2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Sende hep iyi ol canım eşinle mutlu olun
Ayy çok heycanlı Ben kime çıktıımmmmm söyleyinnn
Nek parfüm kazandın ya sen nasıl kazandın oyunda kaç ritim yaptın
en çok 86 mı ne yapmıştım canım hiç hatırlamıyorum :26:

bende aynı dertten yakınıoum ya beğenmezse :26:
ama ben bugün kargoya verioum öğrenirim yarın öbürgün sanırım
ben de bugün vercem
inş beğenir :)

ipucu verseydik bari yaa, ev hediyesi mi, takı mı, kıyafet mi

en çok 86 mı ne yapmıştım canım hiç hatırlamıyorum :26:

ben de bugün vercem
inş beğenir :)

ay ben o anlamda demedimdi yaaa
hem ben utanırım

Eşim en fazla 77 yaptı çok zor yaa şaşırtıyo
Nekk sana da ne yakışır yavyumm:89:

ben biraz rengi konusunda endişeliyim.
ama kendimin beğenerek kullandığı bi renk hem tamamlayıcı şeylerde koydum yanına kendimde öyle kullanıoum.
bide uzun yıllar kalıcı olmasını istedim modasıda geçmio ve aldım işte.
umarım beğenir
yaa bu arada foto geçmedim ben unuttum öyle bişi yapcaktık dimi :44:

ben kargo için işyerindekilere verdim akşama teslim ederler sanırım. Yarında elinde olur alacak kişinin.

biz dün eşimle konuştuk, yılbaşı için hediye almayalım birbirimize dedim. sonrasında zaten doğumgünü, sevgililer günü var 15-20 gün arayla. eşim samsung corby almayı düşünüyormuş bana, yok dedim ya zaten sevmiyom ben o telefonları. herkeste var artık, kızılay dağıtmış gibi. Allah'tan konuşmuşuz. kırmızı iç çamaşırı alıp söprayyzzz yaparım ben kocişime

Eşim en fazla 77 yaptı çok zor yaa şaşırtıyo
Nekk sana da ne yakışır yavyumm:89:

zaten gönderdiğin kişi çekip eklemeli bebeyim, sen de sana gelen hediyeyi çekersin ok

zuzu bi konuyada açıklık getirirmisin. ben şöyle anladım herkes hediyesini gönderdi ve hepimiz aldık sonra kim ne aldıysa o foto çekecek albüme koyacak

mesela zuzu sen bana aldın diyelim herkesin hediyesi geldikten sonra ben fotosunu çekip zuzudan gelenler diye albüme mi atıcam.

bende hediye almıcam kocişime o da bana almasın. ama ne yapacağımızı bilmiyoruz herkesi bizde toplayalım dedik sonra eşim kendince kız kardeşi ile annemin geçinemediğini sezmiş vazgeçmiş

annemler ne zaman bize gelseler görümcemlerde bizde oluyor tesadüf gibi.. annemde görümceme hala oluyorsun neler hissediyorsun seviniyormusun diye sordu.. görümcemde teyzeleri daha çok sevinir bence gibi saçma sapan yorumlar yaptı. eşimde görümcemle konuşmuş niye öyle cevap verdin diye. annemin soruş şekli farklıymış ta bilmem neee...

annemde kıskanç görümcemde kıskanç.. anladımki arada bi anlaşmazlık var

bende aldım kırmızı kırmızı birde parfüm aldım

zaten gönderdiğin kişi çekip eklemeli bebeyim, sen de sana gelen hediyeyi çekersin ok
hıı tmm o zaman
günün sorusu evett zuzu söz sende

Ay ben o anlamda demedimdi yaaa
Hem ben utanırım

aynen :13:

ya hani kremalı yulaflı bisküvi dediydim yaa.. bizde yulaflı var ama kremnalısı yok...acaba onun kremasını ben yapabilirmiyimki :26:

hediyemi cumartesi almıştım, şimdi de muhasebeye ödememi yaptım, kargoya vermeleri için sevkiyat bölümüne emanet ettim.
çarşamba felan eline ulaşır kişinin yalnız telefon olsa iyi olurdu yaa :26: yoksa kargo geri gelir yani, kişiyi bulamayınca arıyolar ya :26: tel yok dedim.

yaa evet bende de yok tlf:26: bende düşündüm ama ulaşır herhalde yaa
ben yurtiçine verdim o kargo ii yani ulaşır die düşünüoum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…