2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

evet :)

ohh geziceksin yani

ohh ne alaaa

dilek bi çözüm bulmak lazım .... valla hiç olmadı bi dr git bence ....psikolojik bu yaaa :26:

Selam kızlar nasılsınız? Bugün evi temizlemem lazım artık iyice b.k götürdü etraf derlnip toplanacak bulantılardan hiçbir şeyle ilgilenememiştim bugün daha iyiyim fırsat bu fırsat yapayım. az geçmişe bakıp geliyorum

ay dilekçim ben de kara bayılırım sabah bembeyaz görünce ortalığı içimi bi mutluluk kapladı ama tabi bizim ev yokuşların arasında kayıp düşmekten korkuyorum Allah korusun bebişimi

bence dilekçim ne yapmaya gittiysen bi yere sadece onu yap ve çık seni bişiler dürtüyor sanırım temizlik konusunda duramıyorsun

hayır canım zannetmioum bugün gelmez pzt kalır

yaniii

daha kaş+bıyık aldırcam .... 2 evi temizlicem ...yemek yapcam :26:

bi müşteriden para bekliyoz, inşallah ona nöbet tutturmaz...ben şimdi bi gideyim yanına bakalyım ne dicek

Anladım canım normalde bugün açıkmış kargolar ama yinede gelmez heralde pzt. ne kalır
..
Keşke yarım gün çalışsak eşim saat 1 de çıktı işten off ben akşama kadar burdayım mecbur

yaa oda daha kötü eşin işte diil ama sen çalışıosun benim de moralim "0" olurdu yani

yaa oda daha kötü eşin işte diil ama sen çalışıosun benim de moralim "0" olurdu yani

Maalesef yapacak bişeyim yok özel sektöre lanet olsunn işte evli bari 1-2 saat erken bırakalım demiyolar evim berbat gidip temizlik yapmam lazım yarında dersaneye gidip görüşecez kayıt iptali için bakalım nolcak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…