2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bi soda içseydin belki iyi gelirdi.

günaydın kızlarrrr. yaşasın bugün cuma, yarın da yarım gün. hafta sonu geldiii

tutturmuşum dünn, hem pembiş kazak hem de akrep :)) evet kayınvalideme acıma duygumu sürdürmedim, yemin törenine yolcu ettik onları, otogarda son kozu paylaştık :) kaynım gitmeden face ine, bu yaşıma kadar çalıştım başardım dükkan açtım bırakıp gitmek zor geliyor yazmıştı, ben bişe dememiştim, dün tam binecekler kayınvalidem gördünüz mü ne güzel yazmış dedi ben de insan utanır onu yazmaya ben bu kadar sıkıntı çekip, borç öderken, o ne yaptı ki illa kendini de yaptı sayacaksa yaptıK yazsaydı dedim. herkes sustu acıma yok artık :)))

canım şarap diye belirtilen içkilerin tümü sadece şarap değil haram olan alkolün hepsi, ama ben de beyaz şarabı çok severim ve eşim bira kokulu gelince onu dahaa çoook severim koklarım sonu başka biter

günaydınnnnnnn

günaydın millettt
yarenim evet cuma ama yarın 7ye kadar burdayım
neyseki patron ist gidiomuş yalnızımm (inşallahh)

iyi etmişsin ne yaptı ki öyle yazıo yaa insan utanır dediğin gibi

ben nedense beyaz şarap pek sevmioum
eşimin bende çakır keyif hallerini çok severim kokuyu diil ama
benimde akşam aklım geldi geldi gitti dolapta mariachim vardı dilek bugün prş içme dedim ve içmedim

Vayy ne laf söylemişsin öyleee.. lafı oturtmuşsun :)))

kahvaltım yok ya ne yicem ben şimdi. burda bi pastane var sırf yağ.. yer yemez mideme ağrılar giriyor. ne yicem ben şimdiiii

iyi ki söylemişsin içinde kalmamış, rahatlamışsındır canım.. kaynına da söyler umarım ama üzülmesin yawrum der susar o

Günaydın herkesee hayırlı cumalar

kahvaltım yok ya ne yicem ben şimdi. burda bi pastane var sırf yağ.. yer yemez mideme ağrılar giriyor. ne yicem ben şimdiiii

geç mi kaldın da hazırlayamadın sana demedim mi evden getir die
o tostan yiyemezsin pastanede kötüyse yeme başka bi yer yok mu oralarda
bi de elfim seni eşin getirmio mu arabayla yol üzerinden bişi alsanız sabahları

ohhhh ,iyi olmuş

yavrusu niye almadın gelirken, bakkal çakkal yokmu bisküvet al barisi

günaydınnnnn

kızlarrr yaa, şu garanti bankasının,yılbaşı kredisini biliyonuzmu ...nasıl bişeyy

eşim 4 bin liralık kredi çekmek istiyo, tüm borçları kapatalım biyere ödeyelim diyo :44: bugün haber bekliyo benden

dilsad lafı tam punduna getirerek söylemişsin iyi olmuş :))))

elfi eğer bisküvi alabilceğin bir yer varsa bisküvi al yada kahvaltı abağı sipariş edebileceğin yer varsa da kahvaltı iste.

yavrusu niye almadın gelirken, bakkal çakkal yokmu bisküvet al barisi

günaydınnnnn

ya normalde eşim hazırlıyor hep dün dedimki ben börek istiyorum tmm dedi. sonra yol kapalıydı baya dolandık servise geç kaldım çorba istedim şimdi ekmekle yerim

dilsad lafı tam punduna getirerek söylemişsin iyi olmuş :))))

elfi eğer bisküvi alabilceğin bir yer varsa bisküvi al yada kahvaltı abağı sipariş edebileceğin yer varsa da kahvaltı iste.

dağ başı gibi bi yer burası yaa. anlamadım gitti. küçük bi büfesi var oda pek iyi değil bide köy bakkalı gibi bi bakkalı var :))

kızlar şu yılbaşı hediyesi rüyama girdi ya. bana alan kişi x kişiymiş kim olduğunu söylemiyim. aldığınıda söylemiyim.. :)) beğeniyordum çok güzelmiş diyordum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…