2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

hayırlı uğurlu olsun canımm

sağolun kızlar belli değil ama sanırım ilk görev doğu oluyormuş.
pek yazamıyorum size takip edemiyorum neler oldu haberm yok hiççç

Alen - Saygınlık, başarı.

hmm ,güzelmiş :)

Kızlar yaaa beni çeken hediyemi pzt yollasın valla ben merak ederimnası arsızım

Privacy Let’s Party
seti kazanmışımm, okadar oynamama değmiş.. parmaklarım koptuydu oyniycam diye oyunu :119:

ben kaçıyorum kızlar, iyi akşamlar öptümm

tepppriklerrrrrrrrr
ben de lipton kazanmışımmm :) ama parfüm kazansaydım daha makbule geçerdi

walla kayınvalideden ne kadar uzak o kadar iyi

tebriklerrrr

ya ben hiç oynayamıyorum, takip işi sıfır bende:26:

:26: ayy geçmiş olsun,

ama baksana alttan muayene diyolar:18: ben istemem öle

tebriklerrrr

sağol canım evet alttan muayene bayan doktora git cubukla bakıyo ucuna jel sürüyor anlamıyosun sğlığın için sonuçta

Ayşam, Arzuu teşekkür ederim kızlar.. Ayşam senin de Liptonun hayırlı olsun, ben onu çok istiyodum ama olmadı :/
benim baharatları saymazsak ilk hediyem bu, sen görüyorum hep kazanıyosun maşallah diyorum tabisi
Özge, sen daha yeni başladın canım kazanırsıns en de

Günaydın herkese

Öyle mi diyosun nek:)
...
Günaydın herkese

hıı bu arada testi yaptım hiç bişi çıkmadı, tahin ettiğim gibi.
Ama benim midem hala çok çok çok bulanıyo

hıı bu arada testi yaptım hiç bişi çıkmadı, tahin ettiğim gibi.
Ama benim midem hala çok çok çok bulanıyo

daha regline çok varmış olsada çıkmazdı zaten bence sen yinede regl gününe kadar ilaç falan alma. midenide üşütmüş olabilirsin.

ay benim mide bulantılarım çok fena ya. dün duşa girdim şampuan kokusundan nasıl tiksindim ıyyy

Eczaneden aldığım şampuanı bıraktım eczacı bırak demişti. şampuansız kaldım k.validem dedi benim şampuanı kullan oda head&shoulders kullanıyor pek saçıma yaramadı. sizler hangi şampuanı kullanıyorsunuz. saçım hala çok dökülüyor bi çözüm bulmam lazım

Canım head&shoulders ın kokusunu bende beğenmiyorum hiç böyle şurup gibi kokuyor. Dalin kullansan hassas saçlar için ben kokusunu da çok beğeniyorum

ben en son blendax aldım, kokusunu falan sevdim canım. kepeğe karşı etkili olanını aldım, nedense bir ara kepek sorunu yaşadım ama şampuan iyi çıktı bıçak gibi kesti sorunumu.

benim arkadaşım hamileyken eşinin kokusundan tiksinmişti resmen ya, yatakları falan ayırmışlardı o yüzden. kız ilk zamanlar söylememeye çalıştı ama eşi yaklaştıkça öğürmeye başladı. 5. aydan sonra falan düzelmişti. ben de çok korkuyorum bazen ya öyle olursam diye. eşime sarılmadan nasıl huzur bulurum ki ben

Aaa gerçekten o derece mi oluyor yaa:26: Öyleyse çok kötü bi durum inş. öyle olmayız eşi içinde zor bi durum
Benim dün sol gögsüm uzanırken yaklaşık 5-10 dk iğne gibi battı ara ara battı dokunduğumda ağrı azaldı gibi oldu şu yılbaşından sonra doktora görünmeyi düşünüyorum ben hiç gitmedim evlendim evleneli kontrollere falan

naber kızlar..

saçlarım çiko kahvesi oldu benim dünden bu yana :))))))) diger renka aktı malum..bende kapnsın çizgiler diye bu rengi tercih ettim

Günaydın herkeseee. eşimgitti az önce e ben tabi uyuyamadım yine kalktım, yani yataktan girdim nete

tebriklerrrr

zuzu ve nek ve de özge böleşeylerekatılrığım başka bi faceim var aslında benim, sizi de oraya ekliyim ok?
ben de çok şampuan değiştirdim elseve kullanıodum bi ara ondan memnundum aslında ama değişilkik olsun diye gliss almıştım onun bi faydasını görmedim. bi süredir deipek var büyük boyunu allmıştım bitsin die bekliom. güzel kokuyor ama bi işe yarıo mu dersen bilmiyorum. ya zaten ben şimdiye kadar kullandığım şampuanların hiçbiri için waowww diyemedim...

yazık yaaa o çok kötü bişey ben de kk'da okumuştum ona benzer bi şey allahım inş. hiçbirimize yaşatmaz o koku problemini ne kadar zor yaa canından tiksiniosun resmen (((

şampuan değiştirdikçe benimde saçım kepekleniyor saçıma yarayan bitane bulsam ondan vazgeçmicem de bulamıyorum

ben eşimin kokusunu çok severim ama bende tiksinmeye başladım sarılınca zor dayanıyorum bişeyde demiyorum üzülür yani sonuçta.. sırt üstü yatayım belim ağrıyor diyorum tmm diyor.

benim teyzemin kızı evine giremiyordu ev kokuyor diyordu. eşinden 3ay ayrı kaldı hep annesinde yattı. dakikalarca kusmaya razıyım ama eşimi asla bırakmam

ayşecim aynen ya hiç bi şampuandan memnun kalamadım. bi ara aktardan alıyordum kokusu bile yoktu ısırgan otlu şampuan. aslında o iyiydi yine onamı başlasam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…