2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bende o meseleden halen kızgınım ya başka türlü para olsaydı o bankadaki, hemen verirdim, şimdi de canı sağolsun feda olsun ama , busefer kendimide ezmiş olucam ....

ben o meseleleri kaçırmışım sanırım.

Valla canım bende tüm altınlarımı bozdurup bankaya yatırmıştım ayrıca 1,5 milyarım vardı bankada ve babamdan da 3,5 aldım (şimdi ben ödüoum)
hepsini eşime verdim.
Sorarsan bende vermek istemioum ama insan rahat edemio verdim yine olsa yine veririm.
sanada ver et diemem ama bi para varken ve eş bunu isteyince yok demek insanı da huzursuz edio :26:

Özgecim yağı falan mı değiştirdiler acaba. bugünde ye bakalım yine aynısı olursa bi konuş neyi değiştirmişler diye.

bu arada çorba berbattı acayip tuzluydu

başka durumolsa birikmiş para olsa bende verirdim zuzucum ama sana danışmadan altınlarını bozdular. bi kısmı gitti zaten. eşinle konuş eğerki her ay bi miktar kredi öder gibi bankaya para yatıracaksa ver için rahat eder.

hoşgeldin canımmm

siz nasılsınız, kızın nasıl, doyuyomu :)

valla cadı kızım uğraştırıyo işte doğru düzgğn iş yaptırmıyo kucağı çok istiyo yatırıyorum 5 dk sonra geri kalkıyo bütün gğn böleyız mama akşam yatmadan verıyorum genelde bazen gun ıçınde 1 kez falan şimdilik ıyı gıdıyoz çok şukur umarım emmeye devam edr 15 ındde ışe başlıcam çok mutsuzum o yüzden o pis adamın yuzunu görmek ıstemıyorum ama mecburen kızımı hıç bırakmakta ıstemıyorum duşununce ıçım sıkılıyo

nazlı kuzu
bitti mi iznin yaa, ay nasıl çabucak geçti ? :26: kim bakıcak canım Doğaya?

iyi olmanıza sevindim :)) sen işe başlayınca bebeğe kim bakacak? Bir de süt izinlerin olacak dimi? Umarım patronun bu konuda sıkıntı çıkarmaz.

emzirme işini nasıl yapıcaksın yakınmı ev ile iş arası.

tekrara konuşayım eşimle...

zuzu ben olsam verirdim :26: bi miktar belirleyin, aylık o miktarı bankaya atın, kredi öder gibi..
fazili kredi çekmeyin hiç bence hiç düşünmezdim yani ben olsam :)

nektar , biliyosun meseleyi, onu bende yaşamamış olsaydım ,krediymiş,size sormakmış hiççç gerek kalmazdı -bende düşünmezdim .....

gene sölüyorum feda olsun ,tek benim param değil, ikimizin parası o ama ben halen kızgınım napiimmm, ev için tek güvencemizi hiç düşünmeden bozdu gitti, şimdide yavaş yavaş elimizden gidiyo kalanlar... o patronuna verdiği 2 bin tl de halen gelmedi

gunaydın luxxor ben uykusuzum gece 3ü geçiyordu yattığımda eşim de hiç uyumamış zombi gibiyiz DD Sen nasılsın bebiş nasıl?

ay canım yaa niye o kadar geç yattınız ben iyiyim bugün çok şükür sabah kalkar kalkmaz bulantı hapımı alınca iyi oluyorum bebiş de iyidir inşallah teyzesi 30unda görmeye gitcez tekrar

canım ya bence bankaları araştırın ve kredi çekiverin sen de o 4 bininle bence altın al biran önce her ay altın olarak koy. Ben öyle yapıyorum aydan aya bile kar ediyor.
yollamayan kalmadı, merak etmee

canım biliyorum, o konuda sonuna kadar haklısın.
patronu da hala parayı vermrmiş demekki :26: ay Allahım istesin onu artık?
ama yine de ne bilim yaa, verme paranı diyemem ben (kendi fikrim) sonuçta komşun, akraban değil yani eşinn ben kıyamazdım..
Hem vermiyorum dersen illa bi yerden tartışma çıkar bu konu yüzünden, laf sokmalar felan.. şimdi olmasa sonra. :26:
ne desem bilemedim, susayım :) inş en doğru kararı alırsın/ız canım

malesf bıttı işte çok çabuk geçtı geçen upradım iş yerıne gerizekalı gıder gıtmez dıyokı doğum sonrası özluk haklarını çıkar masama koy neyse ogrenelım gıderb gıtmez moralımı bozdu kızıma annem bakacak ama annemde bıraz kaynanan bıraz ben bakım dıyo benımde ışlerım olacak dıyo kaynanama hıç vermek ıstemıyorum ıçım rahat etmıcek çunku bı kez yıkadı çocuğu ondada boğuyodu zaten şu aralar baya gerıldık eşimlede onlar yuzunden dertlerı bıtmıyo pıslıklerın çok canım sıkkın yaa sut ıznımıde verırmı bılmıyorum gerızekalı ben akşam geç çıkıyorum dıye akşam kullanmak ıstıyorum ama bakalım ne dıcek

zuzu eğer sen o parayı verirsen borçlar güzelce kapanacak ama sonra siz nasılsa borç yok diye rahat harcayacaksınız ve birikim yapamayacaksınız. Olan hazır birikmiş paraya olacak.

boş yok diye rahatlıyacağımız kesin

dilek, ben şuan ..bu tereddütü yaşadığım için okadar üzgünümki anlatamam sana
ben eşime canımı feda etmişim, para nekii ...

ama, "ama" larım varr:26:

eşimde o şartla istiyo canım .... onda sorun yokk

ben sadece nezamn o altın yada bankadaki para meselesi açılsa ...taa ozamana gidiyorum ve sinirlerim bozuluyo ... kararsızlığımda buyüzdenn, tek çabam ev ,başka şey istemiyorum zarten

neysem kafa şişirdim :)

bolll kim bakıcak kızınaaaa :26:

canım aynı işe tekrardan dönüo olman bence güzel yani iş arama çabaların olmayacak ama patron
süt iznini akşam kullanmak çok daha mantıklı gün içinde vaktin çoğu yola gider zaten. Akşam erken çıkmak çok daha ii olur tabi kabul ederse.
k.validende hiç mi bişi bilmio yaaww insanın gözü arkada kalır öyle olunca da tabii
bende en çok aile yüzünden eşle aranın bozulmasına üzülüoum ne desen olmuo ne yapsan olmuo kimi tutsan öteki alınıo zor yani

evet canım zaten vermicem demedim/diyemem ...bende senin gibi düşünüyorum ...

sadece kredimi yoksa bankadaki paramı :44: ikisinden biri olucakkk

bankaya aklım yatmadı sirkende aynı yönde konuştu :), kredi çekmeyelim dicem ....e parayıda vermem diyemiceğime göree ki asla diyemem ölürüm daha iyi yaniii

akşam kesin konuşcam, bu yöntem kesin kararıysa eğer ,p.ertesi çekicem parayı .... para yerine konduğunda hepsini çekip , en kalın bileziklerde (işçisiz olanlardan) yaptırcam ,nekadar olursa veee kendi evimde saklıcam

ya hayvanlık yapmasın patronun...daha emzikte beben var senin....çalışma saatlerin esnek olmalı ...1,5 saatmiydi süt izni nee...bencede akşam kullanırsın erken gidersin evine ....

bak kendin daha iyi biliyorsun çünkü borç olmayınca insan iyice salıyor harcamaları abartabiliyor bu bizde böyle hep oysaki ben daha eşimle görüşürken işyerime bireysel emeklilik için bir bayan gelmişti o an aklıma yattı ufak da bir tutarı vardı aylık kabul ettim; geçenlerde mail gelmiş şimdiye kadar biriken paramla ilgili görünce hoşuma gitti aylık oldugunda çok az ama totalde damlıyor işte.

dilek, ben şuan ..bu tereddütü yaşadığım için okadar üzgünümki anlatamam sana
ben eşime canımı feda etmişim, para nekii ...

ama, "ama" larım varr:26:

canım en baştan bilmediğim için yorum yapamıcam yani çok yersiz olur
kendi lafını tabiki çiğnemeni istemem kararlarından dönmeni de istemem
ama eşinle para konularında da sorun yaşa istemem.
(ay ne çok şey istemedim :26:)

kızlar yaa sağolun valla ....

bunları eşimle konuşsam kalbini kırardım belki, üzerdim onuda ama buraya yazınca sıkıntımı attım , benim kararsızlığım ,bidaha bukadar nakiti birden bulamayacağımız içindi ....
ben gidip çekeyim parayı ... eşimede diyim 12 ay ,aylık 450 liracık vericeksin bana

kızlar gerçekten iyiki varsınız ....içimdekileri dökünce, en doğru kararım çıkıyo ortaya zaten

canım bak bu yasalaştı verirse vermezse diye bir şey yok hukuki hakkın istediğin zaman alabilirsin süt iznini yok vermiyorsa mahkemeye verirsin inim inim inletirsin adamı hatta doğum iznin biter bitmez döneceğin için yeni yasada süt izni ilk 6 ay 3 saate çıkarıldı

Doğum İzni 2011 (Torba Tasarı): Emzirme izni ilk 6 ay için günde 3 saat, ikinci 6 ay için günde 1,5 saattir. Memurun süt iznini kullanacağı saat aralığının yanı sıra günde kaç kez kullanacağını tercih hakkı olacak Bu sürenin hangi saatlerde kaç aralığa bölüneceği annenin belirleme hakkı vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…