2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

inşallah kötü bişey yoktur... çok ilginç kaç saattir yok ortalarda....bence polise gidin :26: hani 2 saate gelir dediydi ya işyerinden ....nereye gitmişki 2 saate gelir dedi kadın :44:

15 saat oldu
kadına kendimi tanıtmadığım için o hani müsteriyim gibilerinden 2 saat sonra dio
eltim aramışta ona sölemiş gelmedi gelir mi gelmez mi bilmioum ulaşamıouz die

15 saat oldu
kadına kendimi tanıtmadığım için o hani müsteriyim gibilerinden 2 saat sonra dio

karakoldayım demiş ama hala bi karakola gidip soran olmadı. tamam telefonunu alırlar ama belki haber vermek için telefonunu istemiştir mesaj atıp vermiştir geri

almiim o zaman genel kanı bu :) ben şimdi hevesle her şeye sarılıyorum

evet, bi hevesle almak istersin herşeyi şimdi :)))

15 saat oldu
Kadına kendimi tanıtmadığım için o hani müsteriyim gibilerinden 2 saat sonra dio

hmm anladım canım, elfişde demiş, karakola bakmadınızmı, belkim doğru sölüyodur adam ...

Ay ben duramazdım,gider kendim bakardım ...ama öle bi durumu yoksa, yalan sölediyse hiç affedilcek bişey değil bu

Dilekk bugün erken izin alamazsın dimmi,
patronla nasılsın şuan...gidip durumu anlatsan, sabahda buyüzden geç kaldım desen, kadının yanına gitsen iyi olur yaa, ne durumdadır şimdi

tşk ederim sen nasılsın baya yol ilerlemişsin sağlıklı bi şekilde alırsın kucagına inş.

ben de çok şükür canım bi gün ii bi gün halsiz geçiriyorum işte, inşallah canım, hepimiz sağlıklı sıhatli bebişlerimizi kucaklayıp büyütüp mutlu günlerini görürüz inşallah.

ya kızlar ben şu görümce olayını anlayamadım kime noldu biriniz özetleseniz biraz da yoğunum :26:

Nekkkk aynı şeyleri yazmışız kalp kalbe karşı demek ki :))
birebir aynı yazmışız

işte kızırasın azcık çıkart, öyle çiğ de çıkartma

En güzel 6 ile 7 arası çalışıyorum :)))
biz yokuz diye

dilekkk eltinin yerinde olmak istemezdim ya, ne haldedir şimdi. insanın aklına bin türlü şey gelir ya:18:

zuzu irmikli tatlının tarifi:

Malzemeler:
1 litre süt
9 kaşık irmik
12 kaşık şeker
1 paket vanilya
kakaolu bisküvi

Yapılışı:
1 litre süt
9 kaşık irmik
12 kaşık şeker
1 paket vanilya karıştırılarak pişirilir.
Koyulaşınca ve kaynayınca ocaktan alınıp su ile ıslatılmış kalıba yarısı dökülür arasına kakaolu bisküvi konup tekrar muhallebi üzerine dökülür.
iyice soğuyunca ters çevrilip afiyetle yenir.

benim tarifim de buna benziyordu ama şeker biraz daha azdı. aralarında 1 kaşık vardı yanlış hatırlamıyorsamm irmik ve şekerin. bir de muhallebinin içine limon kabuğu rendesiyle harika oluyor. üstüne de biraz kakao serpip varsa ceviz ufalayabilirsin. çok güzel oluyorrrr

irmik tatlıısnın buzdolabında bekletilme süresi var ya o işi bozuyor. yoksa çok pratik

e tabii bekleme süresi var biraz. ama o beklerken en azından diğer işlerini yaparsın, zaman kazandırır. misal zuzu yapıp dolaba koyar. evin düzenini yaparlarken tatlı da kıvamına gelmiş olur

sağol canım
geçen haftalarda yapmıştım, arkadaş vermişti irmiğin tarifini (bisküvitsiz) o 1 kaşık margarinde attırdı bana, bunda yok heralde dimmi

irmik tatlıısnın buzdolabında bekletilme süresi var ya o işi bozuyor. yoksa çok pratik

evet o var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…