aşk olsunndilek ve özge bas bas bağırıyo hediyem gelsin diye bana meraklı de
tam senlik cevap
Ya bende yılbaşında, rakı içcemYanisi merak ediyorum içebilecekmiyim diye :)))
aşk olsunndilek ve özge bas bas bağırıyo hediyem gelsin diye bana meraklı de
tam senlik cevap
yooooooooo ben hiç hediyem ne nezaman gelicek demedim kiii, merak etmedim hatta biliyorum çinkim bana kim alıcak, kalbim temiz yanılmaaammnekkk ... dileğe zaten sabırsız didim yafrum :) ama sende meraklandın çok :101:
...
ama öle
aha al işte özgeye bak
Bak sennnn :130:Nelerde diyomuşşş :99:
Ozamannnn hediyem nerdeeee niye gelmiyoo bugün 2 tane kargo geldi bana sandım niye hala gelmediii :84::84:
Ahahhaa:111:
aslında rakıyı ben de merak ediom eskiden hiç içemezdim kokusunu sevmedim ama şimdi içimde bi merak var :)) eşim içio olsa denicem de o da rakı sevmez(
Bak sennnn :130:Nelerde diyomuşşş :99:
Ozamannnn hediyem nerdeeee niye gelmiyoo bugün 2 tane kargo geldi bana sandım niye hala gelmediii :84::84:
Ahahhaa:111:
yooooooooo ben hiç hediyem ne nezaman gelicek demedim kiii, merak etmedim hatta biliyorum çinkim bana kim alıcak, kalbim temiz yanılmaaammsadece ulaştı mı aldı mı merakı benimkisi, o da merak değil endişe
Günün rengi: Pembe
Günün olumlaması: Ben kendime sevgiyle izin veriyorum ve istediğim her şeyde ilerliyorum.
Bugün Ay Akrep burcunda. Bugün duygusal açıdan bitmiş ilişki ve iletişimleri acıma duygusuyla asla sürdürmeyin.
yooooooooo ben hiç hediyem ne nezaman gelicek demedim kiii, merak etmedim hatta biliyorum çinkim bana kim alıcak, kalbim temiz yanılmaaammsadece ulaştı mı aldı mı merakı benimkisi, o da merak değil endişe
aha al işte özgeye bak
ahahah ay kıyamamgönderin kuzumun hediyesinii
ay şey merak ettim şimdihani zuzu bize dedi ya sana şu çıktı, sana bu
kendisinin çıktığı kişiye ne dedi acaba, sana ben çıktımmuhabbet nasıldı kii
çok şanslısın,sana şu numara ben çıktım didim
ama ben artık ağzımı bile açmıoum yaa :26:nekk seni topikin "meraklısı" , dileği de "sabırsızı" ilan ediyorumm
ben severim yaa rakı balık dolabımda bi ufağım var hattaaslında rakıyı ben de merak ediom eskiden hiç içemezdim kokusunu sevmedim ama şimdi içimde bi merak var :)) eşim içio olsa denicem de o da rakı sevmez(
yaa daha fotolar var teslim alan çeksin bari de gerçi pztye kalır sanırım :44:bir an önce herkes alsada açıklasak ne güzel olurdu :)
ii akşamlar kızlar
Günün rengi: Pembe
Günün olumlaması: Ben kendime sevgiyle izin veriyorum ve istediğim her şeyde ilerliyorum.
Bugün Ay Akrep burcunda. Bugün duygusal açıdan bitmiş ilişki ve iletişimleri acıma duygusuyla asla sürdürmeyin.
keşke bugün kırmızı olaydı, çok kırmızıyım bugünı-ıhhh yine tutmadı
di
Dimmi göndersinler ama nekk
ama ben artık ağzımı bile açmıoum yaa :26:
ben severim yaa rakı balık dolabımda bi ufağım var hatta
en çok votka severim tekilada zorlanıoum bira artık pek cazip gelmio şarap vazgeçilmezim
alkolik miyim nee :89:
yaa daha fotolar var teslim alan çeksin bari de gerçi pztye kalır sanırım :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?