2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

nigarım geldim baktım foruma, sonradan anlamış hatasını ki, yumuşamış hatun, iyi niyetle söyledim falan die. boşver canım, seni üzmelerine izin verme sen.

eee zamanı geldi, bugün soru benden gelsin, akşama ne yemek var kızlar??

kampanyalar topikinde bana tembel, aptal felan muamelesi yaptılar yaa resmen Hiç bişi paylaşmiycam artık

2 dk araştırmadan cevabı hazıra bekliyosunuz diyolar, okadar da araştırdım ama cevap sorunun altındaymış ben googlede arıyorum

ay canım boşver onları

ehehehe

Ay akşam akşam ismimi görünce şok oldum böyle oldum OLAY den yenileyici yüz kremi kazandım :))
Ama bilgileri gönderirken kendi ev adresimi yazdım ne de olsa çıkmaz diye işyerini yazmadım yılbaşında ayrılırım diye şimdi ben napiimm :44::26:
Nerenin adresini vercem ??? Yardım edin banaa :18:

ev adresini verdiysen eve gelir alırsın canım seni bulamazlarsa ararlar eğer numaranı falan yazdıysan beni liptondan aramışlardı ben ev adresi yazmamıştım kargodan aldım

Nigarım boşver yaa üzülmee sakınn
üzülmüyorum ki, hiç tanımadığım kişiler için ama paylaşmiycam onlarla kampanya felan

Tinerciler gibimmm :89:

evet sonradan açıklama yapmış :/
evet boşveriyorum onları, bizim topikten biri dese etkilenirdim üzülürdüm.
Hiç onları takmiycam :13:

ben domates çorbası yapıcam, bir de peynirli spagetti

mantarlı tavuk sote , pilav Eşimdenn

canım en kötü ihtimal kargodan gider alrsınız telefonunu doğru yazdıysan ararlar zaten :26:
tebrikler burdan da

ev adresini verdiysen eve gelir alırsın canım seni bulamazlarsa ararlar eğer numaranı falan yazdıysan beni liptondan aramışlardı ben ev adresi yazmamıştım kargodan aldım

Evi yazdım canım ama eve gitme imkanım yok çalıştığım süre içinde.. Telefonum var ararlar o zaman kargodan gidip alırım.
OLAY Türkiyenin sayfasına şöyle yazdım;
"OLAY TÜRKİYE bilgilerimi nasıl gönderebilirim ve ürün ne zaman geçer elime eğer hafta içiyse
iş yeri adresimi göndermem gerekecek çünkü cevap verebilirseniz çok sevinirim."
Cevap vermediler ama daha :18:Niyeyse telaş yaptım

tlfnun varsa ararlar canım eve götürürler ilk bulamayınca ararlar kargodan alırsın tebrikler ne güzel hediye kazanmak

,

Saol bebeyim varan 2 Ama telaş yaptım ben
Bencede takma sonuçta o seni tanımıyor sen onu tanımıyorsun

privacy parfüm ve deodorantım geldi mutlu oldum
özel metal kutusunda olayı yalan olmuş ama neysee buna şükür

privacy parfüm ve deodorantım geldi mutlu oldum
özel metal kutusunda olayı yalan olmuş ama neysee buna şükür

Hayırlı olsun Nekimm...
Onu bende çok istiyordum sonuçlar açıklanmış çıkmamış bana çok üzüldüm yaa çok istiyordumm okadar da oynadım hem kendimden hem eşimden
Hayırlı olsun tekrardan güle güle sık

teşekkür ederim kuzumm eşimden de oynim ben yarın :26:
bana pek bişi çıkmıyo ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…