- 19 Mart 2008
- 7.459
- 12
- 358
offf çok sıkıldımm
sabahtan beri boşboş oturuyorum , hiçbi işim kalmadı :26:
öle angarya iş bakayım kendime bariiş oldumu çalışmak istemem, böle boşboş da çok feci bi durummuş ,gene işim olsun azcık yaaa, çok sıkıldım
canım bunun aynısı görümcemde var. Bebek ilk 6 ay bunun içinde yatardı sürekli kendi yatağını istemezdi. çok alışmıştı buna. Iyi ki almışım diyordu görümcem
canım bunun aynısı görümcemde var. Bebek ilk 6 ay bunun içinde yatardı sürekli kendi yatağını istemezdi. çok alışmıştı buna. Iyi ki almışım diyordu görümcem
evet ama siyah ojem yok :))
Kızlaaar bişe sorcam balkonda oturduğumuzda ya da bağda kaldığımız günlerde bebeği yatırmak için, sallanarak uyumak isteyen bi bebek olursa beni yormadan uyusun diye şunu alayım mı? Sizce nasıl?
Eki Görüntüle 315190
ben siyah üzerine çatlayanı beyaz sürüoum çok hoş oluo tamamen diilde mesela yanlamasına sürüoum dikey yada çapraz indirioum daha farklı şeyler çıkıo meselatammparfümerideki kız, altınsarısı ojenin üstüne siyah çatlak ojeden sürmüş ,eh işte fena değildi :))
bu çok tatlı bişiymiş ama ihtiyaç durumunu ben bilememKızlaaar bişe sorcam balkonda oturduğumuzda ya da bağda kaldığımız günlerde bebeği yatırmak için, sallanarak uyumak isteyen bi bebek olursa beni yormadan uyusun diye şunu alayım mı? Sizce nasıl?
Eki Görüntüle 315190
offf çok sıkıldımm
sabahtan beri boşboş oturuyorum , hiçbi işim kalmadı :26:
öle angarya iş bakayım kendime bariiş oldumu çalışmak istemem, böle boşboş da çok feci bi durummuş ,gene işim olsun azcık yaaa, çok sıkıldım
alıyorum o zaman canım kullanan birinden bilgi almış olmak ii oldu. Tşk ederim.
Kocan alsın
Yaa güzel de inşallah, sallamaya alışmaz...
Benim arkadaş hiç sallamıyo 3 aylık oldu, ne kucağa alıştırmak istiyo nede sallamaya ...
Kimisi kucakta uyuturken sallıyo ya, o hiç sallamaz poposuna pıtpıt yapıyo öle uyutuyo , yatağında mızlayıncada iki pıtpıtlıyo yattığı yerden, dalıyo gene uykuya...
Ama sallamaya alışsa kucağına almak isticek :26:
olur tabisi zuzum, annem de nutella ile yapıyotammparfümerideki kız, altınsarısı ojenin üstüne siyah çatlak ojeden sürmüş ,eh işte fena değildi :))
..
evet aynı kişiler
ben heralde nekin milföyünden yaparım, hem kolay hem hemencik olacak bişey :)) ama nekk ben çiko rendesiyle uğraşmıım ,şokelladan sürücem
siyah ve kırmızı çok güzel duruyo :))youtube ta video izledim kızda sarı üzerine siyah sürdü bende mat beyaz üzerine kırmızıyı süreyim :)
bence şimdiden almayı düşünüyosan gerek yok, yaz gelsin, bebiş gelsin duruma göre bakarsınız. :))Kızlaaar bişe sorcam balkonda oturduğumuzda ya da bağda kaldığımız günlerde bebeği yatırmak için, sallanarak uyumak isteyen bi bebek olursa beni yormadan uyusun diye şunu alayım mı? Sizce nasıl?
Eki Görüntüle 315190
hepinize slm......
ama görüldüğü kadar küçük bişey değil ona göre al.
a.s Fatma.. Nasılsın? Bebik nasıl? Belli oldu mu cinsiyetiniz? :)hepinize slm......
selam Fatma nasılsın? Bebiş nasıl? Bu arada bebişinin cinsiyeti belli oldumu?
a.s Fatma.. Nasılsın? Bebik nasıl? Belli oldu mu cinsiyetiniz? :)
a.s Fatma.. Nasılsın? Bebik nasıl? Belli oldu mu cinsiyetiniz? :)
benim çok işim var yılsonu. mizanın hali perişan biraz düzenlemeler yapmam lazım ama yapmıyorum başlasam iyi olacak yaaa
ben siyah üzerine çatlayanı beyaz sürüoum çok hoş oluo tamamen diilde mesela yanlamasına sürüoum dikey yada çapraz indirioum daha farklı şeyler çıkıo mesela
eltim eve gitti yok
patron aramış eltimi bende merak edioum işe gelmedi gibilerinden
artık benim eşimde napsak demeye başladı
o içki sızdı otelde kaldı zannediodu belkide ama durumun endişeliği olduğunu çözdü artık ben bi arayım etrafı dedi
hepinize slm......
hepinize slm......
sonra stres yapıcam, karnınada ağrılar girecek
hmm iyi fikir
..
inşallah kötü bişey yoktur... çok ilginç kaç saattir yok ortalarda....bence polise gidin :26: hani 2 saate gelir dediydi ya işyerinden ....nereye gitmişki 2 saate gelir dedi kadın :44:
selam canım, nasılsın
hg canım nasılsın,bebiş nasıl?
ablamın oğlu hep ayakta sallanıyor annem ya da kayınvalidem bakacağı için kesin onlar da sallayacaklar en azından çocuğu ben uyuturken zorlanmadan sallarım oturduğum yerden hem de yazın bağa çok gidip gelcez, veranda da oturacağız çocuk sefil olmasın die niyetlendim buna, al derseniz çıkıp babamın kredi kartını alcam benm kartta limit yok. Bu 136 lira, alıyım mı?
olur tabisi zuzum, annem de nutella ile yapıyo
siyah ve kırmızı çok güzel duruyo :))
bence şimdiden almayı düşünüyosan gerek yok, yaz gelsin, bebiş gelsin duruma göre bakarsınız. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?