çok mantıklı hatunum ben dimmi
ay dün gece benimki, mantarını tavuğunu doğradı, koydu dolaba..gelince de pirinci ıslatayım dimi diyo
çatladım gülmekten , gül gül bu ilk ve son diyo
hoşgeldin sinem.
zuzum ben inanıyorum eşinle akşam konuşup düşündüklerini söyleyince onun da aklına yatacak dediklerin mantıklı gelecek.
bana benzemiş: ben de gece ıspanağımı yıkadım ama pişiremedim süzgeçte kuruyorlar şimdi sabah eşime de söyledim buzluktan kıyma çıkaracaktı; akşam gidince pişirecem.
bizim evlilik yil dönümümüze cok az kaldi kizlar yaa
daha hediye almadim.
bi hata yaptı, şuan o hatasınında farkında da dile getiremiyo :)
gitti bilezikleri bozdu 10 bin tlye, bankaya attı (altının fırladığı zamanda 15 binide geçerdi , benim bi setim 3,5 bin tly di) ..o ara patronuda bi işe girmek için 2 bin tlsi eksik kalmış ,,, zor durumda diye eşimde o paradan 2 bin tl verdi ...tabi busefer benimiznimle...vermicektim ama eşime kıyamadım ....
şimdi o işin geri dönüşümü haen olmadı patronuna, e tabiki bizede
özett
Ve bunu ailemden kimse bilmiyo ....
(yazmıcaktım ama, benimle dertleştiniz ,size haksızlık olur diye düşündüğümden özet geçtim )
bizim evlilik yil dönümümüze cok az kaldi kizlar yaa
daha hediye almadim.
evet baya az kalmış düşündüğün bir şey var mı?
yok valla aklima bir sey gelmiyor
Elfiii, senin hiç, doğru düzgün çalıştığını görmedimBittimi kdv
kızlar yaa
bir tane yeşil elbise beğendim sırtı oyuk omuzları altın rengi fermuar hemde 30 tl dedi
bir de yeşil louis vuitton çanta beğendim ikisi ne harika olur
ama artık kuruş param kalmadı kartımda 12 tl limitim kalmış
kumbarayı patlatsam 120 falan var herhalde
DilekSende benim gibisin eşime diyorum ki ayakkabı alayım mı şurda şu kadara düşmüş senin sipariş verdiğin ayakkabın noldu gelmedi diyor cuma çıkacakmış diyorum bi tanede bot alalım sana diyo dalga geçiyo bende farketmiyorum gerçekten mi diyorum heyecanla gülmekten kırılıo köpek nasıl güldü bana yaa
canımmmm
bu tip şeyleri bi çok gelin yaşıo inanki seti elinde kalmayan o kadar çok kadın var kiyalnız diilsin
benim setim bile yoktu amannn napim
ama sen en doğrusu yapmış olcaksın ayda 450 ödesin sana umarım planladığın gibi olur
Düsünüyorum birde 2 ocakda sancilarim tutarmis dogum yaparmisim :)
bugün çalışıyorum :)) akşama kadar yokum
kızlar yaa
bir tane yeşil elbise beğendim sırtı oyuk omuzları altın rengi fermuar hemde 30 tl dedi
bir de yeşil louis vuitton çanta beğendim ikisi ne harika olur
ama artık kuruş param kalmadı kartımda 12 tl limitim kalmış
kumbarayı patlatsam 120 falan var herhalde
ayyy ben artık ayakkabının "a"sından bahsedemioum alsam bile saklıoum
durum da bu ay kötü şimdi hiç diemem elbise beğendim die yok mu elbisen dicek :26:
kime yanaşsam ki yılbaşı hediyesi die babaannem olabilir
ayyy ben artık ayakkabının "a"sından bahsedemioum alsam bile saklıoum
durum da bu ay kötü şimdi hiç diemem elbise beğendim die yok mu elbisen dicek :26:
kime yanaşsam ki yılbaşı hediyesi die babaannem olabilir
ama kumbarayı elleme
Elbise güzel bişiye benziyor olmalı hayal ettim de, zaten yeşil altın rengi çok uyumlu sadece elbiseyi alsan yılbaşı elbisen olarak
Ama kumbaraya dokunmaBen yeşil elbisede kırmızıyı çok seviyorum trendyolda vardı öyle elbiseler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?