bende o meseleden halen kızgınım yabaşka türlü para olsaydı o bankadaki, hemen verirdim, şimdi de canı sağolsun feda olsun ama , busefer kendimide ezmiş olucam ....
hoşgeldin canımmm
siz nasılsınız, kızın nasıl, doyuyomu :)
nazlı kuzuvalla cadı kızım uğraştırıyo işte doğru düzgğn iş yaptırmıyo kucağı çok istiyo yatırıyorum 5 dk sonra geri kalkıyo bütün gğn böleyız mama akşam yatmadan verıyorum genelde bazen gun ıçınde 1 kez falan şimdilik ıyı gıdıyoz çok şukur umarım emmeye devam edr 15 ındde ışe başlıcam çok mutsuzum o yüzden o pis adamın yuzunu görmek ıstemıyorum ama mecburen kızımı hıç bırakmakta ıstemıyorum duşununce ıçım sıkılıyo
valla cadı kızım uğraştırıyo işte doğru düzgğn iş yaptırmıyo kucağı çok istiyo yatırıyorum 5 dk sonra geri kalkıyo bütün gğn böleyız mama akşam yatmadan verıyorum genelde bazen gun ıçınde 1 kez falan şimdilik ıyı gıdıyoz çok şukur umarım emmeye devam edr 15 ındde ışe başlıcam çok mutsuzum o yüzden o pis adamın yuzunu görmek ıstemıyorum ama mecburen kızımı hıç bırakmakta ıstemıyorum duşununce ıçım sıkılıyo
valla cadı kızım uğraştırıyo işte doğru düzgğn iş yaptırmıyo kucağı çok istiyo yatırıyorum 5 dk sonra geri kalkıyo bütün gğn böleyız mama akşam yatmadan verıyorum genelde bazen gun ıçınde 1 kez falan şimdilik ıyı gıdıyoz çok şukur umarım emmeye devam edr 15 ındde ışe başlıcam çok mutsuzum o yüzden o pis adamın yuzunu görmek ıstemıyorum ama mecburen kızımı hıç bırakmakta ıstemıyorum duşununce ıçım sıkılıyo
canım taksit taksit olunca ödeniyor ama toptan para verilince yerine koyulmuyor kolay kolay. tecrübeyle sabittir. evin ve bizim eksiklerimiz bitmiyor, taksit de kalmayınca mutlaka bir eksik yeni bir taksitle alınıyor. para uçmuş gitmiş oluyor. sakın nakit vereyim deme. çok çok zorlamıyorsa sizi taksit taksit ödemeye devam edin bence.
zuzu ben olsam verirdim :26: bi miktar belirleyin, aylık o miktarı bankaya atın, kredi öder gibi..
fazili kredi çekmeyin hiç bencehiç düşünmezdim yani ben olsam :)
gunaydın luxxor ben uykusuzum gece 3ü geçiyordu yattığımda eşim de hiç uyumamış zombi gibiyizDD Sen nasılsın bebiş nasıl?
aslında tek bir yere ödemek çok mantıklı gelio bana ama sirkenin dediği gibi kredi olayında da 1000-1500 lira fazladan ödenio :26:
oyyy kuzum yaa
kim aldıysa luxxora yollasın yaa kız hamiş zaten heyecanlandırmayın :18:
sıfır faize bakk
evet garantiye baktım şimdi bende...
ya bize 4 bin lazım, aslında takılardan 4 bin var benim hesabımda, eşimde diyoo sen bana ver... ben sana ödeyim, bankaya boşuna faiz işlemesin diyobilmiyorum ama yaaa, hiç sevmiyorum şu para meselelerini
o parayıda ellemek istemiyorum, çinkim ev parası için biriktirmek istiyorum(
yollamayan kalmadı, merak etmee
canım biliyorum, o konuda sonuna kadar haklısın.tekrara konuşayım eşimle...
nektar , biliyosun meseleyi, onu bende yaşamamış olsaydım ,krediymiş,size sormakmış hiççç gerek kalmazdı -bende düşünmezdim .....
gene sölüyorum feda olsun ,tek benim param değil, ikimizin parası o ama ben halen kızgınım napiimmm, ev için tek güvencemizi hiç düşünmeden bozdu gitti, şimdide yavaş yavaş elimizden gidiyo kalanlar... o patronuna verdiği 2 bin tl de halen gelmedi
zuzu eğer sen o parayı verirsen borçlar güzelce kapanacak ama sonra siz nasılsa borç yok diye rahat harcayacaksınız ve birikim yapamayacaksınız. Olan hazır birikmiş paraya olacak.
ben o meseleleri kaçırmışım sanırım.
Valla canım bende tüm altınlarımı bozdurup bankaya yatırmıştım ayrıca 1,5 milyarım vardı bankada ve babamdan da 3,5 aldım (şimdi ben ödüoum)
hepsini eşime verdim.
Sorarsan bende vermek istemioum ama insan rahat edemio verdim yine olsa yine veririm.
sanada ver et diemem ama bi para varken ve eş bunu isteyince yok demek insanı da huzursuz edio :26:
başka durumolsa birikmiş para olsa bende verirdim zuzucum ama sana danışmadan altınlarını bozdular. bi kısmı gitti zaten. eşinle konuş eğerki her ay bi miktar kredi öder gibi bankaya para yatıracaksa ver için rahat eder.
malesf bıttı işte çok çabuk geçtı geçen upradım iş yerıne gerizekalı gıder gıtmez dıyokı doğum sonrası özluk haklarını çıkar masama koy neyse ogrenelım gıderb gıtmez moralımı bozdu kızıma annem bakacak ama annemde bıraz kaynanan bıraz ben bakım dıyo benımde ışlerım olacak dıyo kaynanama hıç vermek ıstemıyorum ıçım rahat etmıcek çunku bı kez yıkadı çocuğu ondada boğuyodu zaten şu aralar baya gerıldık eşimlede onlar yuzunden dertlerı bıtmıyo pıslıklerın çok canım sıkkın yaa sut ıznımıde verırmı bılmıyorum gerızekalı ben akşam geç çıkıyorum dıye akşam kullanmak ıstıyorum ama bakalım ne dıcek
canım biliyorum, o konuda sonuna kadar haklısın.
patronu da hala parayı vermrmiş demekki :26: ay Allahım istesin onu artık?
ama yine de ne bilim yaa, verme paranı diyemem ben (kendi fikrim) sonuçta komşun, akraban değil yani eşinn ben kıyamazdım..
Hem vermiyorum dersen illa bi yerden tartışma çıkar bu konu yüzünden, laf sokmalar felan.. şimdi olmasa sonra. :26:
ne desem bilemedim, susayım :) inş en doğru kararı alırsın/ız canım
malesf bıttı işte çok çabuk geçtı geçen upradım iş yerıne gerizekalı gıder gıtmez dıyokı doğum sonrası özluk haklarını çıkar masama koy neyse ogrenelım gıderb gıtmez moralımı bozdu kızıma annem bakacak ama annemde bıraz kaynanan bıraz ben bakım dıyo benımde ışlerım olacak dıyo kaynanama hıç vermek ıstemıyorum ıçım rahat etmıcek çunku bı kez yıkadı çocuğu ondada boğuyodu zaten şu aralar baya gerıldık eşimlede onlar yuzunden dertlerı bıtmıyo pıslıklerın çok canım sıkkın yaa sut ıznımıde verırmı bılmıyorum gerızekalı ben akşam geç çıkıyorum dıye akşam kullanmak ıstıyorum ama bakalım ne dıcek
boş yok diye rahatlıyacağımız kesin
dilek, ben şuan ..bu tereddütü yaşadığım için okadar üzgünümki anlatamam sana
ben eşime canımı feda etmişim, para nekii ...
ama, "ama" larım varr:26:
eşimde o şartla istiyo canım .... onda sorun yokk
ben sadece nezamn o altın yada bankadaki para meselesi açılsa ...taa ozamana gidiyorum ve sinirlerim bozuluyo ... kararsızlığımda buyüzdenn, tek çabam ev ,başka şey istemiyorum zarten
neysem kafa şişirdim :)
bolll kim bakıcak kızınaaaa :26:
dilek, ben şuan ..bu tereddütü yaşadığım için okadar üzgünümki anlatamam sana
ben eşime canımı feda etmişim, para nekii ...
ama, "ama" larım varr:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?