zuzumm aferin kocana, demek isteyince güzel güzel yapılıyormuş
ben de eve gidince temizlik yapcam. yarın askerdeki arkadaşım çarşı iznine çıkıyormuş. burda Salamis harabeleri diye bir yer var. orayı görmek istiyorum. beraber oraya ya da Girne'ye gideriz diye konuştuk. o yüzden yarına iş bırakmamam lazım.
afferim eşinee
valla maşallah o zaman eşine
saol ya koltuga bağlama fikri için ama eşim öle bişi yapmaz o
kahve yapsana
kuruyemiş yok mu
çikolata getirsene
cola mı içsen gibi cümleleri yarım saat bi sıralayıp benden hizmet beklio
bence benimki normal değil çünkü rahatsızım duramıoum yani ordan onu çıkarıoum ordan onu
yakın ark. da dio biraz bırak kendini yıpratıosun die
sinir bozukluğu yaşıoum sonrada ağlıoum zaman zaman
Bu gün kaynanamlarin evlilik Yil dönümleri Kayin pederim bizide yemege götürüyor
33. seneleri
24 Aralik Kaynamalarin
28 Aralik Annemlerin
2 Ocakda Bizim
Sira sira :)
ankara tamamen soğudu dün akşam ve bugünde kar geldi zaten hastalıklar iice artar
bende bugün yalnızım 10 kişilik ofiste şuan 3 kişiyiz ben zaten üst katta yalnızım nası uykum gelio anlatamam :93:
zuzu nerde o cmt gelio die biliodum
dün eşinin tavuk sotesinden mi zehirlendi ki
ohhh mis gibi cmt vallaa
özgeee
benimde temizlik yapmam lazım
dün akşam gittim bugün hiç bişi yapmıcam dedim
üstümü değiştim battaniyemi aldım tvyi de açtım yattım.
7de 20 falandı 8de ark aradı konuştuk ettik 8.30da tlf kapattım mutfağa gittim bardağımı götürmeye ordan ne oldu nası olduysa temizliğe giriştim
banyodaki kutularımı toparladım çamaşırları topladım ütü yaptım çanta ve kaban dolabımı düzelttim sehpaların yerlerini değiştirdim yeni örtüler serdim
eşimin çekmecelerini düzelttim giymediklerini attım falan sonra bulaşık makinesi doldurdum etraftaki temiz şeylerle
mutfakta köşe dolabım var fotoda gördüyseniz oraları sildim süslerin yerlerini değiştim sandalye tepesindeyki eşim geldi
sen yine napıosun dedi saat 10,30 olmuş :26: ordan mutfak avizesini gördüm sökte siliyim dedim
in aşağı hadi dedi :18: neyse yemek hazırladım yedi toparlayıp oturdum.
veee karar verdim ben sıkıntılıyım
nası yenebilirim bunu yaa
ay dilekçim ben de kara bayılırım sabah bembeyaz görünce ortalığı içimi bi mutluluk kapladı ama tabi bizim ev yokuşların arasında kayıp düşmekten korkuyorum Allah korusun bebişimi
kaçıyorummm, iyi tatiller herkese
..... Eki Görüntüle 313254 .....
zuzu özge nereye kayboldunuz :26:
Burdayım dileğimmçok sıkıcı bigün yarışmalara bakıyorum
...
ha sana aklıma gelmişken sorim de Ben trendyoldan ayakkabı aldım ya kargo zamanı 23.12.2011-30.12.2011 arası dün çıkmış olsa bugün gelirmi, Cumartesi açıkmıdır ki :44:
hayır canım zannetmioum bugün gelmez pzt kalır
zuzu özge nereye kayboldunuz :26:
offf patronumun yiğeni geldi,ilkokula gidiyo ...kartonlara bişeyler kesip yapıştırdık ...işim yok, eve git demiyo da
dışarda şimdi, gelsin dicem yaaa ,diğer elemanda yok
Anladım canım normalde bugün açıkmış kargolar ama yinede gelmez heralde pzt. ne kalır
..
Keşke yarım gün çalışsak eşim saat 1 de çıktı işten off ben akşama kadar burdayım mecbur
yaa oda daha kötü eşin işte diil ama sen çalışıosun benim de moralim "0" olurdu yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?