ya noldu yine söle şimdi yarın yine gerilmeyelimkızlar yaa ben düşündüm taşındım ama yarın sölücem, şimdi kızarsınız biliyom...
çinkim kapatalım konuyu dediydiniz
yarın yeni bir gün ya , tekrar açabilirm konuyu dimmi
100 ml 5 tlaa fiyatı ne aldın mı sen dilek? kakaolu kremlere bayılırım ben dee
ya noldu yine söle şimdi yarın yine gerilmeyelim
100 ml 5 tl
350ml 11 tl
özge benim ki orj noel baba tmm mı
100 ml 5 tl
350ml 11 tl
özge benim ki orj noel baba tmm mı
evet o yüzden zaten dişileri regli oluyormuş onu yemek günaymış. ama erkeği ve dişisini ayırmak mümkün olmadığı için günaymış.
ben günah değil de mekruh diye biliyorum canım. yani yenmemesi daha iyi, ama yenilirse de günah yazılmaz. şahsen ben hastasıyım midyenin, en büyük görümcem de harika yapar.İzmir'den kim gelse getirir bize mutlaka midye. sanırım hamilelikte en çok özleyeceğim şey midye olacak. hele İzmir'de olursam o görümceme gitmemem lazım eltim yapıyor, eşi satıyor çünkü.
bende çok severim kimse ilk defa duydum günah olduğunu :26:
eşimde poşete doldurur gelir biz evde otururken yeriz dışarda görünce yeriz
eşime sorcam akşam biliomuymuş bakim bilmiosa tiksinir o yaa
kuzum bimde sanırım yok
makro ve migrosta kesin var bilioum ama.
ne düşündün zuzu merak ettim ben
Zuzu söyle neymiş merak ettim bende
zuzu seni şöyle öpimhala sölemedin ne yumurtlayacaksın :44:
canım bilmiyorsa bence hiç söyleme, tiksinmesin adam.
tavuk sevmiyom zaten :)))))
dicektimki baktımda bi ben farklı düşünüyorum, bozmaya hakkım yok, çoğunluğa uyayım ... beden en sevdiği renk bunlar yazılsın dediğiniz gibi, sipariş değilde fikir olur
...
ben yaptım tavuğu ama tam pişmedi galiba içi 45dk durdu 200 derecede, uyuz kocamla da atıştık, halende konuşmuyorum, dokunsanız ağlıcam
ya akşam eve gittim canım sıkkındı yine bi de hasta olcam ya duygularım bi tuhaf
hesap kitap yaptım giderlerin gelenle bi alakası yok uçurum gibi e yılbaşıda var ufak tefek hediyeler o bu
canım sıkıldı iice ağladım eşimde hallederiz para için mi ağlıosun die kızdı
sabah geldim erkek bot vardı markafonide alalım dioum yok dio gerek yok dio var dioum yok dio
bişi olduğunu anladım ama sbah normal ayrılmıştık
en son az önce noldu artık söler misin dükkana gittin bişi oldu dedim canım sıkkın işte dedi
ofise geldim msnden yazdım
bu ay işler durgun akşam yaptığın liste için parayı nası toparlıcam die bunalıoum dedi
bende akşam die bana dürüstçe sölemiosun dedim herşey iiymiş gibi davranıosun dedim
seni nie üzüyüm dio sen hayatı benimle paylaşamıosun dedim tartıştık biraz
işte böyle bunaldım şuan patrona da öyle sinirliyim ki üç kuruş para veriolar bi de tüm ekmeğimizi veriomuş gibi afra tafra
dene bakalım benim eşim pek beğenmio ama yio işte
annem mercimek köftesinide çok yapar soğan kavuruosun içine evet benzio yani
tatlım hiç kesilmedi benim kısık ateşte kaynayana kadar yavaş yavaş karıştırıoum işte
niye bugdayı parantez içine aldın zuzu aşurenin bugdayını ıstattım deyince biz bugday diil yarma koyuouz demiştim yaa
ondan mı?
nolduuuuuuuuu :26::26::26:
Bi de mesaj atmışın heralde mail geldi kutum doluymuş diyeeee
ay yok zuzum yaa, ben yazmak istemiyorum bedenimi, sevdiğim rengi felan.. şöyle bişi alın der gibi gibi..dicektimki baktımda bi ben farklı düşünüyorum, bozmaya hakkım yok, çoğunluğa uyayım ... beden en sevdiği renk bunlar yazılsın dediğiniz gibi, sipariş değilde fikir olur
...
ben yaptım tavuğu ama tam pişmedi galiba içi 45dk durdu 200 derecede, uyuz kocamla da atıştık, halende konuşmuyorum, dokunsanız ağlıcam
eşim şimdi 9 - 9:30 gibi evde olduğu için o gelene kadar yemekle uğraşıyorum, sonra da toptopu o alıyor maç sonuçlarına felan bakmaya ben akşamları hiç giremiyorum bu araona buna bahane, üzdü beni konuşmadım hiç zaten bütün akşam yattı uyudu o da.... Sonra yatağa geçtim 12, eşimde geldi...ben sırtımı dönüp yatıyorum flan sarılmalar öpmeler, o yanaştıkça ben itiyorum öle böle, beni bi ağlama aldı ....gece 1 e kadar , eşim sarılıyo sıkı sıkı öpüyo kokluyo, ama ne derdim varsa artık bi güzel ağladım boşalltım yaşlarımı
şuan başım ağrıyo gözlerimde ağrıyo ve şiş
Barışığız eşimle
...
Evet , ilk 10,30 da demiştik ya çekilişe,onu attıydım gitmedi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?