2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

çok mantıklı hatunum ben dimmi

ay dün gece benimki, mantarını tavuğunu doğradı, koydu dolaba..gelince de pirinci ıslatayım dimi diyo
çatladım gülmekten , gül gül bu ilk ve son diyo

bana benzemiş: ben de gece ıspanağımı yıkadım ama pişiremedim süzgeçte kuruyorlar şimdi sabah eşime de söyledim buzluktan kıyma çıkaracaktı; akşam gidince pişirecem.

bana benzemiş: ben de gece ıspanağımı yıkadım ama pişiremedim süzgeçte kuruyorlar şimdi sabah eşime de söyledim buzluktan kıyma çıkaracaktı; akşam gidince pişirecem.

:18: ay benimde ıspanaklar 1 haftayı geçti....

dün diyo eşim, bu ıspanaklar dolapta bozulsun diyemi aldım

börek istiyomuş, hemde ben açıcakmışım,hazır yufka istemiyoo

canımmmm
bu tip şeyleri bi çok gelin yaşıo inanki seti elinde kalmayan o kadar çok kadın var ki yalnız diilsin
benim setim bile yoktu amannn napim

ama sen en doğrusu yapmış olcaksın ayda 450 ödesin sana umarım planladığın gibi olur

kızlar yaa
bir tane yeşil elbise beğendim sırtı oyuk omuzları altın rengi fermuar hemde 30 tl dedi
bir de yeşil louis vuitton çanta beğendim ikisi ne harika olur
ama artık kuruş param kalmadı kartımda 12 tl limitim kalmış
kumbarayı patlatsam 120 falan var herhalde

Dilek Sende benim gibisin eşime diyorum ki ayakkabı alayım mı şurda şu kadara düşmüş senin sipariş verdiğin ayakkabın noldu gelmedi diyor cuma çıkacakmış diyorum bi tanede bot alalım sana diyo dalga geçiyo bende farketmiyorum gerçekten mi diyorum heyecanla gülmekten kırılıo köpek nasıl güldü bana yaa

ayyy ben artık ayakkabının "a"sından bahsedemioum alsam bile saklıoum
durum da bu ay kötü şimdi hiç diemem elbise beğendim die yok mu elbisen dicek :26:
kime yanaşsam ki yılbaşı hediyesi die babaannem olabilir

umarım

Düsünüyorum birde 2 ocakda sancilarim tutarmis dogum yaparmisim :)

al sana hediye işte :)

bugün çalışıyorum :)) akşama kadar yokum

inşallah

ayyy süper olurr yhaaa

ama kumbarayı elleme

Elbise güzel bişiye benziyor olmalı hayal ettim de, zaten yeşil altın rengi çok uyumlu sadece elbiseyi alsan yılbaşı elbisen olarak
Ama kumbaraya dokunma Ben yeşil elbisede kırmızıyı çok seviyorum trendyolda vardı öyle elbiseler

ama kumbarayı elleme

çokkk güzel yaa arkası oval açık göğüs arkası hizasına kadar gibi düşün ordan da yine fermuarlı arkası kollar uzun kışlık işte
gerçi yılbaşında onu giyemem ark evinde olcaz ev gölbaşında (ankara dışı) 3 katlı doğalgaz yok evde çok zor ısınıo gidince montla oturuouz :2:
o yüzden elbise falan giyemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…