e tabii bekleme süresi var biraz. ama o beklerken en azından diğer işlerini yaparsın, zaman kazandırır. misal zuzu yapıp dolaba koyar. evin düzenini yaparlarken tatlı da kıvamına gelmiş olur
sağol canım
geçen haftalarda yapmıştım, arkadaş vermişti irmiğin tarifini (bisküvitsiz) o 1 kaşık margarinde attırdı bana, bunda yok heralde dimmi
Dilek çıkmış kızlar çevrimdışı görünüyor noldu acaba yaa :26: İnş. Kötü bi durum yokturr..
ay hepiciğinizin hediyeleri pek güzel albümlerden baktım güle güle kullanın kızlar
sizde güle güle dinleyin bebişinle :))
ay hepiciğinizin hediyeleri pek güzel albümlerden baktım güle güle kullanın kızlar
o kadar çok mesaj attı ki buna inanmak zor yanikarakoldayım demiş ama hala bi karakola gidip soran olmadı. tamam telefonunu alırlar ama belki haber vermek için telefonunu istemiştir mesaj atıp vermiştir geri
kardeşi ve eşi gitmeyince benim gitmem çok alakasız söledim ama zaten eltim inanmıo karakolda olduğunahmm anladım canım, elfişde demiş, karakola bakmadınızmı, belkim doğru sölüyodur adam ...
Ay ben duramazdım,gider kendim bakardım ...ama öle bi durumu yoksa, yalan sölediyse hiç affedilcek bişey değil bu
bizim 2 patron var küçükle kavga ettim büyük burda iiyiz gitsem giderim ama eltimi annesi çağırmış oraya gitti ona da çaktırmamaya çalışıo çıkıp eve gidip eşyalarımı alcam ve oraya gitcem çünkü hala hbr yok ve eltim o bu akşamda gelmezse yalnız kalamam benimle kalın buraya gelin dedi tmm dedimDilekk bugün erken izin alamazsın dimmi,
patronla nasılsın şuan...gidip durumu anlatsan, sabahda buyüzden geç kaldım desen, kadının yanına gitsen iyi olur yaa, ne durumdadır şimdi
bende kesinlikle istemezdim k.validemlere duyurmak istemio kendi ailesinden saklamaya çalışıo elinden bişi gelmio abimin patronu falanda aramış yok bizde merak ediouz diedilekkk eltinin yerinde olmak istemezdim ya, ne haldedir şimdi. insanın aklına bin türlü şey gelir ya:18:
kuzum aslında burdayım ama zuzunun dediği gibi netim arada problem yaratıoDilek çıkmış kızlar çevrimdışı görünüyor noldu acaba yaa :26: İnş. Kötü bi durum yokturr..
öyle kötü şeyler düşünmeyin canım yaaşuan arkadaşım netten ankarada akşam ki silahlı saldırı haberini buldu abimde kavga ettim demişti
sedyede biri yatıo o kadar benzio ki ama çok bulanık
o kadar çok mesaj attı ki buna inanmak zor yani
kardeşi ve eşi gitmeyince benim gitmem çok alakasız söledim ama zaten eltim inanmıo karakolda olduğuna
bizim 2 patron var küçükle kavga ettim büyük burda iiyiz gitsem giderim ama eltimi annesi çağırmış oraya gitti ona da çaktırmamaya çalışıo çıkıp eve gidip eşyalarımı alcam ve oraya gitcem çünkü hala hbr yok ve eltim o bu akşamda gelmezse yalnız kalamam benimle kalın buraya gelin dedi tmm dedim
bende kesinlikle istemezdim k.validemlere duyurmak istemio kendi ailesinden saklamaya çalışıo elinden bişi gelmio abimin patronu falanda aramış yok bizde merak ediouz die
kuzum aslında burdayım ama zuzunun dediği gibi netim arada problem yaratıo
eltimle az önce konuştum artık bişi yapalım dedim
şu an 19 saat falan oldu yani gelcem demesinin üzerinden bu kadar zaman geçti hala yok
ama en son gece 2de msj attı
12den 2 ye kadar attı yani rahatlıkla sonra ben atma deyince oda kendiliğnden bişi yazmadı ve tlfna hiç bakmıo yani
bi an önce çıkıp kızın yanına gitmek istioum sonra dicem zaten kalk karakola gidelim die
ki ben gidene kadar saat 20,30 flan olur yani
şuan arkadaşım netten ankarada akşam ki silahlı saldırı haberini buldu abimde kavga ettim demişti
sende güle güle kullan :)) daha doğrusu ,bebişin dinlesin rahat rahat uyusun
luxxor senin hediyen de çok hoşmuşşşş
özge çok geçmiş olsun çok zor o panik atak gibi çarpıntılar falan yaa allah bi daha yaşatmasın inş.
dilşadd sen de güle güle kullan koltuklarını daha şık olmuştur emiim siyah hali. bi de o beşik gibi şey çokkullanışlı eltimde de var bebişi ona atıp uyutuveriolar iki dk.da, ama kızların da dediği gibi çok acele etmene gerek yok daha uygun bişi denk gelir belki alıverirsin o zaman
dileği ben de merak ettim şimdi yaaa, çıkmış da... :44: naptı ki eltisi ay ne kötü bi durum yaaa allah kimsenin başına vermesin ben bi kere ünv.deyken akşam eşimi arıom arıom açan yok bi saat falan aramştım ağlamaktan içim çıkmıştı neden açmadığını açıklamıştı o zaman unuttum şimdi ama çok kızmıştım en sevmediğim şeydir eşimin tlf.uma cevap vermemesi asla yaptırtmam
şuan arkadaşım netten ankarada akşam ki silahlı saldırı haberini buldu abimde kavga ettim demişti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?