2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

Kızlar ben yarın yokum eşimle işyerine gidicez kahvaltı yapıp doğru kuramızı çekmeye gidicez. dua edin kızlar güzel bi kat çıksın

pazarteside öğlene kadar izin aldım hastaneye gidicem

kendinize iyi bakın hepinizi öptüm

iyi akşamlar..

günaydın çalışan hatunlarım, cumartesi çalışmayan arkadaşlarımız sıcacık yataklarında yatarken ofise gelmiş olmak ne kaa kötü

hepimiz için dua ediyorum, bugün öyle güzel haberler alalım, öyle güzel bir gün olsun ki iyi ki erken kalkmışız diyelim:114::112:

elfişimmm dualarımız seninle, inşallah en güzel yerinden çekersiniz. Allah gönlünüze göre versin

Canım inş. gönlünüze göre bi kat çekersiniz İyi şanslar...

Biri bana mı seslendii , İnş yarenaycım...

...

Günaydınn Herkese...

senin duanı da seni de yerim kiii
nasıl güzel başladım ben güne, faceimi açtım, biskrem mesaj atmış 1 koli biskrem kazandınız diye.
Mutlu olduumm
Biskrem dün:
Biskrem
İşte sana bir Cuma eğlencesi: Sence Biskrem Kakaolu Rulo'da kaç Biskrem var? Bakalım kimler doğru tahmin edecek...

diye bişi yayımlamıştı, öylesine 12 yazdım meğersem hediyeliymiş, süpriz hediyeli.. çok sevindim yaa..

Günaydın herkese

bu güzel dileklerin için saol yarenim ankara da kar yağışı başladı ve soğuk hava kapalı kalkmak zor oldu ama kendimi ii hissetmek için
şık bi elbise güzel bi koku hoş bi makyaj ve tepemde topuzumu yaptım hali hazırda güzel hbr bekleyebilirim
kuramızı çekmeye gidicez. dua edin kızlar güzel bi kat çıksın
canım dualarımız seninle bebişin şansına en güzel yer çıkar inş

çok sevindim canım, afiyet olsun duam anında tutmuş desene

Günaydın nekimmm
Tebrikler sana güle güle götür biskremleri
Ben niye görmemişim o kampanyayı hain domdom söylemedin sende bizde faydalanırdık

Günaydın nekimmm
Tebrikler sana güle güle götür biskremleri
Ben niye görmemişim o kampanyayı hain domdom söylemedin sende bizde faydalanırdık
bebeyim yazdım ya yukarıya, kampanya değildi..
öyle bir soru sormuşlar gizli süprizmiş işte..
İşte sana bir Cuma eğlencesi: Sence Biskrem Kakaolu Rulo'da kaç Biskrem var? Bakalım kimler doğru tahmin edecek...
kampanya olduğunu bilsem paylaşırdım ki :))
öylesine yazdım ben de 12 diyee.. :26:
teşekkürler

yine grip oluoum galiba :2:
limonlu çay yaptım ama
ben de öksürüyorum çok kötü, şurup içiyorum
bu kış böyle geçecek galiba

Anladım bebeyim :))
Geçmiş olsun burda da herkes hasta bende hasta olma yolundayım burnum tıkanıyo boğazım ağrıyo nane limon içtik ofisce.
Dilekcim sanada geçmiş olsun limon iyi gelir canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…