bu arada bizim noel babalar hiç kımıldamadılar
1 hft geçti ama hala aynı yerde sayıolarseninki de pek çirkinmiş ayrıca
olarrnekk, ben bunu sevmiyom
Böle öp sen beniOlarmı
kolay gelsin canım, iyi akşamlarçıkmadan biraz daha çalışsam iyi olacak :44:
hepinize iyi akşamlar
aa fiyatı ne aldın mı sen dilek? kakaolu kremlere bayılırım ben deebenimde eksiğim bitmio ama napim yaa
şu vaseline kremlerini sorcaktım kakaolusu çok güzelmiş
bende acıktım ama bişiler atıştırıoum
bu arada bizim noel babalar hiç kımıldamadılar
1 hft geçti ama hala aynı yerde sayıolarseninki de pek çirkinmiş ayrıca
geri geldim
dilekkkkbim de varmıdır fırın poşeti
ne düşündün zuzu merak ettim benkızlar yaa ben düşündüm taşındım ama yarın sölücem, şimdi kızarsınız biliyom...
çinkim kapatalım konuyu dediydiniz
yarın yeni bir gün ya , tekrar açabilirm konuyu dimmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?