2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

dimi yaa aynen öyle ayşecimm hele o hakan varya onu hiç sevmiyorum ben yaa .................

kociş geç gelicek bugün, yemek yapmıcam ben de. şehriye çorbam ve makarnam var onları yerim acıkırsam

hiç önemsememişsin kii işte

kızlar bişe dicem zuzum kızma bana tek bişe söylicem benim hediyem kimin eline geçerse kusura bakmasın paketi pek hoş değil eşim yaptı alamadım elinden şimdiden çok özür diliyorum

iyi akşamlar

heyooo bembeli kazak ve pembe ojelerim varr :115:
afferim sana

ben pek içemiyorum, hatta hiç içemiyorum.. sadece şu renkli içki var ya Pina Colada ona bayılıyorum, hindistan cevizliseinee, çileklisine, muzlusunua ama içiyosun içiyosun tatlı, bi ayağa kalıyosun ayakların tutmuyo o nasıl sarhoş ediyo öyle yaa tadı süper :)
bir de şarap seviyorum, evde de var ama günah diye biliyorum şarap içmek ondan çekiniyorum

dimi yaa aynen öyle ayşecimm hele o hakan varya onu hiç sevmiyorum ben yaa .................
hakan kim :26:

olurmu yavruuuu, önemsemesem hiç sölememkiii
yeminle geç geldi aklıma :18:
tamam kuzum tamam
kızlar bişe dicem zuzum kızma bana tek bişe söylicem benim hediyem kimin eline geçerse kusura bakmasın paketi pek hoş değil eşim yaptı alamadım elinden şimdiden çok özür diliyorum

ya bende iş yerinde yapmıştım pek iç acıcı olmadı maalesef şimdiden özür dilioum umarım paketin içi durumu kurtarır :26:

tamam kuzum tamam

ya bende iş yerinde yapmıştım pek iç acıcı olmadı maalesef şimdiden özür dilioum umarım paketin içi durumu kurtarır :26:

ben de bi itiraf yapmak istiyorum o zaman, uzun uzun da yazdım paketime, alan kişi umarım kusuruma bakmaz zormuş bu kargo olayları deneyimli olmadığım için güzel güzel hediye paketi yapmıştım ama o şekilde yollamak kısmet olmadı

benim paketim güzeldi ama, herkes beğendi çok burda
umarım hediye de beğenilmiştir, içim içimi kemiriyo zaten

KOÇ: Her şey üstüne üstüne geliyorsa, Belki de sen ters gidiyorsundur..

YENGEÇ: Yanlış kişiden samimiyet beklediğin an, kırılıyorsun.

ASLAN: Aslında insanı en çok acıtan şey; hayal kırıkları değil. Yaşanması mümkünken, yaşayamadığı mutluluklardır.

BAŞAK: Hiçbir zaman doğru insan çıkmaz karşına. Ya zaman yanlıştır ya da insan.

TERAZİ: Hayatından silmek istediklerini gerçekten sil, Çünkü geri dönüşüm kutusunda bekletirsen; sistemini yavaşlatır !

AKREP: Yaşadıklarınız unutulur, söyledikleriniz unutulur fakat hissettirdikleriniz asla unutulmaz..!

YAY: Bil ki geride bıraktıkların ileriye gitmeni engelleyecek. Unutma; ileri gidebilmen için arkadakileri unutman gerek.

OĞLAK: Her gün kendimi biraz daha iyi hissedebileceğimi umarak kalkıyorum. Bazen öyle de oluyor. Sonra gece çöküyor ve o hala yok…

KOVA: Gerçekten seviyorsan eğer uzaklık gözünü korkutmamalı. Çünkü asla unutma; yanındayken bile uzaktı bazıları.

BALIK : İnsanı en çok üzen şey; Ummadıkları kişiler adam olurken, adam sandıklarının insan bile olamamş olmasıdır.

BOĞA: Bazen susarsın.. yenilmiş sanırlar seni, eksik ve yaramaz. Unutma, susan bilir ki konuştuğu zaman kimse kaldıramaz.

Son düzenleme:
hıı tamam, ay ben ne safım yaa ben topik sandım "bugün ne giydin çek görelim" topiğinden bahsediyosunuz sandım

kaçıyorumm, iyi akşamlar kızlar

iyi akşamlar cnmmm
ayy noluo yaaa karnıma ağrı girdi reglim bugün son günü oysa ki nerden çıktı bu şimdiiiii

heyooo ben bugün rengi tutturmuşum

canım benim sıvıyağla yapsaydın, ben yanına yazmıştım sıvıyağ ile yaptım diye. ben margarini çok ağır buluyorum hamur işlerinde.

ayy ben de tam tersi bayılıyorum o adama ya. ne kadar alçak gönüllü, anlayışlı, sakin biri. ters cevap verenlere bile sakin sakin cevap veriyor, anlatıyor.

benim eşim erken çıkmış bugünn yaşasınnnn

İyi akşamlar gidenlere biz bekliyoruz bakim yine Dışarıdakiler gelince çıkacaz
Alishacım bugün benim eşimde maça gidebilir giderse onu beklicem mecbur uyumicam girerim topiğe
....
Çok fena midem ekşiyo ya 2 gündür öğle yemeği yedikten sonra yine öyle midem çok kötü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…