- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
kızlar atladığım bişi olmuş eltim nerdesin gel artık insanlar yatcaklar keyfin yerinde sanırım ama gel gibi bişi yazmış
ne keyfi ben kavga ettim emniyetteyim demiş
ama inanmadık mesaj atamazdı yani herşeyini alacakları için
eşimde dün gece ile ilgili bişi bilmio ama genel olarak bildiği için bişiler çevirio du bakalım dio
eltim eve gidio şimdi onu beklioum merakla
rüyamda gördüm evdeydi dio
git bak kuzum dedim yanına gelim dedim yok dedi
ay hiç bişi yapamıoum yaaa
hafta içi ne misafiriymiş o
ben şey gördüm tv de hafta sonu, nişasta helvası onu deniycem bir ara..
hımm sana tatlı düşünelim.. milföy alsan, çikolata da alsan.. milföyü 4 e kesip içine çiko rendesi koyup sarsan sonra süte batırıp toz şekere bulasan, fırında 10 dk pişirsen. çok mu basit olur..?
ben de akşamları çok üşüyorum diye çok birşey yapamıyorum artık ya. dün ev darmadağınıktı valla oturdum öyle, battaniyenin altında. soğukta kalkasım gelmedi hiç. tatlı olarak da aklıma bisküvili irmik tatlısı geliyor canım. hem çok pratik, hem de bereketli olur.
eltim ailesi duysun istemioum anladığım kadarıyla annesi kanser tedavisi görüo zaten üzülsün istemez yani
ben şimdi eve gitmesini beklioum
birde iş yerindeki sekreter 2 saat sonra gelir dedi
tekrar ararım sanırım
*zuzum hemencecik yapılcak 10 kişiliktatlı bilmioum valla
tiramisu derdim ama uzun sürer yani
hazırlar nası olur ki ama 4-6 kişilik dio dimi onlarda
afferim eşine, inş hep böyle yardımcı olur sana :)))bende ufonun önünden kalkamıyorum. eşime dedim sen git içerde otur ben buz gibi suyun altında bulaşıkları akıtayım tencereleri ovayım.. biraz duygu sömürüsü yaptım öyle :) eldiven almıştık yokmu dedi aldı eldiveni eline taktı ver tamam eldivenle yıkarım dedim. vermedi hepsini yıkadı :))) şaşırdım kaldım elinede yakıştıramadım bari ben yıkayayım sen durula dedim yok dedi çok tuhaf geldi bana. daha önce bulaşıkları akıtıp makinaya koymuşluğu var ama tencere yıkadığını görmedim hiç :)) dedim bari bende çamaşırları makinaya atayım yıkansınlar ben çamaşırla eşim bulaşıkla uğraştı hemencik bitti işimiz. meyve yıkayayım dedim bari jest olarak. güzel bi meyve tabağı hazırladım oturduk bi yandan dizi izledik bi yandan meyve yedik koltuğuda açtık tabi kanıt ın sonralarına doğru ben uyumuşum katil kim öğrenemedim. :)) eşime sordum ben sana sonra anlatırım dedi bak unuttu :)
ben de yapim bi ara, canım çekti. evet o da olur canım.. ama çok bulaşıyor ya o, ben rendeliyorum olayca kapatıyorum milföylerimi her tarafı batırmadanDilek valla bilmiyorum ama ozmn bi iş var bu işin içinde eşinde biliyo bence çıkar akşama kadar m.etme sen artık..
Nek anlattığın tatlıyı ben yemiştim daha önce süper bi tatlı sağol valla yaparım bi ara milföyümde var hem... Ama çiko rendesi yerine şokella koysak içine olmamıı
muska şeklinde de olur evet.. istersen ikiye azcık aç, uzunlamasına böl üçe, çubuk şeklinde sar :))ay iice meraklandım, ben bile :26:
yılbaşına gelcek arkiden bikaçı :) evin şeklini şmalini değişcez, e çayın yanına bişey yapayım.. bitanesi ilk defa gelicek evime (arkadaşımın yengesi+abisi)
basit değil, değişik olur ...milföyü 4e bölünce herbirini ,gene muska şeklindemi kapatıcam :) bide o sürülen çikodan olsa, çokmu eriri :26:
duymadım hiç onu :26: ama kabarsın daha iyi olur.. öyle kabarmassa tıkış tıkış yağlı kötü olmaz mı :18:bide nekkk, benim milföyler hep çok kabarırı
kimisinin kabarık olmuyo, bişeyden dolayıydı o galiba..biri dediydi bana
ımm neydi o yaa :44::44: dışarda çok bekletincemi kabarmıyodu neydi
afferim eşine, inş hep böyle yardımcı olur sana :)))
bende ufonun önünden kalkamıyorum. eşime dedim sen git içerde otur ben buz gibi suyun altında bulaşıkları akıtayım tencereleri ovayım.. biraz duygu sömürüsü yaptım öyle :) eldiven almıştık yokmu dedi aldı eldiveni eline taktı ver tamam eldivenle yıkarım dedim. vermedi hepsini yıkadı :))) şaşırdım kaldım elinede yakıştıramadım bari ben yıkayayım sen durula dedim yok dedi çok tuhaf geldi bana. daha önce bulaşıkları akıtıp makinaya koymuşluğu var ama tencere yıkadığını görmedim hiç :)) dedim bari bende çamaşırları makinaya atayım yıkansınlar ben çamaşırla eşim bulaşıkla uğraştı hemencik bitti işimiz. meyve yıkayayım dedim bari jest olarak. güzel bi meyve tabağı hazırladım oturduk bi yandan dizi izledik bi yandan meyve yedik koltuğuda açtık tabi kanıt ın sonralarına doğru ben uyumuşum katil kim öğrenemedim. :)) eşime sordum ben sana sonra anlatırım dedi bak unuttu :)
çaya gelmiyorlarmış aslında evin şekli için geliyorsa bi kek çırp çayın yanına. diğer işlerini halletmene zaman kalır
ben de yapim bi ara, canım çekti. evet o da olur canım.. ama çok bulaşıyor ya o, ben rendeliyorum olayca kapatıyorum milföylerimi her tarafı batırmadan
muska şeklinde de olur evet.. istersen ikiye azcık aç, uzunlamasına böl üçe, çubuk şeklinde sar :))
duymadım hiç onu :26: ama kabarsın daha iyi olur.. öyle kabarmassa tıkış tıkış yağlı kötü olmaz mı :18:
zuzum çatlayan ojeyi normal oje sürüp onun üzerine sürmek gerekiyormuş ben dün direk sürdüm mat ojeler gibi oldu öylede hoşuma gitti ama tırnaklarla kazıyarak çıkıyor böyle. demekki sadece ojenin üzerine sürmek gerekli. tek tırnağıma denicem akşam.
ay evet o normal ojenin üstüne sürüyosun, beyaz varsa beyazın üstüne dür beyaz+kırmızı olur :))
sakıncalımı hamileyken bilmiyorum ama tek tırnağa sürüp eklerim albüme bakarsın.
...
geçen kek götürdüğün kişilerse olmaz tabii. :44:
tammparfümerideki kız, altınsarısı ojenin üstüne siyah çatlak ojeden sürmüş ,eh işte fena değildi :))
..
evet aynı kişiler
ben heralde nekin milföyünden yaparım, hem kolay hem hemencik olacak bişey :)) ama nekk ben çiko rendesiyle uğraşmıım ,şokelladan sürücem
siyahın üstünede olur kırmızı
Kızlaaar bişe sorcam balkonda oturduğumuzda ya da bağda kaldığımız günlerde bebeği yatırmak için, sallanarak uyumak isteyen bi bebek olursa beni yormadan uyusun diye şunu alayım mı? Sizce nasıl?
Eki Görüntüle 315190
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?