2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

dilsad şimdi dikkatii çekti de senin perdelerin kruvaze dimi? Kullanımı nasıl oluyor zor oluyor mu? Ben de yatak odasına yaptırmayı istemiştim ama oraya olmaz her zaman açık mı tutacan camını demişlerdi; yaptıramamıştım. Normal tül altına da stor güneşlik yaptırdım; ama aklım kaldı.

siyah daha bi güzel olmuştur diye düşünüyorum. güle güle oturun canım :)))

bebişininde hediyeleri çok güzelmiş. iyi günlerde kullanın

:13:

güle güle kullan canım ...

çabuk kirleniyo diyemi, değişmiştin

yok canım su damlasa leke oluyordu kumaşında sorun varmış, eşim siyah olsun istedi değişsin dediklerinde. siyah daha bi tok durdu gibi, hoşumuza gitti.

dilşad, bebişinin hediyeleri de çokk güzelll

tşk ederimm canımm

çok memnunum canım ama yatak odama ııh ben de yaptırmazdım, yatak odamdaki katlamalı. bunun kullanımı salon için gayet rahat.

siyah daha bi güzel olmuştur diye düşünüyorum. güle güle oturun canım :)))

bebişininde hediyeleri çok güzelmiş. iyi günlerde kullanın
tşk ederimm canım

Son düzenleme:
özgecim nasıl anladınız panik atak olduğunu.

benim eşimdede var gibi geliyor bana. ev kuralarında kalbi küt küt atıyordu dedim bak sakin ol korkuyorum. sonra her konuda çok panikler. ben doğuma giderken napıcaz senin bu halinle diyorum. bende bilmiyorum diyor.

dileğin resimleri görebilen var mı ya??? önizlemede görünüyor ama içine girince yok...

ben de çok panik oluyorum herhangi bir durumda özellikle sınavlarda kazalarda vs ilerde bebek oldugunda ufak tefek kazalarda ne yaparım hiç bilmiyorum. Çok saçma diyebilirisiniz ama özellikle bebek düşünmeden önce uygun bir zamanda eşimle ilk yardım kursuna gitmeyi düşünüyoruz belki biraz bu şekilde rahatlayabilirim.

Elficim öyle bir tanı koymadı doktor diğer şikayetlerindede hiçbirşey çıkmadı Allaha şükür bence öyle yani mesela gece kalkmış midesi ağrıyorken nefes alamamış kalbi atmaya başlamış bende uyandım balkona çıkmıştı arkasından koştum kalbine baktım hızlı hızlı atıyordu kendi kendine heyecan yapıyor nefes alamıyorum diyerekten. Sonra bana hep der eşim sen hamile kalsan ben napacam çok evhamlı böyle konularda mesela en ufak şey istifra edecek olsam benden önce kendi kötü oluyor sonra ben onu teselli ediyorum
Bilmiyorum hiçç doğumumu düşünmek istemiyorum çıkana kadar gider ölür heyecandan
Eşin nasıl oluyor senin ??

Tamam zuzu bu konuyu kapatalım artık öyle diyosanız öyledir ozaman... Çok sağolun hepiniz...

:26::105:

neresi saçma canım .... bence gayet güzel bi fikir ....buralarda öle kurs olduğunu sanmıyorumda, öle bi kitapçık falan almayı planlıyorum bende

canım ekosu falan çekilmedimi? kalp ritmiyle alakalı gibi geldi, nefes falan alamaması..

benim eşim panikleyince istifra ediyormuş ben daha hiç görmedim ama ben istifra ederken bakamıyor. her konuda panik. bende kendimce ona yine panik atağın tuttu diyorum ama böyle bi teşhis eşimede konmadı. özellikle araba kullanırken dikkatimi dağıldımı toparlamak zor.

Evet canım ekg si çekildi falan hepsi normal çıktı kalptede sorun yok bilmiyorum nasıl başa çıkacam bu durumla dün gece yine uyandı ışık açık yatıyoruz zaten tv açmış bende kalktım tek bırakmayım diye konuştum biraz sonra tv izledik öyle geri uyumuşuz işte
..
Sirken bencede mantıklı en azından tedbir almış olduğunuzun düşüncesi bile rahatlatır sizi..
...
Zuzu

bana da mantıklı geliyor ama işte ailelere dedigimizde kesin abartmayın çocuklar... diye tepki alırız.

sinem evlilik yıldönümünüz yaklaşıyor ne yapmayı planlıyorsun???

Nokturnal panik: Uykudan ani bir çarpıntı ve korku ile uyanıldığı paniklerdir. Hemen pencere açılır ve hava alınmaya çalışılır uykuda "panikle ölürüm" diye kişinin uykusu kaçar bilinçli olarak uyumamaya çalışır. Zamanla uykusuzluğun getirdiği diğer sorunlarda ortaya çıkar.

Gastro intestinal panikler: Midede , karında başlayıp göğüse doğru dalga dalga yayılan fenalık hissidir. Boğazda düğümlenme yumru hissi oluşturur. Beraberinde bulantı , şişkinlik , gaz, ishal olabilir. Bu türünün "abdominal epilepsiyle" ayırd edilmesi önemlidir.

Bunları buldum araştırırken aynı böyleydi yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…