- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
Abim eşimin abisi işte. Eşimin yapcak bişiyi yoktu ki sürekli msj attı geldim gelioum die ama gelmedi eşim yatın artık burda kal dedi. Eltim zaten tmm dedi yattık 4te hala kimseden ses yok böle şeyi arada olurdu ama 1de falan gelirdi ya gelioum dio her yarım saatte bir yani
Patrona gelince ağzıma geleni saydım herkese eşit davran ben senin azarlamalarını çekebilcek durumda diil insan gibi konuş falan dedim.
yaa çoooook kötüyüm
ay Allahım yaa :26: kaç yıllık evliler canım?
dilekcim Allah size de, eşine de sabır versin. ben olsam kafayı yemiştim kesin...
6 aylık haziranda evlenmişlerdi
yarenim hiç bişi yapamıoum yaa
hiç bişi eltim eve gitcek birazdan
umut edioum ki evdedir inş.
Eşim rahat yani onu da anlamadım ne kadar rahatsın dedim napim yaa ne yapabilirim yok nerden buluyum dio
hediye faslını rezil ettim dimi
neşenizi kaçırdım
ama çok üzgünüm
yarenim hiç bişi yapamıoum yaa
hiç bişi eltim eve gitcek birazdan
umut edioum ki evdedir inş.
eşim rahat yani onu da anlamadım ne kadar rahatsın dedim napim yaa ne yapabilirim yok nerden buluyum dio
:105: :105: :105:6 aylık haziranda evlenmişlerdi
böyle şeyler söyleme lütfenhediye faslını rezil ettim dimi
neşenizi kaçırdım
ama çok üzgünüm
hafta içi ne misafiriymiş oakşam misafirim var yaa ...
eve gidince hemen yapabileceğim basit bi tatlı varmıkii :44: bi 10 kişilik falan.... çok oyalamıyacak beni , çünkü daha banyoyu temizliyip, salona kurusun diye yaydığım çamaşırlarıda katlamam lazım ..
dün akşam çok üşüyorum diye, bişey yapmadım
akşam misafirim var yaa ...
eve gidince hemen yapabileceğim basit bi tatlı varmıkii :44: bi 10 kişilik falan.... çok oyalamıyacak beni , çünkü daha banyoyu temizliyip, salona kurusun diye yaydığım çamaşırlarıda katlamam lazım ..
dün akşam çok üşüyorum diye, bişey yapmadım
ya insan nasıl rahat olur ki? bence de zuzunun dediği gibi vardır bildiği birşeyler. yoksa insan kardeşine bu kadar süre ulaşamazsa çıkar sokak sokak arar yani. inşallah başına kötü birşey gelmemiştir. eltin ne durumda ki? polise falan gidin, telefon sinyalinden falan bakarlar belki ne biliiim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?