2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

temizliğini bırak da sporunu yap ozaman

yavru deme öle yaa :26: bize çıplak fotonu eklede bakalım derrmişimmm
yani göbeğine bakıcaz onçünn
kızım sen tam bi sapıksın yaa ürkütüosun beni
sürekli arzular şelale modundasın Eki Görüntüle 311817

off aslında benim eşimde istio spora gidip kas yapmak ama geç gelio nası olcak bende yalnız gitmek istemiouum
bi ara oryantele gitcektim oda uymadı saati falan

ben aslında bel kemerini kullanabilsem çok işe yarıo
ama işe getiremioum ses yapıo çünkü
evde de oturamadğım için yapamıoum
ama kendimden çok rahatsızım valla

ayşam ne kadar şanslısın bu çekilişler yönünden maşallah. bende evde fairy kullanıyorum süper bişey

ahahaaaa gerçekten yaaaaaaa

dans falan baya uzak şeyler bana :))) hiç beceremem çünkü :)) eşin haftada bi gün mü izinli? o gün bi saat bile olsa gitseniz? ya da eltinle falan gitsen sen de, bi şey der mi eşin?
ayşam ne kadar şanslısın bu çekilişler yönünden maşallah. bende evde fairy kullanıyorum süper bişey

saol cnm. walla denk geldikçe katılıom bazen şansıma çıkıo işte, ben de merak ediodum fairy'i herkes beğenio zaten, bi deneyeyim bakalım. ben normalde cif sulight kullanıom konsantre die almıştım ama normal olanıymış (

bazen benimde moralim bozuluyor kıyafetlerim olmadıkça dar geldikçe bzende aman diyorum tabi bizimkinin hiç şikayeti yok kilo vericem dedikçe iyi böyle diyor ama doktor kilo vermen gerekir deyince artık oda engeliyor beni akşam onunla 9-10 gibi yersem sen meyve ye diyor yada sebze ye ama ben spora gitmek isityorum bakalım

ben aslında bel kemerini kullanabilsem çok işe yarıo
ama işe getiremioum ses yapıo çünkü
evde de oturamadğım için yapamıoum
ama kendimden çok rahatsızım valla

ben de bazen birşeyler yapmam gerek diyorum ama sonra vazgeçiyorum benim diyet tarzı birşey yapmam mümkün değil onu anladım. e onu yapmayınca da diğerleri işe yaramıyor. önce boğazı kesmek lazım ama ben yemeyi gerçekten seviyorum ya. herşeyden üşenirim ama canım çektiyse börek, poğaça yapmaktan üşenmem. şuan için yapabildiğim tek şey onları yapmamak yapmayınca yemiyorum ama yine de tartıya çıkınca artık 60'ı geçiyorum

kesinlikle cnm yaaa. walla bak az önce mesela 2 tabak ketçap mayonezli makarna yedim al sana kalori işte. abur cubur da çok yiom ben özellikle evdeyken, canım sıkıldıkça bisküvi-çikolata ne varsa yerim

kesinlikle cnm yaaa. Walla bak az önce mesela 2 tabak ketçap mayonezli makarna yedim al sana kalori işte. Abur cubur da çok yiom ben özellikle evdeyken, canım sıkıldıkça bisküvi-çikolata ne varsa yerim

ayşam senin makarna,hiç eksik olmuyoki midenden

kızlar ben kaçıyorum kardeşimle bugün sinemaya gidecektik ama karnım ağrıyor dinlendim biraz şimdi daha iyiyim yavaş yvaş hazırlanayım gideyim

hepinize iyi akşamalar çok öptüm

yok be canımmmm walla bi aydır yememişimdir walla
kızlar ben kaçıyorum kardeşimle bugün sinemaya gidecektik ama karnım ağrıyor dinlendim biraz şimdi daha iyiyim yavaş yvaş hazırlanayım gideyim

hepinize iyi akşamalar çok öptüm

iyi akşamlar sana daaa

ahahaaaa gerçekten yaaaaaaa
dans falan baya uzak şeyler bana :))) hiç beceremem çünkü :)) eşin haftada bi gün mü izinli? o gün bi saat bile olsa gitseniz? ya da eltinle falan gitsen sen de, bi şey der mi eşin?

yokk o konularda karışmaz gittin geldin saat kaç falan zaten bende izin alan bi tip diilimdir
eltim olabilr aslında yaa oda doğum knt hapı nedeniyle kilo alıoum diodu
eşim pazarları evde işte ama kalktım kahvaltı ettim banyoydu falan derken saat 3 oluo
zaten 4te 5te hava kararı insanın bişi yapası gelmio

ama benimki çokta yemekten diil die düşünüoum çünkü başka hiç bi yerimde fazlalık yok oturdukça bel lastik gibi şişmeye başlıo göbekte sisio yer yaptı artık bide asitli şeyleri çok tüketioum
sodayıda ondan sordum mesela :26:

güle güle kullan canım, ben de çok memnunum Fairy den :))

kızım sen tam bi sapıksın yaa ürkütüosun beni
sürekli arzular şelale modundasın Eki Görüntüle 311817
ahahah

ahahaha Harbimi kızzz :26:
Korkma sana bişey yapmam

kesinlikle cnm yaaa. walla bak az önce mesela 2 tabak ketçap mayonezli makarna yedim al sana kalori işte. abur cubur da çok yiom ben özellikle evdeyken, canım sıkıldıkça bisküvi-çikolata ne varsa yerim

aynen ben de öyleyim canım işte. o yüzden sürekli alıyorum kilo. biri beni durdursunnn

soda yapmaz canım. benim bildiğim göbek yapan tek içecek bira. benim göbişimde az biraz da olsa etkisi vardır mesela biz severiz eşimle cumartesi akşamları bira cips vs. keyif yapmayı.

Ya bende yılbaşında, rakı içcem Yanisi merak ediyorum içebilecekmiyim diye :)))

ay şey merak ettim şimdi hani zuzu bize dedi ya sana şu çıktı, sana bu
kendisinin çıktığı kişiye ne dedi acaba, sana ben çıktım muhabbet nasıldı kii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…