2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

aydan canım geçmiş olsunnnn :26: neler gelmiş başınaa

Allah'ım acil şifalar versin, kaza içinde çok çok geçmiş olsun, canınıza gelmedi yaa...allah korusun benzin yangın felan :18::18:

çok korktuk eşimle abimde ufak tefek yanıklar var ama şükür onlara bişi olmadı beni zor çıkartıılar arabadan hastaneye gitcektik yine arabada benzin bitmiş bagajda her ihtimale karşı bi bidon benzin bulunduruyoduk abimle doldurmaya başladılar sonra bi anda eşim abi kaç dedi arkama bi baktım araba yanıyo eşim hemen kucakladı beni çıkarttı beni akan benzin arkamızdaki komşunun arabasınıda yaktı ben halsiz çöktüm olduğum yere çığlık çığlık kabus gibiydi ya patlasaydı araba ya onlara bişi olsaydı hala daha kabuslarını görüyorum allahım kimseye böle şeyler yaşatmasın

nedirki hastalığının sebebi .... 1 hafta serum diyosun 40 derece ateş :18:
canım 20 lik dişimi çektirdim ben ameliyatlı oldu yaram iyileşti ama apse tüm vücuduma yayılmış böbreklerim ciğerlerim bademciklerim o yüzden bu kadar ağır iyileşemedim ameliyat sonrası verilen antibiyotikler o yüzden işe yaramamış

sağol canım benim bi kan akımayı düşünüyoruz nazara geldik galiba

Aydancımmm hoşgeldinn ya neler olmuş öyle yaa çook büyük geçmiş olsun Allah beterinden saklamış size bişe olmamış yangın çok kötü yaa.. Çok üzüldüm vallaa canım..:18:

Aydancımmm hoşgeldinn ya neler olmuş öyle yaa çook büyük geçmiş olsun Allah beterinden saklamış size bişe olmamış yangın çok kötü yaa.. Çok üzüldüm vallaa canım..:18:

sağol canım benim ben çıkıyım yine uğramaya çalışırım uyuyayım halsizim yine akşam yine serum ve iğnem var damarlarım ince diye damarlarımda çatlyo hep her yerimi deldiler hep bakalım nerde damar bulcaklar bugün eşimi ağlarken gördüm dün hastanede saçlarımı okşuyodu içim cız etti hiç uykusuz kaç gündür gece hastanede o durdu hep yanımda sabah işe gitti gündüzleride kayınvalidem allah razı olsun onlardan allah kimseyi sağlığından etmesin arkadaşlar

offf çok kötüüü ...Allah korumuş

aydancığım çok geçmiş olsun canım allahım şifa versin arabadanda ucuz atlatmışsınız verilmiş sadakanız varmış

ebrucum gözünüz aydın çok sevindim tayin işine

sağol canım tşk ederim :)
erkek cocuklarda güzellesiyorsun tatlim

kizlarda cils kötü oluyor.

benimde sivilcelerim gitti herkes güzellesmisin kesin erkek olacak dediler

Erkek oldu bizim pitircik :)
alakası yok bende kız doğurdum ne lekem var nede çatlak var karnımda. ciltle alakalı bence son halimide koyabilirim doğal makyajsız :):)
aydancım canım çok geçmiş olmş neler olmş böyle yaa. çok üzüldüm sizde birsey yok iyiki mala gelsin boişver size bişi olmasın..
şimdi nasıl oldun iyimisin ?

hiiiiiiiiiiiiii
cnm yaaa verlmiş sadakanız varmış çok şükür ucu atlatmışsınız bi okutun üfletin kendinizi her şey üstüste gelmiş, inş. şimdi daha iyisindir allah kolaylık versin cana zarar gelmemiş ya sağlık olsun cnm üstesinden gelirsiniz işn. çok çok geçmiş olsunnn

aydancım çok büyük geçmiş olsun verilmiş sadakanız varmış üzülme cana geleceğine mala gelsin. inşallah bir an önce sağlığına kavuşursun. kendine çok iyi bak

canım benim büyük geçmiş olsun umarım en kısa zamanda şifa bulur iyileşirsin tatlım senin için dua edeceğim her şey yoluna girer sakın moralini bozma çünkü her hastalıkta moral çok öenmli hızlı iyileşmek için

araba neden alev aldı acaba? biri sigara mı içiyordu ne oldu? durup duruken yanar mı benzin?kaskosu yok muydu arabanın?

canım hep baraber olup ödenir para cana gelmemiş ya en kötüsünü düşünme bak herkes iyi kendi kendini daka kötü yapma eşin için herkes için iyileşmeye çalış şimdi herkes seni düşünüyor eşinden kaynananda razı olsun çok zor işallah kısa sürede sağlığına kavuşursun hepsinin üstesinden gelirsinizi dualarımız seninle canım

selam kızlar, herkese keyifli pazarlar.

burda güneşli, harika bir hava var. eşim arabayı alıp gitti, bakım yapacakmış arkadaşıyla birlikte. bende bir duş aldım. birazdan gelir eşim pazara gideriz beraber.

yarın görüşmek üzere

Sanada selam Sinencim

Güzel bir pazar günü diliyorum herkese eşiyle ailesiyle
yeni albüm koyduk kızlar balıma ait

canım cehaletten soruyorum belki daha önce geçmiştir muhabbeti ama kızının adı balım mı? yoksa senin ona hitap şeklin mi?:26:

merhaba kızlar

bu hafta baya çalışkandım cumartesi temizliğimi yaptım akşama yemekten farklı bişe olsun dedim amerikan salatası,kısır,havuç salatası,sigra böreği,acılı ezme ve üzümlü damla çikolatalı kek yaptım.eşim diyor hayırdır noldu sana

pazar günüde ben kalktım eşim yatıyodu o kalkmadan haftalık ütüleri yaptım rahatladım sonra beraber kahvaltı hazırladık kahvaltımızı yaptık ben yatıp uyudum biraz .hafta sonum evde geçti dışarı çıkmak gelmedi içimden

günaydın kızlar

bizde cumartesi annemlerdeydik eve gelip yattık pazar günüde bi uyumuşuz 11 de kalktık ben 12 saat uyumuş oldum kahvaltı yaptık eşim süpürge açtı bende toz aldım sonra arabayı temizlemeye gitti eşim. bende yayla çorbası yaptım kaynanamda kıymalı peynirli pideler getirmişti onları yedik. forum istanbula gittik e-bebekten prima paketimi aldım. ikea yıda gezdik film alıp eve geldik film izledik mısırda almıştık. kaynanamda kızındaydı ailecek grip olmuşlar 2 gündür orda kalıyordu. akşam eve geldi. öyle geçti işte..

günaydıın
biz de cumartesi eşimle gezdik, hatta fazla gezmişiz ki akşam oturamıyordum kalçam ağrıyor artık nedense :26:

elficim paketten ne çıktı primadan?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…