2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

tatlım ben onu değil de halkbankın 12 ay sıfır faiz kredisini sordum. 10 bin liraya kadar çekebiliyorsun 12 ayda ödüyorsun 210 lira dosya masrafı alıyorlar 1100 lira da katkı payı oldu mu 10 bin sana 11 bin310 lira. Yani sıfır faiz bile kelime oyunu yerinizde olsam çok çok büyük bir miktar degilse ekstra kredi çekip ona dosya masrafı vermem. Şimdi garantiye de baktım 5 bin lirayı 12 ayda aylık ayda 429 lira ödüyorsun 350 lira da masraf alıyorlar. Toplamda size 5000 lira 5498 liraya geliyor; çok sıkışık degilseniz bana mantıklı gelmedi.

aslında tek bir yere ödemek çok mantıklı gelio bana ama sirkenin dediği gibi kredi olayında da 1000-1500 lira fazladan ödenio :26:
ya benim hediyem hala gelmedi valla alan yollasın artık
oyyy kuzum yaa
kim aldıysa luxxora yollasın yaa kız hamiş zaten heyecanlandırmayın :18:

sıfır faize bakk

evet garantiye baktım şimdi bende...

ya bize 4 bin lazım, aslında takılardan 4 bin var benim hesabımda, eşimde diyoo sen bana ver... ben sana ödeyim, bankaya boşuna faiz işlemesin diyo bilmiyorum ama yaaa, hiç sevmiyorum şu para meselelerini
o parayıda ellemek istemiyorum, çinkim ev parası için biriktirmek istiyorum (

zuzum bence hiç girmeyin kredi işine. ayrı ayrı yerlere verin ama boş yere fazladan 300-500 çıkmasın cebinizden. ben yiyemedim sen ye parası vermeyin.

altın vermek de mantıklı değil; çünkü altın uzun vadede güzel değer kazanıyor; ama belirsiz oluyor. Kredide ise ödediğin oran belli.

zuzum bence hiç girmeyin kredi işine. ayrı ayrı yerlere verin ama boş yere fazladan 300-500 çıkmasın cebinizden. ben yiyemedim sen ye parası vermeyin.

öyleme diyosun yarenim :44: akşam iyice konuşalım bakalım, dün yorgunum diye, pek üstüne düşmedim konunun

zuzu sen o altınları bozmalarına izin vermicektin. baktım para olarak kaldı öylece. eşinede verme o paraları. kredi çeksin

bi soda içseydin belki iyi gelirdi.
ıhh geçmedi elfi dün akşam yemek bile yemedim bu yüzden sadece süt içtim şimdi iyiyim ama öğlen yemeği yiyince yine aynısı yemeğin içinde bana yaramayan bişe var ama ne bilmiyorum
Sende bişeyler atıştır elfi aç kalma keşke bakkaldan bisküvi falan alsaydınız gelirken.
Hem kendi bişe yapmıyor hemde böyle mi yazmış allahım ya ne mucizeler var kime hava atıyorsa sinir oldum, güzel demişsin sende dilşadcım.

gunaydın luxxor ben uykusuzum gece 3ü geçiyordu yattığımda eşim de hiç uyumamış zombi gibiyiz DD Sen nasılsın bebiş nasıl?
Sirken siz hiç erken yatmıosunuz kii dünde 3de yattık dedin nasıl dayanıyorsun gün içinde
slm kızlar nasılsınız bakalım
Hoşgeldin sedacım sen nasılsın asıl bebiş nasıl

zuzu sen o altınları bozmalarına izin vermicektin. baktım para olarak kaldı öylece. eşinede verme o paraları. kredi çeksin

bende o meseleden halen kızgınım ya başka türlü para olsaydı o bankadaki, hemen verirdim, şimdi de canı sağolsun feda olsun ama , busefer kendimide ezmiş olucam ....

canım taksit taksit olunca ödeniyor ama toptan para verilince yerine koyulmuyor kolay kolay. tecrübeyle sabittir. evin ve bizim eksiklerimiz bitmiyor, taksit de kalmayınca mutlaka bir eksik yeni bir taksitle alınıyor. para uçmuş gitmiş oluyor. sakın nakit vereyim deme. çok çok zorlamıyorsa sizi taksit taksit ödemeye devam edin bence.

ya benim hediyem hala gelmedi valla alan yollasın artık
kızaaar güya aldık, almadık demiycektik

zuzu ben olsam verirdim :26: bi miktar belirleyin, aylık o miktarı bankaya atın, kredi öder gibi..
fazili kredi çekmeyin hiç bence hiç düşünmezdim yani ben olsam :)

Sirken siz hiç erken yatmıosunuz kii dünde 3de yattık dedin nasıl dayanıyorsun gün içinde

ben antremanlıyım canım masterdan; hiç uyumadan gittigim günler çok olurdu. ama ekmek elden su gölden olunca baba evinde kolaydı; şimdi her şey bana bakınca birazcık zor oluyor. Ofiste sade kahveyle açılıyorum :)))

bende o meseleden halen kızgınım ya başka türlü para olsaydı o bankadaki, hemen verirdim, şimdi de canı sağolsun feda olsun ama , busefer kendimide ezmiş olucam ....

zuzu eğer sen o parayı verirsen borçlar güzelce kapanacak ama sonra siz nasılsa borç yok diye rahat harcayacaksınız ve birikim yapamayacaksınız. Olan hazır birikmiş paraya olacak.

canım, baharat falanmı yapıyo acaba :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…