hayırlı uğurlu olsun canımm
ÖLE CANIM HAYIRLISI
UFFF EN SİNİR OLDUĞUMVALLA KAYNANAM DEMİŞTİ BANA, BİZE O FIRSATI VERMEDİLER, ÇOK SAÇMA, VALLA OLSUN ÇOCUĞUNUZ BEN KARIŞMAM EN FAZLA FİKİR VERİRİM DEDİ, BAKALIM
GENELDE KAYNANAM SÖLER SÖLER ,SONRADA ,TABİ BEN KARIŞMAM YANİİDER ,SEFİYORUM GENEDEE
YA BEN HEVESİM GEÇMEZSE EĞER, KIZIM OLURSA "DURU" İSTİYORUM, ERKEKTE DE ŞİNCİLİK "DORUK" VAR AKLIMDA , BELKİM Bİ KIZ Bİ OĞLAN İKİZ OLUR "DURU & DORUK" KOYARIM
ESKİDEN EYMEN İ SEVERDİM, ARTIK TİSKİNDİM ONDAN
GÖZÜNÜZ AYDIN CANIM, HAYIRLI OLSUN....
ben de kendimi kıza şartladım niyeyse ama oğlum olacaksa da sevinirim. Kızların cicileri daha süslü çok çeşit var
canım yaa benim fotoma da baksana bir? benimki tam ortada şimdi hangi cinsiyet tövbe estağfurullah
hayırlı uğurlu olsun canım nereye gideceksiniz belli mi?
Alen - Saygınlık, başarı.
Kızlar yaaa beni çeken hediyemi pzt yollasın valla ben merak ederimnası arsızım
Privacy Let’s Party
seti kazanmışımm, okadar oynamama değmiş.. parmaklarım koptuydu oyniycam diye oyunu :119:
ben kaçıyorum kızlar, iyi akşamlar öptümm
tepppriklerrrrrrrrr
ben de lipton kazanmışımmm :) ama parfüm kazansaydım daha makbule geçerdi
walla kayınvalideden ne kadar uzak o kadar iyi
arzucuğum bence bir doktora git en azından smear testi yaptırırsın rahim yumurtalıkların baktırırsın benzetme gibi olmasın ama benim teyzemin kızı var hiç gitmemişti doktpra evleneli 5yıl oldu çocukları olmadı doktora gitti yumurtalıklarından 1i yokmuş tek yumurtalığı varmış tüp bebekle hamile kalabilirmiş ne olacağı belli olmuyor 1kere gitmede fayda var
hmm ,güzelmiş :)
tebriklerrrr
ya ben hiç oynayamıyorum, takip işi sıfır bende:26:
:26: ayy geçmiş olsun,
ama baksana alttan muayene diyolar:18: ben istemem öle
Ayşam, Arzuu teşekkür ederim kızlar.. Ayşam senin de Liptonun hayırlı olsun, ben onu çok istiyodum ama olmadı :/
benim baharatları saymazsak ilk hediyem bu, sen görüyorum hep kazanıyosun maşallah diyorum tabisi
Özge, sen daha yeni başladın canım kazanırsıns en de
Günaydın herkese
hıı bu arada testi yaptım hiç bişi çıkmadı, tahin ettiğim gibi.
Ama benim midem hala çok çok çok bulanıyo
hıı bu arada testi yaptım hiç bişi çıkmadı, tahin ettiğim gibi.
Ama benim midem hala çok çok çok bulanıyo
Eczaneden aldığım şampuanı bıraktım eczacı bırak demişti. şampuansız kaldım k.validem dedi benim şampuanı kullan oda head&shoulders kullanıyor pek saçıma yaramadı. sizler hangi şampuanı kullanıyorsunuz. saçım hala çok dökülüyor bi çözüm bulmam lazım
ben en son blendax aldım, kokusunu falan sevdim canım. kepeğe karşı etkili olanını aldım, nedense bir ara kepek sorunu yaşadım ama şampuan iyi çıktı bıçak gibi kesti sorunumu.
benim arkadaşım hamileyken eşinin kokusundan tiksinmişti resmen ya, yatakları falan ayırmışlardı o yüzden. kız ilk zamanlar söylememeye çalıştı ama eşi yaklaştıkça öğürmeye başladı. 5. aydan sonra falan düzelmişti. ben de çok korkuyorum bazen ya öyle olursam diye. eşime sarılmadan nasıl huzur bulurum ki ben
hmm ,güzelmiş :)
tebriklerrrr
ya ben hiç oynayamıyorum, takip işi sıfır bende:26:
:26: ayy geçmiş olsun,
ama baksana alttan muayene diyolar:18: ben istemem öle
zuzu ve nek ve de özge böleşeylerekatılrığım başka bi faceim var aslında benim, sizi de oraya ekliyim ok?Ayşam, Arzuu teşekkür ederim kızlar.. Ayşam senin de Liptonun hayırlı olsun, ben onu çok istiyodum ama olmadı :/
benim baharatları saymazsak ilk hediyem bu, sen görüyorum hep kazanıyosun maşallah diyorum tabisi
Özge, sen daha yeni başladın canım kazanırsıns en de
Günaydın herkese
ben de çok şampuan değiştirdim elseve kullanıodum bi ara ondan memnundum aslında ama değişilkik olsun diye gliss almıştım onun bi faydasını görmedim. bi süredir deipek var büyük boyunu allmıştım bitsin die bekliom. güzel kokuyor ama bi işe yarıo mu dersen bilmiyorum. ya zaten ben şimdiye kadar kullandığım şampuanların hiçbiri için waowww diyemedim...Eczaneden aldığım şampuanı bıraktım eczacı bırak demişti. şampuansız kaldım k.validem dedi benim şampuanı kullan oda head&shoulders kullanıyor pek saçıma yaramadı. sizler hangi şampuanı kullanıyorsunuz. saçım hala çok dökülüyor bi çözüm bulmam lazım
ben en son blendax aldım, kokusunu falan sevdim canım. kepeğe karşı etkili olanını aldım, nedense bir ara kepek sorunu yaşadım ama şampuan iyi çıktı bıçak gibi kesti sorunumu.
benim arkadaşım hamileyken eşinin kokusundan tiksinmişti resmen ya, yatakları falan ayırmışlardı o yüzden. kız ilk zamanlar söylememeye çalıştı ama eşi yaklaştıkça öğürmeye başladı. 5. aydan sonra falan düzelmişti. ben de çok korkuyorum bazen ya öyle olursam diye. eşime sarılmadan nasıl huzur bulurum ki ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?