2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

günaydıın
biz de cumartesi eşimle gezdik, hatta fazla gezmişiz ki akşam oturamıyordum kalçam ağrıyor artık nedense :26:

elficim paketten ne çıktı primadan?

aynı sanırım. 2 tane tupper 6 bez 2 duracell pil numunelik şampuan diş macunu cd göğüs pedi bunlardı

Aydancım, özel mesajda da yazım ama burdan da çok çok geçmiş olsun diyorum :/
Allahım korumuş sizi :/
..
Günaydın kızlar
Çok giremedim foruma, dün akşam baktım öyle bi.. yazamadım ama
Tüm gün temizlik yaptım pazar, yemek yapmaya başladım ki eşim geldi.
9:20 gece evde oluyo, okadar güzel bişey ki.. korkuyorum tekrar geç gelmeye başliycak diye, saatlerini değiştirecekler diye..
Resmen yeni evliymişiz gibi yaa, hiç yaşayamadığımızdan bu akşam birlikte olma olayını, ikimize de çok çok iyi geliyo walla :))

günaydın kızlarr
sağol canım evet alttan muayene bayan doktora git cubukla bakıyo ucuna jel sürüyor anlamıyosun sğlığın için sonuçta
zeynepcim bu açıklamanın zuzuya bi faydası olacağını zannetmioum o çubuk mu die yine korkar
hıı bu arada testi yaptım hiç bişi çıkmadı, tahin ettiğim gibi.
Ama benim midem hala çok çok çok bulanıyo
zaten bile bile yaptın sen testi ama mide bulantın nie devam edio ki benim de yanma var mesela sabahları çok fena
senin epey kötü geçio filizcim yaa
sysos aldım hem şampuan hemde kremini dökülme azalmaya başladı yumuşaklık on numara birde bal maskesi aldım oda bi harika. Ben sysos öneririm
offf çok fena yaa ben öyle şeyler yaşamak istemem
bende sabah eşime bi check up yaptırsam çok ii olcak diodum göğüsteki nodüller iltihap diş baş mide derken çürük elma gibiyim
canım çok çok geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda toparlarsın gerçekten çok kilo vermişsin araba olayıda çok üzücü ama eşin ve abine bişi olmamasıda büyük şans borç nası olsa ödenir can geri gelmio böyle düşün. allah güç kuvvet versin canım. Herşey düzelir
aynı sanırım. 2 tane tupper 6 bez 2 duracell pil numunelik şampuan diş macunu cd göğüs pedi bunlardı
ohhh maşallah ben face mahrumu olduğum için yarışma ödül hiç bi halt yok tabii.

bu arada kızlar benim eşimde cmt akşamı ufak bi kaza atlatmış kaza da denemezde vurmuş arabayı spot lamba kırılmış bagaj içeri göçmüş zaten lastikti motordu bi bakıma ihtiyacı vardı verdik sanayiye arabasızız bi süre.
ben cmt ark. çağırdım kahvaltıya sonra dışarı çıktık kardeşim falan gezdik hediyeleri aldım
evde çamaşır ütü yemek öyle geçti pazarda önce eşimin ailesi sonra benim babaannem ve en son bizimkiler derken bitti işte

hepimize hızlı geçen güzel bi hft dilioum

günaydın kızlarrr ....

c.ertesi eve gidip uzandım sadece hiçbişey yapmadım, karnım biraz ağrıyodu ama çok değil genede bunu kullandım yemek yapmadım, eşim melemen yaptı çay demledik kahvaltılık geçiştirdik :))

pazar sabah da 9,30 da uyandım, arkidişlerle kahvaltıya gittik akçay/ yörsan a gezdik tozduk, ohhh akşamda bize geldik sosyete mantısı yaptım yedikk

dilekcim sizede geçmiş olsun ....

benim evde bisürü işim var yaaa... dün temizlik yapmadım ya.. çamaşırlarım var yıkancak, ev süpürüp silincek , daha da bisürü şeyy

ama eşim transformers 3 ü almış dün, bana süprüz :) onu izlicez buakşam... en iyisi yemekyen sonra hemen süpürürüm ,geri kalanı yarın yaparım

canım Allah mutluluğunuzu artırsın
aminn canım, teşekkür ederimm hepimizi inş :))

eşine çok çok geçmiş olsun :26:
..
kızlar yaa ben hediyemi aldım, şimdi hep içim içimi yiyo acaba beğenecek mi acab bu rengi seviyo mu ya bu renkten nefret ederse, hiç kullanmazsa (öyle bi renk aldım ki ) keşke herkes en azından en sevdiği ve en nefret ettiği rengi bari yazsaydı

günaydın kızlarrr
Ben bugün çok iyiyim Sebebini bilmiyorum uykusuzum ama yine de iyiyim...
Dün gece 12,30 civ. trendyoldan ayakkabı aldım hemde 20 tl hediye çeki ile çekilişler topiğinde yakaladım fırsatı kızlar yazmışlar hemen kaptım ayakkabıyı .))
Nekk sonunda bende bişe kazandım kampanyalardan kotex kazanmışım ama ben privacy istiyorumm oyunu oynuyorum hep 66 yaptım en fazla

ben cuma günü uygunum göndermek için ....

dün bitane kırmızı don aldım tanga arkasında taşlı kurdelası var :)))) hediye aldım onu, bikaçtane daha alıcam hediye... cuma hepsini bitirmiş olucam... ozamn gönderirim anca :)

bende hediyeyi aldım ama kargoya ne zaman vereceğimi bilmiyorum onunla ilgli bi fikri olan varmı?
ben bugün vericem canım :)
hep iyi ol hayırlı olsun akkabın, bakım da şimdi kampanyalar başlığında gördüm aldığını güle güle giy canım..

bende aldım nektarda almış

Bende aldım :))
Ne zman gönderelim ben bugün yolliyim diyorum
ben de :)
çekilişte çıkan kişiye mi göndericen onu :))

Sende hep iyi ol canım eşinle mutlu olun
Ayy çok heycanlı Ben kime çıktıımmmmm söyleyinnn
Nek parfüm kazandın ya sen nasıl kazandın oyunda kaç ritim yaptın

bende aynı dertten yakınıoum ya beğenmezse :26:
ama ben bugün kargoya verioum öğrenirim yarın öbürgün sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…