2010'da evlendik kızlar, peki ya sonrası, hadi paylaşalım... :)

sağol canım
geçen haftalarda yapmıştım, arkadaş vermişti irmiğin tarifini (bisküvitsiz) o 1 kaşık margarinde attırdı bana, bunda yok heralde dimmi

yok canım ben margarin kullanmıyorum. olmaması daha iyi zaten. bu kadar şekerin yanına bir de yağ eklenmesin

Dilek çıkmış kızlar çevrimdışı görünüyor noldu acaba yaa :26: İnş. Kötü bi durum yokturr..

inşallah ya. güzel haberlerle döner inşallah yarın.

bizim patron da öğlen çalışma dairesine gitmişti, ablamın haklarını konuşmak için. şimdi ablamı çağırdı odada konuşuyorlar. hadi bakalım hayırlısı...

canlar napıonuz? Ay kafamı kaldıramadım işten yaa hediyeleri paylaştınız mı onu da kaçırdım sanırım link atsanız ya bana kaçıncı sayfada kaldı kimbilir bana sirkenciğimin aldığı hediye buydu bebişime dinleteceğim rahatlatıcı klasik müziklerden oluşan albümler

ay hepiciğinizin hediyeleri pek güzel albümlerden baktım güle güle kullanın kızlar

ay hepiciğinizin hediyeleri pek güzel albümlerden baktım güle güle kullanın kızlar

sende güle güle kullan :)) daha doğrusu ,bebişin dinlesin rahat rahat uyusun

luxxor senin hediyen de çok hoşmuşşşş

özge çok geçmiş olsun çok zor o panik atak gibi çarpıntılar falan yaa allah bi daha yaşatmasın inş.

dilşadd sen de güle güle kullan koltuklarını daha şık olmuştur emiim siyah hali. bi de o beşik gibi şey çokkullanışlı eltimde de var bebişi ona atıp uyutuveriolar iki dk.da, ama kızların da dediği gibi çok acele etmene gerek yok daha uygun bişi denk gelir belki alıverirsin o zaman

dileği ben de merak ettim şimdi yaaa, çıkmış da... :44: naptı ki eltisi ay ne kötü bi durum yaaa allah kimsenin başına vermesin ben bi kere ünv.deyken akşam eşimi arıom arıom açan yok bi saat falan aramştım ağlamaktan içim çıkmıştı neden açmadığını açıklamıştı o zaman unuttum şimdi ama çok kızmıştım en sevmediğim şeydir eşimin tlf.uma cevap vermemesi asla yaptırtmam

karakoldayım demiş ama hala bi karakola gidip soran olmadı. tamam telefonunu alırlar ama belki haber vermek için telefonunu istemiştir mesaj atıp vermiştir geri
o kadar çok mesaj attı ki buna inanmak zor yani
kardeşi ve eşi gitmeyince benim gitmem çok alakasız söledim ama zaten eltim inanmıo karakolda olduğuna
Dilekk bugün erken izin alamazsın dimmi,
patronla nasılsın şuan...gidip durumu anlatsan, sabahda buyüzden geç kaldım desen, kadının yanına gitsen iyi olur yaa, ne durumdadır şimdi
bizim 2 patron var küçükle kavga ettim büyük burda iiyiz gitsem giderim ama eltimi annesi çağırmış oraya gitti ona da çaktırmamaya çalışıo çıkıp eve gidip eşyalarımı alcam ve oraya gitcem çünkü hala hbr yok ve eltim o bu akşamda gelmezse yalnız kalamam benimle kalın buraya gelin dedi tmm dedim
dilekkk eltinin yerinde olmak istemezdim ya, ne haldedir şimdi. insanın aklına bin türlü şey gelir ya:18:
bende kesinlikle istemezdim k.validemlere duyurmak istemio kendi ailesinden saklamaya çalışıo elinden bişi gelmio abimin patronu falanda aramış yok bizde merak ediouz die
Dilek çıkmış kızlar çevrimdışı görünüyor noldu acaba yaa :26: İnş. Kötü bi durum yokturr..
kuzum aslında burdayım ama zuzunun dediği gibi netim arada problem yaratıo

eltimle az önce konuştum artık bişi yapalım dedim
şu an 19 saat falan oldu yani gelcem demesinin üzerinden bu kadar zaman geçti hala yok
ama en son gece 2de msj attı
12den 2 ye kadar attı yani rahatlıkla sonra ben atma deyince oda kendiliğnden bişi yazmadı ve tlfna hiç bakmıo yani

bi an önce çıkıp kızın yanına gitmek istioum sonra dicem zaten kalk karakola gidelim die
ki ben gidene kadar saat 20,30 flan olur yani

şuan arkadaşım netten ankarada akşam ki silahlı saldırı haberini buldu abimde kavga ettim demişti
sedyede biri yatıo o kadar benzio ki ama çok bulanık

yok kuzu senin için demedim zaten, eltin için demiştim ...ama o da inanmıyomuş

sen tek gitme o saatte, eşinle birlikte git
bence o saate kadar gelmezse, mutlaka karakola gidin canım, ya bişey geldiyse başına :26:
tamm belkim karakolda değildi yalan söledi, ama ya gece eve dönerken bişey geldiyse başına Allah korusun :26: artık herşey olur bu devirde

sende güle güle kullan :)) daha doğrusu ,bebişin dinlesin rahat rahat uyusun

çok sağolun kızlar sizler de iyi günlerde kullanın inşallah

şuan arkadaşım netten ankarada akşam ki silahlı saldırı haberini buldu abimde kavga ettim demişti
sedyede biri yatıo o kadar benzio ki ama çok bulanık

ay dilekçim noolmuş öyle ya? k.biraderin mi karakoldayım demiş? gidip baksanız hangi karakolda acaba? Hay Allah'ım büyük geçmiş olsun konu neymiş tam anlayamadım:26:

hangi habermiş o bulamadım ......

değildir canımmm ... hemen kötü düşünmeee

hem kötü haber tez duyulur derlerr , öyle olsa üstünde kimlik falan çoktan ulaşılırdı ailesine...Allah korusun, o değildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…