2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

dilekcim, tut kendini bence bu ay. hoş 30 tl de çok iyi bir fiyatmış ama sonra sıkılıp üzülüyorsun çok. ağlıyorsun. sen bu aralar çok cıkma bence dışarıya. görme öyle şeyleri.

dilekcim, tut kendini bence bu ay. hoş 30 tl de çok iyi bir fiyatmış ama sonra sıkılıp üzülüyorsun çok. ağlıyorsun. sen bu aralar çok cıkma bence dışarıya. görme öyle şeyleri.

doğru sölüosun çıkmamalıyım aslında ben cüzdanda her zaman en az 20 ama genelde 50 tl saklarım.
yine vardı 40 tlm geçen eltimler gelcez deyince evde de pek bişi yoktu alışveriş yaptım azcık ona gitti işte para :26:
neyse kalır nası olsa yani inş bekleyim biraz daha

bize de çok oluyo bu, ben hemen yiyorum

evde montlamı oturuyonuzzz

Bize de çok oluyo bu, ben hemen yiyorum

ay kanmayın kızlar yaaa

evet ev ısınmıo ki dönen merdivenler var hiç bi kapı yok yani anlatabildim mi :44:
Soğuk işte doğalgaz yok orda
Ufolarla ısınıolar

anlatabildin canım ...

Ayy çok kötü yaaa, ben o evde yaşasam hastalıktan kurtulamazdım heralde :18:

Niye onlarda toplanıyonuz, daha sıcak bi evde toplansaydınız bari

anlatabildin canım ...

hamileyken ısınırsın hatta yanarsın şimdi çok üşüyor olsan da :))) ben nerdeyse 20-25 gündür doğalgazı pek açtırmıyorum. haftada 2 gün anca yanıyor. bunalıyorum artık.

Nasıl güldü yaa böyle varya o anki surat ifadem çok tuhaftı:81:. Bu şekilde işte.. Görür o ama bende kendine oyun yapıcam
...
Çizelgeni yisinlerr
çok şirin olmuş dimmi çizelgem

yüz ifadeni yesinler --

anlatabildin canım ...

zuzum ısrarla soruyo he galiba o yılbaşı için özel, yani dağ evi gibi bir yer mi ne ben öyle anladım
yanlış anladıysam nassıl rezil olurum amaa

Son düzenleme:
Hamileyken ısınırsın hatta yanarsın şimdi çok üşüyor olsan da :))) ben nerdeyse 20-25 gündür doğalgazı pek açtırmıyorum. Haftada 2 gün anca yanıyor. Bunalıyorum artık.

ay dimibide o var hamilelerde

dimmi çok safım yaa ama normalde saf değilim ona inanıyorum beni kandırıyo gıcık

Yesinlerrrr :87:

zuzum ısrarla soruyo he Galiba o yılbaşı için özel, yani dağ evi gibi bir yer mi ne ben öyle anladım
Yanlış anladıysam nassıl rezil olurum amaa

hiçdebikerem ,ısrarla sormuyorum

Ne farkı varmış kapısız Ve buzgibi olmasından başka

dilek bu durumda siz yılbaşı için konyak alın bence ya da viski. içinizi ısıtır

merhaba kızlar ben geldim bugün kurs dönüşü mağazaya uğradım vitrini değiştirmişlerdi güzel şeyler vardı baktım ama hep dar şeyler var bendede göbiş memiş bol olunca alamadım yağmurdaa yürüyerek eve geldim iyi gelldi

kampanyalar topikinde bana tembel, aptal felan muamelesi yaptılar yaa resmen hiç bişi paylaşmiycam artık

kızlar kusura bakmayın yazamadım
valla ısrar ettiler die o evde toplancaz orda biraz mecburi oturuolar yeni evliler aslında anlarsınız siz işte malum sıkıntılar

yarenay fikir harika canım montun cebine koyar arada içerim :89:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…