2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

tabı cnm ışımın olması çok guzel bışe ama ışte huzuyr olmayınca ınsan durmak ıstemıyo valla kesın gozum arkada kalacak yanı aklım orda kalacak bıde kendı kızının çocuğunada bakıyo 2.5 yaşında allah korusun kızıma bışe yapar dıye korkuyorum çok kıskanıyo çunku.
evt cnm eşımde akıl olsa zaten aılesı yuzunden bızı atmaz ama akıl yok onda çok sınırlıyım ona karşı.
zuzuşum o zaten bır hayvan olduğu ıçın sölenecek soz yok yanı

içini ferah tut canım maddiyat geçici oluyor ama onun yüzünden çıkan tartışmalar asla unutulmuyor ve gündeme geliyor

cnm 3 saat memurlara bıze 1.5 saat gunde ne yazıkkı

Memur olmak varmış ya ne güzel valla..

bol 9 ay sonra bende senin yaşadığın durumu yaşayacağım şimdiden napıcağımızı düşünüyorum. kaynanam işten çıksa ne iyi olurdu.

zuzuşum o zaten bır hayvan olduğu ıçın sölenecek soz yok yanı

dimii

içini ferah tut canım maddiyat geçici oluyor ama onun yüzünden çıkan tartışmalar asla unutulmuyor ve gündeme geliyor

evet canım, çok doğru ...

Bakşimdi sizinle böle konuştuk rahat rahat, alınmadan gücenmeden kavga etmeden...

Belki eşimle tartışcaktık bu meseleyi, başka başka konular açılcaktı hiç yoktan, dimmi

ama canım sonuçta ssk-emekli sandığı hepsi sgk da birleştiği için aynı kapsamda alınmıyor mu? yanlış mı biliyorum acaba onu sgkdan öğrenin bence:26:emin olmakta fayda var

Luxxorcum bulantın geçti mi? benim bugün normalde regl günümdü sanki olacakmışım gibi karnım ağrıyor :44:

Sevindim zuzu senin adına en iyi kararı verdin

ya eşim zamanında bi hata yaptı, şuan o hatasınında farkında da dile getiremiyo :)
gitti bilezikleri bozdu 10 bin tlye, bankaya attı (altının fırladığı zamanda 15 binide geçerdi , benim bi setim 3,5 bin tly di) ..o ara patronuda bi işe girmek için 2 bin tlsi eksik kalmış ,,, zor durumda diye eşimde o paradan 2 bin tl verdi ...tabi busefer benimiznimle...vermicektim ama eşime kıyamadım ....
şimdi o işin geri dönüşümü haen olmadı patronuna, e tabiki bizede
özett

Ve bunu ailemden kimse bilmiyo ....

(yazmıcaktım ama, benimle dertleştiniz ,size haksızlık olur diye düşündüğümden özet geçtim )

:13: :13:

keşke hep annen baksa, inş kayınvalidene çok sık bırakmak zorunda kalmazsın canım :105:

hoşgeldin sinem.

zuzum ben inanıyorum eşinle akşam konuşup düşündüklerini söyleyince onun da aklına yatacak dediklerin mantıklı gelecek.

zuzum ben inanıyorum eşinle akşam konuşup düşündüklerini söyleyince onun da aklına yatacak dediklerin mantıklı gelecek.

çok mantıklı hatunum ben dimmi

ay dün gece benimki, mantarını tavuğunu doğradı, koydu dolaba..gelince de pirinci ıslatayım dimi diyo
çatladım gülmekten , gül gül bu ilk ve son diyo

Luxxorcum bulantın geçti mi? benim bugün normalde regl günümdü sanki olacakmışım gibi karnım ağrıyor :44:

canım geçmedi daha sabah kalkar kalkmaz ilaç alıyorum ama azaldığını hissediyorum inşallah 12. haftamda geçecek az kaldı 2 hafta filan. benim de o sancı ara ara oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…