2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

off ya kızlar tırnaklarım çok çirkin oldu kesmeye üşeniyorum önceden törpülerdim yada hemencik kuaföre inerdim ama manikürde yasak diye biliyorum. mesela elinde bi çizik bile olsa ete dokunmamam gerekiyor bakteriyi hemen alıyor vucüt. ondan yasak sanırım. saçlarım deseniz dökülüyor toplasam yakışmıyor salıncada güzel durmuyor iki tel tokayla arkaya doğru önleri topluyorum. makyaj deseniz artık bi kalem biraz allık bitti. rimeller farlar rujlar sürülmüyor bide içime sinmeyen bi elbise giydim bugün. hepten bunalımdayım. kendimi hemen eve atmak istiyorum ama anneannem manisadan geldi kız kardeşlerimde sakaryadan geldiler hepsini özledim annemlere ve anneanneme gidicem bu halde. moralim bozuk gibi...

ayşecim aynen ya hiç bi şampuandan memnun kalamadım. bi ara aktardan alıyordum kokusu bile yoktu ısırgan otlu şampuan. aslında o iyiydi yine onamı başlasam.
olabilir aslında cnm hem ısırgan faydalı bişidir memnun kaldıysan bence sorun olmaz bitkisel bişi sonuçta dimi

cnm yaa rimel far yasak mı neden sürmüoun onu anlayamadım.
bi de kız çocuk annenin güzelliğini alırmış derler, gerçi senin için çok erken ama kızın mı olcak acabaaaaaa

elfişim ruh halinin bozulması doğal bir şey. ama senin yüzün gülsün yeter, üstündeki elbiseye bakmaz bile kimse. meleğin geliyor, onu düşün, mutlu ol sana iyi gelecek müzikler dinle işyerindeyken. biraz düzeltir moralini.

makyaj yapmak içimden gelmiyor canım...

bilmemki bencede erken ama ne bileyim bazı hamilelere bakıyorum güzelleşiyorlar birden. bendede tam tersi sivilceler bile çıktı

:26:Neden acaba nek niye bulanır ki mide üşüttün belkide dediğin gibi.
olabilir canım bilmiyorum :26:
bebeyim zaten bu ay için imkansız dedimdi ya dün... bu ay her defasında p.. kullandık imkansız yani..
ben üstüne görmeden şüphelendiğim için test yaptım, yoksa 10 dün geçmiş reglimden test yaparmıyım :))) belirti de olması imkansız :)

zuzu ve nek ve de özge böleşeylerekatılrığım başka bi faceim var aslında benim, sizi de oraya ekliyim ok?
ay eklesene ayşam, ordan haberdar oluruz en azından :119:

yılsonu geldi ya işler yine yoğunlaştı çalışmak bile istemiyorum yine bir sürü kavga edicem kesin. her sene aynı şeyler oluyor. kasa yüksek bakiye verir sanki bankadan paraları ben çekip cebime soktum hatalı işlediğimi söylerler günlerce uğraşacaklar yine. dün banka hesaplarını işledim kasa uçtu ve daha yarısını işledim yarısınıda pazartesi işlicem sonra söylicem kıyametler kopacak. ona canım sıkıldı galiba. yanımda rimel ruj kalem falan var çıkmadan lavoboya gider biraz boyarım suratımı :))

Ekle alishacım ekle tabikine de. Aslında bende yarışmalar için ayrı bi face mi açsam:44:Hep duvarımda reklam çıkıyor sevmiyorum...
Nek o paylaştığmız reklamları yarışma bittikten sonra mı silebiliyoruz :26:

ben de o yüzden açmıştım bunu habire duvarımda çıksın istemiom onu beğendi buna katıldı... :))

bilmiyorum canım.
Ben de sevmiyorum, 1 gün bekletip siliyorum, bazen 2-3 gün sonra siliyorum.

günaydın herkese

bugün tatildeyim yeni kalktım bu saate kadar uyumuşum

elfim hiç canını sıkma canım bütün hormonların şuan değişiyor zmanla düzelirsin içindeki minnoşu düşün mralin yerine gelsin

selam canlarrr

benim büro temizliğim anca bitti, ya ama bu 3.günü sol bacağım acayip ağrıyo ( sankim sol bacağıma bilmemkaç ton tuğla yüklemişsin gibi ( uyuşuk halsiz dermanı yok...sabah eşim ova ova krem sürdü

zuzu keşke bi sağlık ocağına bi yere gösterseydin bacağını (gösterdiysen sözümü geri alıyorum kaçırdıysam affola )
krem yanında mı ara sıra sen de sür işyerinde

zuzu keşke bi sağlık ocağına bi yere gösterseydin bacağını (gösterdiysen sözümü geri alıyorum kaçırdıysam affola )
krem yanında mı ara sıra sen de sür işyerinde

yok gitmedim dr, önce sir yapmam lazım

krem evde amaburda sürememki, çıkarmam lazım pantolonumu, wc de uğraşamam onunla :26:

sen temizliği bitirmişin bende başlıcam ne zaman biter bakalım canım sen bi doktora git istersen üzerinden zaman geçtikçe daha fazla ağrırı incilmiş olabilir

hani poponun alt çizgisi varya heh tee ordan dizime kadar ama alt kısmı ,bacağımın üstünde bişey yok .... acaba oturmaktanmı diye düşündüm... hani tam oralara denk geliyo ya koltuk :26:
eşim dedi, istersen ortopedik koltuk alayım :)

makyaj yapmak içimden gelmiyor canım...

bilmemki bencede erken ama ne bileyim bazı hamilelere bakıyorum güzelleşiyorlar birden. bendede tam tersi sivilceler bile çıktı

erkek cocuklarda güzellesiyorsun tatlim

kizlarda cils kötü oluyor.

benimde sivilcelerim gitti herkes güzellesmisin kesin erkek olacak dediler

Erkek oldu bizim pitircik :)

ama oturmaktan da olsa önceden de hissetmen lazımdı bence bu kazayla alakalı bi şey gibi. Geçmiş olsun tekrar cnm ne yapılır ki başka acaba :26:

ayy yataktan çıkamadım haa kalkayım da bi kahvaltı falan edeyim. Geveze sahanda yumurtadan bahsediodu canım istedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…