bugün bakıcam ona, almadım daha zeynom :)nigarcığım adırdınmı bepanthenin pastilini
zuzum keşke gitseydin doktora, ezilmiştir belkim ay ne bilim yaa hala ağrıyo madem :26:selam canlarrr
benim büro temizliğim anca bitti, ya ama bu 3.günü sol bacağım acayip ağrıyo( sankim sol bacağıma bilmemkaç ton tuğla yüklemişsin gibi ( uyuşuk halsiz dermanı yok...sabah eşim ova ova krem sürdü
ama oturmaktan da olsa önceden de hissetmen lazımdı bence bu kazayla alakalı bi şey gibi. Geçmiş olsun tekrar cnm ne yapılır ki başka acaba :26:
ayy yataktan çıkamadım haa kalkayım da bi kahvaltı falan edeyim. Geveze sahanda yumurtadan bahsediodu canım istedi
bugün bakıcam ona, almadım daha zeynom :)
zuzum keşke gitseydin doktora, ezilmiştir belkim ay ne bilim yaa hala ağrıyo madem :26:
canım sana bol şans diliyorum, vaktin olduğunda bize de uğra ama :)ben artık fazla giremeyeceğim topiğe ve internete işimle ilgili bir buçuk iki ay içinde sınavım var ve çok çalışmam lazım( bana dua edin. kendinize cici davranın. hediyemide aldım muhtemelen pazartesi gönderirim hediyemi.
benim de evi temizlemem lazım, şimdi eve geçip, ama eşimin yanına gitcem mağazaya.bende 11 de kalktım canım yeni kahvaltıya oturdum evi temizlemem lazım ama hiç canım istemiyo yorgunum dinlenmek istiyorum bişe olsada yapılmış olsa bende dinlensem
ben artık fazla giremeyeceğim topiğe ve internete işimle ilgili bir buçuk iki ay içinde sınavım var ve çok çalışmam lazım( bana dua edin. kendinize cici davranın. hediyemide aldım muhtemelen pazartesi gönderirim hediyemi.
canım sana bol şans diliyorum, vaktin olduğunda bize de uğra ama :)
ben de hediyemi aldım, pazartesi gönderirim ben de
benim de evi temizlemem lazım, şimdi eve geçip, ama eşimin yanına gitcem mağazaya.
Yardım ederim ona, sıkılırsam geçerim eve sıkılmazsam 9 da birlikte geçeriz artık napalım.
..
Kuzum benim yaa bana her akşam hediye getiriyo.
perşembe akşamı vişne çürüğü dar paça pantolon, dün akşam hırka getirmiş. Yine gri
5. gri trikom 4ü hırka koleksiyon yapıcam bu gidişle.
Hı Hım
Hay maşşallahtekstil sektöründe mi çalışıyordu kuzum :))
benim de evi temizlemem lazım, şimdi eve geçip, ama eşimin yanına gitcem mağazaya.
Yardım ederim ona, sıkılırsam geçerim eve sıkılmazsam 9 da birlikte geçeriz artık napalım.
..
perşembe akşamı vişne çürüğü dar paça pantolon, dün akşam hırka getirmiş. Yine gri
Hı Hımama mutlu oluyorum böyle bu ona yakışır diyip almasından :)
Ben kaçıyorum, hepinizi öpüyorum, herkese iyi tatiller, çalışanlara kolay gelsinn
benim de evi toparlamam lazım cnm. hatta az önce kahvaltı edeyim diye çıktım ya, elimi yüzümü yıkıyım diye wc ye girdim bi anda kendimi oralara domestos falan dökerken buldum. Yatağı topladım bi iki toz aldım dünden bulaşık makinesine yerleştirilcek bi iki şey vardı onları koydum.eee güya kahvaltı edicektim. bazen bi anda kayıveriyorum başka bi işe farkında olmadan.bende 11 de kalktım canım yeni kahvaltıya oturdum evi temizlemem lazım ama hiç canım istemiyo yorgunum dinlenmek istiyorum bişe olsada yapılmış olsa bende dinlensem
..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?