- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
hediyeni aldıysan ve gonderdiysen kendin olmadığını bulmuşsundur ajann
İyi akşamlar gidenlere biz bekliyoruz bakim yineDışarıdakiler gelince çıkacaz
Alishacım bugün benim eşimde maça gidebilir giderse onu beklicem mecbur uyumicam girerim topiğe
....
Çok fena midem ekşiyo ya2 gündür öğle yemeği yedikten sonra yine öyle midem çok kötü
Günaydın Kızlarr
bu hafta çok uzun geçti ya sabah zor uyandım
Günün rengi: Pembe
Günün olumlaması: Ben kendime sevgiyle izin veriyorum ve istediğim her şeyde ilerliyorum.
Bugün Ay Akrep burcunda. Bugün duygusal açıdan bitmiş ilişki ve iletişimleri acıma duygusuyla asla sürdürmeyin.
afferim sana
ben pek içemiyorum, hatta hiç içemiyorum.. sadece şu renkli içki var ya Pina Colada ona bayılıyorum, hindistan cevizliseinee, çileklisine, muzlusunuaama içiyosun içiyosun tatlı, bi ayağa kalıyosun ayakların tutmuyo o nasıl sarhoş ediyo öyle yaa tadı süper :)
bir de şarap seviyorum, evde de var ama günah diye biliyorum şarap içmek ondan çekiniyorum
iyi etmişsin ne yaptı ki öyle yazıo yaa insan utanır dediğin gibitutturmuşum dünn, hem pembiş kazak hem de akrep :)) evet kayınvalideme acıma duygumu sürdürmedim, yemin törenine yolcu ettik onları, otogarda son kozu paylaştık :) kaynım gitmeden face ine, bu yaşıma kadar çalıştım başardım dükkan açtım bırakıp gitmek zor geliyor yazmıştı, ben bişe dememiştim, dün tam binecekler kayınvalidem gördünüz mü ne güzel yazmış dedi ben de insan utanır onu yazmaya ben bu kadar sıkıntı çekip, borç öderken, o ne yaptı ki illa kendini de yaptı sayacaksa yaptıK yazsaydı dedim. herkes sustu acıma yok artık :)))
canım şarap diye belirtilen içkilerin tümü sadece şarap değil haram olan alkolün hepsi, ama ben de beyaz şarabı çok severim ve eşim bira kokulu gelince onu dahaa çoook severim koklarım sonu başka biter
günaydınnnnnnn
tutturmuşum dünn, hem pembiş kazak hem de akrep :)) evet kayınvalideme acıma duygumu sürdürmedim, yemin törenine yolcu ettik onları, otogarda son kozu paylaştık :) kaynım gitmeden face ine, bu yaşıma kadar çalıştım başardım dükkan açtım bırakıp gitmek zor geliyor yazmıştı, ben bişe dememiştim, dün tam binecekler kayınvalidem gördünüz mü ne güzel yazmış dedi ben de insan utanır onu yazmaya ben bu kadar sıkıntı çekip, borç öderken, o ne yaptı ki illa kendini de yaptı sayacaksa yaptıK yazsaydı dedim. herkes sustu acıma yok artık :)))
iyi ki söylemişsin içinde kalmamış, rahatlamışsındır canım.. kaynına da söyler umarım ama üzülmesin yawrum der susar otutturmuşum dünn, hem pembiş kazak hem de akrep :)) evet kayınvalideme acıma duygumu sürdürmedim, yemin törenine yolcu ettik onları, otogarda son kozu paylaştık :) kaynım gitmeden face ine, bu yaşıma kadar çalıştım başardım dükkan açtım bırakıp gitmek zor geliyor yazmıştı, ben bişe dememiştim, dün tam binecekler kayınvalidem gördünüz mü ne güzel yazmış dedi ben de insan utanır onu yazmaya ben bu kadar sıkıntı çekip, borç öderken, o ne yaptı ki illa kendini de yaptı sayacaksa yaptıK yazsaydı dedim. herkes sustu acıma yok artık :)))
canım şarap diye belirtilen içkilerin tümü sadece şarap değil haram olan alkolün hepsi, ama ben de beyaz şarabı çok severim ve eşim bira kokulu gelince onu dahaa çoook severim koklarım sonu başka biter
günaydınnnnnnn
kahvaltım yok ya ne yicem ben şimdi. burda bi pastane var sırf yağ.. yer yemez mideme ağrılar giriyor. ne yicem ben şimdiiii
tutturmuşum dünn, hem pembiş kazak hem de akrep :)) evet kayınvalideme acıma duygumu sürdürmedim, yemin törenine yolcu ettik onları, otogarda son kozu paylaştık :) kaynım gitmeden face ine, bu yaşıma kadar çalıştım başardım dükkan açtım bırakıp gitmek zor geliyor yazmıştı, ben bişe dememiştim, dün tam binecekler kayınvalidem gördünüz mü ne güzel yazmış dedi ben de insan utanır onu yazmaya ben bu kadar sıkıntı çekip, borç öderken, o ne yaptı ki illa kendini de yaptı sayacaksa yaptıK yazsaydı dedim. herkes sustu acıma yok artık :)))
kahvaltım yok ya ne yicem ben şimdi. burda bi pastane var sırf yağ.. yer yemez mideme ağrılar giriyor. ne yicem ben şimdiiii
geç mi kaldın da hazırlayamadın sana demedim mi evden getir die
o tostan yiyemezsin pastanede kötüyse yeme başka bi yer yok mu oralarda
bi de elfim seni eşin getirmio mu arabayla yol üzerinden bişi alsanız sabahları
yavrusu niye almadın gelirken, bakkal çakkal yokmu bisküvet al barisi
günaydınnnnn
dilsad lafı tam punduna getirerek söylemişsin iyi olmuş :))))
elfi eğer bisküvi alabilceğin bir yer varsa bisküvi al yada kahvaltı abağı sipariş edebileceğin yer varsa da kahvaltı iste.
kızlar şu yılbaşı hediyesi rüyama girdi ya. bana alan kişi x kişiymiş kim olduğunu söylemiyim. aldığınıda söylemiyim.. :)) beğeniyordum çok güzelmiş diyordum :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?