ben de severim içkiyi, en son eğitim için otele gitimizde bayaaaa bi içtik hatta eşimle. şuanda da dolapta votka va bira canımız isterse içioz ara sıra
ayyy yine başladım aburcubura, mutfağa gittim topladım geldim bikaç bi şey yine
bu arada "bugün ne giysem" baya bi coşmuş sanki miss world seçiolar gibi gala falan düzenliolar???
benim dünden pattis ve fırında makarnam var, yemek yerine temizlik yapıcam :)
yarenimm dün senin poğaçaları yapmak için sütü çıkardım, ısıtmak için (ılık süt ya) ,bi baktım margarin çok az var ...bugüne kaldı artık :)
dimi yaa aynen öyle ayşecimm hele o hakan varya onu hiç sevmiyorum ben yaa.................
hiiiidilekkkk
akşam kulaklarını çınlattım, kırcak kafamı didimya ben naptım biliyonmu, pattis ezmesi ,tam ocağı kapattım sen geldin aklıma :26: Aman Allahım dedim ben aşamalı olarak fotolayıp dileğe göstercektim
hiç önemsememişsin kii işte
afferim sanaiyi akşamlar
heyooo bembeli kazak ve pembe ojelerim varr :115:
ben pek içemiyorum, hatta hiç içemiyorum.. sadece şu renkli içki var ya Pina Colada ona bayılıyorum, hindistan cevizliseinee, çileklisine, muzlusunuaben severim yaa rakı balık dolabımda bi ufağım var hatta
en çok votka severim tekilada zorlanıoum bira artık pek cazip gelmio şarap vazgeçilmezim
alkolik miyim nee :89:
yaa daha fotolar var teslim alan çeksin bari de gerçi pztye kalır sanırım :44:
hakan kim :26:
dimi yaa aynen öyle ayşecimm hele o hakan varya onu hiç sevmiyorum ben yaa.................
tamam kuzum tamamolurmu yavruuuu, önemsemesem hiç sölememkiii
yeminle geç geldi aklıma :18:
kızlar bişe dicem zuzum kızma bana tek bişe söylicem benim hediyem kimin eline geçerse kusura bakmasın paketi pek hoş değil eşim yaptı alamadım elinden şimdiden çok özür diliyorum
tamam kuzum tamam
ya bende iş yerinde yapmıştım pek iç acıcı olmadı maalesef şimdiden özür dilioum umarım paketin içi durumu kurtarır :26:
hakan akkaya
hıı tamam, ay ben ne safım yaa ben topik sandım "bugün ne giydin çek görelim" topiğinden bahsediyosunuz sandım
kaçıyorumm, iyi akşamlar kızlar
Günün rengi: Pembe
Günün olumlaması: Ben kendime sevgiyle izin veriyorum ve istediğim her şeyde ilerliyorum.
Bugün Ay Akrep burcunda. Bugün duygusal açıdan bitmiş ilişki ve iletişimleri acıma duygusuyla asla sürdürmeyin.
benim dünden pattis ve fırında makarnam var, yemek yerine temizlik yapıcam :)
yarenimm dün senin poğaçaları yapmak için sütü çıkardım, ısıtmak için (ılık süt ya) ,bi baktım margarin çok az var ...bugüne kaldı artık :)
ben en çok şeyi merak ediyorum. birbirine çıkanları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?