bence senin de kızın olucak, elfinin deben de kendimi kıza şartladım niyeyse ama oğlum olacaksa da sevinirim. Kızların cicileri daha süslü çok çeşit var
canım yaa benim fotoma da baksana bir? benimki tam ortada şimdi hangi cinsiyet tövbe estağfurullah
hayırlı uğurlu olsun canım nereye gideceksiniz belli mi?
Ttalı dille ikna etmem lazım eşimi :18:
ELFİ DESE NOLCAK, ŞİMDİ NİGARLA KAVGA ETMESİN DİYE BAKARIZ FALAN DER, OLUNCA GENE KOYARSA, ÖLE DAHA KÖTÜ :44:
...
İPEKBEN BİLMİYODUM :) HAYIRLISI..
aLEN İN ANLAMI NE
Ay hadi bakalım tutcak mı nektarcım:13:bence senin de kızın olucak, elfinin de
Ttalı dille ikna etmem lazım eşimi :18::26:
zaten o da illa koyalım demiyo da, koymayalım da demiyo..
Alen - Saygınlık, başarı.
luxxor çin takvimine baktınmı
dilşad sen baktınmı?
luxxor çin takvimine baktım yaşın 28 miş hamile kaldığın ayda ekim kız oluyor
bakmıştım canım evet kız çıkıyor seninki ne çıkıyor?
Hem benim aklımda var isim zaten dedim. "ee biz koyarsak nolucak, eltinin bebeğinin adını biz koyduk" dedi. İçimden "tövbe allam" dedim. ne alaka yaa onlar koyacakmış? size ne oluyor, çocuk bizim olucak (allah verirse) ben taşiycam, doğuracamama sessiz kaldım
başta susmuyodum, eşimle kavga ediyoduk çok :26: o benim annem ona bağırsa, kızsa ses etmez aynını bekliyo iştesen elfiye mi özeniosun sessiz kaldım dio
biraz benimle dilşaddan feyz al
sessiz kalmayın yaa annelerimize bile neler sölüouz ben hiç susumam valla
cumartesi ordaydık ya, kayınvalidem eşimin halası k.pederim oturuyoruz. eşim odada yok.
k.validem diyo ki eşim için "ayy yavrumu nasıl özlüyorum, Nigaar M.. hiç annemi özledim, evimi özledim, keşke evi oraya taşısak demiyo mu? Üzülmüyo mu?" dedi. Nassıl sinir oldum, derin bi nefes aldım. "Anne niye öyle diyosun, bi geçen hafta haftada 1 gördün, onun dışında haftada 2 defa geliyor yanına, ben bile annem yakın olduğu halde 1 defa anca görüyorum" dedim. "ee napim özlüyorum" dedi gözlerini doldurdu.. "Walla bilemiycem ama, ben de o da kendi evimize gidince bi ohhh evime geldim diyoruz" dedim. "aa öyle mi diyo" dedi..
Hey Allahım yaa sinir oldum ama çok.
Privacy Let’s Party
seti kazanmışımm, okadar oynamama değmiş.. parmaklarım koptuydu oyniycam diye oyunu :119:
ben kaçıyorum kızlar, iyi akşamlar öptümm
tepppriklerrrrrrrrr
ben de lipton kazanmışımmm :) ama parfüm kazansaydım daha makbule geçerdi
walla kayınvalideden ne kadar uzak o kadar iyi
Privacy Let’s Party
seti kazanmışımm, okadar oynamama değmiş.. parmaklarım koptuydu oyniycam diye oyunu :119:
ben kaçıyorum kızlar, iyi akşamlar öptümm
İyi demişsin valla tam yerine oturmuş laf :))
zeynepcim, siz bu ay korunmayı bırakacaksınız ya, niye iş görüşmesine gidiyorsun ki. geçen seferki gibi zor olursa hamileliğin? yine işi bırakmak zorunda kalırsın. bence bir süre iş falan bakma
yok zuzum reglim yeni bitti sayılır, dün annemlerdeydim ya misal.. wc ye girdim çamaşır suyu dökmüş annem öğüre öğüre çıktım, yemekten sonra da midem bulanıyo sürekli.. annem de acaba dedi? yok diyorum, ihtimal yok ama işte insanın aklı karışıyo.. reglim normal geldi, ama 1 gün önce bitti, ona da takılmıyorum çinkim ben hep az regl oluyorum :26:
aaa bepanthen'in pastili mi varmış, hemen denemeliyim.. eşime söylim gelirken getirsin akşam :))
sen yeni bşladın sanırım özge, walla hiç umudu yokken kazanıyor insan şansın bol olsun
Ben hiçbişe kazanamadım kii
Size de hayırlı olsun hediyeleriniz kızlar
adaşımmm sen benim gönderdiğim hangi oyundan kazanmıştın hediye? nivea mıydı???
direk dr gitsen, madem gitceksin... Idrarda değilde kanda daha erken belli oluyo biliyosun
Varsa da şimdi çıkmaz ,bence eğer dr gitmeyede niyetin varsa, direk git...
..
Ben daha hiç kadın doğuma gitmedim, yani bi test bi kontrol yanisi rutin hiçbişey yaptırmadım :26: Aslında nekaa yanlış dimmi, her kötü hastalık kadınlarda,
kızlar ben geldim bebişimi gördüm kalp atışlarıda var dedi doktor. kocaman olmuş ya çok sevindirik oldum
devlet hastanesine gideyim bide demiştim ya ilk kez muayeneye geliyorum dedim baktı usg yi verdi sonra kan tahlili ve idrar tahlili istedi tam 5 küçük şişelerden kan verdim idrar verdim sonuçları internetten alıcaz onları özel hastanede yaptırmamış oldum. sonuçta sigortam var işe yarasın dimi :)))
ama en çokta bebeği gördüğüme sevindim ilk kesem boştu çok tedirgindim şimdi kalp atışı bile var yaaa :119:
Amin canım
evet ya sağolsun Zeynep'i de yordum başka hastaneden fiyat aldı ama dedim bi şansımı deniyeyim tabi sıra falan bekliyorsun ama çokta beklemedim aslında iyi oldu. eve geçtik eşimle kahvaltı yaptık eşiminde radyolojide ultrasonu çekilecekti saat 1 de... ben bekleyemedim işe dönmem gerekiyordu demin aradım taşları düşmüş onada çok sevindim
dün kaynanamıda bozdum halanın kızına gittik ya halamızi görümcem falanda vardı baya kalabalıktık. eee isim düşündünüzmü dediler kaynanam erkek olursa ismi belli zaten cengiz olacak dedi. bende dedim yok onuda düşünüyoruz ben cengizhanı daha sıcak buluyorum cengiz isminden dedim.
hele bi cinsiyet belli olsunda ondan sonra karar vericez dedim. hepsi aa ne kadar güzel bence çok daha iyi olur dediler. kaynanam dedi ben bilemem ama benim oğlum bekarken bile hep derdi babamın adını koyucam diye sonra dediler ki yine adı geçiyorki. bende dedim bende bekarken asla büyüklerin ismini koymam diyordum ee o hayalini gerçekleştirsin ben niye gerçekleştiremiyeyim. kaynanam ben zaten karışmam ne istiyorlarsa onu koysunlar kızımada karışmadım deyip suratını astı. :))
sağolun canlar..gönderme sansım olsa yollarım komsularıma verdim.
bu arada işimiz oldu kızlar yaza tayin bekliyoruzzzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?