2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ben de bugün hiç iyi değilim ya. başımda ateş ve ağrı var, sıcak basıyor sonra biranda üşüyorum. sabahtan beri birşey de yemedim midem bulanıyor

ben artık fazla giremeyeceğim topiğe ve internete işimle ilgili bir buçuk iki ay içinde sınavım var ve çok çalışmam lazım( bana dua edin. kendinize cici davranın. hediyemide aldım muhtemelen pazartesi gönderirim hediyemi.

nigarcığım adırdınmı bepanthenin pastilini
bugün bakıcam ona, almadım daha zeynom :)

zuzum keşke gitseydin doktora, ezilmiştir belkim ay ne bilim yaa hala ağrıyo madem :26:

bende 11 de kalktım canım yeni kahvaltıya oturdum evi temizlemem lazım ama hiç canım istemiyo yorgunum dinlenmek istiyorum bişe olsada yapılmış olsa bende dinlensem

canım sana bol şans diliyorum, vaktin olduğunda bize de uğra ama :)
ben de hediyemi aldım, pazartesi gönderirim ben de

bende 11 de kalktım canım yeni kahvaltıya oturdum evi temizlemem lazım ama hiç canım istemiyo yorgunum dinlenmek istiyorum bişe olsada yapılmış olsa bende dinlensem
benim de evi temizlemem lazım, şimdi eve geçip, ama eşimin yanına gitcem mağazaya.
Yardım ederim ona, sıkılırsam geçerim eve sıkılmazsam 9 da birlikte geçeriz artık napalım.
..
Kuzum benim yaa bana her akşam hediye getiriyo.
perşembe akşamı vişne çürüğü dar paça pantolon, dün akşam hırka getirmiş. Yine gri
5. gri trikom 4ü hırka koleksiyon yapıcam bu gidişle.

dualarımız seninle canım sınavını kazanda biz bekleriz seni burdayız sen bol bol ders çalış alllah yardımcın olsun

Hay maşşallah tekstil sektöründe mi çalışıyordu kuzum :))

boş ver cnım temizliği git eşinin yanına yardım et ona onada değişiklik olur beraber zaman geçirirsiniz maşallah seni hediyelere boğuyor tabi işinden dolayı şanslısın
geçenlerde eşime diyorum bizim burda bi mağaza eleman arıyor başvursammıki dedim kurs çıkışı giderim 6 saat çalışırım diyorum bana yürü git diyo canın sıkıldı heralde diyor ben amcamın mağazasındada çalışmştım kıyafetleri katlamak falan hoşuma gider evde bile lkıayfetleimi mağazadakiler gibi yapıyorum

benimde temizlik yapmam lazım ama annemlere gidip akşama kadar orda kalıcam. eşimde iş çıkışı gelicek. geç saatte eve döneriz. yarında üstten yaparım biraz. tabi eşimde yardım eder herhalde. kaynanamda uzanarak yine izler

neyse bende toparlanıp çıkıyorum iyi tatiller herkese.

kızlar bende kaçıyorum herkese iyi tatiller çalışanlara kolay gelsin bende kalkıp temizliğimi yapayım

hepinizi öpüyorum

Hı Hım ama mutlu oluyorum böyle bu ona yakışır diyip almasından :)
Ben kaçıyorum, hepinizi öpüyorum, herkese iyi tatiller, çalışanlara kolay gelsinn

Önemli olanda o zaten :))
...
Çoğu kişi pzt. yollarım demiş hediyeleri ozaman net bi tarih diyelim ona göre yollayalım
Gidenler iyi tatiller hepinize Ben burdayım daha

demet başarılar cnm inş. iyi haberlerini alırız

benim de evi toparlamam lazım cnm. hatta az önce kahvaltı edeyim diye çıktım ya, elimi yüzümü yıkıyım diye wc ye girdim bi anda kendimi oralara domestos falan dökerken buldum. Yatağı topladım bi iki toz aldım dünden bulaşık makinesine yerleştirilcek bi iki şey vardı onları koydum.eee güya kahvaltı edicektim. bazen bi anda kayıveriyorum başka bi işe farkında olmadan.

Ya aslında hava kapalı burda ama benim bi gezesim var annemi de alıp bi avm ziyareti mi yapsak :))))

süper ya süper süperrrrr

walla kociş bu aralar yeni bi dükkan açma düşüncesinde, kıyafet mağazası aç dicem yaaaaaaaaaaa

merhaba kızlar nasılsınız
hiç giremiyorum topiğe özledim sizleri :) işten ayrıldım okula devam ediyorum 1 haftadır serumla yaşatıyolar beni hastanedeydik dün çıktım eve ağır bi enfeksiyon geçiriyorum 40 ın altına zor indiriyolar ateşimi hiç bişi yiyip içemiyorum 54 kilodan 47 kiloya düştüm gözlerimin altı mor rengim hortlak gibi tansiyonum çok düşük ayakta duramıyorum laptop kucağımda canım sıkıldı bi bakayım dedim topiğe
kimler hamiş
bide çarşamba günü kaza atlattık arabamız benzin doldurulurken alev aldı arkamızdaki aracada sıçradı 20 bin lira kadar masraf var 2 arabanın moralimin bozukluğu iyice eritti beni napıcaz nasıl ödicez o kadar parayı kredi çeksek bi dert arabayı satsak bi dert kimseye hiç bişi anlatamadım çok bunaldım kaç gündür iyi ki burda derdimi döküyorum....işte böle allah kimseyi sağlığından etmesin .....tek tesellim yangında bize bişi olmaması

aydan canım geçmiş olsunnnn :26: neler gelmiş başınaa

Allah'ım acil şifalar versin, kaza içinde çok çok geçmiş olsun, canınıza gelmedi yaa...allah korusun benzin yangın felan :18::18:

aydancım çooooook geçmiş olsun. kötülükler üstüste gelmiş hep. çok şükür hiç birinize birşey olmamış. Allah beterinden saklasın tatlım.

demetcim inşallah sınavından başarıyla geçersin. biz hep burdayız, bekleriz canım.

benim de ev temizlemem lazım ama canım hiç istemiyor:44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…