2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

nekkk ... dileğe zaten sabırsız didim yafrum :) ama sende meraklandın çok :101:

...

ama öle
yooooooooo ben hiç hediyem ne nezaman gelicek demedim kiii, merak etmedim hatta biliyorum çinkim bana kim alıcak, kalbim temiz yanılmaaamm sadece ulaştı mı aldı mı merakı benimkisi, o da merak değil endişe

Bak sennnn :130:Nelerde diyomuşşş :99:
Ozamannnn hediyem nerdeeee niye gelmiyoo bugün 2 tane kargo geldi bana sandım niye hala gelmediii :84::84:
Ahahhaa:111:
aha al işte özgeye bak
ahahah ay kıyamam gönderin kuzumun hediyesinii

aslında rakıyı ben de merak ediom eskiden hiç içemezdim kokusunu sevmedim ama şimdi içimde bi merak var :)) eşim içio olsa denicem de o da rakı sevmez (

hadiya :) benimki içer rakı, öle özel günlerde işte :)

Bak sennnn :130:Nelerde diyomuşşş :99:
Ozamannnn hediyem nerdeeee niye gelmiyoo bugün 2 tane kargo geldi bana sandım niye hala gelmediii :84::84:
Ahahhaa:111:

ahahahaha :)

yooooooooo ben hiç hediyem ne nezaman gelicek demedim kiii, merak etmedim hatta biliyorum çinkim bana kim alıcak, kalbim temiz yanılmaaamm sadece ulaştı mı aldı mı merakı benimkisi, o da merak değil endişe

iyi öle olsun

Günün rengi: Pembe
Günün olumlaması: Ben kendime sevgiyle izin veriyorum ve istediğim her şeyde ilerliyorum.
Bugün Ay Akrep burcunda. Bugün duygusal açıdan bitmiş ilişki ve iletişimleri acıma duygusuyla asla sürdürmeyin.

ı-ıhhh yine tutmadı

Dimmi göndersinler ama nekk

ay şey merak ettim şimdi hani zuzu bize dedi ya sana şu çıktı, sana bu
kendisinin çıktığı kişiye ne dedi acaba, sana ben çıktım muhabbet nasıldı kii
çok şanslısın,sana şu numara ben çıktım didim

nekk seni topikin "meraklısı" , dileği de "sabırsızı" ilan ediyorumm
ama ben artık ağzımı bile açmıoum yaa :26:
aslında rakıyı ben de merak ediom eskiden hiç içemezdim kokusunu sevmedim ama şimdi içimde bi merak var :)) eşim içio olsa denicem de o da rakı sevmez (
ben severim yaa rakı balık dolabımda bi ufağım var hatta
en çok votka severim tekilada zorlanıoum bira artık pek cazip gelmio şarap vazgeçilmezim
alkolik miyim nee :89:
bir an önce herkes alsada açıklasak ne güzel olurdu :)
yaa daha fotolar var teslim alan çeksin bari de gerçi pztye kalır sanırım :44:

kızlar herkes tamam değil daha .... hem en geç cuma dedik yaaa ,yarın veren olsa p.ertesiye kalıcak ulaşım...

bence bu foto ve açılanma işi salıya kalıcak

ben de severim içkiyi, en son eğitim için otele gitimizde bayaaaa bi içtik hatta eşimle. şuanda da dolapta votka va bira canımız isterse içioz ara sıra
ayyy yine başladım aburcubura, mutfağa gittim topladım geldim bikaç bi şey yine

bu arada "bugün ne giysem" baya bi coşmuş sanki miss world seçiolar gibi gala falan düzenliolar???

Son düzenleme:
hiiii dilekkkk

akşam kulaklarını çınlattım, kırcak kafamı didim ya ben naptım biliyonmu, pattis ezmesi ,tam ocağı kapattım sen geldin aklıma :26: Aman Allahım dedim ben aşamalı olarak fotolayıp dileğe göstercektim

kızlar ben geldim geri gitmedim dışarı soğuktu karnımda ağrıyordu sonra gideriz dedik

bende laptobumdaki fotolarımı flasha aldım format attırıcam solucanlar girmiş virüsler temizlensinler

benim dünden pattis ve fırında makarnam var, yemek yerine temizlik yapıcam :)

yarenimm dün senin poğaçaları yapmak için sütü çıkardım, ısıtmak için (ılık süt ya) ,bi baktım margarin çok az var ...bugüne kaldı artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…