kızlarrr yaa, şu garanti bankasının,yılbaşı kredisini biliyonuzmu ...nasıl bişeyy
eşim 4 bin liralık kredi çekmek istiyo, tüm borçları kapatalım biyere ödeyelim diyo :44: bugün haber bekliyo benden
günaydın kızlarnasılız?
aslında tek bir yere ödemek çok mantıklı gelio bana ama sirkenin dediği gibi kredi olayında da 1000-1500 lira fazladan ödenio :26:kızlarrr yaa, şu garanti bankasının,yılbaşı kredisini biliyonuzmu ...nasıl bişeyy
eşim 4 bin liralık kredi çekmek istiyo, tüm borçları kapatalım biyere ödeyelim diyo :44: bugün haber bekliyo benden
oyyy kuzum yaaya benim hediyem hala gelmedi valla alan yollasın artık
tatlım ben onu değil de halkbankın 12 ay sıfır faiz kredisini sordum. 10 bin liraya kadar çekebiliyorsun 12 ayda ödüyorsun 210 lira dosya masrafı alıyorlar 1100 lira da katkı payı oldu mu 10 bin sana 11 bin310 lira. Yani sıfır faiz bile kelime oyunu yerinizde olsam çok çok büyük bir miktar degilse ekstra kredi çekip ona dosya masrafı vermem. Şimdi garantiye de baktım 5 bin lirayı 12 ayda aylık ayda 429 lira ödüyorsun 350 lira da masraf alıyorlar. Toplamda size 5000 lira 5498 liraya geliyor; çok sıkışık degilseniz bana mantıklı gelmedi.
slm kızlar nasılsınız bakalım
ya benim hediyem hala gelmedi valla alan yollasın artık
slm kızlar nasılsınız bakalım
sıfır faize bakk
evet garantiye baktım şimdi bende...
ya bize 4 bin lazım, aslında takılardan 4 bin var benim hesabımda, eşimde diyoo sen bana ver... ben sana ödeyim, bankaya boşuna faiz işlemesin diyobilmiyorum ama yaaa, hiç sevmiyorum şu para meselelerini
o parayıda ellemek istemiyorum, çinkim ev parası için biriktirmek istiyorum(
yollamayan kalmadı, merak etmee
zuzum bence hiç girmeyin kredi işine. ayrı ayrı yerlere verin ama boş yere fazladan 300-500 çıkmasın cebinizden. ben yiyemedim sen ye parası vermeyin.
altın vermek de mantıklı değil; çünkü altın uzun vadede güzel değer kazanıyor; ama belirsiz oluyor. Kredide ise ödediğin oran belli.
bi soda içseydin belki iyi gelirdi.
Hem kendi bişe yapmıyor hemde böyle mi yazmış allahım ya ne mucizeler var kime hava atıyorsa sinir oldum, güzel demişsin sende dilşadcım.tutturmuşum dünn, hem pembiş kazak hem de akrep :)) evet kayınvalideme acıma duygumu sürdürmedim, yemin törenine yolcu ettik onları, otogarda son kozu paylaştık :) kaynım gitmeden face ine, bu yaşıma kadar çalıştım başardım dükkan açtım bırakıp gitmek zor geliyor yazmıştı, ben bişe dememiştim, dün tam binecekler kayınvalidem gördünüz mü ne güzel yazmış dedi ben de insan utanır onu yazmaya ben bu kadar sıkıntı çekip, borç öderken, o ne yaptı ki illa kendini de yaptı sayacaksa yaptıK yazsaydı dedim. herkes sustu acıma yok artık :)))
Sirken siz hiç erken yatmıosunuz kii dünde 3de yattık dedin nasıl dayanıyorsun gün içindegunaydın luxxor ben uykusuzum gece 3ü geçiyordu yattığımda eşim de hiç uyumamış zombi gibiyizDD Sen nasılsın bebiş nasıl?
Hoşgeldin sedacım sen nasılsın asıl bebiş nasılslm kızlar nasılsınız bakalım
zuzu sen o altınları bozmalarına izin vermicektin. baktım para olarak kaldı öylece. eşinede verme o paraları. kredi çeksin
kızaaar güya aldık, almadık demiycektikya benim hediyem hala gelmedi valla alan yollasın artık
zuzu ben olsam verirdim :26: bi miktar belirleyin, aylık o miktarı bankaya atın, kredi öder gibi..sıfır faize bakk
evet garantiye baktım şimdi bende...
ya bize 4 bin lazım, aslında takılardan 4 bin var benim hesabımda, eşimde diyoo sen bana ver... ben sana ödeyim, bankaya boşuna faiz işlemesin diyobilmiyorum ama yaaa, hiç sevmiyorum şu para meselelerini
o parayıda ellemek istemiyorum, çinkim ev parası için biriktirmek istiyorum(
Sirken siz hiç erken yatmıosunuz kii dünde 3de yattık dedin nasıl dayanıyorsun gün içinde
bende o meseleden halen kızgınım yabaşka türlü para olsaydı o bankadaki, hemen verirdim, şimdi de canı sağolsun feda olsun ama , busefer kendimide ezmiş olucam ....
ıhh geçmedi elfi dün akşam yemek bile yemedim bu yüzden sadece süt içtim şimdi iyiyim ama öğlen yemeği yiyince yine aynısı yemeğin içinde bana yaramayan bişe var ama ne bilmiyorum
Sende bişeyler atıştır elfi aç kalma keşke bakkaldan bisküvi falan alsaydınız gelirken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?