canım aynı işe tekrardan dönüo olman bence güzel yani iş arama çabaların olmayacak ama patron
süt iznini akşam kullanmak çok daha mantıklı gün içinde vaktin çoğu yola gider zaten. Akşam erken çıkmak çok daha ii olur tabi kabul ederse.
k.validende hiç mi bişi bilmio yaaww insanın gözü arkada kalır öyle olunca da tabii
bende en çok aile yüzünden eşle aranın bozulmasına üzülüoum ne desen olmuo ne yapsan olmuo kimi tutsan öteki alınıo zor yani
kızlar yaa sağolun valla ....
bunları eşimle konuşsam kalbini kırardım belki, üzerdim onuda ama buraya yazınca sıkıntımı attım , benim kararsızlığım ,bidaha bukadar nakiti birden bulamayacağımız içindi ....
ben gidip çekeyim parayı ... eşimede diyim 12 ay ,aylık 450 liracık vericeksin bana
kızlar gerçekten iyiki varsınız ....içimdekileri dökünce, en doğru kararım çıkıyo ortaya zaten
canım bak bu yasalaştı verirse vermezse diye bir şey yok hukuki hakkın istediğin zaman alabilirsin süt iznini yok vermiyorsa mahkemeye verirsin inim inim inletirsin adamı hatta doğum iznin biter bitmez döneceğin için yeni yasada süt izni ilk 6 ay 3 saate çıkarıldı
Doğum İzni 2011 (Torba Tasarı): Emzirme izni ilk 6 ay için günde 3 saat, ikinci 6 ay için günde 1,5 saattir. Memurun süt iznini kullanacağı saat aralığının yanı sıra günde kaç kez kullanacağını tercih hakkı olacak Bu sürenin hangi saatlerde kaç aralığa bölüneceği annenin belirleme hakkı vardır.
cnm 3 saat memurlara bıze 1.5 saat gunde ne yazıkkı
zuzuşum o zaten bır hayvan olduğu ıçın sölenecek soz yok yanı
içini ferah tut canım maddiyat geçici oluyor ama onun yüzünden çıkan tartışmalar asla unutulmuyor ve gündeme geliyor
kızlar yaa sağolun valla ....
bunları eşimle konuşsam kalbini kırardım belki, üzerdim onuda ama buraya yazınca sıkıntımı attım , benim kararsızlığım ,bidaha bukadar nakiti birden bulamayacağımız içindi ....
ben gidip çekeyim parayı ... eşimede diyim 12 ay ,aylık 450 liracık vericeksin bana
kızlar gerçekten iyiki varsınız ....içimdekileri dökünce, en doğru kararım çıkıyo ortaya zaten
canım en baştan bilmediğim için yorum yapamıcam yani çok yersiz olur
kendi lafını tabiki çiğnemeni istemem kararlarından dönmeni de istemem
ama eşinle para konularında da sorun yaşa istemem.
(ay ne çok şey istemedim :26:)
nası yaa
sevindim zuzu senin adına en iyi kararı verdin
borç olarak verdi ama dimi zuzucum?
:13:kızlar yaa sağolun valla ....
keşke hep annen baksa, inş kayınvalidene çok sık bırakmak zorunda kalmazsın canım :105:tabı cnm ışımın olması çok guzel bışe ama ışte huzuyr olmayınca ınsan durmak ıstemıyo valla kesın gozum arkada kalacak yanı aklım orda kalacak bıde kendı kızının çocuğunada bakıyo 2.5 yaşında allah korusun kızıma bışe yapar dıye korkuyorum çok kıskanıyo çunku.
evt cnm eşımde akıl olsa zaten aılesı yuzunden bızı atmaz ama akıl yok onda çok sınırlıyım ona karşı.
zuzuşum o zaten bır hayvan olduğu ıçın sölenecek soz yok yanı
zuzum ben inanıyorum eşinle akşam konuşup düşündüklerini söyleyince onun da aklına yatacak dediklerin mantıklı gelecek.
çok mantıklı hatunum ben dimmi
ay dün gece benimki, mantarını tavuğunu doğradı, koydu dolaba..gelince de pirinci ıslatayım dimi diyo
çatladım gülmekten , gül gül bu ilk ve son diyo
Luxxorcum bulantın geçti mi? benim bugün normalde regl günümdü sanki olacakmışım gibi karnım ağrıyor :44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?