2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bence senin de kızın olucak, elfinin de

ELFİ DESE NOLCAK, ŞİMDİ NİGARLA KAVGA ETMESİN DİYE BAKARIZ FALAN DER, OLUNCA GENE KOYARSA, ÖLE DAHA KÖTÜ :44:

...
İPEK BEN BİLMİYODUM :) HAYIRLISI..
aLEN İN ANLAMI NE
Ttalı dille ikna etmem lazım eşimi :18: :26:
zaten o da illa koyalım demiyo da, koymayalım da demiyo..

Alen - Saygınlık, başarı.

bence senin de kızın olucak, elfinin de

Ttalı dille ikna etmem lazım eşimi :18: :26:
zaten o da illa koyalım demiyo da, koymayalım da demiyo..

Alen - Saygınlık, başarı.
Ay hadi bakalım tutcak mı nektarcım:13:

luxxor çin takvimine baktınmı

dilşad sen baktınmı?

luxxor çin takvimine baktım yaşın 28 miş hamile kaldığın ayda ekim kız oluyor

bakmıştım canım evet kız çıkıyor seninki ne çıkıyor?

hayırlısı canım yaa ay hamile topiğine döndürdük burasını kızlar kusura bakmayın

Kızlar yaaa beni çeken hediyemi pzt yollasın valla ben merak ederimnası arsızım

sen elfiye mi özeniosun sessiz kaldım dio
biraz benimle dilşaddan feyz al
sessiz kalmayın yaa annelerimize bile neler sölüouz ben hiç susumam valla

sen elfiye mi özeniosun sessiz kaldım dio
biraz benimle dilşaddan feyz al
sessiz kalmayın yaa annelerimize bile neler sölüouz ben hiç susumam valla
başta susmuyodum, eşimle kavga ediyoduk çok :26: o benim annem ona bağırsa, kızsa ses etmez aynını bekliyo işte
ama dön de bak senin ailen benimki ile bir mi ama ona onun ailesi mükemmel geliyodur gerçi
ne olursa olsun ailseine laf ettirmiyo canım benim eşim, ben de ayda bir gidiyorum zaten bu sebeplerden dolayı da evi uzakta tuttum. çok iyi de yaptım.

cumartesi ordaydık ya, kayınvalidem eşimin halası k.pederim oturuyoruz. eşim odada yok.
k.validem diyo ki eşim için "ayy yavrumu nasıl özlüyorum, Nigaar M.. hiç annemi özledim, evimi özledim, keşke evi oraya taşısak demiyo mu? Üzülmüyo mu?" dedi. Nassıl sinir oldum, derin bi nefes aldım. "Anne niye öyle diyosun, bi geçen hafta haftada 1 gördün, onun dışında haftada 2 defa geliyor yanına, ben bile annem yakın olduğu halde 1 defa anca görüyorum" dedim. "ee napim özlüyorum" dedi gözlerini doldurdu.. "Walla bilemiycem ama, ben de o da kendi evimize gidince bi ohhh evime geldim diyoruz" dedim. "aa öyle mi diyo" dedi..
Hey Allahım yaa sinir oldum ama çok.

İyi demişsin valla tam yerine oturmuş laf :))

Privacy Let’s Party
seti kazanmışımm, okadar oynamama değmiş.. parmaklarım koptuydu oyniycam diye oyunu :119:

ben kaçıyorum kızlar, iyi akşamlar öptümm

Privacy Let’s Party
seti kazanmışımm, okadar oynamama değmiş.. parmaklarım koptuydu oyniycam diye oyunu :119:

tepppriklerrrrrrrrr
ben de lipton kazanmışımmm :) ama parfüm kazansaydım daha makbule geçerdi

walla kayınvalideden ne kadar uzak o kadar iyi

tepppriklerrrrrrrrr
ben de lipton kazanmışımmm :) ama parfüm kazansaydım daha makbule geçerdi

walla kayınvalideden ne kadar uzak o kadar iyi

Privacy Let’s Party

Ben hiçbişe kazanamadım kii
Size de hayırlı olsun hediyeleriniz kızlar

ayyy kızlarrr sizin böyle kaynana muhabbetlerinizi okuyunca hep düşünüyorum, acaba bizim durumumuz ne olacak diye şimdi msnden tatlım, canım geçiniyoruz. bakalım yakında nasıl olcaz. böyle uzakta olunca, insan yakın olsak da atışsak diyor resmen

İyi demişsin valla tam yerine oturmuş laf :))

evet evet ii etmiş çaktırmadan lafı gediğine oturtmuş

kızlar bende artıkın gidioum
yarın evde yatcam valla bol bol yorgunum ve hastayım zaten
pazar gününe de eltim gelelim dio ama kimseyi kabul etmek istemioum
her hafta her hfta sıkıldım

çalışanlara kolay gelsin digerlerine ii tatiller
hepinizi öpüoum

zeynepcim, siz bu ay korunmayı bırakacaksınız ya, niye iş görüşmesine gidiyorsun ki. geçen seferki gibi zor olursa hamileliğin? yine işi bırakmak zorunda kalırsın. bence bir süre iş falan bakma

evet canım bırakıcaz işkurdam msj geldi canım resepsiyonistlik için misafirhanede işsizlik parası veriyoya devlet onun için gitmek zorundaydım işe alınmasam bile mühür imza gerekiyodu gittim 3 vardiya var diyo 7-3 3-11 11-7 bunlarda çalışacakmışım vardiyalı bende hayır dedim kurs gidiyorum şuan istemiyorum dedim imzlattım geldim bakmıyorum iş zaten ama iş aramayınca kaç tane yerden aradılar iş için iş arasam kimse aramaz

varmış canım doktor söylediğinde bende şaşırdım biraz tatsız bişe ama iyi geliyor

adaşımmm sen benim gönderdiğim hangi oyundan kazanmıştın hediye? nivea mıydı???

Ben hiçbişe kazanamadım kii
Size de hayırlı olsun hediyeleriniz kızlar
sen yeni bşladın sanırım özge, walla hiç umudu yokken kazanıyor insan şansın bol olsun
adaşımmm sen benim gönderdiğim hangi oyundan kazanmıştın hediye? nivea mıydı???

aaa evet cnm onu unutmuştum ben bak, niveadandı evet :))) ama bu kocişe yarıo yaa bana yarar bişi diil :)))

herkese ii tatiller biz de kayınvalidemlere çıkıoz eltimler ordaymış biraz bebişle oynayalımmmm

sağolun canlar..gönderme sansım olsa yollarım komsularıma verdim.
bu arada işimiz oldu kızlar yaza tayin bekliyoruzzzzzzzzzzz

arzucuğum bence bir doktora git en azından smear testi yaptırırsın rahim yumurtalıkların baktırırsın benzetme gibi olmasın ama benim teyzemin kızı var hiç gitmemişti doktpra evleneli 5yıl oldu çocukları olmadı doktora gitti yumurtalıklarından 1i yokmuş tek yumurtalığı varmış tüp bebekle hamile kalabilirmiş ne olacağı belli olmuyor 1kere gitmede fayda var

elfim gözün aydın canım için rahatlamıştır şimdi çok sevindim senin ve bebişin için en iyisini yapmışsın tahlilleri orda yaptırmakta yaptırılıyosa niye boşuna veresinki ben artık bişe yaptırmıyorum hepsini yptırmıştım zaten hepside temmiz kurtuldum eşinede geçmiş olsun

beni yormadın canım yolumun üzeri zaten girdim sordum
bu kaynanalar laf söyler sonra ben karışmam der ne karışırlr acaba çocukları biz taşıyoruz bakıyorum kendileri isim vermek istiyor tamam torunlarıda bıraksalara anneler babalar istediklerini koysunlar

ellerine sağlık canım hadi gözünüz aydın kaynanandan kurtuluyosun azcık kafanı dinlersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…