- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
Nokturnal panik: Uykudan ani bir çarpıntı ve korku ile uyanıldığı paniklerdir. Hemen pencere açılır ve hava alınmaya çalışılır uykuda "panikle ölürüm" diye kişinin uykusu kaçar bilinçli olarak uyumamaya çalışır. Zamanla uykusuzluğun getirdiği diğer sorunlarda ortaya çıkar.
Gastro intestinal panikler: Midede , karında başlayıp göğüse doğru dalga dalga yayılan fenalık hissidir. Boğazda düğümlenme yumru hissi oluşturur. Beraberinde bulantı , şişkinlik , gaz, ishal olabilir. Bu türünün "abdominal epilepsiyle" ayırd edilmesi önemlidir.
Bunları buldum araştırırken aynı böyleydi yaa
bana da mantıklı geliyor ama işte ailelere dedigimizde kesin abartmayın çocuklar... Diye tepki alırız.
Sinem evlilik yıldönümünüz yaklaşıyor ne yapmayı planlıyorsun???
görmedim hic ben
neyse saglik olsun.
nokturnal panik: uykudan ani bir çarpıntı ve korku ile uyanıldığı paniklerdir. Hemen pencere açılır ve hava alınmaya çalışılır uykuda "panikle ölürüm" diye kişinin uykusu kaçar bilinçli olarak uyumamaya çalışır. Zamanla uykusuzluğun getirdiği diğer sorunlarda ortaya çıkar.
gastro intestinal panikler: midede , karında başlayıp göğüse doğru dalga dalga yayılan fenalık hissidir. Boğazda düğümlenme yumru hissi oluşturur. Beraberinde bulantı , şişkinlik , gaz, ishal olabilir. Bu türünün "abdominal epilepsiyle" ayırd edilmesi önemlidir.
Bunları buldum araştırırken aynı böyleydi yaa
kızlar bugünü çok beklemiştim nası heveslenmiştim şimdi halimi görseniz perişan durumdayım çok kötü bi gece geçirdim.
yazamıoum duramıoum burda kimse özellikle nekim yanlış anlama hediye ile alakalı değil hiç bişi gerçekten çok beğendim ama şuan konuşabilcek durumda diilim maalesef
sadece bunu sölemek geldi içimden sizlere beni yanlış anlamayın die .....
bana da mantıklı geliyor ama işte ailelere dedigimizde kesin abartmayın çocuklar... diye tepki alırız.
sinem evlilik yıldönümünüz yaklaşıyor ne yapmayı planlıyorsun???
kızlar bugünü çok beklemiştim nası heveslenmiştim şimdi halimi görseniz perişan durumdayım çok kötü bi gece geçirdim.
yazamıoum duramıoum burda kimse özellikle nekim yanlış anlama hediye ile alakalı değil hiç bişi gerçekten çok beğendim ama şuan konuşabilcek durumda diilim maalesef
dilek neyin var? ne oldu? :26: :26:kızlar bugünü çok beklemiştim nası heveslenmiştim şimdi halimi görseniz perişan durumdayım çok kötü bi gece geçirdim.
canım dur bi dakika anlamadım ki ben.. eltinin eşi mi gelmemiş tüm gece?hepinize çok tesekkür ederim
dün akşam eltimle kızılayda buluştuk gezdik eve geldim abimi aradı
benim eşimden için gelince hbr verin bende gelim demiş
herşey normaldi....
eşim 10da geldi eltim msj attı geldi sende gel die
22,20de gelioum die bi msj
gece 4e kadar bekledik.......... yok hala yok yani
4te yattım eşim sabah dilek saat 9 dedi
nası giyindim noldu bilmioum gece yattıklarımın yarısı üstümde çantam onum bunum ne bilim rezaletim yani
çıktık işe geldim
müdür bi bağırdı bana onunda kırığı var hatun rahat takılır sorun yok
bana sesini yükseltince
ben bir cırlamaya başladım kavga gürültü işte
şimdi eşimin bişiden hbri yok eltime beni ara die not yazdım aramadı abim hala ortada diil
hepinize çok tesekkür ederim
herşey normaldi....
nası giyindim noldu bilmioum gece yattıklarımın yarısı üstümde çantam onum bunum ne bilim rezaletim yani
çıktık işe geldim
bana sesini yükseltince
şimdi eşimin bişiden hbri yok eltime beni ara die not yazdım aramadı abim hala ortada diil
hepinize çok tesekkür ederim
herşey normaldi....
çıktık işe geldim
bana sesini yükseltince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?