2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

eltin ne kadar üzülmüştür şimdi acaba başka birimi var ya. gerçi öyle olsa sabah ortaya çıkardı ama hala yok ortalıklarda diyorsun. eşin alsın abisini karşısına konuşsun.

patronuda boşver her zaman onlar haklılar herşeyi onlar bilirler.

upssss :26: bende adamı merak ettiydim geliyom geliyom diyipte gelmemesi neyse aklımdakini yazmıyım :44:

üzme kendini daha daa

eltim aradı hala bizde ama abim aramamış
eşim aradı açmadı ben iş yerini aradım yok

adam yok yok yok

Son düzenleme:
dilekcim Allah size de, eşine de sabır versin. ben olsam kafayı yemiştim kesin...

dilekcim Allah size de, eşine de sabır versin. ben olsam kafayı yemiştim kesin...

yarenim hiç bişi yapamıoum yaa
hiç bişi eltim eve gitcek birazdan
umut edioum ki evdedir inş.

eşim rahat yani onu da anlamadım ne kadar rahatsın dedim napim yaa ne yapabilirim yok nerden buluyum dio

Dilek öyle düşünme canım niye rezil edesinn hayatta daha önemli şeyler var inş. bulunur kaynın eşine de allah sabır versin zorr

6 aylık haziranda evlenmişlerdi

Eşim rahat yani onu da anlamadım ne kadar rahatsın dedim napim yaa ne yapabilirim yok nerden buluyum dio

yaa dilek ,ya kötü bişey geldi başına yada benim düşündüğüm gibi (umarım öle değildir) başka biriyle :26: Yalnış anlama nolurr... Aslında daha 6 ay olmuş evleneli ,öle bişey olduğunu sanmak istemiyorum :44:

Ama eşin bişeyler biliyo gibime geldi, kardeşş ya kardeşşş, senin kardeşin ortada olmasa " napim, nerden bulayım" diyebilirmisin

hediye faslını rezil ettim dimi
neşenizi kaçırdım
ama çok üzgünüm

ay saçmalama yaaa
ben çok merak ettim kaynını ve eltini :18:

ben olsam heralde polise gitmiştim şimdiye

eşinin mesajlara cevap vermiş dün gece, peki bugün hiç mesajlaşmışlarmı iki kardeş

akşam misafirim var yaa ...

eve gidince hemen yapabileceğim basit bi tatlı varmıkii :44: bi 10 kişilik falan.... çok oyalamıyacak beni , çünkü daha banyoyu temizliyip, salona kurusun diye yaydığım çamaşırlarıda katlamam lazım ..

dün akşam çok üşüyorum diye, bişey yapmadım

kızlar atladığım bişi olmuş eltim nerdesin gel artık insanlar yatcaklar keyfin yerinde sanırım ama gel gibi bişi yazmış
ne keyfi ben kavga ettim emniyetteyim demiş
ama inanmadık mesaj atamazdı yani herşeyini alacakları için

eşimde dün gece ile ilgili bişi bilmio ama genel olarak bildiği için bişiler çevirio du bakalım dio

eltim eve gidio şimdi onu beklioum merakla
rüyamda gördüm evdeydi dio
git bak kuzum dedim yanına gelim dedim yok dedi
ay hiç bişi yapamıoum yaaa

eşim rahat yani onu da anlamadım ne kadar rahatsın dedim napim yaa ne yapabilirim yok nerden buluyum dio

ya insan nasıl rahat olur ki? bence de zuzunun dediği gibi vardır bildiği birşeyler. yoksa insan kardeşine bu kadar süre ulaşamazsa çıkar sokak sokak arar yani. inşallah başına kötü birşey gelmemiştir. eltin ne durumda ki? polise falan gidin, telefon sinyalinden falan bakarlar belki ne biliiim

6 aylık haziranda evlenmişlerdi
:105: :105: :105:
kavga felan mı etmişler öncesinde? belki ikisinin arasında bişe olmuştur, ondan gelmemiş olabilir. :26:

hediye faslını rezil ettim dimi
neşenizi kaçırdım
ama çok üzgünüm
böyle şeyler söyleme lütfen
hafta içi ne misafiriymiş o
ben şey gördüm tv de hafta sonu, nişasta helvası onu deniycem bir ara..
hımm sana tatlı düşünelim.. milföy alsan, çikolata da alsan.. milföyü 4 e kesip içine çiko rendesi koyup sarsan sonra süte batırıp toz şekere bulasan, fırında 10 dk pişirsen. çok mu basit olur..?

ben de akşamları çok üşüyorum diye çok birşey yapamıyorum artık ya. dün ev darmadağınıktı valla oturdum öyle, battaniyenin altında. soğukta kalkasım gelmedi hiç. tatlı olarak da aklıma bisküvili irmik tatlısı geliyor canım. hem çok pratik, hem de bereketli olur.

eltim ailesi duysun istemioum anladığım kadarıyla annesi kanser tedavisi görüo zaten üzülsün istemez yani
ben şimdi eve gitmesini beklioum
birde iş yerindeki sekreter 2 saat sonra gelir dedi
tekrar ararım sanırım

*zuzum hemencecik yapılcak 10 kişilik tatlı bilmioum valla
tiramisu derdim ama uzun sürer yani
hazırlar nası olur ki ama 4-6 kişilik dio dimi onlarda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…