Tamam zuzu bu konuyu kapatalım artık öyle diyosanız öyledir ozaman... Çok sağolun hepiniz...özgeeene didim ben
illa yazmamızmı gerekiyoduu, merak ettiğimizi belli etmek için
tripcann
Tamam zuzu bu konuyu kapatalım artık öyle diyosanız öyledir ozaman... Çok sağolun hepiniz...
:13:
güle güle kullan canım ...
çabuk kirleniyo diyemi, değişmiştin
dilşad, bebişinin hediyeleri de çokk güzelll
dilsad şimdi dikkatii çekti de senin perdelerin kruvaze dimi? Kullanımı nasıl oluyor zor oluyor mu? Ben de yatak odasına yaptırmayı istemiştim ama oraya olmaz her zaman açık mı tutacan camını demişlerdi; yaptıramamıştım. Normal tül altına da stor güneşlik yaptırdım; ama aklım kaldı.
tşk ederimm canımsiyah daha bi güzel olmuştur diye düşünüyorum. güle güle oturun canım :)))
bebişininde hediyeleri çok güzelmiş. iyi günlerde kullanın
özgecim nasıl anladınız panik atak olduğunu.
benim eşimdede var gibi geliyor bana. ev kuralarında kalbi küt küt atıyordu dedim bak sakin ol korkuyorum. sonra her konuda çok panikler. ben doğuma giderken napıcaz senin bu halinle diyorum. bende bilmiyorum diyor.
Tamam zuzu bu konuyu kapatalım artık öyle diyosanız öyledir ozaman... Çok sağolun hepiniz...
ben de çok panik oluyorum herhangi bir durumda özellikle sınavlarda kazalarda vs ilerde bebek oldugunda ufak tefek kazalarda ne yaparım hiç bilmiyorum. Çok saçma diyebilirisiniz ama özellikle bebek düşünmeden önce uygun bir zamanda eşimle ilk yardım kursuna gitmeyi düşünüyoruz belki biraz bu şekilde rahatlayabilirim.
Elficim öyle bir tanı koymadı doktor diğer şikayetlerindede hiçbirşey çıkmadı Allaha şükür bence öyle yani mesela gece kalkmış midesi ağrıyorken nefes alamamış kalbi atmaya başlamış bende uyandım balkona çıkmıştı arkasından koştum kalbine baktım hızlı hızlı atıyordu kendi kendine heyecan yapıyor nefes alamıyorum diyerekten. Sonra bana hep der eşim sen hamile kalsan ben napacam çok evhamlı böyle konularda mesela en ufak şey istifra edecek olsam benden önce kendi kötü oluyor sonra ben onu teselli ediyorum
Bilmiyorum hiçç doğumumu düşünmek istemiyorum çıkana kadar gider ölür heyecandan
Eşin nasıl oluyor senin ??
canım ekosu falan çekilmedimi? kalp ritmiyle alakalı gibi geldi, nefes falan alamaması..
benim eşim panikleyince istifra ediyormuş ben daha hiç görmedim ama ben istifra ederken bakamıyor. her konuda panik. bende kendimce ona yine panik atağın tuttu diyorum ama böyle bi teşhis eşimede konmadı. özellikle araba kullanırken dikkatimi dağıldımı toparlamak zor.
ama hep konuştuk bunu topicte , istiyoduysan neden bende varım demedinki :26:
kaç gün bekledim, katılmak isteyenleri :101:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?