Kızlar ben yarın yokum eşimle işyerine gidicez kahvaltı yapıp doğru kuramızı çekmeye gidicez. dua edin kızlar güzel bi kat çıksın
pazarteside öğlene kadar izin aldım hastaneye gidicem
kendinize iyi bakın hepinizi öptüm
iyi akşamlar..
teşekkür ederim canımmgünaydın kızlar
yarenim ne güzel dua etmişsin öyle ben evimdeyim ama işallah o dualar banada gelir bugün çok işim var yine
nigarım tebrikler afiyet bal şeker olsun
afiyet olsun sana, son 1:30 saatkızlar sizlere kolay gelsin bende kahvaltımı yapıp işlere başlayayım
bu akşam karşıya kyınvlidemlere geçiyoruz eşimde bilgisayarı iş yerine götürüyor evde bilgisayrsız kaldım
hepinizi öpüyorum iyi tatiller güzel bir hafta sonu geçiririz işallah
eve gidip uyucam biraz :/ hiç temizlik yapasım yok, yarına bırakıcam..
hepimiz için dua ediyorum, bugün öyle güzel haberler alalım, öyle güzel bir gün olsun ki iyi ki erken kalkmışız diyelim:114::112:
senin duanı da seni de yerim kiii
nasıl güzel başladım ben güne, faceimi açtım, biskrem mesaj atmış 1 koli biskrem kazandınız diye.
Mutlu olduumm
Biskrem dün:
Biskrem
İşte sana bir Cuma eğlencesi: Sence Biskrem Kakaolu Rulo'da kaç Biskrem var? Bakalım kimler doğru tahmin edecek...
diye bişi yayımlamıştı, öylesine 12 yazdım meğersem hediyeliymiş, süpriz hediyeli.. çok sevindim yaa..
Günaydın herkese
zuzu nerde o cmt gelio die biliodum
dün eşinin tavuk sotesinden mi zehirlendi ki
ohhh mis gibi cmt vallaa
özgeee
benimde temizlik yapmam lazım
dün akşam gittim bugün hiç bişi yapmıcam dedim
üstümü değiştim battaniyemi aldım tvyi de açtım yattım.
7de 20 falandı 8de ark aradı konuştuk ettik 8.30da tlf kapattım mutfağa gittim bardağımı götürmeye ordan ne oldu nası olduysa temizliğe giriştim
banyodaki kutularımı toparladım çamaşırları topladım ütü yaptım çanta ve kaban dolabımı düzelttim sehpaların yerlerini değiştirdim yeni örtüler serdim
eşimin çekmecelerini düzelttim giymediklerini attım falan sonra bulaşık makinesi doldurdum etraftaki temiz şeylerle
mutfakta köşe dolabım var fotoda gördüyseniz oraları sildim süslerin yerlerini değiştim sandalye tepesindeyki eşim geldi
sen yine napıosun dedi saat 10,30 olmuş :26: ordan mutfak avizesini gördüm sökte siliyim dedim
in aşağı hadi dedi :18: neyse yemek hazırladım yedi toparlayıp oturdum.
veee karar verdim ben sıkıntılıyım
nası yenebilirim bunu yaa
ohhh mis gibi cmt vallaa
özgeee
7de 20 falandı 8de ark aradı konuştuk ettik 8.30da tlf kapattım mutfağa gittim bardağımı götürmeye ordan ne oldu nası olduysa temizliğe giriştim
banyodaki kutularımı toparladım çamaşırları topladım ütü yaptım çanta ve kaban dolabımı düzelttim sehpaların yerlerini değiştirdim yeni örtüler serdim
eşimin çekmecelerini düzelttim giymediklerini attım falan sonra bulaşık makinesi doldurdum etraftaki temiz şeylerle
mutfakta köşe dolabım var fotoda gördüyseniz oraları sildim süslerin yerlerini değiştim sandalye tepesindeyki eşim geldi
sen yine napıosun dedi saat 10,30 olmuş :26: ordan mutfak avizesini gördüm sökte siliyim dedim
selam kızlar ....
huhh yeni bitti temizliktekim bugün, eleman yok..ben yaptım temizliği ...
eve gidince de hem kendi evmini, hemde kaynanamın evini temizlicem,, çinkim salı falan geleceklermiş , temiz görsün evi
nerelerdesin yaa akşam ki yemekten zehirlendin sandım :26: (Allah korusun)
nasıldı yemekler
selam kızlar ....
huhh yeni bitti temizliktekim bugün, eleman yok..ben yaptım temizliği ...
eve gidince de hem kendi evmini, hemde kaynanamın evini temizlicem,, çinkim salı falan geleceklermiş , temiz görsün evi
ayy dileekohhh mis gibi cmt vallaa
özgeee
afferim eşinee
sapasağlamım :) anca bitti büronun temizliği
süperdi valla, çok marifetliymiş meğersem"başarılarının devamınıda beklerim kocacım" dedim "hı-hı, beklersin" dedi
valla maşallah o zaman eşinevalla eşimin sotesi de pilavı da muhteşem olmuş, inanamadım kızlarrçorba bilem yapmı, tabisii hazır
valla soteden hiççç kalmadı, pilavdan azbiraz kaldı
yok kuzu var sende bişeyler bencede
napsaki eşin, akşamları seni koltuğamı bağlasa napsa :26:
çok güldüm buna yaa... Öyle deme dileğim yaa her kadının yaptığı şeyler sende biraz daha titizlik var o kadar
Herkes gitmekten bahsediyo biz burdayız daimi personel olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?