2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

ankara tamamen soğudu dün akşam ve bugünde kar geldi zaten hastalıklar iice artar
bende bugün yalnızım 10 kişilik ofiste şuan 3 kişiyiz ben zaten üst katta yalnızım nası uykum gelio anlatamam :93:

zuzu nerde o cmt gelio die biliodum
dün eşinin tavuk sotesinden mi zehirlendi ki

günaydın kızlar

yarenim ne güzel dua etmişsin öyle ben evimdeyim ama işallah o dualar banada gelir bugün çok işim var yine

nigarım tebrikler afiyet bal şeker olsun

işallah bebişinin şansına gönlünden geçen daire olur canım.

pazarteside güzel haberlerle gelirsin işallah

kızlar sizlere kolay gelsin bende kahvaltımı yapıp işlere başlayayım

bu akşam karşıya kyınvlidemlere geçiyoruz eşimde bilgisayarı iş yerine götürüyor evde bilgisayrsız kaldım

hepinizi öpüyorum iyi tatiller güzel bir hafta sonu geçiririz işallah

günaydın kızlar

yarenim ne güzel dua etmişsin öyle ben evimdeyim ama işallah o dualar banada gelir bugün çok işim var yine

nigarım tebrikler afiyet bal şeker olsun
teşekkür ederim canımm

afiyet olsun sana, son 1:30 saat
eve gidip uyucam biraz :/ hiç temizlik yapasım yok, yarına bırakıcam..

selam kızlar ....
huhh yeni bitti temizlik tekim bugün, eleman yok..ben yaptım temizliği ...
eve gidince de hem kendi evmini, hemde kaynanamın evini temizlicem,, çinkim salı falan geleceklermiş , temiz görsün evi

eve gidip uyucam biraz :/ hiç temizlik yapasım yok, yarına bırakıcam..

ohhh mis gibi cmt vallaa
özgeee
benimde temizlik yapmam lazım
dün akşam gittim bugün hiç bişi yapmıcam dedim
üstümü değiştim battaniyemi aldım tvyi de açtım yattım.
7de 20 falandı 8de ark aradı konuştuk ettik 8.30da tlf kapattım mutfağa gittim bardağımı götürmeye ordan ne oldu nası olduysa temizliğe giriştim
banyodaki kutularımı toparladım çamaşırları topladım ütü yaptım çanta ve kaban dolabımı düzelttim sehpaların yerlerini değiştirdim yeni örtüler serdim
eşimin çekmecelerini düzelttim giymediklerini attım falan sonra bulaşık makinesi doldurdum etraftaki temiz şeylerle
mutfakta köşe dolabım var fotoda gördüyseniz oraları sildim süslerin yerlerini değiştim sandalye tepesindeyki eşim geldi
sen yine napıosun dedi saat 10,30 olmuş :26: ordan mutfak avizesini gördüm sökte siliyim dedim
in aşağı hadi dedi :18: neyse yemek hazırladım yedi toparlayıp oturdum.
veee karar verdim ben sıkıntılıyım

nası yenebilirim bunu yaa

Son düzenleme:
hepimiz için dua ediyorum, bugün öyle güzel haberler alalım, öyle güzel bir gün olsun ki iyi ki erken kalkmışız diyelim:114::112:

zuzu nerde o cmt gelio die biliodum
dün eşinin tavuk sotesinden mi zehirlendi ki

hehehe

valla eşimin sotesi de pilavı da muhteşem olmuş, inanamadım kızlarr çorba bilem yapmı, tabisii hazır
valla soteden hiççç kalmadı, pilavdan azbiraz kaldı

yok kuzu var sende bişeyler bencede
napsaki eşin, akşamları seni koltuğamı bağlasa napsa :26:

çok güldüm buna yaa... Öyle deme dileğim yaa her kadının yaptığı şeyler sende biraz daha titizlik var o kadar
Herkes gitmekten bahsediyo biz burdayız daimi personel olarak

selam kızlar ....
huhh yeni bitti temizlik tekim bugün, eleman yok..ben yaptım temizliği ...
eve gidince de hem kendi evmini, hemde kaynanamın evini temizlicem,, çinkim salı falan geleceklermiş , temiz görsün evi

nerelerdesin yaa akşam ki yemekten zehirlendin sandım :26: (Allah korusun)
nasıldı yemekler

nerelerdesin yaa akşam ki yemekten zehirlendin sandım :26: (Allah korusun)
nasıldı yemekler

sapasağlamım :) anca bitti büronun temizliği

süperdi valla, çok marifetliymiş meğersem "başarılarının devamınıda beklerim kocacım" dedim "hı-hı, beklersin" dedi

zuzumm aferin kocana, demek isteyince güzel güzel yapılıyormuş

ben de eve gidince temizlik yapcam. yarın askerdeki arkadaşım çarşı iznine çıkıyormuş. burda Salamis harabeleri diye bir yer var. orayı görmek istiyorum. beraber oraya ya da Girne'ye gideriz diye konuştuk. o yüzden yarına iş bırakmamam lazım.

ayy dileek hasta olucan bu gidişle
biraz kendini düşün

sapasağlamım :) anca bitti büronun temizliği

süperdi valla, çok marifetliymiş meğersem "başarılarının devamınıda beklerim kocacım" dedim "hı-hı, beklersin" dedi
afferim eşinee

bende bu önümüzde ki hafta ici esimle beraber perdeleri yikayacam ve gümüslügümü falan bosaltip makineye aticam icindekileri

annemler gelince onlara is birakmak istemiyorum

Hem dogumuma da az kaldi ev temiz kalsin istiyorum.

valla maşallah o zaman eşine
saol ya koltuga bağlama fikri için ama eşim öle bişi yapmaz o
kahve yapsana
kuruyemiş yok mu
çikolata getirsene
cola mı içsen gibi cümleleri yarım saat bi sıralayıp benden hizmet beklio

çok güldüm buna yaa... Öyle deme dileğim yaa her kadının yaptığı şeyler sende biraz daha titizlik var o kadar
Herkes gitmekten bahsediyo biz burdayız daimi personel olarak

evt yaa cmt 7ye kadar burda yine ben 1 cmt çalışıoum 1 cmt çalışmıoum sen hep ordasın
inş yeni yılda yeni işin olurda rahata erersin

bence benimki normal değil çünkü rahatsızım duramıoum yani ordan onu çıkarıoum ordan onu
yakın ark. da dio biraz bırak kendini yıpratıosun die
sinir bozukluğu yaşıoum sonrada ağlıoum zaman zaman

Bu gün kaynanamlarin evlilik Yil dönümleri Kayin pederim bizide yemege götürüyor

33. seneleri

24 Aralik Kaynamalarin

28 Aralik Annemlerin

2 Ocakda Bizim

Sira sira :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…