2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

benim çok işim var yılsonu. mizanın hali perişan biraz düzenlemeler yapmam lazım ama yapmıyorum başlasam iyi olacak yaaa

canım bunun aynısı görümcemde var. Bebek ilk 6 ay bunun içinde yatardı sürekli kendi yatağını istemezdi. çok alışmıştı buna. Iyi ki almışım diyordu görümcem

alıyorum o zaman canım kullanan birinden bilgi almış olmak ii oldu. Tşk ederim.

canım bunun aynısı görümcemde var. Bebek ilk 6 ay bunun içinde yatardı sürekli kendi yatağını istemezdi. çok alışmıştı buna. Iyi ki almışım diyordu görümcem

alıyorum o zaman canım kullanan birinden bilgi almış olmak ii oldu. Tşk ederim.

evet ama siyah ojem yok :))

kocan alsın

yaa güzel de inşallah, sallamaya alışmaz...

benim arkadaş hiç sallamıyo 3 aylık oldu, ne kucağa alıştırmak istiyo nede sallamaya ...

kimisi kucakta uyuturken sallıyo ya, o hiç sallamaz poposuna pıtpıt yapıyo öle uyutuyo , yatağında mızlayıncada iki pıtpıtlıyo yattığı yerden, dalıyo gene uykuya...
ama sallamaya alışsa kucağına almak isticek :26:

tamm parfümerideki kız, altınsarısı ojenin üstüne siyah çatlak ojeden sürmüş ,eh işte fena değildi :))
ben siyah üzerine çatlayanı beyaz sürüoum çok hoş oluo tamamen diilde mesela yanlamasına sürüoum dikey yada çapraz indirioum daha farklı şeyler çıkıo mesela

bu çok tatlı bişiymiş ama ihtiyaç durumunu ben bilemem

benimde işim var ama kendimi verip yapamıoum bi türlü

eltim eve gitti yok
patron aramış eltimi bende merak edioum işe gelmedi gibilerinden
artık benim eşimde napsak demeye başladı
o içki sızdı otelde kaldı zannediodu belkide ama durumun endişeliği olduğunu çözdü artık ben bi arayım etrafı dedi

ablamın oğlu hep ayakta sallanıyor annem ya da kayınvalidem bakacağı için kesin onlar da sallayacaklar en azından çocuğu ben uyuturken zorlanmadan sallarım oturduğum yerden hem de yazın bağa çok gidip gelcez, veranda da oturacağız çocuk sefil olmasın die niyetlendim buna, al derseniz çıkıp babamın kredi kartını alcam benm kartta limit yok. Bu 136 lira, alıyım mı?

olur tabisi zuzum, annem de nutella ile yapıyo
youtube ta video izledim kızda sarı üzerine siyah sürdü bende mat beyaz üzerine kırmızıyı süreyim :)
siyah ve kırmızı çok güzel duruyo :))

bence şimdiden almayı düşünüyosan gerek yok, yaz gelsin, bebiş gelsin duruma göre bakarsınız. :))

benim çok işim var yılsonu. mizanın hali perişan biraz düzenlemeler yapmam lazım ama yapmıyorum başlasam iyi olacak yaaa

sonra stres yapıcam, karnınada ağrılar girecek

hmm iyi fikir

..

inşallah kötü bişey yoktur... çok ilginç kaç saattir yok ortalarda....bence polise gidin :26: hani 2 saate gelir dediydi ya işyerinden ....nereye gitmişki 2 saate gelir dedi kadın :44:

hepinize slm......

selam canım, nasılsın

hg canım nasılsın,bebiş nasıl?

bebiş iyi bi sıkıntı yok şimdilik........

piki ozamn öle diyosan, al tabisi işine yarar ama nekin dediği gibi yaza doğru ak istersen, hem belkim daha uygununu bulursun

olur tabisi zuzum, annem de nutella ile yapıyo

siyah ve kırmızı çok güzel duruyo :))

bence şimdiden almayı düşünüyosan gerek yok, yaz gelsin, bebiş gelsin duruma göre bakarsınız. :))

:13: tmm ozamn öle yapıyorum , süte ve şekere banıyorum hopp 10 dk fırına :13: (busefer dk sını ben sormadan sen yazmışın )

yalnız benim merdanem ve oklavam yok kızlar

hiç hamur açmadım ya ,lazım olmadı sadece bikerem bişeyde ihtiyaç duydum onuda kavanoz sağolsun onunla hallettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…