- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
günaydıın
biz de cumartesi eşimle gezdik, hatta fazla gezmişiz ki akşam oturamıyordum kalçam ağrıyor artık nedense :26:
elficim paketten ne çıktı primadan?
zeynepcim bu açıklamanın zuzuya bi faydası olacağını zannetmioumsağol canım evet alttan muayene bayan doktora git cubukla bakıyo ucuna jel sürüyor anlamıyosun sğlığın için sonuçta
zaten bile bile yaptın sen testi ama mide bulantın nie devam edio ki benim de yanma var mesela sabahları çok fenahıı bu arada testi yaptım hiç bişi çıkmadı, tahin ettiğim gibi.
Ama benim midem hala çok çok çok bulanıyo
senin epey kötü geçio filizcim yaadaha regline çok varmış olsada çıkmazdı zaten bence sen yinede regl gününe kadar ilaç falan alma. midenide üşütmüş olabilirsin.
ay benim mide bulantılarım çok fena ya. dün duşa girdim şampuan kokusundan nasıl tiksindim ıyyy
sysos aldım hem şampuan hemde kremini dökülme azalmaya başladı yumuşaklık on numaraEczaneden aldığım şampuanı bıraktım eczacı bırak demişti. şampuansız kaldım k.validem dedi benim şampuanı kullan oda head&shoulders kullanıyor pek saçıma yaramadı. sizler hangi şampuanı kullanıyorsunuz. saçım hala çok dökülüyor bi çözüm bulmam lazım
offf çok fena yaa ben öyle şeyler yaşamak istememben en son blendax aldım, kokusunu falan sevdim canım. kepeğe karşı etkili olanını aldım, nedense bir ara kepek sorunu yaşadım ama şampuan iyi çıktı bıçak gibi kesti sorunumu.
benim arkadaşım hamileyken eşinin kokusundan tiksinmişti resmen ya, yatakları falan ayırmışlardı o yüzden. kız ilk zamanlar söylememeye çalıştı ama eşi yaklaştıkça öğürmeye başladı. 5. aydan sonra falan düzelmişti. ben de çok korkuyorum bazen ya öyle olursam diye. eşime sarılmadan nasıl huzur bulurum ki ben
bende sabah eşime bi check up yaptırsam çok ii olcak diodum göğüsteki nodüller iltihap diş baş mide derken çürük elma gibiyim
Aaa gerçekten o derece mi oluyor yaa:26: Öyleyse çok kötü bi durum inş. öyle olmayız eşi içinde zor bi durum
Benim dün sol gögsüm uzanırken yaklaşık 5-10 dk iğne gibi battı ara ara battıdokunduğumda ağrı azaldı gibi oldu şu yılbaşından sonra doktora görünmeyi düşünüyorum ben hiç gitmedim evlendim evleneli kontrollere falan
canım çok çok geçmiş olsun. Umarım en kısa zamanda toparlarsın gerçekten çok kilo vermişsinmerhaba kızlar nasılsınız
hiç giremiyorum topiğe özledim sizleri :) işten ayrıldım okula devam ediyorum 1 haftadır serumla yaşatıyolar beni hastanedeydik dün çıktım eve ağır bi enfeksiyon geçiriyorum 40 ın altına zor indiriyolar ateşimi hiç bişi yiyip içemiyorum 54 kilodan 47 kiloya düştüm gözlerimin altı mor rengim hortlak gibi tansiyonum çok düşük ayakta duramıyorum laptop kucağımda canım sıkıldı bi bakayım dedim topiğe
kimler hamiş
bide çarşamba günü kaza atlattık arabamız benzin doldurulurken alev aldı arkamızdaki aracada sıçradı 20 bin lira kadar masraf var 2 arabanın moralimin bozukluğu iyice eritti beni napıcaz nasıl ödicez o kadar parayı kredi çeksek bi dert arabayı satsak bi dert kimseye hiç bişi anlatamadım çok bunaldım kaç gündür iyi ki burda derdimi döküyorum....işte böle allah kimseyi sağlığından etmesin .....tek tesellim yangında bize bişi olmaması
ohhh maşallah ben face mahrumu olduğum için yarışma ödül hiç bi halt yok tabii.aynı sanırım. 2 tane tupper 6 bez 2 duracell pil numunelik şampuan diş macunu cd göğüs pedi bunlardı
Resmen yeni evliymişiz gibi yaa, hiç yaşayamadığımızdan bu akşam birlikte olma olayını, ikimize de çok çok iyi geliyo walla :))
aminn canım, teşekkür ederimmcanım Allah mutluluğunuzu artırsın
Bende aldım :))
Ne zman gönderelim ben bugün yolliyim diyorum
ben bugün vericem canım :)bende hediyeyi aldım ama kargoya ne zaman vereceğimi bilmiyorum onunla ilgli bi fikri olan varmı?
hep iyi olgünaydın kızlarrr
Ben bugün çok iyiyimSebebini bilmiyorum uykusuzum ama yine de iyiyim...
Dün gece 12,30 civ. trendyoldan ayakkabı aldım hemde 20 tl hediye çeki ile çekilişler topiğinde yakaladım fırsatı kızlar yazmışlar hemen kaptım ayakkabıyı .))
Nekk sonunda bende bişe kazandım kampanyalardankotex kazanmışım ama ben privacy istiyorumm oyunu oynuyorum hep 66 yaptım en fazla
bende aldım nektarda almış
ben de :)Bende aldım :))
Ne zman gönderelim ben bugün yolliyim diyorum
çekilişte çıkan kişiye mi göndericen onu :))ben cuma günü uygunum göndermek için ....
dün bitane kırmızı don aldımtanga arkasında taşlı kurdelası var :)))) hediye aldım onu, bikaçtane daha alıcam hediye... cuma hepsini bitirmiş olucam... ozamn gönderirim anca :)
Sende hep iyi ol canım eşinle mutlu olunben bugün vericem canım :)
hep iyi olhayırlı olsun akkabın, bakım da şimdi kampanyalar başlığında gördüm aldığını güle güle giy canım..
ben de :)
çekilişte çıkan kişiye mi göndericen onu :))
kızlar yaa ben hediyemi aldım, şimdi hep içim içimi yiyo acaba beğenecek miacab bu rengi seviyo mu ya bu renkten nefret ederse, hiç kullanmazsa (öyle bi renk aldım ki ) keşke herkes en azından en sevdiği ve en nefret ettiği rengi bari yazsaydı
çekilişte çıkan kişiye mi göndericen onu :))
bende aynı dertten yakınıoum ya beğenmezse :26:
ama ben bugün kargoya verioum öğrenirim yarın öbürgün sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?