kızlar kusura bakmayın yazamadım
valla ısrar ettiler die o evde toplancaz orda biraz mecburi oturuolar yeni evliler aslında anlarsınız siz işte malum sıkıntılar
yarenay fikir harika canım montun cebine koyar arada içerim :89:
kampanyalar topikinde bana tembel, aptal felan muamelesi yaptılar yaa resmenHiç bişi paylaşmiycam artık
2 dk araştırmadan cevabı hazıra bekliyosunuz diyolar, okadar da araştırdım ama cevap sorunun altındaymış ben googlede arıyorum
kızlar kusura bakmayın yazamadım
valla ısrar ettiler die o evde toplancaz orda biraz mecburi oturuolar yeni evliler aslında anlarsınız siz işte malum sıkıntılar
Yarenay fikir harika canım montun cebine koyar arada içerim :89:
eee zamanı geldi, bugün soru benden gelsin, akşama ne yemek var kızlar??
mantarlı tavuk sote , pilavEşimdenn
ii akşamlar, ii tatiller kızlar
Ay akşam akşam ismimi görünce şok oldumböyle oldum OLAY den yenileyici yüz kremi kazandım :))
Ama bilgileri gönderirken kendi ev adresimi yazdım ne de olsa çıkmaz diye işyerini yazmadım yılbaşında ayrılırım diye şimdi ben napiimm :44::26:
Nerenin adresini vercem ??? Yardım edin banaa :18:
üzülmüyorum ki, hiç tanımadığım kişiler için ama paylaşmiycam onlarla kampanya felanNigarım boşver yaa üzülmee sakınn
Tinerciler gibimmm :89:
evet sonradan açıklama yapmış :/nigarım geldim baktım foruma, sonradan anlamış hatasını ki, yumuşamış hatun, iyi niyetle söyledim falan die. boşver canım, seni üzmelerine izin verme sen.
eee zamanı geldi, bugün soru benden gelsin, akşama ne yemek var kızlar??
mantarlı tavuk sote , pilavEşimdenn
canım en kötü ihtimal kargodan gider alrsınız telefonunu doğru yazdıysan ararlar zaten :26:Ay akşam akşam ismimi görünce şok oldumböyle oldum OLAY den yenileyici yüz kremi kazandım :))
Ama bilgileri gönderirken kendi ev adresimi yazdım ne de olsa çıkmaz diye işyerini yazmadım yılbaşında ayrılırım diye şimdi ben napiimm :44::26:
Nerenin adresini vercem ??? Yardım edin banaa :18:
ev adresini verdiysen eve gelir alırsın canım seni bulamazlarsa ararlar eğer numaranı falan yazdıysan beni liptondan aramışlardı ben ev adresi yazmamıştım kargodan aldım
Evi yazdım canım ama eve gitme imkanım yok çalıştığım süre içinde.. Telefonum var ararlar o zaman kargodan gidip alırım.
OLAY Türkiyenin sayfasına şöyle yazdım;
"OLAY TÜRKİYE bilgilerimi nasıl gönderebilirim ve ürün ne zaman geçer elime eğer hafta içiyse
iş yeri adresimi göndermem gerekecek çünkü cevap verebilirseniz çok sevinirim."
Cevap vermediler ama daha :18:Niyeyse telaş yaptım
,üzülmüyorum ki, hiç tanımadığım kişiler için ama paylaşmiycam onlarla kampanya felan
evet sonradan açıklama yapmış :/
evet boşveriyorum onları, bizim topikten biri dese etkilenirdim üzülürdüm.
Hiç onları takmiycam :13:
canım en kötü ihtimal kargodan gider alrsınız telefonunu doğru yazdıysan ararlar zaten :26:
tebrikler burdan da
tlfnun varsa ararlar canım eve götürürler ilk bulamayınca ararlar kargodan alırsın tebrikler ne güzel hediye kazanmak
privacy parfüm ve deodorantım geldi mutlu oldum
özel metal kutusunda olayı yalan olmuş ama neysee buna şükür
teşekkür ederim kuzumm
Hayırlı olsun Nekimm...
Onu bende çok istiyordum sonuçlar açıklanmış çıkmamış bana çok üzüldüm yaa çok istiyordumm okadar da oynadım hem kendimden hem eşimden
Hayırlı olsun tekrardan güle güle sık
teşekkür ederim kuzummeşimden de oynim ben yarın :26:
bana pek bişi çıkmıyo ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?