- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
olabilir aslında cnm hem ısırgan faydalı bişidir memnun kaldıysan bence sorun olmaz bitkisel bişi sonuçta dimiayşecim aynen ya hiç bi şampuandan memnun kalamadım. bi ara aktardan alıyordum kokusu bile yoktu ısırgan otlu şampuan. aslında o iyiydi yine onamı başlasam.
off ya kızlar tırnaklarım çok çirkin oldu kesmeye üşeniyorum önceden törpülerdim yada hemencik kuaföre inerdim ama manikürde yasak diye biliyorum. mesela elinde bi çizik bile olsa ete dokunmamam gerekiyor bakteriyi hemen alıyor vucüt. ondan yasak sanırım. saçlarım deseniz dökülüyor toplasam yakışmıyor salıncada güzel durmuyor iki tel tokayla arkaya doğru önleri topluyorum. makyaj deseniz artık bi kalem biraz allık bitti. rimeller farlar rujlar sürülmüyor bide içime sinmeyen bi elbise giydim bugün. hepten bunalımdayım. kendimi hemen eve atmak istiyorum ama anneannem manisadan geldi kız kardeşlerimde sakaryadan geldiler hepsini özledim annemlere ve anneanneme gidicem bu halde. moralim bozuk gibi...
off ya kızlar tırnaklarım çok çirkin oldu kesmeye üşeniyorum önceden törpülerdim yada hemencik kuaföre inerdim ama manikürde yasak diye biliyorum. mesela elinde bi çizik bile olsa ete dokunmamam gerekiyor bakteriyi hemen alıyor vucüt. ondan yasak sanırım. saçlarım deseniz dökülüyor toplasam yakışmıyor salıncada güzel durmuyor iki tel tokayla arkaya doğru önleri topluyorum. makyaj deseniz artık bi kalem biraz allık bitti. rimeller farlar rujlar sürülmüyor bide içime sinmeyen bi elbise giydim bugün. hepten bunalımdayım. kendimi hemen eve atmak istiyorum ama anneannem manisadan geldi kız kardeşlerimde sakaryadan geldiler hepsini özledim annemlere ve anneanneme gidicem bu halde. moralim bozuk gibi...
olabilir aslında cnm hem ısırgan faydalı bişidir memnun kaldıysan bence sorun olmaz bitkisel bişi sonuçta dimi
cnm yaa rimel far yasak mı neden sürmüoun onu anlayamadım.
bi de kız çocuk annenin güzelliğini alırmış derler, gerçi senin için çok erken ama kızın mı olcak acabaaaaaa
olabilir canım bilmiyorum :26:
:26:Neden acaba nek niye bulanır ki mide üşüttün belkide dediğin gibi.
bebeyim zaten bu ay için imkansız dedimdi ya dün... bu ay her defasında p.. kullandık imkansız yani..daha regline çok varmış olsada çıkmazdı zaten bence sen yinede regl gününe kadar ilaç falan alma. midenide üşütmüş olabilirsin.
ay benim mide bulantılarım çok fena ya. dün duşa girdim şampuan kokusundan nasıl tiksindim ıyyy
ay eklesene ayşam, ordan haberdar oluruz en azından :119:zuzu ve nek ve de özge böleşeylerekatılrığım başka bi faceim var aslında benim, sizi de oraya ekliyim ok?
elfişim ruh halinin bozulması doğal bir şey. ama senin yüzün gülsün yeter, üstündeki elbiseye bakmaz bile kimse. meleğin geliyor, onu düşün, mutlu olsana iyi gelecek müzikler dinle işyerindeyken. biraz düzeltir moralini.
Ekle alishacım ekle tabikine de. Aslında bende yarışmalar için ayrı bi face mi açsam:44:Hep duvarımda reklam çıkıyor sevmiyorum...
Nek o paylaştığmız reklamları yarışma bittikten sonra mı silebiliyoruz :26:
bilmiyorum canım.Ekle alishacım ekle tabikine de. Aslında bende yarışmalar için ayrı bi face mi açsam:44:Hep duvarımda reklam çıkıyor sevmiyorum...
Nek o paylaştığmız reklamları yarışma bittikten sonra mı silebiliyoruz :26:
selam canlarrr
benim büro temizliğim anca bitti, ya ama bu 3.günü sol bacağım acayip ağrıyo( sankim sol bacağıma bilmemkaç ton tuğla yüklemişsin gibi ( uyuşuk halsiz dermanı yok...sabah eşim ova ova krem sürdü
zuzu keşke bi sağlık ocağına bi yere gösterseydin bacağını (gösterdiysen sözümü geri alıyorum kaçırdıysam affola)
krem yanında mı ara sıra sen de sür işyerinde
selam canlarrr
benim büro temizliğim anca bitti, ya ama bu 3.günü sol bacağım acayip ağrıyo( sankim sol bacağıma bilmemkaç ton tuğla yüklemişsin gibi ( uyuşuk halsiz dermanı yok...sabah eşim ova ova krem sürdü
makyaj yapmak içimden gelmiyor canım...
bilmemki bencede erken ama ne bileyim bazı hamilelere bakıyorum güzelleşiyorlar birden. bendede tam tersi sivilceler bile çıktı
hani poponun alt çizgisi varyaheh tee ordan dizime kadar ama alt kısmı ,bacağımın üstünde bişey yok .... acaba oturmaktanmı diye düşündüm... hani tam oralara denk geliyo ya koltuk :26:
eşim dedi, istersen ortopedik koltuk alayım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?