dilekcim, tut kendini bence bu ay. hoş 30 tl de çok iyi bir fiyatmış ama sonra sıkılıp üzülüyorsun çok. ağlıyorsun. sen bu aralar çok cıkma bence dışarıya. görme öyle şeyleri.
DilekSende benim gibisin eşime diyorum ki ayakkabı alayım mı şurda şu kadara düşmüş senin sipariş verdiğin ayakkabın noldu gelmedi diyor cuma çıkacakmış diyorum bi tanede bot alalım sana diyo dalga geçiyo bende farketmiyorum gerçekten mi diyorum heyecanla gülmekten kırılıo köpek nasıl güldü bana yaa
bize de çok oluyo bu, ben hemen yiyorum
çokkk güzel yaa arkası oval açık göğüs arkası hizasına kadar gibi düşün ordan da yine fermuarlı arkası kollar uzun kışlık işte
gerçi yılbaşında onu giyemem ark evinde olcaz ev gölbaşında (ankara dışı) 3 katlı doğalgaz yok evde çok zor ısınıo gidince montla oturuouz :2:
O yüzden elbise falan giyemem
Bize de çok oluyo bu, ben hemen yiyorum
nasıl güldü yaa böyle varya o anki surat ifadem çok tuhaftı:81:.Bu şekilde işte.. Görür o ama bende kendine oyun yapıcam
...
çizelgeni yisinlerr
evde montlamı oturuyonuzzz
evet ev ısınmıo ki dönen merdivenler var hiç bi kapı yok yani anlatabildim mi :44:
Soğuk işte doğalgaz yok orda
Ufolarla ısınıolar
anlatabildin canım ...
Ayy çok kötü yaaa, ben o evde yaşasam hastalıktan kurtulamazdım heralde :18:
Niye onlarda toplanıyonuz, daha sıcak bi evde toplansaydınız bari
Dimmi çok safım yaa ama normalde saf değilim ona inanıyorum beni kandırıyo gıcıkay kanmayın kızlar yaaa
Yesinlerrrr :87:ayyyseninde surat ifadeni yisinler
çok şirin olmuş dimmi çizelgem
Nasıl güldü yaa böyle varya o anki surat ifadem çok tuhaftı:81:.Bu şekilde işte.. Görür o ama bende kendine oyun yapıcam
...
Çizelgeni yisinlerr
zuzum ısrarla soruyo heanlatabildin canım ...
Ayy çok kötü yaaa, ben o evde yaşasam hastalıktan kurtulamazdım heralde :18:
Niye onlarda toplanıyonuz, daha sıcak bi evde toplansaydınız bari
Hamileyken ısınırsın hatta yanarsın şimdi çok üşüyor olsan da :))) ben nerdeyse 20-25 gündür doğalgazı pek açtırmıyorum. Haftada 2 gün anca yanıyor. Bunalıyorum artık.
dimmi çok safım yaa ama normalde saf değilim ona inanıyorum beni kandırıyo gıcık
Yesinlerrrr :87:
zuzum ısrarla soruyo heGaliba o yılbaşı için özel, yani dağ evi gibi bir yer mi ne ben öyle anladım
Yanlış anladıysam nassıl rezil olurum amaa
kampanyalar topikinde bana tembel, aptal felan muamelesi yaptılar yaa resmenhiç bişi paylaşmiycam artık
kampanyalar topikinde bana tembel, aptal felan muamelesi yaptılar yaa resmenhiç bişi paylaşmiycam artık
neden böyle bişe diyolar canım
ne oldu kim dedi ya. dağıtırım ben o topiğiterbiyesiz insanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?