2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

anlattıklarınla çok benzerler. bence üzerinde dur

bana da mantıklı geliyor ama işte ailelere dedigimizde kesin abartmayın çocuklar... Diye tepki alırız.

Sinem evlilik yıldönümünüz yaklaşıyor ne yapmayı planlıyorsun???

sölemeyin sizde :) herşeyibilmek zorundalarmı ...

görmedim hic ben

neyse saglik olsun.

sağlık olsun, seneye inşallah

:18::18: Yaa canım inşallah bidaha olmaz hiçç

kızlar bugünü çok beklemiştim nası heveslenmiştim şimdi halimi görseniz perişan durumdayım çok kötü bi gece geçirdim.
yazamıoum duramıoum burda kimse özellikle nekim yanlış anlama hediye ile alakalı değil hiç bişi gerçekten çok beğendim ama şuan konuşabilcek durumda diilim maalesef
sadece bunu sölemek geldi içimden sizlere beni yanlış anlamayın die .....

Dilekk nolduu şimdi msnden söyle burdan yazamıyorsan canım noldu yaa :26:

kuzum nolduuuu :18:

ne oldu gecee :26:

canım neyin var noldu? Belki paylaşmak istersen seni dinleriz. Ben bir sıkıntım oldugunda sizlere yazınca inanılmaz rahatlıyorum.

dilek neyin var? ne oldu? :26: :26:

hepinize çok tesekkür ederim
dün akşam eltimle kızılayda buluştuk gezdik eve geldim abimi aradı
benim eşimden için gelince hbr verin bende gelim demiş

herşey normaldi....

eşim 10da geldi eltim msj attı geldi sende gel die
22,20de gelioum die bi msj

gece 4e kadar bekledik.......... yok hala yok yani

4te yattım eşim sabah dilek saat 9 dedi
nası giyindim noldu bilmioum gece yattıklarımın yarısı üstümde çantam onum bunum ne bilim rezaletim yani
çıktık işe geldim
müdür bi bağırdı bana onunda kırığı var hatun rahat takılır sorun yok
bana sesini yükseltince
ben bir cırlamaya başladım kavga gürültü işte

şimdi eşimin bişiden hbri yok eltime beni ara die not yazdım aramadı abim hala ortada diil

canım dur bi dakika anlamadım ki ben.. eltinin eşi mi gelmemiş tüm gece?
senin eşin mi? patronunla sabah geç kaldığın için mi tartıştınız? :26:

Canım telefondan ulaşamıyormusunuz abine böyle şeyleri varmıydı önceden geç gelme gibi haber vermeme gibi :26:

dileğim biraz sakinleş uygun bir ara gir yöneticine durumu üstü kapalı anlat böyle olmasını istemedim ; kusura bakmayın filan de; eminim yumuşayacaktır.

Eşinin abisi olarak anladım bende. eltin sizdemi kaldı peki? Telefonu kapalımı ki? eşine demedin mi abinde gelicem diye aradı ama gelmedi diye.

kızlar annemi aradım misafiri geliyomuş öğleden sonra benim de ofiste işlerim pek yok ben çıkıyorum yarına hediyemi yüklerim ben de hem yeni aldığım abajrumu da gösteririm biraz kafamı karıştırdı sizlerden de fikir alırım

Abim eşimin abisi işte. Eşimin yapcak bişiyi yoktu ki sürekli msj attı geldim gelioum die ama gelmedi eşim yatın artık burda kal dedi. Eltim zaten tmm dedi yattık 4te hala kimseden ses yok böle şeyi arada olurdu ama 1de falan gelirdi ya gelioum dio her yarım saatte bir yani
Patrona gelince ağzıma geleni saydım herkese eşit davran ben senin azarlamalarını çekebilcek durumda diil insan gibi konuş falan dedim.
yaa çoooook kötüyüm

ayy dilekk patronla kavganız kötü olmuş, şimdi tüm günün huzursuz geçecek

ama ben en çok,eşinin abisini merak ettim, halen mi yok ortada..başına bişey gelmesin gerçi daha önce böle yapıyomuydu bilmiyomda, eltini düşünemiyorum yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…