2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Yarım yamalak yazmışım :44:

Sende deliyosun demkki gibilerinden bişey yazıcaktım heralde, bi yazıyom bi kapıyomda :83:

ben hiç denemedim canım bilmiyorum, salata soslarıyla da aram yok :/ alıp bekletip atıyorum çekmeceleri temizlerken..

slm milletttttt heyyyooooo nabersiniz ?

son zamanda yoğunluktan hiç gelemez oldum ama aklımdasınız kızlar.

fazla vaktim yok kim özet geçecek bana ? en son kimler hamile kaldı, kimler doğurdu

hoşgeldim arse nerelerdesin ya

özetle geçicek olursak luxxor ile ben hamileyim. doğuran yok daha. sinemin çok az kaldı.

super yine iş değiştirmiş başka neler oldu kızlar yaaa

bence zuzu delik atacak ya poşetlere onlarda o delikler :)))

Bende anlamadım üç noktayı

:26: Evet öle yapmışım...

Kaşla göz arasında yazdıydım, senin tarife cevap yazıcaktım o yüzden 3 nokta yaptım alt satıra geçcektim ,ama aslında zaten alıntılamışım mesajını

ben de sezarla bin adayı sevmedim atıcam onları
grşrs kızlar ben çıkıyorum ii akşamlar hepinize
iyi akşamlar canım

bu akşam pilav olarak bunu deneyeyim, benm annem hiç yapmazdı ben internette görüyorum denicem
dene bakalım benim eşim pek beğenmio ama yio işte
buda değişikmiş
mercimek köftesinin yapımı gibi sanki
annem mercimek köftesinide çok yapar soğan kavuruosun içine evet benzio yani
cnm yoğurtta kesilme oluyormu ben hiç yapmadım korkuyorum kesilir diye. bir de süzme yoğurtlamı yapıyorsun.
tatlım hiç kesilmedi benim kısık ateşte kaynayana kadar yavaş yavaş karıştırıoum işte
ben de böle yapıyorum bazen pirinç yerine yarma (buğday) koyuyorum evet güzel oluyor canım. tşk ederim.

niye bugdayı parantez içine aldın zuzu aşurenin bugdayını ıstattım deyince biz bugday diil yarma koyuouz demiştim yaa
ondan mı?

hoşgeldim arse nerelerdesin ya

özetle geçicek olursak luxxor ile ben hamileyim. doğuran yok daha. sinemin çok az kaldı.

super yine iş değiştirmiş başka neler oldu kızlar yaaa

sağol canım benim, sizi biliyorum tatlım

süper yinemi iş değiştirmiş ayyyy bravo kıza valla helal olsun nasıl cesaret ediyo yaa

bu zamanda bu kadar çok iş değiştirmek. özelden yazarım şimdi ayrıntı anlatsın bakayım niyeymiş

benimde eksiğim bitmio ama napim yaa
şu vaseline kremlerini sorcaktım kakaolusu çok güzelmiş

Akşam anneme geçeceğiz yemeyi de orda yeriz. Yarın sabah için işyerinden izin alcam aöf kitaplarımı almam gerekiyor bürodan 11 de burda olurum büyük ihtimal.
Ben çookk acıktımm

Akşam anneme geçeceğiz yemeyi de orda yeriz. Yarın sabah için işyerinden izin alcam aöf kitaplarımı almam gerekiyor bürodan 11 de burda olurum büyük ihtimal.
Ben çookk acıktımm

bende acıktım ama bişiler atıştırıoum
bu arada bizim noel babalar hiç kımıldamadılar
1 hft geçti ama hala aynı yerde sayıolar seninki de pek çirkinmiş ayrıca

nekk, ben bunu sevmiyom

Böle öp sen beni Olarmı
olarr

çıkmadan biraz daha çalışsam iyi olacak :44:

hepinize iyi akşamlar
kolay gelsin canım, iyi akşamlar
ben de azcık kitabımı okuyayım pucca 2 yi adlımm :)))
benimde eksiğim bitmio ama napim yaa
şu vaseline kremlerini sorcaktım kakaolusu çok güzelmiş
aa fiyatı ne aldın mı sen dilek? kakaolu kremlere bayılırım ben dee

kızlar yaa ben düşündüm taşındım ama yarın sölücem, şimdi kızarsınız biliyom...
çinkim kapatalım konuyu dediydiniz

yarın yeni bir gün ya , tekrar açabilirm konuyu dimmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…