birazdan kaçta, 6 damı:88:
inşallah kötü bişey yoktur... çok ilginç kaç saattir yok ortalarda....bence polise gidin :26: hani 2 saate gelir dediydi ya işyerinden ....nereye gitmişki 2 saate gelir dedi kadın :44:
15 saat oldu
kadına kendimi tanıtmadığım için o hani müsteriyim gibilerinden 2 saat sonra dio
eltim aramışta ona sölemiş gelmedi gelir mi gelmez mi bilmioum ulaşamıouz die
fatmacım maşallah bebişine ve sana
almiim o zaman genel kanı bu :) ben şimdi hevesle her şeye sarılıyorum
15 saat oldu
Kadına kendimi tanıtmadığım için o hani müsteriyim gibilerinden 2 saat sonra dio
eltim aramışta ona sölemiş gelmedi gelir mi gelmez mi bilmioum ulaşamıouz die
tşk ederim sen nasılsın baya yol ilerlemişsin sağlıklı bi şekilde alırsın kucagına inş.
birebir aynı yazmışızNekkkk aynı şeyleri yazmışız kalp kalbe karşı demek ki :))
işte kızırasın azcık çıkart, öyle çiğ de çıkartmapiki ozamn öle diyosan, al tabisi işine yarar ama nekin dediği gibi yaza doğru ak istersen, hem belkim daha uygununu bulursun
:13: tmm ozamn öle yapıyorum , süte ve şekere banıyorum hopp 10 dk fırına :13:(busefer dk sını ben sormadan sen yazmışın )
biz yokuz diyeEn güzel 6 ile 7 arası çalışıyorum :)))
birebir aynı yazmışız
işte kızırasın azcık çıkart, öyle çiğ de çıkartma
biz yokuz diye
irmik tatlıısnın buzdolabında bekletilme süresi var ya o işi bozuyor. yoksa çok pratik
zuzu irmikli tatlının tarifi:
Malzemeler:
1 litre süt
9 kaşık irmik
12 kaşık şeker
1 paket vanilya
kakaolu bisküvi
Yapılışı:
1 litre süt
9 kaşık irmik
12 kaşık şeker
1 paket vanilya karıştırılarak pişirilir.
Koyulaşınca ve kaynayınca ocaktan alınıp su ile ıslatılmış kalıba yarısı dökülür arasına kakaolu bisküvi konup tekrar muhallebi üzerine dökülür.
iyice soğuyunca ters çevrilip afiyetle yenir.
benim tarifim de buna benziyordu ama şeker biraz daha azdı. aralarında 1 kaşık vardı yanlış hatırlamıyorsamm irmik ve şekerin. bir de muhallebinin içine limon kabuğu rendesiyle harika oluyor. üstüne de biraz kakao serpip varsa ceviz ufalayabilirsin. çok güzel oluyorrrr
irmik tatlıısnın buzdolabında bekletilme süresi var ya o işi bozuyor. yoksa çok pratik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?