aaa :/ napalım artık başka yarışmalara inş
Bugün bitti kii privacy o yüzden çok üzüldüm zatii bitti diyee..
aaa :/ napalım artık başka yarışmalara inş
geçen yıl ne yapmıştınız?
Kızlar ben yarın yokum eşimle işyerine gidicez kahvaltı yapıp doğru kuramızı çekmeye gidicez. dua edin kızlar güzel bi kat çıksın
pazarteside öğlene kadar izin aldım hastaneye gidicem
kendinize iyi bakın hepinizi öptüm
iyi akşamlar..
Canım inş. gönlünüze göre bi kat çekersiniz İyi şanslar...Kızlar ben yarın yokum eşimle işyerine gidicez kahvaltı yapıp doğru kuramızı çekmeye gidicez. dua edin kızlar güzel bi kat çıksın
pazarteside öğlene kadar izin aldım hastaneye gidicem
kendinize iyi bakın hepinizi öptüm
iyi akşamlar..
günaydın çalışan hatunlarım, cumartesi çalışmayan arkadaşlarımız sıcacık yataklarında yatarken ofise gelmiş olmak ne kaa kötü
hepimiz için dua ediyorum, bugün öyle güzel haberler alalım, öyle güzel bir gün olsun ki iyi ki erken kalkmışız diyelim:114::112:
senin duanı da seni de yerim kiiigünaydın çalışan hatunlarım, cumartesi çalışmayan arkadaşlarımız sıcacık yataklarında yatarken ofise gelmiş olmak ne kaa kötü
hepimiz için dua ediyorum, bugün öyle güzel haberler alalım, öyle güzel bir gün olsun ki iyi ki erken kalkmışız diyelim:114::112:
bu güzel dileklerin için saol yarenim ankara da kar yağışı başladı ve soğuk hava kapalı kalkmak zor oldu ama kendimi ii hissetmek içingünaydın çalışan hatunlarım, cumartesi çalışmayan arkadaşlarımız sıcacık yataklarında yatarken ofise gelmiş olmak ne kaa kötü
canım dualarımız seninle bebişin şansına en güzel yer çıkar inşkuramızı çekmeye gidicez. dua edin kızlar güzel bi kat çıksın
senin duanı da seni de yerim kiii
nasıl güzel başladım ben güne, faceimi açtım, biskrem mesaj atmış 1 koli biskrem kazandınız diye.
Mutlu olduumm
Biskrem dün:
Biskrem
İşte sana bir Cuma eğlencesi: Sence Biskrem Kakaolu Rulo'da kaç Biskrem var? Bakalım kimler doğru tahmin edecek...
diye bişi yayımlamıştı, öylesine 12 yazdım meğersem hediyeliymiş, süpriz hediyeli.. çok sevindim yaa..
Günaydın herkese
senin duanı da seni de yerim kiii
nasıl güzel başladım ben güne, faceimi açtım, biskrem mesaj atmış 1 koli biskrem kazandınız diye.
evettçok sevindim canım, afiyet olsunduam anında tutmuş desene
teşekkür ederim dileğimmsen ne kaa şanslı bi insansın yaww
afiyet olsun kuzum
Günaydın nekimmmsenin duanı da seni de yerim kiii
Mutlu olduumm
Biskrem dün:
Biskrem
İşte sana bir Cuma eğlencesi: Sence Biskrem Kakaolu Rulo'da kaç Biskrem var? Bakalım kimler doğru tahmin edecek...
diye bişi yayımlamıştı, öylesine 12 yazdım meğersem hediyeliymiş, süpriz hediyeli.. çok sevindim yaa..
Günaydın herkese
bebeyim yazdım ya yukarıya, kampanya değildi..
Günaydın nekimmm
Tebrikler sana güle güle götür biskremleri
Ben niye görmemişim o kampanyayı hain domdom söylemedin sende bizde faydalanırdık
ben de öksürüyorum çok kötü, şurup içiyorumyine grip oluoum galiba :2:
limonlu çay yaptım ama
Anladım bebeyim :))bebeyim yazdım ya yukarıya, kampanya değildi..
öyle bir soru sormuşlar gizli süprizmiş işte..
kampanya olduğunu bilsem paylaşırdım ki :))
öylesine yazdım ben de 12 diyee.. :26:
teşekkürler
ben de öksürüyorum çok kötü, şurup içiyorum
bu kış böyle geçecek galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?