2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

kızlar yaa ben düşündüm taşındım ama yarın sölücem, şimdi kızarsınız biliyom...
çinkim kapatalım konuyu dediydiniz

yarın yeni bir gün ya , tekrar açabilirm konuyu dimmi
ya noldu yine söle şimdi yarın yine gerilmeyelim
aa fiyatı ne aldın mı sen dilek? kakaolu kremlere bayılırım ben dee
100 ml 5 tl
350ml 11 tl

özge benim ki orj noel baba tmm mı

ayyyy ne çok yazmışınız bugün kızlar ya, ancak bitirebildim valla. hoş, hediye olayı falan konuşulmuş, maalesef giremediğim için beni ilgilendirmiyor konu:26:

evet o yüzden zaten dişileri regli oluyormuş onu yemek günaymış. ama erkeği ve dişisini ayırmak mümkün olmadığı için günaymış.

demetcim benim bildiğim de aynı bu şekilde. yalnız ben günah değil de mekruh diye biliyorum canım. yani yenmemesi daha iyi, ama yenilirse de günah yazılmaz. şahsen ben hastasıyım midyenin, en büyük görümcem de harika yapar. İzmir'den kim gelse getirir bize mutlaka midye. sanırım hamilelikte en çok özleyeceğim şey midye olacak. hele İzmir'de olursam o görümceme gitmemem lazım eltim yapıyor, eşi satıyor çünkü.

nek bye bye
zuzu seni şöyle öpim hala sölemedin ne yumurtlayacaksın :44:
özge gel bana bebeyim
son yarım saatim ohhh dışarda huzur beni beklio
giderken bi rimel alıp eve gidip pilavımı yapim 2 de salatalık almalıyım cacık için

bende çok severim kimse ilk defa duydum günah olduğunu :26:
eşimde poşete doldurur gelir biz evde otururken yeriz dışarda görünce yeriz
eşime sorcam akşam biliomuymuş bakim bilmiosa tiksinir o yaa

bende çok severim kimse ilk defa duydum günah olduğunu :26:
eşimde poşete doldurur gelir biz evde otururken yeriz dışarda görünce yeriz
eşime sorcam akşam biliomuymuş bakim bilmiosa tiksinir o yaa

canım bilmiyorsa bence hiç söyleme, tiksinmesin adam.

kuzum bimde sanırım yok
makro ve migrosta kesin var bilioum ama.

bakkalda aldım canım :)

ne düşündün zuzu merak ettim ben

sölücem canım, yeni geldim eve du :)

ya noldu yine söle şimdi yarın yine gerilmeyelim

ha ben geriyorum yani

Zuzu söyle neymiş merak ettim bende

yemeğimi yapayım da yazıcam

zuzu seni şöyle öpim hala sölemedin ne yumurtlayacaksın :44:

öp bari

ayyy tam çıkmadan önce yorum yazmıştım gitmemiş yaaa.dilekcim inş. hallolur bu maddi sorunlar yeni evli her çiftte olyuor heralde, eşin de seni kırmamak adına yapmış aslında ama üzülmüşsün haklı olarak, bi daha yapmamasını söylersen eminim seni dikkate alacaktır. bizim de bu ay dükkan kredisini kapatma planımız var 3000e yakın, bi de arabanın kaskosu bilmemnesi falan varmış baya masraf olcak yani. ama inş. şu krediyi bi bitirirsek çok rahatlıcaz.

sonrası için de biz para gelirse elimizde tutamayız biriktiremeyiz diye başka planlar içerisindeyiz, belki bi kredi daha çekip ne biliyim bişeylere gireriz kredi olunca ödeniyor mecburen.

tavuk sevmiyom zaten :)))))

acaba hamileler genelde tavuktan tiksiniyor mu genelde herkesten aynı şeyi duyuyorum tavuk yiyemiyorum diye. ben çok severim yaa inş. tiksinmem.

yemekte annemdeydik biz de, somon vardı dün için çağırmıştı ya gidemedik bugün gittik. annemin çam ağacına da el koydum

zuzuşş ne söliceksin kızz yazmadan kaçmışsın merak ettim haaaaa

ayyyyy kıymam aklıma geldi yaaa bugün de kaldı, bari ben de yarın fırında köfte patates falan yapayım yoksa bozulcak kıymacık ((

dicektimki baktımda bi ben farklı düşünüyorum, bozmaya hakkım yok, çoğunluğa uyayım ... beden en sevdiği renk bunlar yazılsın dediğiniz gibi, sipariş değilde fikir olur

...

ben yaptım tavuğu ama tam pişmedi galiba içi 45dk durdu 200 derecede, uyuz kocamla da atıştık, halende konuşmuyorum, dokunsanız ağlıcam

nolduuuuuuuuu :26::26::26:

ben bu çekiliş konusunda konuşulurken yoktum ama boşver zuzu ya bence de kapansın konu, bana sorarsanız beden renk falan da yazmayalım kim içinden ne nasıl bişi geliosa onu alsın
bi de mesaj atmışın heralde mail geldi kutum doluymuş diyeeee

Son düzenleme:

dilekciğim eşin seni üzmemek için söylememiştir durumu senin ağladığını görünce bide napsın amacı seni üzmek değildir halledebileciğini sanmıştır ama merak etme allahım biyerden kapı açar işleri yılbaşına kadar daha iyi olur belki .hepimizde oluyor böyle şeyler geçim derdi parmız kadar harcama yapıyoruz

akşam domatesli bulgur pilavı yaptım , eşim tabakta patates tavuk pilav üçlüsünü görünce sen bi harikasın dedi, bulgur pilavını görünce pirinç yaptın sanmıştım dedi , harikalık marikalık kalmadı gitti
buğdaya biz hiç buğday demiyoruz yarma diyoruz ama bazı yörelerde de yarma diyen yok sık sırf senin için değil dilekcim

günaydınnnn

nolduuuuuuuuu :26::26::26:

Bi de mesaj atmışın heralde mail geldi kutum doluymuş diyeeee

ona buna bahane, üzdü beni konuşmadım hiç zaten bütün akşam yattı uyudu o da.... Sonra yatağa geçtim 12, eşimde geldi...ben sırtımı dönüp yatıyorum flan sarılmalar öpmeler, o yanaştıkça ben itiyorum öle böle, beni bi ağlama aldı ....gece 1 e kadar , eşim sarılıyo sıkı sıkı öpüyo kokluyo, ama ne derdim varsa artık bi güzel ağladım boşalltım yaşlarımı
şuan başım ağrıyo gözlerimde ağrıyo ve şiş
Barışığız eşimle

...

Evet , ilk 10,30 da demiştik ya çekilişe,onu attıydım gitmedi :)

ay yok zuzum yaa, ben yazmak istemiyorum bedenimi, sevdiğim rengi felan.. şöyle bişi alın der gibi gibi..
yazmak isteyen yazsın ama :)) bana kimin içinden ne geliyorsa onu alsın, önemli olan benim zevkime uygun bişi alması değil onun benim için uygun bulduğu bişey alması "bu ona yakışır, bunu nekk sever bence" deyip alması :))
ben sadece bi fiyat aralığı belli olsun dediydim ama ondan zaten kesin vazgeçtim
yazan yazsın sevdiği şeyleri

Günaydın herkeseee

Son düzenleme:
eşim şimdi 9 - 9:30 gibi evde olduğu için o gelene kadar yemekle uğraşıyorum, sonra da toptopu o alıyor maç sonuçlarına felan bakmaya ben akşamları hiç giremiyorum bu ara telefondan baktım dün 2 dk kavgalı olduğunuzu okudum :26:
konuyu yazmamışsın ama barışmış olmanıza sevindim, rahatladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…