2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

bende ufonun önünden kalkamıyorum. eşime dedim sen git içerde otur ben buz gibi suyun altında bulaşıkları akıtayım tencereleri ovayım.. biraz duygu sömürüsü yaptım öyle :) eldiven almıştık yokmu dedi aldı eldiveni eline taktı ver tamam eldivenle yıkarım dedim. vermedi hepsini yıkadı :))) şaşırdım kaldım elinede yakıştıramadım bari ben yıkayayım sen durula dedim yok dedi çok tuhaf geldi bana. daha önce bulaşıkları akıtıp makinaya koymuşluğu var ama tencere yıkadığını görmedim hiç :)) dedim bari bende çamaşırları makinaya atayım yıkansınlar ben çamaşırla eşim bulaşıkla uğraştı hemencik bitti işimiz. meyve yıkayayım dedim bari jest olarak. güzel bi meyve tabağı hazırladım oturduk bi yandan dizi izledik bi yandan meyve yedik koltuğuda açtık tabi kanıt ın sonralarına doğru ben uyumuşum katil kim öğrenemedim. :)) eşime sordum ben sana sonra anlatırım dedi bak unuttu :)

Dilek valla bilmiyorum ama ozmn bi iş var bu işin içinde eşinde biliyo bence çıkar akşama kadar m.etme sen artık..
Nek anlattığın tatlıyı ben yemiştim daha önce süper bi tatlı sağol valla yaparım bi ara milföyümde var hem... Ama çiko rendesi yerine şokella koysak içine olmamıı

ay iice meraklandım, ben bile :26:

yılbaşına gelcek arkiden bikaçı :) evin şeklini şmalini değişcez, e çayın yanına bişey yapayım.. bitanesi ilk defa gelicek evime (arkadaşımın yengesi+abisi)

basit değil, değişik olur ...milföyü 4e bölünce herbirini ,gene muska şeklindemi kapatıcam :) bide o sürülen çikodan olsa, çokmu eriri :26:

bisküvili irmiki, alayımtarifi bugün olmasada yaparım sonra

yazık kıza

çok şey istedim dimmi ....
tiramisu yetişmez evet

bide nekkk, benim milföyler hep çok kabarırı

kimisinin kabarık olmuyo, bişeyden dolayıydı o galiba..biri dediydi bana

ımm neydi o yaa :44::44: dışarda çok bekletincemi kabarmıyodu neydi

çaya gelmiyorlarmış aslında evin şekli için geliyorsa bi kek çırp çayın yanına. diğer işlerini halletmene zaman kalır

afferim eşine, inş hep böyle yardımcı olur sana :)))

ben de yapim bi ara, canım çekti. evet o da olur canım.. ama çok bulaşıyor ya o, ben rendeliyorum olayca kapatıyorum milföylerimi her tarafı batırmadan

muska şeklinde de olur evet.. istersen ikiye azcık aç, uzunlamasına böl üçe, çubuk şeklinde sar :))

bide nekkk, benim milföyler hep çok kabarırı

kimisinin kabarık olmuyo, bişeyden dolayıydı o galiba..biri dediydi bana

ımm neydi o yaa :44::44: dışarda çok bekletincemi kabarmıyodu neydi
duymadım hiç onu :26: ama kabarsın daha iyi olur.. öyle kabarmassa tıkış tıkış yağlı kötü olmaz mı :18:

hazır pastaban al, neskayfeyle ısla, krema sür al sana pasta, hatta keki bardkla kes, her kişiye özel pasta olsun.

zuzum çatlayan ojeyi normal oje sürüp onun üzerine sürmek gerekiyormuş ben dün direk sürdüm mat ojeler gibi oldu öylede hoşuma gitti ama tırnaklarla kazıyarak çıkıyor böyle. demekki sadece ojenin üzerine sürmek gerekli. tek tırnağıma denicem akşam.

çaya gelmiyorlarmış aslında evin şekli için geliyorsa bi kek çırp çayın yanına. diğer işlerini halletmene zaman kalır

canım geçen onlara gittik, kek yapmıştım ben evde, aldım götürdüm keki, gene kek yapmayım

hmm çubukda olur :) ikisindende yapim :))

yok yok kabarık severim bende

ay evet o normal ojenin üstüne sürüyosun, beyaz varsa beyazın üstüne dür beyaz+kırmızı olur :))

sakıncalımı hamileyken bilmiyorum ama tek tırnağa sürüp eklerim albüme bakarsın.

...

geçen kek götürdüğün kişilerse olmaz tabii. :44:

tamm parfümerideki kız, altınsarısı ojenin üstüne siyah çatlak ojeden sürmüş ,eh işte fena değildi :))

..

evet aynı kişiler

ben heralde nekin milföyünden yaparım, hem kolay hem hemencik olacak bişey :)) ama nekk ben çiko rendesiyle uğraşmıım ,şokelladan sürücem

youtube ta video izledim kızda sarı üzerine siyah sürdü bende mat beyaz üzerine kırmızıyı süreyim :)

Kızlaaar bişe sorcam balkonda oturduğumuzda ya da bağda kaldığımız günlerde bebeği yatırmak için, sallanarak uyumak isteyen bi bebek olursa beni yormadan uyusun diye şunu alayım mı? Sizce nasıl?

canım bunun aynısı görümcemde var. bebek ilk 6 ay bunun içinde yatardı sürekli kendi yatağını istemezdi. çok alışmıştı buna. iyi ki almışım diyordu görümcem

offf çok sıkıldımm

sabahtan beri boşboş oturuyorum , hiçbi işim kalmadı :26:

öle angarya iş bakayım kendime bari iş oldumu çalışmak istemem, böle boşboş da çok feci bi durummuş ,gene işim olsun azcık yaaa, çok sıkıldım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…